מנצ'סטר יונייטד 2012/2013-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני חושב שנאני ואנדרסון צריכים להגיד שלום.
    לנאני יש הבלחות ולא מעבר לזה ועדיין עושה לפעמים טעויות של צעירים, אנדרסון באמת שלא תורם כמעט בהתקפה ולא בהגנה ולא אזיל דמעה במידה וישוחרר.
    לדעתי צריך לבחוש בעניין לוקה מודריץ ולבדוק האם הוא באמת רוצה לחזור לאנגליה וללכת עליו.
    כל הפרסומים על בנדלובסקי לדעתי מיותרים כי יש מספיק חלוצים ויהיה חבל לוותר על אחד מהם (רוני/הרננדז) בשבילו

2. שםמשתמש Member

אין שום סיבה בעולם להשאיר את נאני ואנדרסון לעוד עונה. שניהם לא תורמים כלום וכנראה שגם לא יתרמו, לפחות לא אצלנו. שחקן כמו נאני סתם נותן לך תקווה שפתאום יממש את הפוטנציאל. אי אפשר לבנות עליו.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/13
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים. אני חושב שזה נגמר. מקצועית עוד יש לי אמון מסוים בנאני, אבל שנה לפני סוף החוזה, ואובדן אמון מוחלט מצד פרגי... זה נראה גמור. אנדרסון לא באותו מצב חוזי, אבל גם הוא סובל מאיבוד אמון טוטאלי (רוני משחק במקומו, גיגס משחק במקומו, ג'ונס משחק במקומו). הדבר היחיד שמונע ממני לומר שאנדרסון לגמרי "קאפוט" זו העובדה שלהיפרד ממנו ומסקולס ביחד בקיץ ואולי גם מפלטשר יצריך את פרגוסון לקצת יותר מהבאה של איזה קשר ילד ואפילו קשר בוגר אחד לא ייראה מספיק. ואחרי התסכול של השנים האחרונות, אני כבר מסרב להאמין בכך.

4. WellNeverDie Member

קברתם את נאני אז קברתם את משחק האגפים של היונייטד. עם כל האהבה וההערכה לולנסיה הוא לא כמו בעבר ויאנג נראה רע מאוד. התרומה שלנו מהאגפים אפסית העונה (בישולים ושערים) ואולי גיגס הוא השחקן אגף הטוב ביותר שהיה לנו העונה - וזה אומר הרבה. פרגי לדעתי לא יוותר על האגפים, לא סתם הוא השקיע בזהאה ואפילו יבוא עוד שחקן טוב לקו פרט אליו בלי שום קשר לנאני.

5. Andrei Kanchelskis Member

רצוי וגם מצוי לעמדת הקישור: לוקה מודריץ(במידה ואכן הוא באמת רוצה לשוב לאנגליה). גם את כריסטיאן אריקסן מאייאקס לא הייתי שולל על הסף.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

WellNeverDie, הסגל שלנו ענק. הבאתו של זאהה אולי (אולי) לא תתבטא בעזיבה של קיצוני קיים. אבל להוסיף עוד אחד מבלי קשר לעזיבה של נאני? אנחנו חייבים גם לשחרר דברים מהסגל, והפרישה של סקולס זה לא מספיק.

7. Andrei Kanchelskis Member

האם גם שחקנים וותיקים כמו ריו פרדיננד ונמניה וידיץ' שמרבים להיפצע בעונות האחרונות נמצאים ברשימת המועמדים לעזיבה? לדעתי זהו בהחלט משהו שצריך להיות ריאלי, הגיע הזמן לרענן את ההגנה בשחקנים צעירים ובריאים יותר.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

רק אתמול כתבת שאף אחד לא צריך לעזוב, לא?

ולשאלתך, לוותר על השניים האלה זה פריבילגיה שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לריו נגמר החוזה בקרוב, אבל הוא אמור לחתום לשנה נוספת. וידיץ' הוא בקלות הבלם הכי טוב שלנו. אפשר לתת יותר ויותר במה לבלמים הצעירים המצוינים שיש לנו גם מבלי לזרוק את הוותיקים. חוץ מזה, שהשנים האחרונות הוכיחו שחמישה בלמים זה בהחלט לא יותר מדי עבורנו, ויש לנו דברים דחופים יותר מאשר להתחיל להיפרד מבלמים ולהביא חדשים.

10. Andrei Kanchelskis Member

אני מצד אחד בעד שהם יישארו אך רק על מנת להיות שחקנים שעולים מהספסל כגיבוי לשחקנים צעירים ורעננים יותר, מצד שני אני לא חושב שזה מכובד להפוך שני שחקנים כאלו שנחשבים סמלים לכל דבר לשחקני ספסל, לכן הדיעה שלי בעניין הישארות של השניים היא דיעה חלוקה ודי קשה לפשרה.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מי זה "שחקנים צעירים ורעננים"? אוואנס כבר חמש שנים שחקן בכיר למדי, קשה לקרוא לו צעיר ורענן. ג'ונס וסמולינג? כשרונות גדולים, יכולים לתרום בהרבה עמדות, עדיין לא ברמה הדרושה כבלמי הרכב ביונייטד. אין שום סיבה שהם ישחקו לפני וידיץ' ופרדיננד. "הצערה", "רענון", אלה סיסמאות יפות אבל לא צריך ללכת עם הראש בקיר.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום בעיה לקדם את סמולינג וג'ונס, הם ראויים לכך, אבל להפוך אותם לבלמי ההרכב ואת וידיץ' וריו לגיבויים בלבד, זה קצת מוקדם מדי. אפשר לתת לטבע לעשות את שלו.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנשים שוכחים שאין לנו מגן ימני מחליף ושגם יש לנו חוסר בקישור מה שאומר שג?ונס וסמולינג הם לא רק בלמים ברוטציה אלא במקרה הצורך הם גם משחקים בעמדת המגן הימני (שניהם) ובעמדת הקשר האחורי (ג?ונס). לא יודע מה יהיה עם פביו בקיץ וגם לא יודע מה יהיה עם הקישור בקיץ (בטח אם נתחיל את השנה הבאה בלי פלטשר, בלי סקולס ובלי אנדרסון) אבל כרגע אי אפשר להתייחס לג?ונס ולסמולינג כבלמים בלבד.
    הגיל והגב של ריו עושים ויעשו את שלהם, השנה הבאה של ריו כניראה תהיה האחרונה שלו כשגם בה הוא יזכה להרבה מנוחה, וידיץ גם הוא כבר לא ילד וגם איתו אנחנו נזהרים בכל הנוגע לעומס מה שאומר שכבר בשנה הקרובה ג?ונס וסמולינג ישחקו לא מעט כבלמים (זה קרה כבר העונה) ולאור העובדה שהם משחקים גם בעמדות אחרות אנחנו צפוים לראות עליה בדקות שלהם.
    ככה לדעתי הדברים צריכים לעבוד, זה התהליך הנכון, לעשות את חילופי המשמרות באופן הדרגתי ולא כפי שמישהו הציע כאן שכבר הקיץ נוותר גם על ריו וגם על וידיץ כדי לתת לג?ונס וסמולינג דקות (אצלנו אגב לא ?מקבלים? דקות אלא זוכים בהם, אם הם יהיו טובים הם יפתחו בהרכב גם אם וידיץ וריו יהיה כשירים).

14. Wazza Member

The Reds boss is happy that the Premier League have relaxed their rule to allow league-winning clubs to reward more squad members with medals.

Previously only those who had made 10 or more league appearances were eligible and clubs were required to apply for extra medals for players who had not reached that tally. But now five appearances is the requirement and United will receive 40 medals, 10 more than before.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

חמש הופעות? קצת מתירני הייתי אומר...אז עכשיו לפאוול ובאטנר יש סיכוי לקבל מדליה.