לא חושב ששכר יהווה מכשול. דמי העברה, כן. אני רוצה להאמין שאם PSG יציעו לרונאלדו 500 אלף לשבוע ואנחנו נציע לו 250 הוא יבחר בנו, אבל אם הם יציעו לריאל 150 מיליון ואנחנו נוכל להציע רק 55 + שחקן, זו תהיה בעיה. מקווה שאני טועה אבל לא נראה לי שריאל תכבד את ההיסטוריה שלנו איתם מבחינת העברות או תתחשב ברצון השחקן...
שמע, אם רונאלדו יתעקש, לריאל לא תהיה ברירה בסופו של דבר. אבל אתה יודע, הוא גם הכיר ברצון שלנו לעשות עליו קופה גדולה כשהצבנו עליו תווית מחיר מטורפת של 80 מיליון פאונד. טוב, די, כל כך היפותטי.
הדיון הזה משול לwhite people problems. יושבים במקום הראשון באנגליה, משתעממים מהסגל הנוכחי ופנטזים על רונאלדו. like certifiable assholes. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
זה כמו לומר שמישהו "יאמן את X בשלוש השנים הבאות" כי הוא חתם על חוזה לשלוש שנים... הוא אמר שהוא ישחק בריאל עד סוף החוזה שלו. אתם רואים את ריאל משאירה אותו ככה בלי שהוא יחתום על חוזה חדש? ומחלומות על רונאלדו למציאות המתסכלת והצפויה: פלטשר גמר את העונה (לא שהוא ממש החל אותה) אחרי שנותח עקב בעיית המעיים שלו. לא שהוא היה אופציה ממשית קודם, אבל עכשיו ממש אין לנו תוכנית ב' לקאריק.
דארן פלטשר בחוץ לכל העונה לדעתי זה מקרה הארגריבס מחדש... צריך כמובן לדאוג לטיפולים שלו ולהגיד יפה שלום וכמובן למצוא מחליף.
וואו. שיהיה בריא. ה"מחליף" היחיד של קאריק הוא אנדרסון. שחקן הקישור היחיד בעל איזושהוא פרופיל הגנתי וגם זה בקושי רק בגלל הפיזיות שלו. אולי זה יהפוך את סניידר לאופציה סבירה עד לסיום העונה תמורת 8 מיליון ליש"ט?
מה לסניידר ולפרופיל הגנתי? במערך הנוכחי שלכם, נראה לי שהעמדה הכי קרובה למה שהוא רגיל לשחק זו העמדה שבה אתם מנסים לעשות ג'אגלינג בין רוני וקגאווה כדי להוציא מהיפני את המקסימום. עכשיו תנחית עליו את סניידר? נראה לי שגם שכחת את פיל ג'ונס כסוג של אופצייה כגיבוי, ליד קשר התקפי יותר (קלברלי).
הלוואי שזה יניע אותנו לעשות משהו אפילו החודש. אם יש לנו עניין בשחקן כזה או אחר רלוונטי לעמדה הזו - כמו קווין סטרוטמן שהוזכר כמה פעמים - צריך לדחוף ולנסות לקדם עסקה. גם אם השחקן יצטרך זמן להתאקלם, כמה משחקים בהם הוא ישותף עד סוף העונה ויאפשר לקאריק לנוח יכולים לעשות את ההבדל שיכריע תואר גדול. לגבי פלטשר, זה עצוב. יותר מכל דבר אחר, כמובן, בשבילו. אבל אם להסתכל על זה מהזווית שלנו, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לקחת אותו בחשבון לקראת העונה הבאה וההמשך. אם יחזור, ואחר כך ישוב ליכולת גבוהה, זה יהיה בונוס. אבל אני חושש שלאור ניסיון העבר, אנחנו לא נראה את זה כך ונמשיך לחכות לו.
אני מקווה בשביל פלטשר שהחזרה שלו לכדורגל לא החמירה את המצב שלו. אם בשביל לחיות עוד שנים ארוכות בחיק משפחתו הוא חייב להפסיק לשחק, שיעשה את זה כבר מחר, עם כל האהבה כלפיו. מעניין האם לסקולס עוד יש בקנה יכולת בקליבר שגיגס הפיק מול ווסטהאם. האם הוא עוד יכול לתת משחק אחד שבו הכל מתחבר והוא פשוט גורם לנו להזיל ריר.
אין לי ספק שלסקולס יש את היכולת הזו. השאלה היא אם יש לו את הרגליים כדי שהמחיר שנשלם עבורה לא יהיה גבוה מדי.
כן, התכוונתי לזה בתוך השאלה שלי. האם, כמו שגיגס עשה מול ווסטהאם, עוד יש לו את היכולת לגרום לזה שהגוף שלו לא "יבגוד בו" וכך להציג את הכדורגל שכל בר דעת יודע שעוד יש לו ברגליים.
לא הפכתי להיות מציק, פשוט קשה לי לקבל כתיבה שמבוססת על סטיגמות ומציגה אותם בצורה כל כך קיצונית. אתה מדבר על ולנסיה והרננדז, שחקנים שכל אחד מהם בזמן מסוים תרם לנו שערים ובישולים חשובים, שחקנים שברגעים לא מעטים היו ההבדל בין ניצחון להפסד, כ"סבל וטמטום" אז באמת שקשה לי להתייחס אליך ברצינות. אני כבר כתבתי לא מעט בעבר על הרננדז, וכבר אמרתי את הדעה שלי בנוגע אליו. גם אם הוא מחמיץ חלק מהמצבים שאליהם הוא מגיע, הוא עדין סקורר נפלא ובעיקר שחקן שיודע להגיע לאותם מצבים. אני זוכר משחקים שלמים של וולבק למשל שבהם הוא לא בעט לשער אפילו פעם אחת. אז הרננדז אולי מחטיא לפעמים, אבל היכולת שלו להגיע למצבים בעזרת מיקום מצוין ותנועה חכמה ברחבה הופכת אותו לקטלני. אתה מעדיף חלוץ שמגיע פעם אחת או פעמיים במשחק למצב? זכותך. אני מעדיף חלוץ שהתנועה החכמה שלו תביא אותו לארבעה וחמישה מצבים כל משחק. ככה שגם אם הוא יחטיא שניים או שלושה מצבים ויכבוש רק את המצב הרביעי או החמישי הוא עדין יכבוש. בקשר לוולבק, אני נתתי לו את המחמאה הכי גדולה שהוא קיבל כאן בפורום לדעתי, אמרתי שהוא השחקן האנגלי הכי מוכשר שצמח באנגליה מאז ווין רוני. ככה שאי אפשר לטעון שאני לא מעריך את הילד. אבל בניגוד אלייך אני לא מנסה לאנוס את המציאות ולהפוך אותו בכוח לנכון יותר לקבוצה היום מההרנדז כי זה פשוט לא המצב. כל עוד הוא לא משפר את הסיומת שלו בחלק האחרון במגרש, וזה לא רק במובן של שערים אלא גם במסירה האחרונה (כולם מדברים על השערים אבל גם מבחינת בישולים להרננדז יש יותר בפחות דקות), הוא לא יכול לקבל מקום לפני הרננדז בחוד. בגלל הבעיה שלנו באגף וולבק כרגע זוכה לדקות בהרכב, אבל אם השאלה היא לגבי החוד, מעדיף את הרננדז בכל יום בשבוע כי אנחנו לא קבוצה כמו ארסנל, אנחנו לא יכולים להעדיף שחקן בוסר בסיומת על פני שחקן חד שמגיע למצבים בלי הפסקה. ומשהו קטן לסוף, אם תפתח את העיניים והראש אתה תראה שהרננדז משתפר מבחינה טכנית בכל משחק שעובר. הוא שומר טוב יותר על הכדור, המסירות שלו מחוץ לרחבה מדויקות יותר והוא גם לא פוחד לעשות דריבלים או לרוץ עם הכדור. הבישול שלו לרוני במשחק האחרון מול ווסטהאם היה דוגמא מובהקת לשיפור הזה בבישול שלא היינו רואים מהרננדז לפני שנה או אפילו בתחילת השנה הנוכחית. הוא לעולם לא יהיה טכני ונוח עם הכדור כמו וולבק, אבל כרגע היתרון שלו מבחינת החדות נותן לו יתרון גדול במאבק עם וולבק על עמדת החלוץ.