מנצ'סטר יונייטד 2012/2013-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. Pipe Member

אמיר, i couldn't disagree more. אני רואה את זה בצורה הפוכה: אברה הוא הסיבה המרכזית לחולשה ההגנתית שלנו. מסיבה פשוטה: הטעויות שהוא מבצע נובעות א. מתגובה איטית ב. ממיקום גרוע. אני אתן לו לנות מהספק רק כשהוא צריך לעלות לכדור גובה ברחבה מול חלוץ בגובה מטר תשעים. זו אשמתם של הבלמים שנותנים למצב כזה לקרות. אבל זה לא משהו שקורה יותר מדי בכל מקרה.

מבחינה אינדיבידואלית, אין לנו אף שחקן הגנה, לטעמי אף שחקן בכל הסגל, שנסג יותר מאברה בשנתיים האחרונות. כשאני חושב על זה, אף בלם שלנו לא באמת משחקSIGNIFICANTLY רע יותר מבחינה אישית מאשר בעבר. ריו איטי. מה חדש? הוא תמיד היה איטי. אולי הוא נהיה איטי יותר, אבל תמיד היו לו בעיות מאצ' אפ מול שחקנים מסוג ספציפי. בכל אופן, הוא משחק טוב הרבה יותר פעמים מאשר הוא משחק רע (נגד ליברפול הוא היה מדהים).

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע, באמת לא יודע. לדעתי, כשמרכז ההגנה שלך יציב וחזק כפי שהיה עם ואן דר סאר, פרדיננד ו-וידיץ', יותר קל להסתדר עם מגן כמו אברה. אני לא אומר שהוא לא נחלש במידה מסוימת, אבל קשה לי לשים את האצבע בדיוק. כשמסתכלים על החורים, זה נראה כאילו הוא כבר לא שם על עבודת ההגנה. קשה לי להאמין שזה המצב וקשה לי להאמין שהצוות המקצועי פתאום מקבל את העניין החדש הזה. לכן אני סבור שלא מדובר בתפנית מוחלטת לעומת העבר. איך אברה אמר פעם על התקופה הקשה שלו בתחילת דרכו ביונייטד, פרגי לקח אותו הצדה והזכיר לו שהוא החתים אותו כדי לעלות להתקפה. זה תמיד היה חלק משמעותי מהמטרות שלו ואולי אין לנו דרך טובה לגבות את זה כמו בעבר.

3. Sir Alex Las' Killa

ע''פ השמועות פרגי ומייק פילן (ראיתי את קאגווה ביציע) מנצלים את הביקור של דורטמונד במנצ'סטר בשביל לעקוב אחרי החלוץ הפולני שלהם.

לדעתי זה כמובן בולשיט, אין לו שום צורך בו והוא ממש לא מתאים לנו. לעומת זאת, יש להם צמד בלמים מעולים וקשרים הגנתיים שבקלות יכולים להפוך לשחקני הרכב אצלנו. נכון לעכשיו תודות לג'ו הארט הם רק בפיגור 1-0, פשוט לא יאמן כמה הצלות היו לו. לדעתי הוא השחקן הכי חשוב של מנצ'יני.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/12
  4. alexshw Member

אברה נחלש מאוד בשנה האחרונה ונדמה לי שהוא מעבר לשיא. הייתי מוכר אותו ומביא מחליף.

5. skyday20 Member

זה נכון, הנה אלכס ומייק רואים את המשחק.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/527663_524417957585526_1474537017_n.Xxx

6. Wazza Member

מקווה שהם עוקבים דווקא אחרי גצה, האמלס ורויס מצויינים..

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואמירה פסימית לנעילת הערב: יש לי תחושה שגם אם נחתים את כל דורטמונד, לא ניראה כמו דורטמונד.

8. Wazza Member

זה כבר קשור לשיטת האימון של פרגוסון... סגנון המשחק שלו פשוט אפור מידי.
    אם זה היה מאמן צעיר ותוסס יותר שבעד כדורגל יפה ותוסס, ולא משחק מבוקר, איטי ומשעמם אז היא הייתה נראת אחרת... זה הכל בשיטת האימון והמשחק שהמאמן בוחר..

9. שםמשתמש Member

על מה לעזאזל אתה מדבר? עוד בשנות ה-90 שיחקנו כדורגל מהיפים באירופה לכל הפחות. בשביל כדורגל מסויים, צריך שחקנים מסויימים בראש ובראשונה.

10. שםמשתמש Member

למה אתה אומר את זה?

11. Wazza Member

בשנות ה-90. והסגנון השתנה מאז. והוא נשאר תקוע על הסגנון ההוא שכבר לא טוב היום.

12. שםמשתמש Member

כדורגל שהיה יפה אז יפה גם היום. זה לא שהסיגנון של סטוק היה אז באופנה באולם הכדורגל. ברור שפרגוסון הוא מדור אחר שלמד כדורגל אחר. זה שהוא מצליח להוביל את הקבוצה להישגים למרות כל זה (ובצורה מתמדת), זה אומר הכל. עם כל הכבוד לכל מיני מאמנים אחרים, את מה שהוא שכח, הם עדיין לא למדו, אז קצת כבוד. שנה שעברה השגנו 89 נקודות בליגה עם קבוצת שחקנים בינונית כמעט בכל קנה מידה.יכול להיות שהוא קצת מיושן, אבל לאורך שנים ליונייטד כמעט תמיד הייתה קבוצה אטרקטיבית. בשנים האחרונות פחות.

13. JohnTerry26 Member

אני באיזשהו מקום שותף לדעה של wazza, פרגוסון כטקטיקן הוא לא מאמן יותר מדי מתוחכם כיום, לפחות ממה שהוא הראה בעונות האחרונות כשכן היה נראה שצריך אצלכם קצת משהו אחר. הוא נראה מאוד מקובע על סגנון המשחק שלכם ולא אחד שמסוגל ורוצה להנחיל משהו אחר שיותר תואם את מה שקורה היום בכדורגל, אבל זו רק דעתי. אבל אפשר וצריך לתת לו את הצ'אנס להראות שהוא כן ידע לחדש את עצמו, והעונה במיוחד עם הצורך לשלב את קאגוואה בקבוצה הוא יוכל אולי להוכיח קצת אחרת.

14. שםמשתמש Member

שוב, בשביל סיגנון מסויים צריך שחקנים מסויימים. אני חושב שעם השחקנים שיש לנו בשנים האחרונות, קשה לשחק יותר טוב או יותר יפה. מה שכן, צריך להביא שחקנים אחרים. קגאווה זאת התחלה טובה. אני חושב שיש לנו מספיק כישרון כרגע בשביל לשחק אטרקטיבי, וחוץ מניצוצות כרגע אני חושב שבהמשך נראה יותר.

15. alexshw Member

בשורה התחתונה כדורגל משחקים בשביל להבקיע שערים. מהבחינה הזו יונייטד לא סובלת מבעיות מיוחדות, הבעיה בחוסר איזון המשווע.
    פרגוסון צריך פשוט לצאת מהעקשנות שלו ולהבין שדרושים שינויים קרדינליים בהגנה, שזה כולל רכישת בלם, מגנים חדשים וקשר אחורי ומכירת כמה שחקנים שכבר לא ברמה הנדרשת.
    אם יהיה איזון, היא תהיה חסינה יותר מלחץ היריבה ותוכל לשפר גם את הכדורגל שלה כי תשלוט יותר זמן במשחקים.

גם בעמדת השוער פרגוסון בינתיים מצדיק את התהיות שלי מרכישת דה חאה. אתם עוד תראו שהוא יוותר עליו ויביא שוער בשל ומנוסה.