מנצ'סטר יונייטד 2012/2013-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. שםמשתמש Member

סקיי מדווחים שהצעה על רוני נדחתה...לא ברור אם זה מה שכתוב בדיילי מייל, זאת אומרת שחקן פלוס כסף, או פשוט הצעה כספית. נדע בקרוב.

2. GentlePunter Member

מבחר דיעות מייצג על ה-Daily Fail.

נראה שגם את המלפפון הזה כדאי לאכול עם הלשון בלחי.

3. שםמשתמש Member

גם ה-BBC מדווחים על הקטע של שחקן + כסף עכשיו.

4. JohnTerry26 Member

זה כתב של הbbc, וממה שאני מבין הוא לא אמין במיוחד.

5. d1231 Member

כפי הנראה זה הדלפה של מנצ'סטר יונייטד. הדבר הזה לא הגיוני בעליל והתחושה שלי שזאת המצאה של יונייטד.

אין שום סיכוי שההצעה הראשונית של צ'לסי תיהיה על סך 40 מיליון פאונד, רק לדוגמא צ'לסי הציעו 20 מיליון פאונד בפעם הראשונה על מודריץ'. אני מקווה שכך זה המקרה.

6. Mellow29 Kopite

לפי כל התיאוריות המקובלות בממלכה (סוארז וכו'), היות ו-ווין רוני רוצה לעזוב את מנ' יונייטד הם צריכים למכור אותו במחיר מבצע של 20-25 מ' פאונד. לואיז (על אף שאני חושב שהוא אוברייטד) ומאטה שווים יותר מ-25 מ' פאונד בשוק הנוכחי. אז איך אפשר להאמין שהצעה כזו היא אמיתית?

הדלפה של רוני או של מנ' יונייטד, עוד אחת בסרייה של הדלפות בסאגה המטופשת הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/13
  7. פול סקולס Member

מה זה הקטע שאנחנו מדליפים דברים לתקשורת, קודם עם פברגאס ועכשיו (אולי) עם רוני. סגנון מעצבן.

אם מציעים לנו את חואן מאטה + כסף הייתי מסכים בלי לחשוב פעמיים.
    יכול להיות שגם הייתי מבצע החלפה ישירה ביניהם.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו בהחלט הדלפה של מישהו וזה בכל האתרים. כמו עם פאברגאס, מישהו טרח להעביר את זה. מי ולמה, אין לי פתרונים.

9. JohnTerry26 Member

אני חושב שיש למוריניו מסיבת עיתונאים היום, אז בטח נדע.

10. שםמשתמש Member

באמת מוזר איך לאחרונה הפירסומים לגבינו הם קודם כל באתרים הרשמיים. קשה לי להאמין שזאת המצאה. זאת אומרת, כנראה שהדליפו, אבל מישהו יכול להניח שלא באמת הייתה הצעה על רוני או שלא הצענו באמת על פברגאס?

11. cityblues beter dead than red

אין סיבה אחרת...תמה תקופת פרגוסון.

אין מי שיכנס את כל הצוות המקצועי ובעיניים רושפות יאיים על כל מי שידליף מידע החוצה.

למוייס אין את העיניים הרעות של האף.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

cityblues, תסלח לי, אבל אלו שטויות. אם מדובר באנשי הצוות המקצועי, הרי אלה אנשי מויס, הם לא ידליפו שום דבר. ואם מדובר באנשי ההנהלה, אתה חושב שפרגוסון היה מטיל עליהם אימה לא לחשוף דברים ושעכשיו הם מרגישים חופשי ומאושרים להדליף דברים על ימין ועל שמאל, בין אם זה תואם לאינטרסים של המועדון או לא?

אולי זה סגנון חדש, אולי זה מה שמויס רוצה, אולי זה מה שהמנכ"ל החדש רוצה, אין לי מושג. אבל זה גם ממש לא גורף. הרי בעניין תיאגו לא פעלנו כך. אני די בטוח שההדלפה בנושא פאברגאס באה מיונייטד. אני ממש לא בטוח לגבי ההצעה של צ'לסי.

ובסופו של דבר בואו לא נגזים. דברים דלפו גם בעבר. אנחנו לא לבד בעסק.

13. cityblues beter dead than red

אמיר
    בוא נעמיד דברים על דיוקם...פרגוסון היה על תקן אלוהים במועדון.כל ידיעה,בין אם יצאה במתכוון ובין אם יצאה "בשוגג" עברה תחת פיו.
    השליטה שלו על כל מהלך מקצועי היתה מוחלטת וזה תהליך שהוא בנה לעצמו במשך שנים דרך ההצלחה המקצועית שלו ודרך פילוס המעמד שלו במועדון.

אני לא אומר שעכשיו כל העכברים בהנהלה ייצאו עכשיו מהחורים וימצאו לעצמם עיתונאי חצר...אבל ללא ספק ההרתעה שיצר האף תלך ותתפוגג עם הזמן וזה טבעי.

לגבי ההדלפות,היו כאלו בתקופה שלו,זה קיים בכל מועדון ואפילו בישיבות קבינט של מדינות מוקפות אויבים וקשה מאוד להלחם נגד הדלפות.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב, הרתעה כלפי מי? הצוות המקצועי של מויס הולך איתו שנים, הם לא יחשפו דברים סתם. לאנשי ההנהלה אין אינטרסים להוציא דברים. אז מי יהיה זה שהיעלמות גורל ההרתעה תשחרר את חרצובות לשונו?

המציאות היא שגם בתקופת פרגוסון יצאו דברים שהוא לא רצה שייצאו. על ידי אנשים שונים, מסיבות שונות. אין דבר כזה משהו סגור הרמטית. ולפעמים, מסיבה כלשהי, למועדון יש אינטרס להוציא דברים. סיפור פאברגאס לא דלף. הוא נחשף בכוונה.

15. JohnTerry26 Member

אוקי, כרגע רצה בטוויטר הודעה שצ'לסי פרסמה שאומרת שאכן הגשנו הצעה על רוני אתמול אבל אף שחקן לא נכלל בהצעה.

@SkySportsNews
    Chelsea confirm club made offer for Wayne Rooney yesterday #SSN'
    @SkySportsNews
    Chelsea also confirm bid for Rooney does not involve the transfer or loan of any players #SSN