מנצ'סטר יונייטד 2012/2013-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. MENASHE909 Member

אני דווקא עם הרגשה מצוינת לקראת היום.. מאז 2003 אני מחכה למשחק הזה והנה הוא מגיע. הכדורגל שלנו העונה מתאפיין ביעילות, אנחנו לא קבוצה משוגעת, אנחנו קבוצה מנצחת, ההגנה שלנו טובה אך לא מושלמת, השוער חסר ביטחון, הקישור ממש לא מתעלה לרמה העולמית, אבל ההתקפה מצוינת, אני מאמין שעם מתפרצת או שתיים אנחנו נכבוש את שערי החוץ שלנו, מה שיעזור מאוד בגומלין.

יאללה שיתחיל!

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא תמיד עניין של רצון. מול קבוצות כמו ריאל מדריד קשה לנו להחזיק בכדור, בין אם נרצה ובין אם לאו. במצב כזה, הידחקות אחורה היא כמעט בלתי נמנעת. השאלה היא איך נדע להתגונן ואיך נדע לעקוץ.

3. פול סקולס Member

כאן אני דווקא שואל, האם הידחקות לאחור היא בגדר משהו כמעט בלתי נמנע?
    האם קלברלי, קגאווה, קאריק, אנדרסון, רוני, לא יכולים להחזיק בכדור לפרקי זמן משמעותיים מול אוזיל, אלונסו, קדירה, מודריץ' וכו'?

נראה לי שהרבה אנשים לוקח את זה כנתון, בעוד שאני מפקפק בכך. אם היינו מנסים, מעזים...

4. alexshw Member

סביר להניח שדבר בלתי נמנע. גם מול קבוצות הרבה יותר נחותות שה קורה לפרקי זמן לא קטנים במהלך משחק, כולל גם ב - OT.
    זה נובע מעקשנות של פרגוסון שלא רוצה לשנות דבר באמצע המגרש.

מצד שני זה גורם לקבוצות להתלהבות יתר וחשיפת העורף וכאן יונייטד נותנת בראש.

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/13
  5. ARSI Member

לא רואה איך מנצ'סטר יונייטד משחקת כל העונה עם כל הקבוצה כמעט בהתקפה ופתאום במשחק אחד עוברת לבונקר. שינוי טקטיקה קיצונית זה דבר שלוקח הרבה זמן ומשחקים כדי שיעבוד כמו שצריך. הכי הרבה שנראה הערב זה משחק קצת מבוקר של יונייטד עם פחות פוזשן מריאל, אבל לא באופן משמעותי לדעתי.

6. ARSI Member

לא רואה איך מנצ'סטר יונייטד משחקת כל העונה עם כל הקבוצה כמעט בהתקפה ופתאום במשחק אחד עוברת לבונקר. שינוי טקטיקה קיצונית זה דבר שלוקח הרבה זמן ומשחקים כדי שיעבוד כמו שצריך. הכי הרבה שנראה הערב זה משחק קצת מבוקר של יונייטד עם פחות פוזשן מריאל, אבל לא באופן משמעותי לדעתי.

7. Selby Member

נפרק אותם?

8. alexshw Member

בגשר ואל איתיחד יונייטד התגוננה רוב המשחק, לעיתים אף עמדה בבונקר.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עלינו בהרכב, מהבודדים שלנו, שיכול ללחוץ את ריאל ולהקשות עליה להניע את הכדור (קאגווה, וולבק ורוני), זאת המטרה של פרגי, מעניין לראות כמה זמן יהיה לוולבק וקאגווה את האוויר ללחוץ את ההגנה של ריאל.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא, האם אנחנו באמת לא מנסים, לא מעזים? אני לא רואה סיבה שיונייטד לא תדע להחזיק כדור כמו שצריך במשחקים כאלה, אם כי צריך להודות שקאריק מתקשה תחת לחץ וג'ונס ששיחק ביום בקישור מוגבל בתחום. ועדיין, לא יודע. זה משהו שכבר יושב עלינו שנים. מקצועי לגמרי? מנטלי?

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר'ה קודם כל אני אודה ואומר שאני לא צופה ביונייטד בעקביות, שמזדמן ושיוצא ומשחקים גדולים כמו היום למשל.
    רק לי נראה שדני וולבק הוא אחד האובר-רייטדים הכי גדולים שהיו כאן בשנים האחרונות?
    אני כל משחק אוכל את עצמי מחדש ולא מבין איך שחקן כזה בינוני הוא שחקן הרכב ביונייטד ובנבחרת אנגליה!
    כמובן שעם פרגי אין מה להתווכח ואני בטוח שהוא יודע מה הוא עושה, אבל רק אני חושב ככה?

12. sagivcohen Member

יש לי כרטיס לגומלין בסאוט אנד שור 21 כסא 234 מי שמעוניין שישלח. הודעה בפרטי או ל0524649109

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק אתה חושב ככה.

אבל אני לא ביניהם... שחקן עם ים של כישרון ברגליים, איכויות נדירות. לא הכל עדיין מתחבר. נקווה שזה יקרה.

14. פול סקולס Member

יש תחושה עם וולבק שחסר לו גרוש ללירה. אבל אני עם אמיר במקרה הזה. זה שחקן ששווה לשמור בקבוצה שלך. הכישרון שלו יכול להתפוצץ באיזו שהוא שלב.
    כרגע הוא הרבה פעמים מאוד מתסכל.

אני התלוננתי על זה שהוא פותח בת'רד של ליגת האלופות והנה הוא הבקיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx הייתי בהלם...

15. PrimeTime Member

זה מעבר לגול, זה גול מקרן זה לא נדיר או משהו.
    הוא שיחק טוב, הוא יודע להשתחרר ממצבים ולשמור על הכדור ולשחרר נכון, זה חשוב במשחקים כאלו, הוא עשה דברים נכונים, ידע מתי לצאת קדימה, בכלל כל משחק גדול שהוא משחק הוא לא מאכזב (אולי מלבד החמצות), הוא תמיד עושה את הדברים הנכונים עם הכדור זה נותן תחושה טובה לאוהד שרואה את זה בבית.