מנצ'סטר יונייטד 2012/2013-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. פול סקולס Member

זה קו המחשבה הראשוני.
    ואז כשמסתכלים על החיסרון של וידיץ' שיכול לקרות לכל אחד, ועל המחלה שתקפה את פלטשר שבגינה לא היה לצוות הרפואי שום דבר מה לעשות,

כמו שאמיר אומר, אולי זה בכלל פרגוסון, שבונה על התאומים, על פרדיננד, על אנדרסון ועל קלברלי?

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/12
  2. skyday20 Member

זה לא ברור שקבוצה כמו יונייטד תשקיע בצוות הרפואי המתקדם ביותר באנגליה.?

ויש בקבוצה את טוני סטרדוויק, שהוא אחראי הראשי על כל התחום של כושר ביונייטד, הוא לא גרוע זה בטוח.
    http://25.media.tumblr.com/tumblr_lvty96XCAb1qg07poo2_400.Xxx

3. פול סקולס Member

חסרים רופאים בעלי שם שעושים עבודה גרועה?
    ומאיפה אתה יודע משהו על הכישורים של טוני סטרדוויק?

בסופו של דבר העיסוק בזה הוא ספקולטיבי, ולדעתי על גבול המיותר.
    כוס עמק עם המשחק הזה ביום שני.

4. Sir Alex Las' Killa

רפאל ילבש מהעונה הקרובה את מספר 2.

5. alexshw Member

ודאי שפציעה של וידיץ' או מחלה של פלטשר זה חוסר מזל או טרגדיה ספורטיבית, אבל אני התכוונתי להרבה פציעות אחרות.
    12-13 פצועים זה לא חוסר מזל. זה מצריך בדיקה מעמיקה של הגורמים שציינתי.

6. alexshw Member

אני מבין שכל חוליית ההגנה פצועה ועוד לא התחילה העונה. מישהו עוד חושב שלא צריך בלם ומגן?

7. ARSI Member

אני, אבל אני אוהד ארסנל

8. פול סקולס Member

כתבה של רוב סמית' (לא יודע איפה הוא כותב בדרך כלל. האתר ממנו המאמר הועתק הוא לא אתר של עיתון מסוים) על טום קלברלי. אני לא חושב שמישהו העלה לפה.

לא משהו שלא שמענו בעבר. שוב הפוטנציאל העצום, שוב ההשוואות לסקולס. אני אומר, קודם שישמור על כשירות מספקת.

9. PrimeTime Member

יש דיווחים היום בטלגרף, גול, ועוד אתרים שפרדיננד בחוץ לחודש-חודשיים, זה לא סגור.
    וזה המצב שלנו יום לפני המשחק, ג'ונס בחוץ לחודש בערך, אוונס בחוץ כי הוא עוד לא כשיר למשחק, סמולינג בחוץ עד אוקטובר מתישהו, ועכשיו גם ריו בחוץ, איזה כיף, פשוט תענוג.
    נשארנו עם שלושה מגנים שלאחד מהם אין מחליף טבעי, השני לא שיחק משחק מקצועי המון זמן והשלישי בסדר אבל הוא יכול לגרום לאיזה אדום מפגר בגודיסון פארק ואף אחד כבר לא יתפלא.
    למה פעם אחת לא נקבל את הסגל שלנו כמו שצריך עם פציעות מינימליות, נשבר הזין כבר.

10. alexshw Member

חוששני ששחקנים כמו ג'ונס וסמולינג מנייר. די קשה לסמוך עליהם.
    אין מנוס מרכש בהגנה. זה יותר חשוב מואן פרסי.

11. Eric Cantona Member

זה דווקא בתיזמון טוב עדיין כל עוד יש שבועיים למועד העברות וגם על שחקן בירידה שהגיע הזמן להביא לו מחליף כישרוני. מה היה קורה לו הפציעה הייתה מגיעה לאחר ה 1 בספטמבר? במקרה ופרגי חשב לא להביא יותר אף אחד אז הנה נכפה עליו (וטוב שכך).

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכפה עליו? ממתי על פרגי נכפה משהו? אני חושב שאנחנו צריכים שחקן הגנה, כי פשוט יש לנו אחד מפחות מבעונה שעברה. אבל פרגי לא יביא מישהו כי "אין ברירה" כאן ועכשיו אלא כי הוא חושב שצריך כזה לאורך העונה ומדובר במישהו שהוא באמת רוצה. לא בברירת מחדל.

13. WellNeverDie Member

אחרי שבוע שהייתי בחול וראיתי את הסאן כל יום עם תמונות חדשות של רובין, חוזר לארץ וגם למציאות: שוב גל פציעות. אבל האמת היא שריו, סמולינג וג'ונס בעלי רגלי זכוכית וזה לפני שהזכרנו גם את רפאל שמרבה להיפצע. ז"א שבמחזור הראשון נראה את קאריק משחק כבלם לצד וידיץ' (שגם הוא לא בשיא הכשירות) ובקצב הזה גם אנדרסון יצטרך ללמוד להיות מגן.

הרכש המתבקש הוא מגן, למשל ביינס, אבל אין לנו אף בלם כשיר במאת האחוזים בסגל והעונה רק התחילה. זה מפחיד ומדאיג ואני באמת חושב שבסוף נראה בתחילת העונה את רוני פותח בקישור (ממש כמו במשחק מול אברטון אחרי ההפסד לסיטי באולד טראפורד). עכשיו להביא בלם נראה הכי הגיוני אבל כשיש לך את וידיץ', ריו, סמולינג, אוונס וג'ונס זה נראה דבילי לחלוטין. למרות שסמולינג וג'ונס גם משחקים כמגנים - ואף כמגנים טובים יותר מרפאל - איזה בלם עכשיו תוכל להביא שימלא את המשבצת שלהם?

סתם כאב ראש לפני הליגה, עוד נראה מערך שלך 0-5-6 בתחילת העונה כי פשוט אין לנו משהו אחר.

קאריק בלם, ולנסיה עוד ישחק כמגן, ואנחנו יכולים לראות מצב שרק 2 שחקנים בהרכב הם שחקני הגנה: אברה ווידיץ'.

עריכה: טוב, הפציעה בכלל לא אושרה. אני אהיה אופטימי כי אין לי משהו אחר ממש לעשות, אבל בנתיים כל הפרסומים הם בעיתוני פח. לא אישור מצד המועדון ולא למשל פרסום בסקיי ספורט.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/12
  14. alexshw Member

לא דבילי. לדעתי ריו כבר לא יכול להיות שחקן הרכב בגלל כשירותו. יונייטד הייתה צריכה להביא בלם בעל שיעור קומה במקום ריו.

15. WellNeverDie Member

לקנות עוד בלם? שכשיש לך את וידיץ' בקבוצה ובלמים כמו אוונס, ג'ונס וסמולינג, לא צריך להביא עוד בלם - אלא אם כן אתה מחליט שרפאל הוא לא המגן הימני הבכיר ומאייש את העמדה הזו עם ג'ונס/סמולינג. הבעיה היא שהם נפצעים כמו כלום ופרגוסון היה כן צריך להיות מוכן לזה - אבל אתה לא יכול להחזיק 6 בלמים בסגל.