מנצ'סטר יונייטד 2012/2013-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. oranfu Member

אנחנו משחקים מחר בשוויץ..

2. פול סקולס Member

כן, לא הייתי מפוקס. חצי נחמה...

3. WellNeverDie Member

חיזוקים בינואר אף פעם לא פוגעים לאותה העונה. אם נסתכל למשל על וידיץ', שהגיע בינואר - הוא לא השפיע המון בחצי השנה של אותה העונה. פרגי בנה על קאריק ופלצ'ר כגיבוי, על קלברלי, ועל הניסיון של סקולס וגיגס. זה לא יספיק בחיים לקישור איכותי, אבל כשיש לנו איכותיות אחרות ורבות במגרש אז באמת לך תדע.

4. פול סקולס Member

אני לא מצפה מיונייטד לזכות בליגת האלופות. ואני לא מצפה להופעה טובה שלנו נגד ריאל, ברצלונה או באיירן. אני גם לא מצפה שנהיה דומיננטיים על המגרש נגד יובנטוס או מנ. סיטי.

אין לנו את הכלים בשביל זה, כמו שאתה אומר.
    אבל מול פולהאם, וויגאן, גלטסראיי, תסכים איתי שאנחנו אמורים להכתיב את קצב המשחק? להגיע ליתרון ברור ביצירת מצבים מסוכנים?

או אם להסתכל על זה אחרת. איך יודעים שהאמצע של ברצלונה הרבה יותר טוב מהאמצע של יריבה רנדומלית שלה? זה די פשוט, יש לה את צ'אבי, בוסקטס, פברגאס או אינייסטה. אבל מה, מעבר לשמות האלה, הם גם מראים את זה על המגרש שבוע אחר שבוע.

ושוב, אני לא משווה אותנו לברצלונה, זה רק לשם המחשה.

ואיך נדע שהקישור שלנו הרבה יותר טוב מזה של וויגאן או פולהאם? זה די פשוט, יש לנו את סקולס, קאריק, קלברלי, אנדרסון, אולי גם קגאווה או גיגס. ואנחנו חופרים על גבי האינטרנט כמה שהם שחקנים איכותיים (נעזוב את אנדרסון..), ובתכל'ס אי אפשר להגיד שאנחנו טועים.

יש לנו את סקולס שאמנם מבוגר מאוד אבל עדיין בגדר גאון, יש לנו את קאריק שמסוכך מעולה על ההגנה, את קלברלי עם תנועה טובה, את קגאווה הפנומן. איך לעזאזל כל השמות תואר האלה לא מביאים לכך שיש לנו עליונות על פני פאקינג וויגאן ופולהאם?

5. Sir Alex Las' Killa

צריך לזכור שהפערים ברמות האלו הם לא מה שהיו בעבר. הבעיה העיקרית שלנו לדעתי היא חוסר הביטחון בחלק האחורי, ברגע שכולם יחזרו לכשירות וכושר משחק אני מאמין שהקבוצה תחזור לדרוס. כרגע אנחנו אמנם מנצחים, אבל היריבות שלנו עושות לנו את המוות.

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/12
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אולי הבעיה במי שחופר על כך.

לכל אחד מהם יש אלמנטים חיוביים. כרגע, אני לא מוצא פה צמד שאני אגיד: ביחד, זה ממש ממש טוב. לאף אחד מהם אין מגוון יכולות מספק לטעמי. הקרוב ביותר לכך הוא קאריק, וגם אם יש לנו אחד כזה, זה עדיין לא מהווה צוות של שניים. כן, זה כולל גם את סקולס.

7. Selby Member

מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם כרטיס חוץ(וויגאן ביום השנה החדשה)? ובגלל שאין לי הון תועפות לבזבז ושלא יצא לי לצערי להיות במשחק חוץ עדיין ובגלל שהDW הוא האצטדיון השומם בליגה, מה כבר יקרה אם אלך לי בניחותא לעיירת הראגבי ואקנה(איך, דרך אגב?) כרטיס לאחד מאלפי המקומות הפנויים ביציע של הלאטיקס?
    אני מאוד אודה למי שיוכל לעזור לי, זאת מצווה גדולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. skyday20 Member

דרך אגב גם במשחק מעניין של ויגאן כמו מנצ'סטר בבית, שנה שעברה, יש נוכחות נמוכה.
    במשחק שבו הם ניצחו היה 18,115 מתוך 25,138.
    אולי תוכל לקנות את זה באתר של ויגאן.
    באתר הרשמי שלהם עדיין אין חדשות כרטיסים לגבי המשחק הקרוב מול יונייטד.
    באתרים האחרים ברשת אפשר לראות שזה עולה סביב 110 פאונד.

בינתים למשחק של ויגאן מול פולהאם יש להם מבצע, קנה כרטיס קבל אחד חינם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. פול סקולס Member

selby, אני בזמנו השגתי דרך מועדון האוהדים הישראלי כרטיסים ליציע החוץ שלנו במשחק בגודיסון פארק.
    עם זאת, אינני יודע האם יש ביכולתם להשיג כרטיסים לכל משחק חוץ.

אם אי לך ONE UNITED, אני מציע לך לחפש כאן או בפורומים אחרים מישהו שיש לו, והוא יוכל להזמין בשבילך כרטיס דרך מועדון האוהדים הישראלי. שווה לבדוק את זה.

10. Pipe Member

הקישור של הקבוצה הזו מביך אותי. גלאטאסאראי מגיעה לאולד טראפורד, מורידה את המכנסיים, מוציאה את איבור המין הטורקי החוצה, וסוטרת לקישור שלנו בפנים. כשפולהאם עושה את זה. מילא. דמבלה שחור, גבוה וחזק. כשאברטון עושה את זה. אוקיי. פיילאני גבוה ומטריד. כשגאלא עושה את אותו הדבר, זה כבר נהיה מביך. העובדה שסיטי לא משכנעת, שלצ'לסי יש את הבעיות שלה ושרוני וואן פרסי לא שיחקו מחצית שלמה בייחד ואנחנו עם 4 נצחונות מ5 משחקים העונה מעודדת אותי כרגע, אבל בטווח הרחוק, הסיכוי היחידי שלנו לזכות בתארים הוא אם רוני וואן פרסי יעשו את מה שרונאלדו, טבז ורוני עשה ב2008 בעצמם או אם קלברלי ימשיך להתקדם ולא יפצע, אם פלטשר יחזור להיות פלטשר של לפני הפציעה ואם אנדרסון יפסיק לאכול ויהיה איכשהוא פרודוקטיבי. בקיצור, ניסים.

11. WellNeverDie Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    ביום שאנדרסון ינצל את כישורי האכילה שלו ויזלול את קלברלי, סקולס וקאריק נקבל שחקן קישור ראוי. לכל אחד מהשחקים שלנו יש יכולת מעולה אבל זה עדיין לא "החבילה השלמה" כמו, נגיד, יאיא טורה, אלונסו, חדירה או שוויני והנורא מכל שאין לנו מישהו שמתקרב לחצי מהם.
    רוני וואן פרסי לדעתי נשק קטלני אבל פרגי רוצה את קגאווה מתחת לחלוץ ולבנתיים הוא נעלם ברגעים ארוכים מהמשחק. אני בעד לעלות עם שני חלוצים כבר בראשון, ואת קגאווה לדחוף כמה שיותר לאגף, למרכז או גם לספסל ואז נרוויח מואן פרסי ווולבק/צ'יצריטו הרבה יותר. אפילו קישור של ג'רארד גמור, שלבי הצעיר ושאהין אחרי שנה בלי כדורגל נראה מסוכן יותר משלנו וזה מדאיג מאוד.

12. פול סקולס Member

מה אתם אומרים, אולי העונה, לשם שינוי, נעלה למשחק באנפילד כאילו באמת מדובר ביריבה המרה ביותר שלנו?

לא ייאמן איך כל פעם הם עולים עם אש בעיניים (ולרוב השופט לא עושה כלום כדי לפחות קצת לרסן את האגרסיביות שלהם) ואנחנו פשוט מתגוננים באפאטיות.

אני מנחש שנראה משהו כזה:

*** דה חאה ***

אברה * אוואנס * וידיץ' * רפאל

* קלברלי * קאריק * קגאווה

נאני * ואן פרסי * ולנסיה

קגאווה בתפקיד חופשי כמובן. אני לא יודע כמה אני רוצה לראות את שינג'י. נראה שעוד לא מצאנו את הדרך לשחק איתו. אולי שווה לשקול אמצע של קאריק, קלברלי ואנדרסון, כאשר קאריק משתתף יותר במשחק ההתקפי.

וסתם שאלה... מישהו מכם הימר פעם (ווינר, טוטו, וואטאבר) נגד יונייטד?
    אני זוכר לפני הגמר מול ברצלונה ברומא כל כך קרץ לי לעשות על ניצחון שלהם כסף, אבל פשוט לא הייתי מסוגל. אני שואל כי ראיתי מישהו ברד קפה כותב שהוא הימר על ניצחון של ליברפול, בטענה שלפחות זכייה בכסף תעלים חלק מהכאב.
    נראה לי שאני עדיין לא מסוגל. יש לי את כל הסיבות בעולם להיות פסימי לגבי מחר, אבל האמת שההרגשה שלי היא מין 'בסדר' כזה, כאילו הכל יכול לקרות, גם ניצחון שלנו.

13. alexshw Member

הכלל הראשון בתורת האנחס לא להמר על הקבוצה שלך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. WellNeverDie Member

ובדיוק שקלתי להשים ווינר מחר על הפריימרליג, יחסים ומשחקים טובים תמיד קורצים לי.

בנוגע להרכב - אוונס רק חוזר לכושר משחק, ריו נח בצ'מפיונס, למה שהוא לא יפתח באמת באנפילד?

15. פול סקולס Member

האמת היא שלא חישבתי את המשחק מול הטורקים כגורם עייפות... יכול להיות שזה באמת יהיה גדול על אוואנס.

אגב, קראתי דיון ברד-קפה על "אז למה פרגי לא קנה קשר אמצע?", ומישהו שם הביא ציטוט של פרגוסון שהולך בערך כך: Anderson is as good a midfielder as any one we can get

אם אכן הבוס אמר את זה, כנראה שאנדרסון עושה פלאים בקארינגטון...

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/12