אולי בימים הקרובים נדע מה קורה עם רוני. אם הוא יימכר, קודם כל זה חייב להיות בעבור סכום ראוי. 25 מיליון פאונד. כל דבר אחר פשוט לא שווה למועדון את הסכום. חוץ מזה, את מי נביא בדיוק בתור מחליף? זה שחקן שחייב מחליף. אני לא יודע מי יש בשוק, אבל אני לא רוצה שנשאר עם חור בסגל. זה שחקן שיכול למלא שני תפקידים בתור שחקן סגל (חלוץ וקשר-חלוץ). מבחינה מקצועית אני רוצה לראות את קגאווה מספר 10 וואן פרסי מספר 9. השאלה היא אם רוני נשאר, איפה הוא נכנס בדיוק? הוא לא באמת מתאים לשחק באחד הצדדים. רק שיטה של יהלום יכולה להכניס את כולם לאותו הרכב בלי לפגוע באף אחד מהם (גם קגאווה לא אמור לשחק בצד). מעניין מה מוייס מייעד לרוני אם האחרון ישאר.
עם כל הכבוד לקגאווה, רוני צריך לקבל את השיבוץ במערך לפניו. אז תשבור את הראש מה אתה עושה עם קגאווה באחד הצדדים, ולא עם רוני שם.
קגאווה כשרון על ומספיק בזבזנו אותו עונה שלמה. אני רוצה לראות מה הוא מסוגל לעשות בתפקיד המקורי שלו. לפחות לנסות לראות. לקגאווה יש יותר פוטנציאל בתפקיד הזה מלרוני. לדעתי רוני עדיף בתור חלוץ.
אבל חלוץ משחק ואן פרסי. אז מה תעשה? אולי הגישה הזאת היא לא רק שלך אלא גם של גורמים מקצועיים בקבוצה ואז לא פלא שרוני מחפש ללכת. אם אני רוני, במעמד כזה ועם כל מה שהשגתי בקריירה, אני לא הייתי מוכן להפוך לשחקן שמשחק על הקווים כמו שהיה אז עם רונאלדו המון משחקים.
אני אישית כבר לא מאמין במערכים של 2 חלוצים בכדורגל של היום. הכיוון צריך להיות עיבוי הקישור ולא להשאיר 2 צמודים לרחבה. בפועל מה שייצא ממערך כמו שתיארת זה או פקק ברחבת היריב או שרוני פשוט יילך אחורה וישתלט לקגאווה על המשבצת. גם יש את כל עניין האחריות בהגנה, שמירה על מגני היריבה.
http://www.belfasttelegraph.co.uk/sport/fo...e-29388907.html אם זה נכון, אז אני כבר חסיד של מוייס. בייל הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים כבר כמה עונות.
נכון מה שאמרת לגבי ההתקפה ואוסיף לכך שהגנתית זה פותח מאוד את הקישור ולכן יותר נוטים לצופף כיום עם 5 קשרים בהגנה. זה עוד יותר חשוב מאשר בהבט ההתקפי, כי 2 חלוצים הוא מערך שהרבה מאמנים כמו פרגסון מאוד מאוד אהבו, אבל ויתרו עליו רק כדי לא להפסיד את מרכז הקישור לקבוצות אחרות שמשחקות עם 5 קשרים. בכדורגל המודרני המאבק הוא נטו על השליטה במרכז המגרש.
גם אם ו-יוצאים מנקודת הנחה שזה יהיה המערך, יונייטד מוכרחה להחזיק 3 קשרים טובים אבל טובים באמת (משהו ברמה של טוטנהאם היום) ולה יש רק 1 כזה בדמות קאריק, עכשיו להשלים את כל הרכישות האלה רק בשביל המערך? ומה תעשה עם ולנסיה, יאנג, נאני וזאהה? היהלום פשוט לא משתלם ליונייטד ועדיף לה לאבד את קגאווה מאשר לאבד 72 שחקנים ועוד הוספה של שחקנים. קגאווה עם כל הכבוד יצטרך לשחק מצד שמאל בשלישיית קישור התקפי כל זה במידה ורוני ישאר ובמידה במערך שמתכוון לשחק מוייס (תוציאו את היהלום כי זה פשוט לא הגיוני).
מרכז שדה. מרכז שדה. מרכז שדה. מרכז שדה. לא שיפריע לי איזה בייל או משהו לא ריאלי אחר, אבל בלי חיזוק למרכז השדה...
שני שחקני מרכז שדה חדשים זה לא התפשרות. זה נפלא. הלוואי וסוף סוף נוכל לא רק להחזיק בכדור ולהתגונן טוב יותר, אלא גם לקבל יותר אופציות לשילובים במרכז השדה.
כל קבוצה יכולה להסתכל על עצמה ולחשוב שהיא יכולה לשפר כמה וכמה עמדות. אבל אין קבוצה מושלמת. יש לנו מגן שמאלי ותיק וטוב כמו אברה וכישרון גדול כמו פאביו. יש לנו חמישה בלמים ששניים מהם ותיקים שעדיין מסוגלים לדברים גדולים, אוואנס שהתקדם יפה ושני כישרונות גדולים בדמות ג'ונס וסמולינג. בעיקר במרכז ההגנה, אני דווקא חושב שעוד בלם כן יזיק. אין לנו מקום לבלם שישי, זו כמות מטורפת.
אנחנו מכוסים לגמרי בעמדת השוער, מרכז ההגנה, המגן הימני והחלוצים. המגן השמאלי שלנו לטעמי לא מספיק טוב (מעניין מה יהיה עם פאביו בעתיד), וגם קיצוני אנחנו צריכים כי נמאס מנאני וכי אחד המועדונים הגדולים בעולם לא יכול לבנות על אשלי יאנג. לאנטוניו ולנסיה אני מוכן לתת עוד עונה אחת של חסד.