מנצ'סטר יונייטד 2012/2013-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. 亚历山大帕托 Member

בהתחשב בציפיות, הוא נכשל ועוד איך. גיחכתי כשהוא העיז להתגאות בכך שריאל הגיעה 3 פעמים לחצי גמר איתו.

10/11 - עברו את ליון וטוטנהאם, עפו מול בארסה.
    11/12 - עברו את צסק"א ואפואל, עפו מול באיירן.
    12/13 - עברו את יונייטד וגאלא, עפו מול דורטמונד.

בפעול, הוא ניצח קבוצה אחת חזקה וגם זה היה שנוי במחלוקת והוא בעצמו הודה שהקבוצה הטובה יותר קופחה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/13
  2. oranfu Member

@TimesSport: #Moyes to be named as new United manager in nxt 24hrs, from @DuckerTheTimes

3. Ori8 Member

אני לא מאמין שזה קרה. פשוט לא מאמין.
    מקצועית אני חושב שהשינוי לא יורגש באופן מיידי אבל ברור שזה מהפך מטורף שהמועדון הולך לעבור. מעניין מה יהיה תפקידו או יותר נכון כוחו בקבלת ההחלטות וכו' לאחר הפרישה ואיזו נגיעה בדיוק תיהיה לו.
    תכלס? מגיע לדייויד מויס לקבל את ההזדמנות הגדולה שלו דווקא במועדון הגדול ביותר בבריטניה ולא באיזה צ'לסי/טוטנהאם. הוא הבחירה האידיאלית והראויה ובצורה הכי אובייקטיבית - למוריניו לא מגיע לקבל מועדון כזה, בטח שלא פפ (שבטח אוכל את עצמו עכשיו).

פרגי יחסר מאוד לפרמייר ליג בפרט ולעולם הכדורגל בכלל. הגדול מכולם אי פעם, בלי שום ספק.

4. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא הדיון המתאים לנושא על זה (אתה מוכן לכתוב למה הוא נכשל לדעתך בדיון של ריאל) אבל אני אכתוב בקצרה, לא כתבתי שמוריניו הצליח הצלחה מסחררת ואני יודע שהוא נכשל במטרה העיקרית שהייתה לו, שזה להביא את הגביע העשירי. אבל עדיין אי אפשר להגיד שהוא נכשל באופן טוטאלי, הרי היה לו חלק משמעותי בסיום ההגמוניה הברסאית והוא החזיר את ריאל להיות אחד מהמועדונים החזקים ביותר בעולם. אגב, קצת מוזר שאתה כותב שהוא ניצח רק קבוצה חזקה אחת כשאתה מתעלם מקבוצות כמו ברצלונה, סיטי ואת הקבוצה שאתה אוהד (!). גם טוטנהאם היא אחת מארבע הקבוצות הטובות ביותר באנגליה לדעתי ואין סיבה לזלזל בהם.

מה שניסיתי לעשות זה להסביר למה מועדון לא חייב מאמן עם אותו אופי כמו של המועדון כדי להגיע להצלחות, ואני גם לא חושב שהאופי של מוריניו כזה שונה מזה של מנצ'סטר.

5. פול סקולס Member

לא חושב שגווארדיולה אוכל את עצמו, ממש לא.
    אני לא יודע איך משווים 'גדולה' של מועדוני כדורגל, אבל קשה להגיד שבאיירן מינכן מועדון קטן יותר ממנצ'סטר יונייטד.
    הוא מקבל לידיו קבוצה שהיא כרגע הטובה באירופה, עם בסיס מעולה שכולל המון שחקני בית.
    זו בחירה בטוחה יותר מלאמן את יונייטד אחרי אלכס פרגוסון.

אני כמובן בהלם, כמו כולם.
    בא לי להגיד שעכשיו לפחות נקנה שחקנים למרכז המרגש, ואולי ולנסיה לא יקבל קרדיט בלתי נגמר באגף ימין... אבל זה הולך להיות פשוט הזוי בלי פרגוסון על הקווים. לא להאמין.

הייתי שמח שמוריניו מעולם לא יאמן אותנו- לא מתחבר לי עם 'רוח המועדון' או מה שזה לא יהיה,
    אבל מצד שני, הכדורגל המודרני נהיה כל כך מנוכר, כל כך חסר זהות (אנחנו נרגיש את זה הרבה יותר חזק בלי גיגס וסקולס, עם כל הכבוד לדני וולבק וג'וני אוואנס)... חוץ ממעבר של איזה סוארז, ג'רארד או ג'ון טרי אלינו, אני מנחש שבסופו של יום אני אוכל להתרגל לכל דבר.

6. eran.m Member

http://i43.tinypic.com/2a7g3yq.Xxx

תודה..

7. JohnTerry26 Member

הדיווחים הם מהטיימס שאומרים שאברמוביץ' מסרב בנתיים לשלם לריאל מדריד את ה18 מיליון ליש"ט כדי לשחרר משם את מוריניו. אם זה נכון זו החלטה די הגיונית כשברור שבסופו של דבר ריאל מדריד תפטר את מוריניו בעצמה. אפשר גם להניח שזו הסיבה להתנהגות של מוריניו במסיבות העיתונאים האחרונות, כדי לזרז את העניין.

יותר ויותר מקורות טוענים שמוייס הוא המאמן הבא שלכם. מאמין שנדע על זה עוד היום.

8. alexshw Member

תראה המון זה יחסי. אפשר להוציא 60 מיליון יורו גם על שחקן או שניים, אתה יודע.
    זה המון בשביל יונייטד או לא?

9. Muurad Member

קשה לי לראות אותכם הולכים על מוריניו.

ההנהלה שלכם תרצה YES MAN שיגיד אמן כל פעם שידברו ויעבוד תחת התקציב.

מויס הוא בדיוק האדם לתפקיד, לצערם של האוהדים - לדעתי.

10. alexshw Member

אני לא בטוח שהשחקנים בכלל יספרו את מוייס.

11. Muurad Member

קשה לי להאמין שפרגי נעלם לחלוטין מהשטח אם מוייס ייקח את הכסא.

עדיין יהיה לו את הנוכחות של פרגי בצללים גם בקבלת ההחלטות, וזה ייתן לו קצת VALIDATION לפחות בהתחלה - אם יגיעו זמנים קשים כאלה פרגי יהיה שם לעזור.

12. Sir Alex Las' Killa

מוייס הוא יס מן? למישהו אין מושג על מה הוא מדבר. מאמן מעולה, השאלה אם הוא מספיק מנוסה להתמודד עם כוכבים?

***מישהו מזהה את השיר בפתיח?

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...252.142250.html
    סליחה על האוף טופיק.

13. Mellow29 Kopite

לא צריך לעשות ממויס אפס מוחלט. אם הוא מגיע, בשלב ראשון זו בטח לא תהיה ברירת מחדל ולוקחים אותו כי מאמינים שהוא באמת יכול להצליח, לא לוקחים אותו כדי שיהיה יס-מן בתפקיד. היו גם דיבורים על כך שהוא קודם יגיע כעוזר מנג'ר ויעבוד תחת פרגוסון כדי ללמוד קצת, אולי מה שנראה זה דבר דומה כשמויס הוא מנג'ר אבל פרגוסון כדיירקטור עדיין שולט על הרבה דברים, לפחות באופן זמני.

14. OriRR Member

את האמת אני לא מת על זה שפרגי יהיה דירקטור במועדון.
    אני חושב שהוא היה צריך לפרוש לגמרי, ככה זה נראה שהוא פרש בכאילו.
    הייתי מעדיף אם יתנו לו תפקיד סמלי כזה, נשיא כבוד או משהו בסגנון.

15. Muurad Member

הוא יהיה יס מן מבחינת ההנהלה.

אתה רואה אותו עושה בעיות מבחינת התקציב ורכש? הוא יגיד אמן ויודה להם 5 פעמים ביום שלקחו אותו לתפקיד כשיזרקו עליו מה שיזרקו.