מנצ'סטר יונייטד 2012/2013-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. פול סקולס Member

אני לא בטוח לגבי העניין הזה של לשחק בעמדות שונות כדי להתפתח...
    כי מה קורה כשאתה שם את וולבק באגף, ג'ונס במרכז וכו', ואז הם נראים רע כי אלה לא העמדות הטבעיות שלהם, והביטחון העצמי מתערער, ואז התקשורת קצת שוחטת אותם ויכול להיווצר כדור שלג...
    יש גם פן מנטלי בעניין.

באמת ההגעה של ואן פרסי טרפה את הקלפים עבורו.
    מי יודע איך הוא היה נראה אם הוא היה נישא על כנפי המומנטום של העונה ההיא כחלוץ שני/שלישי ביונייטד.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/13
  2. alexshw Member

בעמדה הטבעית שלו הוא הקושי יכול לקבל דקות בסגל הנוכחי.

3. פול סקולס Member

לא יודע אם "בקושי" זה המונח המתאים, אבל כן, הוא יקבל מעט דקות, אם ימשיך ביכולת הנוכחית.
    ואז נשאלת השאלה, מה עושים? אופצייה של השאלה לא עומדת על הפרק, אבל גם להיפרד ממנו בשלב שבו ברור לכל בר דעת שהפוטנציאל שלו רחוק ממיצוי זה הזוי.

4. alexshw Member

תראה רבים מסכימים ששחקן קו הוא לא. בהנחה שרוני נשאר ויש כמובן את ואן פרסי וצ'יצ'יריטו כולם סקורר טבעיים ולטעמי עדיפים עליו.
    בשורה התחתונה העונה מאוד ארוכה וקבוצה טובה צריכה 4 חלוצים ככה שוולבק יכול לשחק גם בעמדתו הטבעית. לא הייתי מוותר עליו, אבל גם לא הייתי בונה עליו כשחקן קו.

5. פול סקולס Member

אני מקווה שגם מויז לא בונה עליו כשחקן קו. יאנג או ולנסיה כבר עדיפים עליו בעמדה הזאת.

6. שםמשתמש Member

אני דווקא לא חושב שצד המגרש זה כל כך רע בשבילו. מה גורם לכם לחשוב שדווקא עמדת החלוץ טובה לו, כשברור שהחולשה העיקרית שלו היא ניצול מצבים? אין לי בעיה עם זה שניתן לו עוד הזדמנויות לשחק קדימה, אולי הוא יקבל ביטחון, למרות שכאשר הסגל כשיר ברור שהוא לא בעדיפות ראשונה או שנייה לעמדת החלוץ ולא יהיה לו קל לקבל הזדמנויות לשחק בחוד.

7. nwish Member

מדהימה אותי הבינוניות שבה אנחנו מתעסקים כאן.. אנחנו מנצ'סטר יונייטד ואנחנו מתנהלים כמו אברטון. גורם לי להרגיש קצת עצוב, אם לומר את האמת.

8. שםמשתמש Member

למה אתה מתכוון?

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי יש דברים שאפשר ללמוד. תפיסת מקום וניצול מצבים זה בהחלט אחד מהם. וולבק נראה כמי שעושה צעדים חיוביים בעניינים האלה לפני שנתיים, ואז הבאנו אותו לעמדה בה הוא פשוט לא מגיע למצבים האלה וצריך לעשות דברים אחרים לגמרי.

אני מניח שהטענה לגבי הבינוניות שבה אנחנו מתעסקים נוגעת באמונה של הכותב שוולבק בכלל לא סחורה לרמות שלנו. טענה שאיתה אני ממש לא מסכים.

10. skyday20 Member

תיאגו לא יבוא ליונייטד, למרות השכנועים של דה חאה, מתפרסם שהוא סיכם בבאיירן.

11. פול סקולס Member

old news mate...

12. RyanGiggs11 Member

והנה ברח לנו שחקן שיכל היה להחזיק לנו את הקישור בצוותא עם קאריק.
    רוב הסיכויים שגם סטרוטמן בדרך ללכת לרומא ולא אלינו.. עצוב, פשוט עצוב.
    עצוב שנצטרך להסתמך על אנדרסון וה"פריצה" המדוברת שלו, על קלברלי שעם כל האהבה שלי אליו עדיין לא לרמה של הטופ (וגם בספק אם הוא יגיע) ובלי ויניגר יציב אחד.
    התנהלות באמת עצובה.

13. BvB Member

קודם כל ברוך הבא!
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

מקודם ראיתי כתבה בחדשות הספורט על כך שמנצ'סטר פיספסה את תיאגו \ואין שום רכש,אבל יש עוד זמן ואני מאמין שנראה לפחות 2 רכישות בהתקפה,יש עוד זמן לכן אוהדי יונייטד תהיו אופטימיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. פול סקולס Member

זה רק אני או שיש עוד חודש שלם לחלון ההעברות?
    ומי שיתחיל להתאכזב מזה שלא החתמנו כל שם שהתקשורת מקשרת אלינו (סטרוטמן ואחרים) ימצא את עצמו בדיכאון עמוק.
    מי אמר שבכל הבענו בו עניין אמיתי? או לחלופין, מי אמר שיש לנו שליטה על הבחירה שלו דווקא ברומא ולא בנו?

יש מה לבקר במדיניות הרכש שלנו בשנים האחרונות, אבל חלון ההעברות הנוכחי לא מציג בפנינו שום דבר הרה אסון. תיזכרו מתי החתמנו את ואן פרסי, ואיך זה שינה לאנשים את הפרספקטיבה על חלון ההעברות הקודם שלנו.
    אם עד סוף אוגוסט הסגל נשאר כמו שהוא, או שמתווספים רק עוד כל מיני ואלרה למיניהם, אפשר לצאת לרחובות.

15. nwish Member

אמיר, משהו קרה לזכרון שלך? תמיד הייתי אחד התומכים הגדולים של דני וולבק בפורום הזה - וכתבתי זאת שוב אך לפני עמוד אחד. הטענה על בינוניות הייתה לגבי העיסוק המתמשך בסגל שברור שהוא לא ברמה מספקת, במויס שאני חושש שהג'וב גדול עליו, ובהחתמות חשובות שכרגיל אנחנו לא מצליחים להשלים.