מנצ'סטר יונייטד 2012/2013-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שחקן אחד שלנו דווקא עבר ערב מוצלח ביום שלישי, ווילפרד זאהה כבש בניצחון 4-2 של פאלאס על האל סיטי.

2. alexshw Member

פרגוסון דוחה בכל תוקף את כל השמועות בקשר לעתידו של רוני במועדון.
    http://www.manutd.com/en/News-And-Features...yne-rooney.aspx

אגב פרגוסון גם הרחיק נציגים של שני עיתונים ממסיבות עיתונאים עד שלא יתנצלו

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/13
  3. Civil Anti Madridista

איזו סיבה יש לפרגוסון לוותר על רוני?

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מקצועית אין סיבה. אם הוא מרגיש שהיחסים שלו עם רוני לא ניתנים לתיקון ושלרוני יש השפעה שלילית בקבוצה, הוא יוותר עליו. כך היה עם רוי קין, אבל למרות כל הסכסוכים שהיו בין פרגי ורוני, לא נראה לי שהיחסים הידרדרו לרמה שהייתה עם קין.

5. alexshw Member

גם קין היה כבר בן 34, ואילו רוני כעת בשיא הקריירה.

6. Pipe Member

ככל שאני מתבגר ככה אני יותר מתחיל להבין כמה חסרת תועלת היא תקשורת הספורט ברחבי העולם. תרבות ה Page views = התמריצים לא נמצאים באמת אלא במה שיגרור הכי הרבה קליקים וספקולציות. אוהדי הספורט שיכולים להתעלם מהרעש הם אלו שיחוו את הספורט אותו הם אוהבים עם הכי הרבה שקט נפשי. שכולם ימשיכו לדבר. מעניין לי את הביצה. אם ויין רוני יעזוב את מנ' יונייטד, זה לבטח לא יהיה בגלל שהוא כעס על כך שהוא ישב על הספסל פעם ראשונה מזה עשור. אלוהים ישמור איזה זבל של עידן תקשורתי אנחנו חיים בו. ואם אתם חושבים שמדובר רק בישראל או באנגליה, אתם טועים. דברים לא כל כך שונים שונים בתקשורת האמריקאית. fabricating stories על ימין ועל שמאל כשאין על מה לדבר. זה לא קשור למדינה אלא לעידן. זבל טהור.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

8. PrimeTime Member

אחרי ההדחה הכואבת הזו לא יכול לחכות כבר למשחק מחר...
    ואני מקווה לראות הרכב סופר חזק בדמות
    דה חאה
    אברה אוונס וידיץ' רפאל
    קאריק קלברלי
    נאני רוני קגוואה
    רובין

9. Wazza Member

הייתי הולך על

דה חאה
    אברה וידיץ' אונס רפאל
    קאריק קלברלי
    קגאווה
    נאני ואן פרסי
    רוני

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/13
  10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקטע של העיתונים עם רוני זה אחד הדברים הפאתטיים ביותר שראיתי. פשוט מביך עבור התקשורת. בהתחלה, הם רצים וטוענים שזה בטוח - רוני עוזב, יונייטד רוצה שהוא יילך (והכל כמובן מבלי שהם יידעו דבר, עד שהוא נשאר מחוץ להרכב מול ריאל ואז הפלא ופלא, הם יודעים לספר הכל, על יחסים מתוחים תקופה ארוכה ושאר הקקה הזה). אחר כך, הם יורדים מדרגה ומספרים שיונייטד רוצה למכור, אבל לא בטוח שיהיה קונה אז אולי ניתקע איתו. עכשיו כבר יש דיווחים שנציע לו חוזה חדש ושהוא נלהב לחתום.

מה שאני לא מבין זה, למה רק שני עיתונים סולקו ממסיבת העיתונאים...

11. alexshw Member

כי אם תרחיק כל אחד על פי הקריטריון הזה, פרגוסון ידבר עם עצמו.

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/13
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו פשוט לא מסוגלים להתמודד עם יריבה איכותית (סיטי, ריאל היום צ'לסי) כשאנחנו בעשרה שחקנים. לא, אף אחד לא הורחק, פשוט ולנסיה נתן את אחד מהמשחקים הכי חלשים שאני זוכר משחקן יוניטד בשנים האחרונות. ממש כמו לשחק בעשרה שחקנים. כל מסירה שלו הולכת לשחקני צ'לסי, שני השערים התחילו אחרי שהוא הרס לנו התקפות מסוכנות, כל התקפה שבה הוא היה מעורב פשוט הוחרבה היום ומה שמכעיס הוא שלמרות שהוא הציג משחק חלש הוא המשיך להתחכם כשהכדור אצלו. לא הולך לך? תשחק פשוט, אל תנסה לעבור שלושה שחקנים על מטר.

נ.ב
    מצד אחד דה חאה במשחק עם המון חוסר ביטחון היום. מצד שני ברגע האמת הוא לוקח את הצלת העונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/3/13
  13. Pipe Member

לא שנאתי שחקן יונייטד כל כך מאז אלן סמית'. לא יכול לסבול את המוקיון האקואדורי הזה יותר.

משחק מזעזע. קלברלי במשחק הכי גרוע שלו בקריירה. ספרתי אפס פעולות חיוביות שלו. רוני נראה חסר אש לחלוטין. צעד אחד איטי יותר, אשכרה נראה כמו ברבאטוב. ואן פרסי נפל מצוק בחודש וחצי האחרונים. איבד הרבה מהחדות שלו ויכול להיות שהוא פשוט עייף כי הוא שיחק בערך בכל משחק בחצי הראשון של העונה. וולבק נראה טוב ברגע שנכנס. קאגאאוה שוב זוועת עולם והשחקן הכי טוב שלנו, שוב, היה נאני. מאז שהוא יצא לא עשינו שום דבר בהתקפה. אפס הזדמנויות. זה מדהים עד כמה הוא עושה את ההבדל במשחק עומד עבורינו. וכמובן שעכשיו הוא יקרע את ההאמי ויעדר חודש וחצי ונתקע עם הפעיל חמאס באגף.

אני רק מקווה שקונייט שאקיר לא יהרוס לנו את העונה כולה. מזל שיש פער של 12 נקודות שיקנה לקבוצה טיפה זמן לחזור לעניינים בליגה. אבל יש כאן פוטנציאל לtailspin מהאגדות. פרגי צריך לשלוט בקבוצה הזו ולהחזיר דברים למקומם בשבועות הבאים כי המומנטום של העונה כולה השתנה ב4 ימים האחרונים.

אה, ודייויד די חיאה מלך. שיקומו כל המפגרים שרצו להחליף אותו בריינה וקיללו אותו בתחילת העונה, ולא ראו שמדובר בשוער מיוחד שפשוט צריך לצבור ניסיון. ליצנים. במו ידיו הציל לקבוצה מפעל.

אה2, העובדה שולנסיה לובש את החולצה הכי מיוחדת של הקבוצה הזו פשוט מכאיבה לי. ההחלטה לתת לו את החולצה על פני נאני הייתה מבישה עוד כשהיא קרתה. כיום היא תעודת עניות למועדון ולשחקנים האדירים שלבשו אותה לפניו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/3/13
  14. Wazza Member

Dude, הוצאת לי את המילים מהפה.

15. פול סקולס Member

איבדנו יתרון של שני שערים בבית. מרתיח, מבאס, אבל זה משהו שכבר קרה לנו ושעוד יקרה.
    צריך לצעוק על השחקנים, לעשות בדק בית... אבל זה לא העיקר כאן.

העיקר הוא, שאיבדנו כדורים (פשוטים, הכי פשוטים שיש) בכמות שמשתווה אולי לעשרת המשחקים האחרונים שלנו ביחד, ולפרקים נראינו כמו קבוצה מהמקום ה 15 באנגליה שמנסה לשמור על תוצאה מול קבוצה עדיפה ממנה. אני לא כותב את זה כדי לייצר דרמות. ממש ככה נראינו.
    יותר מתחושת תסכול אני יצאתי עם עקצוץ של מבוכה.

ולנסיה פשוט מחפיר. פעם אחרונה שתהיתי האם שחקן יכול לצאת מהבור השחור אליו הוא נכנס, חאבייר הרננדז השתיק אותי. מישהו פה חושב שוולנסיה ייצא מזה? פשוט לא ייאמן איך מי שפעם היה אחד מהווינגרים הטובים בעולם נראה בתוך שנה כמעט לא קשור לענף.

דה חאה במשחק סביר. אני חושב שהוא פשוט הרגיל אותנו לסטנדרטים שאי אפשר לצפות ממנו לטווח הארוך. בגול של האזאר הוא יכול היה להוסיף זינוק למצלמות, אבל אני לא חושב שהיה לו סיכוי להגיע. בגול של ראמירז, אם הוא היה מצליח להציל את זה, זו הצלה טובה מאוד. זאת אומרת, הוא יכול היה לעשות יותר, אבל זו לא 'טעות' מצידו. ההצלה מחואן מאטה כמובן פנומנלית.

קאגווה עם כמה פעולות טובות. נעלם במחצית השנייה.
    אני לא ממהר לצאת בהצהרות לגביו (לא הרכש שהיינו צריכים... ברור שלא, אבל ידענו את זה עוד לפני שהתחילה העונה). יש לי תחושה שאנחנו לא משחקים עליו מספיק. אני אשפוט אותו ברגע שהחבר'ה שלנו יבינו שיש לו קסם ברגליים ואז המשחק יעבור דרכו. בכל אופן, לגבי היום, כמה מסירות ודריבלים יפים, לצד כמה איבודי כדור מטומטמים ומאבקים פיזיים שבהם הוא היה נראה חלש להחריד.

ואן פרסי כבר כמה משחקים נראה below par.

קאריק היה מצוין במחצית הראשונה, בישול פנטסטי להרננדז. במחצית השנייה נתקף בפאניקה הכללית שאחזה אותנו, ובכלל כנראה שלא היה פשוט להיות שותף של קלברלי היום, שהיה גרוע מאוד, המון מסירות לשחקני צ'לסי...

יש ב RedCafe ת'רד ששואל "מה חסר לקבוצה שלנו"? דווקא בעקבות ההדחה מול ריאל מדריד.
    לאנשים כבר נמאס להגיד את זה, אז התחילו לנסות להמציא שם כל מיני ואריאציות של "קשר אמצע"... קיצר, זה חוזר אלינו כמו בומרנג. פעם אנחנו מצליחים לחפות על זה וגם להציג כדורגל משובח, פעם אנחנו מרגישים את זה אבל לפחות מוציאים תוצאה, ופעם אנחנו משלמים על זה ביוקר.
    אנדרסון היה כשיר היום?