נו, נראה שפרגוסון פשוט מתכנן שאנחנו נבקיע בכל משחק יותר מהיריבה שלנו. גם טקטיקה... בנימה אישית, מאז כריסטיאנו רונאלדו לא שיחק אצלנו שחקן שהייתה לי בעיה איתו מבחינת ה"חיבור הרגשי" שלי כלפיו. אני רואה שלרובכם כאן זה יחסית עובר מעל הראש, אבל אני מתחלחל מהמחשבה לראות קפטן של ארסנל במדים שלנו, אפילו שהם כבר לא מתחרים איתנו על האליפות.
אפשר לחשוב שזה ג'רארד או קראגר...כולה ואן פרסי, היה שכיר חרב אצלם ויהיה אצלנו. אני אומר ככה: אם השחקן מסכים לשחק אצלנו, סימן שהוא לא כזה סמל גדול של ליברפול/ארסנל/ווטאבר.
גם לי זה לא עובר בקלות. אחרי כמה גולים כנראה שנתחבר אליו יותר, כל אחד שמשחק אצלנו אני ארצה לראות מצליח ומשחק טוב, זה ברור שסמל הוא לא יהיה וגם כנראה לא אחד השחקנים היותר אהובים, אבל בסופו של דבר כולם יתרגלו לעניין.
אני לא מבין מה כואב לך לראות את זה. קפטן של ארסנל לא קפטן של ארסנל, זה שחקן שהעדיף את יונייטד ע"פ 3 קבוצות (2 שרצו לרכוש והקבוצה הנוכחית שעשתה אותו שחקן), סימן שכן הוא לא רק רוצה כסף ועד שסוף סוף יש איזה שחקן שבאמת מעדיף יונייטד כמו שכל האוהדים תמיד בשוק איך זה לא קורה (הזארד, לוקאס, וכו' וכו') אז מחפשים את הדברים הרעים? הוא רצה לעבור למנצ'סטר יונייטד, ומנצ'סטר רצתה אותו, והוא בא כדי לעזור לקבוצה לזכות בתארים ולהצליח, אין שום סיבה לא לתמוך בו. חוץ מהעובדה שואן פרסי תמיד היה שחקן שאהבתי, הכדורגל שלו תמיד הדהים אותי. זה לא שאיזה וינסנט קומפאני או דירק קאוט הגיעו אלינו.
אני לא כל כך אופתע אם רוני יתופקד במרכז השדה בחלק מהמקרים העונה. זה אולי אפילו צעד מתבקש, הוא שחקן עד כדי כך טוב שאולי לתת לו עמדה של קשר יכולה להוציא ממנו אפילו יותר. ברור שהאינסטינקט הראשוני הוא להשאיר אותו בעמדתו ושואן פרסי והוא יצרו חוד מפחיד, וזה הרבה הרבה יותר סביר, אבל אני חושב שהאופציה של רוני במרכז השדה יכולה להיות טובה ליונייטד לפחות בחלק מהמשחקים.
אם כבר להציב מישהו במרכז השדה, זה קגאווה. לא הוא ולא רוני קלאסיים כרגע לתפקיד, זה משהו שצריך ללמוד, אבל עם קגאווה זה יהיה קל יותר. רוני נע לאורך השנים בין תפקיד של חלוץ שני לחלוץ חוד, קגאווה תמיד שיחק יותר מאחור כך שזה יהיה עוד צעד לאחור ולא שניים.
אני מסכים, אבל מבחינת תכונות ופוטנציאל - לרוני יש יתרון על פני קגאווה גם במרכז לדעתי. הרבה יותר פיזי ושחקן חכם מאין כמוהו. ברור לי שזה משהו שכנראה לא יקרה, אבל סתם מחשבה שעלתה לי...
לא מבין איך אנשים אוטומטית הופכים את המשוואה של ואן פרסי ורוני לאחד פלוס אחד פשוט. לא זוכר אף חלוץ שיצר שותפות כלשהי שלא לדבר על אחת מוצלחת במיוחד עם האדון ואן פרסי. ולמרות שפה ושם היה מדובר בחלוצים טיפוסיים שחושבים בעיקר על התפוקה האישית שלהם - היו שם גם כמה חבר'ה שאי אפשר לייחס להם תכונות כאלה. זה מעולם לא התחבר, לא בפראנסנל ובטח שלא בנבחרת הולנד. מה גם שגם אם נניח וכן ניתן לשלב אותם, אף אחד מהם לא נופל תחת הקטגוריה של שחקן שמסוגל לשחק עם הגב לשער. משחק הראש של שנייהם הוא לא מהאספקטים הבולטים שלהם.
אמרו אותו דבר גם עם רוני וטבז, שהם לא מתאימים לשחק ביחד, ובמציאות הם היו מעולים ביחד. נייר לחוד ומציאות לחוד
KirkH, 1) מן הצד השני של הכביש יש לך את קרלוס טבס וסרחיו אגוארו ששניהם דומים למדי בדברים רבים והם משחקים נהדר יחדיו. 2) ואן פרסי ואדבאיור היו שילוב מצוין בחוד במעט הזמן ששיחקו יחדיו, אך ההולנדי כמובן נפצע יותר מדי ולא זכינו לראות אותם משתפים פעולה מספיק. 3) וויין רוני הוא אולי לא איום אווירי מובהק כמו אנדי קארול או פיטר קראוץ', אך משחק הראש שלו הוא מהטובים שיש בכדורגל העולמי לעניות דעתי. זכורה בעיקר עונת 2009/10 אז שיחק כחלוץ בודד לכל דבר ועניין שם היה לו שיתוף פעולה יוצא מן-הכלל עם אנטוניו ולנסיה, דבר אשר תורגם לשערים רבים, חלקם הלא קטן היו מן הראש כמדומני. כמו כן, ואן פרסי בהחלט מסוגל לשחק עם הגב לשער, ויותר מכך, הוא מסוגל לא רק ליצור לעצמו מצב מתוך שטח קטן באמצעות כך, אלא גם לייצר מצבים נוספים לחבריו שיגיעו מאחור בגלל ראיית המשחק המשובחת שלו, דבר שהופך אותו לחלוץ שקשה מאוד להתמודד איתו. היופי בשני החלוצים האלה שהם טובים באספקטים רבים של המשחק, השאלה היחידה היא רק איפה אתה מציב אותם ואיך אתה משחק איתם.
יצא לכם לקרוא את זה? http://www.goal.com/en/news/8/main/2012/08...ter-united-move משכורת של 50 מיליון ליש"ט בארבע שנים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
לא ראיתי התייחסות כלשהי להפסד של הקבוצה לאברדין מהליגה הסקוטית 2-1 לפני כמה ימים. סקולסי... לא מתאים לו טעות כזאת, מכדרר בתוך הרחבה שלו ומאבד את הכדור לשער של היריבה. יותר גרוע במקרה הזה מהשטות של רפאל בגמר מול מקסיקו. http://www.youtube.com/watch?v=cHtyIPsC1tw EDIT : בעקבות בקשת הקהל סימן הקריאה נמחק. :aaarse:
זה לא משחק אימון, וזה לא חסר כל חשיבות, זה משחק testimonial בעל ערך. ל Neil Simpson, הוא שיחק בתקופה של פרגי בסקוטלנד. אני לא מסתמך על זה, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx אבל סקולסי הוא לא אחד שיזלזל במשחקים כלשהם. גם דארן חזר לשחק אחרי הפסקה ארוכה.