מנצ'סטר יונייטד 2012/2013-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. alexshw Member

לצ'יצ'ריטו יש סיומת מצוינת. טכניקה בסיומת מול השער אם תרצו. לוולבק כרגע יש בעיקר הרבה רצון ומהירות.
    נדמה כי הרגליים שלו צומחות מהאוזניים. יש לו עוד הרבה לאן להתקדם.
    וולבק לא מסוגל בדריבל לעבור שחקן ששוכב על הדשא. עיקר השיטה שלו זה פשוט לרוץ יותר מהר מהשחקן שמולו.

צ'יצ'ריטו נכס גדול מאוד לקבוצה. מגנט של כדורים ברחבה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/13
  2. nwish Member

"טכניקה בסיומת",
    but..what does this mean?...

אין לו טיפת טכניקה, בחיי שאני לא אגזים אם אני אגיד שג'וני אוונס (אולי) וריו פרדיננד (בטוח) יותר טכניים ונוחים עם הכדור ממנו. הבנאדם לא יכול לשחרר בעיטה בלי להחליק, כנ"ל לגבי ביצוע הטעיות.
    שלא תטעה, הדריבל של וולבק עולה על של הרננדז בהרבה, הרננדז עולה על וולבק רק במיקום (עילאי*).
    ובוא נודה בזה, יחסית למיקום המדהים של הרננדז והמצבים המעולים שהוא מגיע אליהם בעזרתו, הוא מסיים כמו עיוור, אין לו משחק בלי החמצה מסמרת שיער.

העיוורות שלך ביחס להבדלים בתרומה ובפוטנציאל של השניים מרתקת אותי.

למרות שעליי לומר שבזמן האחרון הוא תוקע הרבה פחות את משחק המסירות, בעיקר כי הוא משתדל לא להשתתף בו עד לאזור הרחבה, שאפו על ה-adjustment, מעניין מתי ולנסיה יפנים את זה.

3. alexshw Member

אני לא מסכים איתך. וולבק עולה עליו אולי רק במהירות. ובטח לא בטכניקת בעיטה.
    נכון לצ'צ'ריטו יש גם החמצות גדולות והוא גם נוטה להכנס ליותר מדי נבדלים, אבל היה איזה חלוץ איטלקי עם תכונות דומות ולא שמעתי אף אחד מתלונן על זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

מה זה טכניקה בסיומת או בכלל בכיבוש שערים? אם תרצה זה איך לגשת נכון לכדור במצב קורץ. איך להוציא את הבעיטה.

4. קשר שמאלי Member

אני מסכים עם אלכס
    הטכניקה של וולבק מאוד לקוייה
    הוא שחקן שמתבסס על המהירות והכוח שלו

5. Rosez Member

צ'יצ'ריטו הוא הדוגמה האולטימטיבית לצניחת הרמה בחוזקם של ההגנות האנגליות בעונות האחרונות. מדובר בשחקן עם תזמון והתמקמות טובים, אך מצד שני הוא מסורבל, גמלוני ומגושם. בעבר ההגנות האנגליות עמדו טוב טקטית ועשו חיים קשים לכל התקפה באשר היא, בעיקר קבוצות התחתית בפריימר-ליג שהיו מיצג לכמה הליגה היא ברמה מעל אחרות. המקסיקני לא היה שורד את זה.
    כשפרגי נותן לו להיות בורג מרכזי במשחק ההתקפה של הקבוצה(והוא עשה זאת מספר פעמים העונה), כל המשחק ההתקפי שלה הופך למביך, מכיוון שהוא שחקן חסר בכל כך הרבה יסודות משחק בסיסיים.
    ועדיין הבאתו הייתה די גאונית מצד פרגוסון. בודדים המאמנים שיכולים להביא שחקן כזה, משום מקום, לקנות אותו בגרושים ולהעלות לו את הערך בצורה כזאת. הוא לא שחקן עם שם שימשוך את תשומת הלב של בלם או מגן שישמרו עליו צמוד. הוא כן הרגל המסיימת של התקפה ביום רע או חסרה ביונייטד ולכן הוא כן ראוי להיות שחקן מחליף בסגל. לא בגלל האיכויות (שאין לו), אלא בגלל שזה הקלף המנצח שאפשר לשלוף ולסמוך עליו להיות במקום הנכון ובזמן הנכון אל מול ההגנות הרועות של הקבוצות האנגליות כיום.

בכל הנוגע להשוואה בינו לבין וולבק - וולבק צריך שיוף ומי טוב מפרגי לעשות את השיוף הזה? צ'צ'יאריטו ימשיך אולי לתת גולים משום מקום, אבל זה לא השחקן שבאמת אפשר לבנות עליו.

6. alexshw Member

ההגנות האנגליות עדיין יותר טובות מליגות גדולות אחרות ובטח הרבה יותר פיזיות.
    לצ'יצ'ריטו יש חוש ריח טבעי לשערים ומיקום אדיר. זה לא פונקציה של הגנות בכלל.
    ומעולם אף אחד לא טען שהוא החלוץ הראשי של יונייטד. למה סולשאר היה כזה אי פעם? ועדיין הוא הפך לאגדה.
    המקסיקני הוא אקס פאקטור מצוין וכולם ראו את זה באליפות האחרונה של השדים. רוב הגולים שלו מכריעים.
    כל קבוצה חולמת להחזיק חלוץ כזה.
    אני בהחלט לא מבין איזה ביקורת יכולה להיות עליו באופן כללי(לא במשחק ספציפי)? אל תצפו ממנו להיות ואן פרסי או סוארס.
    כשמדברים על המגוון ההתקפי שיש ליונייטד, זה לא מעט בגלל חלוץ כזה.

באשר לוובלק אני בהחלט מקווה שהוא ישפר את הליקויים הגדולים שלו, בעיקר במסירה ובסיומת ואז יונייטד תרוויח הרבה יותר ממנו.

7. שםמשתמש Member

עד כמה שהוא חסר כל מיני איכויות במשחק שלו, כמות הנקודות שהוא הביא לנו מאז שהוא הגיע היא אדירה. שערי ניצחון, שערי שיוויון, מהפכים. הוא קלף טוב מאוד מהספסל, אבל בעיקר מהספסל, בהרכב הוא קצת פחות יעיל, בעיקר מול יריבות חזקות.

8. Rosez Member

על פיזיות ההגנות עוד אפשר להוותכח, אבל יעילותן כבר לא מה שהייתה. אי-אפשר לפסול את מקומם של ההגנות בשערים של חלוצים כמו צ'יצ'אריטו. אם המקסיקני היה משחק בתחילת שנות האלפיים/לפני, זה לא היה אותו הדבר. מהר מאוד היו מבינים במי מדובר והיה לו הרבה יותר קשה.

בכלל, הביקורת היא על איכותיו החסרות והיא יותר מלגיטימית, בהשתייך לעובדה שמי שעומד מולו וצריך למנוע ממנו לכבוש - הוא גורם די מרכזי ביעילותו הרבה.
    כמו שאמרתי, הוא ראוי להיות על הספסל באולד-טראפורד, הוא מספק את הסחורה.

9. alexshw Member

פיליפו אינזגי, אביו הרוחני של צ'יצ'ריטו התמודד בהצלחה עם ההגנות החזקות באיטליה של לפני 10-15 שנה. התכונות החזקות שלהם עובדות בכל ליגה לדעתי.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

11. glory glory ryan giggs Member

שלום לכולם אני חדש פה. בן 26 האוהד יונייטד מאז שאני זוכר את עצמי.

רציתי לדעת אם יש איזה חדשה לגבי עסקה בין פורטו ליונייטד על חאמס רודריגס.

תודה מראש לעונים.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. ברוך הבא.

2. לא, שום דבר.

13. דניאלושקה Member

רוני יעדר מחר וג'ונס בספק לגומלין מול ריאל

14. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יצא לי לצפות במשחק שלכם היום נגד QPR, אבל לפי מה שהבנתי ואן פרסי נפצע. למי שראה את המשחק, עד כמה הפציעה נראתה רצינית? הוא עדיין יוכל לשחק נגדינו או שעוד מוקדם לדעת?

15. שםמשתמש Member

לא ברור מה העיניין. יכול להיות שזה סתם ליתר ביטחון, אבל זה הכל השערות כרגע.