מנצ'סטר יונייטד 2012/2013-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. nwish Member

אמיר, התגובה שלך רהוטה ומשכנעת. רק חידוד אחד אוכל להוסיף עליה - אכן, אין לנו ציוות מושלם במרכז השדה, אבל יש גם יש שחקנים שברור מעל לכל ספק שעדיף שישחקו לפני אחרים משלל סיבות שכולנו מודעים אליהן.
    מופרך לצפות ממנג'ר כפרגי לרכוש שלישיית קישור אימתנית ברגע שסקולס וגיגס יפרשו, הוא ינסה לקדם שחקנים, והטעות הבולטת כאן היא שכבר כרגע יש לנו לפחות שני קשרי אמצע שעדיפים עליהם, גם מבחינת יכולת (על סקולס אולי לא, אבל זה כשהוא נכנס ל-20-30 דקות, לא כקשר פותח) וגם מבחינת החשיבות שיש בהרצתם בהרכב.
    אם מוריניו, כדוגמא אזוטרית כיוון שהסגלים לא דומים בעליל, מגן על בחירותיו להרכב בכך שהשחקנים שאינם צעירים נותנים תפוקה עליונה לאין שיעור על הצעירים יותר, אצלנו אני לא חושב שיש אחד שיעיד שזה הגיוני לפתוח עם גיגס בכל מצב שהוא למעט משחקים שהם לפרוטוקול.
    טיעון כזה הוא הגיוני בשאלת הפיכתו של וולבק לווינגר - ואן פרסי כרגע נותן תפוקה שעולה על הצורך בלפתח את החלוץ, מוכשר ככל שיהיה.
    בפועל קיבלנו את הקישור הרצוי ואף המצוי במשחק לפרוטוקול בהר הגעש בטורקיה, ואת גיגס כחלק מצמד קשרים שהתבטלו מול קבוצה שקיבלה חמישייה מליברפול ונגררנו לתצוגה ברמת הצ'מפיונשיפ. וזה כואב לי.

שםמשתמש -
    התגובות שלי אכן ארסיות, ביקורתיות, ולעיתים תוכל לומר שהן מוגזמות, אבל זה בעיקר בגלל שאני מסתכל על תקופתיות, על התמונה השלמה ועל נסיון העבר הלא נעים שלנו.
    בנוסף, קיים אצלנו שלד שחקנים צעיר שיכול לשחק כדורגל מודרני ומבוסס טכניקה ברמת גבוהה מאוד, כפי שראינו בתחילת העונה שעברה ומול ניוקאסל השנה. מה לעשות - המשחק מקבל כיוון פחות ספקולטיבי, מבוסס פחות על כדורים ארוכים או הגבהות, החזקת כדור הפכה להיות האלמנט המרכזי והנעת כדור על הקרקע בשליש האחרון היא הדרך לשחק כדורגל, לפחות עד הפיתוח הבא של המשחק.
    אין פלא אם כך, שקבוצות מהטופ מתבססות על שחקנים שמניעים כדור במהירות ובחוכמה, ולא רק ברצלונה, גם באיירן מינכן, דורטמונד, סיטי, צ'לסי החדשה. פרגי ניסה להשריש את זה בשנה שעברה עם הדור החדש אבל בשלב כלשהו נטש את התוכנית וחזר לכדורגל שכרגע יביא אותנו כאנדרדוג למפגש מול כל אחת מהקבוצות שציינתי. כרגע - יש לנו באנקרים בהרכב שלא היו מגרדים ספסל בקבוצת עילית אירופאית, כזו שאנו אמורים להיות.
    אם התגובה הראשונה שלי פגעה בך עד כדי כך, אני בהחלט מתנצל, אך חשוב לי שתבין מהיכן זה מגיע.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לחלוטין, מההתחלה ועד לסוף. אנחנו תקועים בעבר, ביותר ממובן אחד, למרות שלפחות חלק מהעתיד כבר נמצא אצלנו ואף נעשה בו שימוש מוצלח.

3. שםמשתמש Member

אני מאוד ביקורתי כלפיי הקבוצה. ברור לי שיש לנו בעיות ברורות והרבה מאוד מה לשפר. אני מסכים מקצועית פחות או יותר עם כל מה שאתם כותבים. אני חושב שאנחנו משחקים רע ומיושן כמעט כל הזמן. אני חושב שלגיגס וסקולס אין מקום בקבוצה מלבד להיכנס כמחליפים (בעיקר סקולס). אני חושב שקלברלי צריך לקבל את המושכות במרכז השדה, כי בו לפחות יש טעם להשקיע. לדעתי אנדרסון כבר לא ממש ישתפר (ואם ישתפר, זה יהיה לשלושה משחקים, הרי הוא לא יציב) ואין טעם להשקיע בו. אני בעד פחות או יותר ההרכב שפתח מול ניוקאסל, רק צריך שקגאווה יחזור סוף סוף. אני גם חושב שיהיה לנו סופר קשה מול בערך כל קבוצה שנקבל בליגת האלופות...אפילו כאלה בלי שם גדול. לעזאזל, התקשנו אפילו מול בראגה. אני חושב שיש התקדמות גדולה בכדורגל האירופאי, בעוד הקבוצות באנגליה נשארו להן מאחור. גם קבוצות הצמרת.

NWISH, כשכותבים את זה בצורה לא אימפולסיבית ורהוטה, זה משהו אחד, אבל לצאת בהצהרות שפרגוסון מאמן רע, זה משהו אחר, וזה מה שהרגיז אותי (ולא, לא נפגעתי, אני לא לוקח את זה אישית, אני בסה"כ אוהד. אני פשוט מתרגז לקרוא דברים כאלה)

נערך לאחרונה ב: ‏22/11/12
  4. WellNeverDie Member

בעוד דקות ספורות יחשף הפסל החדש של סר אלכס פרגוסון, ולא מעט אגדות עבר (מקנטונה עד ואן דר סאר) הולכים להיות נוכחים באירוע המיוחד.

יש שידור ב-MUTV של האירוע למי שרוצה.

והינה הפסל החדש:
    http://up355.siz.co.il/up1/d3ziaymymnwe.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/12
  5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכל פעם שאני רואה את הפסל דעתי משתנה. לא הייתי אומר שזה פרגי מדויק... לפעמים זה נראה יותר כמותו, לפעמים אני תוהה אם לארסן ונגר לא הספיק פסל באמירייטס.

6. skyday20 Member

אם הייתי רואה את התמונה הזאת בלי ההקשר של יונייטד, אני לא חושב שאני מזהה ישר את סר אלכס פרגוסון.
    תיארתי לעצמי שזה יהיה יותר דומה.
    אולי מרחוק, זה נהיה קצת יותר ברור.

https://pbs.twimg.com/media/A8ZHwqxCIAABEXw.Xxx

7. שםמשתמש Member

אין ספק שזה לא מאה אחוז דומה לפרגוסון. לא יודע אם הייתי מזהה שזה הוא. בהחלט יש דימיון, אבל עדיין משהו שם חסר או לא ברור.

8. Wazza Member

9. alexshw Member

האופציה שלא נבחרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    http://www.talksport.co.uk/sites/default/files/imagecache/ts_magazine_big_picture/Untitled-1_54.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/12
  10. WellNeverDie Member

הפוזה הזו עדיפה על הצצה בשעון או ריב עם שופט, היא מראה שפרגוסון פה כבר מעל 25 שנה הבוס. כל השטויות האחרות לא ממש משנות, זה בהחלט רגע מרגש. כמו שפרגוסון אמר, זה לא דבר רגיל לראות פסל של עצמך שאתה עוד בחיים.

11. ARSI Member

איפה המסטיק? לא יצא ממש דומה הפרצוף.

12. פול סקולס Member

skyday צודק, מרחוק זה כן נראה כמו פרגוסון. מקרוב זה בכלל לא דומה.

13. oranfu Member

לדעתי לא דומה בכלל.
    אם לא הייתי יודע שזה אמור להיות הוא אף פעם לא הייתי מנחש.
    קצת מצחיק לדעתי שיש בכלל דיון אם זה נראה כמוהו או לא. פאשלה של הפסל.

14. alexshw Member

החלוץ הנורווגי ג'ושואה קינג הושאל לבלקברן של הנינג ברג.
    אמרתי לכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יש עכשיו דיון ברד קאפה שבו הכותבים מתבקשים לבחור את שלושת השחקנים האהובים עליהם, גם כיום וגם בכל הזמנים, ושם עולות שתי תופעות מעניינות:
    א. רוד ואן ניסטלרוי הרבה יותר פופולרי ממה שחשבתי, אולי זה כי הרבה גולשים שם התחילו לאהוד בסביבות 2002.
    ב. גיגס הרבה יותר "מוערך מקצועית" מאשר אהוב, בחרו בו די מעט יחסית לחשיבותו ההסטורית, ואיכשהו לא נראה לי שזה בגלל מה שעשה עם גיסתו.

הבחירה שלי בכל הזמנים היא גיגס, סקולס וקאנטונה (ואם הייתי חי בשנות השמונים יש לי הרגשה שהייתי בוחר ברובסון, שחקן ברמתו שנשאר נאמן למועדון שלא זוכה באליפויות זה לא דבר טריוויאלי), כיום מלבד שני הישישים אלה פלטצ'ר, וידיץ' וצ'יצ'אריטו.