מנצ'סטר יונייטד 2012/2013-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. alexshw Member

ניקי באט מצטרף לצוות האימון של המילואים(U21).

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

המבחן הוא לטווח ארוך יותר לטעמי. המנוחה לקלברלי היתה הגיונית אחרי שני משחקים בנבחרת כמו שהשימוש בסקולס היה הגיוני אחרי שבועיים של מנוחה, כמו שפלטשר עדיין מגשש את דרכו ולא הגיוני להעלות הרכב שאינו כולל את קאריק לפחות. אם נגד צ'לסי שוב נראה את פרגי נוקט בגישה של "אנחנו זקוקים לניסיון של הוותיקים", אז יש בעיה. למשחק אחד, לא הכי קשה, אחרי פגרה בינלאומית ולפני סדרה של משחקים קשים, אפשר לחיות עם זה.

השער השני בהחלט עשוי היה להימנע עם מרכז שדה אחר. הראשון? אה, מוגזם לומר את זה. בסופו של דבר זה מצב נייח, וגם אם סקולס גרם לבעיטה החופשית באופן בלתי הכרחי בעליל, דברים כאלה יכולים לקרות.

3. nwish Member

לא מסכים, זה לא שסטוק העיפו כדור ארוך וקייטלי איכשהו הגיע אליו לפני שהוכשל. סטוק שלטה במרכז המגרש בחצי השעה הראשונה, קייטלי הוכשל לאחר מהלך של מסירות בחצי שלנו, ששלישיית קישור יכולה ואמורה לעצור.

קאריק לבד לא יכול לכסות על החצי שלנו, סקולס חייב לעזור, מה שהוא אכן ניסה לעשות, ועל כן חטפנו בראש. אני חושב שגם אתה, אמיר, תסכים שלפתוח עם אנדרסון במקום ולנסיה הייתה יכולה להיות החלטה מצויינת, גם לפני שידעת כיצד המשחק הולך להתפתח..

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאו דווקא. יש משחקים בהם יהיה שווה לקחת סיכון של מרכז שדה מוחלש לטובת שחקן כנף. סטוק בבית הוא בהחלט משחק סביר לעשות את זה. ושוב, לגבי השער הראשון, גם אם תשחק עם שלישיית קישור, גם אם תשלוט במרכז השדה לחלוטין, עדיין יכול להיות איזה מצב שתתבצע עבירה שתגרור כדור חופשי מסוכן. זה קורה מדי פעם. זה שיש לנו חולשה באוויר שגורמת לפאניקה במצב כזה היא בעייתית הרבה יותר מבחינתי בשער הזה. וגם הדם שעולה לסקולס לראש מדי פעם.

לא שהיתה מבחינתי בעיה לשחק עם מרכז שדה של קאריק ואנדרסון (ולא עם שניהם וסקולס). גם אנדרסון, כמו סקולס, לא שיחק שבועיים. אם אנחנו מאמינים בו, יאללה, תנו לו לשחק. אם לא? שחררו ותביאו שחקן צעיר חדש. מספיק כבר להיתלות בוותיקים שוב ושוב.

5. פול סקולס Member

אני מסכים באופן כלל לגבי אנדו, אבל יכול להיות שבמקרה שלו הוא לא שיחק שבועיים + חוזר מפציעה, ולכן קיבל רק פירורים של משחק שהיה גמור יחסית.

מדהים איך אין השנה קבוצות מפחידות בליגה. ההגנות של כולן מצחיקות.
    אני חושש מצ'לסי, יש להם את השחקנים שיביכו אותנו (בהתאמה גם לנו יש השחקנים להביך אותם). בכל אופן אם גיגס רואה הרכב אני מחרים את הקבוצה עד סוף העונה. ברצינות גמורה.

6. skyday20 Member

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/12
  7. Wazza Member

לפי דיווחים דה חאה רוצה לחזור לספרד והקבוצה שמוכנה לקלוט אותו היא ריאל מדריד...

8. Eric Cantona Member

אם זה נכון אז אלכס צדק שפרגסון לא מאמין בו ולא יצר איזה תקדים עם רוטציה גם בעמדת השוער.

9. alexshw Member

קודם כל הייתי שמח על כך, ושנית כל ריאל מדריד? WTF? זה לגמור לעצמך את הקריירה. לקסיאס יש עוד בכיף 8 שנים בערך.

10. Eric Cantona Member

אם אנחנו מוותרים עליו אז לא ריאל מדריד היא שתקלוט אותו. הקנה מידה הוא חזרה למימדי קבוצה ממנו הוא בא ונמוך מכך כפי הנראה.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו? הלך הילד? על איזה שוער חושבים במקומו? פרידל?

13. skyday20 Member

אולי סאם ג'ונסטון יוקפץ עוד מעט. ביונייטד מעריכים אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    תזכרו איפה שמעתם את השם פעם ראשונה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/12
  14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ריו ואברה לא ישחקו מחר מול בראגה, ווטון ובאטנר צפויים להחליפם. אני לא אוהב את זה, ראינו בשנים האחרונות מספיק קבוצות אירופאיות אנונימיות לכאורה שבאו והביכו אותנו באולד טראפורד, כל עוד לא הבטחנו את הכרטיס לשמינית הגמר אין מקום למשחקים האלה.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עניין דה חאה צץ בדיווח בהשד יודע איזה עיתון ספרדי בסוף השבוע. אפילו לא אחד מעיתוני ריאל המוכרים, לדעתי. בואו לא נלך עם זה רחוק מדי.

לגבי ההרכב מחר, ודאי שהייתי רוצה לראות את ההרכב החזק ביותר, אבל אין מה לעשות. שלושה בלמים עדיין בחוץ ואם נפעיל יותר מדי לחץ על ריו בשביל משחק כזה או אחר, אנחנו עלולים לאבד אותו ליותר ממשחק או שניים. זה סיכון שחייבים לקחת. בוטנר במקום אברה זה הרבה פחות בעייתי בכל מקרה. אני רק מקווה שבהתאם, לא נעשה יותר מדי שטיקים עם שאר ההרכב. משחק בשלישי ומשחק בראשון זה באמת לא בעיה גדולה מדי.