מנצ'סטר יונייטד 2013/14 - עידן מויס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. d1231 Member

Barcelona president Sandro Rosell writes to Manchester United to stress that Cesc Fabregas is not for sale

ההתנהלות של מנצ'סטר יונייטד הקיץ מאוד מאוד מוצאת חן בעיני.

2. פול סקולס Member

יש יסוד סביר להניח שגם כך לא היינו משיגים אותו,
    אבל עכשיו כשאין להם מאמן, לנסות לעשות עם ברצלונה עסקים זו ברכה לבטלה.
    מרגיש לי שנסיים את הקיץ עם עוד שחקן/שניים באמצע, אבל לא מישהו מהשמות הגדולים.
    משהו סטייל יוהאן קבאיי או מרואן פלאייני.

אם מדובר ביח"צנות או שמויס באמת מנסה קודם כל להחתים את הדגים הגדולים, קטונתי מלנחש.

3. Civil Anti Madridista

יש לנו את סונג ואלכסיס ככה שאנחנו לא צריכים עוד זבל לסגל.
    מויס סתם מתעקש ומבזבז זמן יקר על פברגאס. ברצלונה לא תשחרר אותו, ובטח אחרי שטיאגו כבר ברח לה בין האצבעות לפני שבוע.
    יונייטד יכולה לעשות לעצמה חיים הרבה יותר קלים אם תחליט להביא קשר ממדריד. הקישור של אנצ'לוטי עמוס מדי ולוקה מודריץ' זאת בהחלט אופציה

4. alexshw Member

ביונייטד ממשיכים לבזבז זמן על חלומות במקום להשקיע זמן בהבאת שחקנים ריאליים.

5. שםמשתמש Member

אז מה נסגר בעצם עם פברגאס?
    כל אינדיקציה שקיבלנו מצד ברצלונה היא שהוא לא למכירה (לפחות לפי התקשורת). סגן הנשיא אמר שהוא לא, פיקה ופויול אמרו שהוא רוצה להישאר, נכתב גם שסנדרו רוסל כתב ליונייטד ישירות שהוא לא למכירה. מצד שני, יש כבר שמועות על BID שלישי. בכל מקרה גם שניים זה לא מעט. גם לא הגיוני במיוחד שברצלונה תמכור את ססק אחרי שמכרה גם את טיאגו, ולא נראה שהיא הולכת להביא מישהו אחר באופק. אבל מצד שני גם קשה לי להאמין שסתם הלכנו והצענו 2-3 הצעות לברצלונה בלי להבין שלססק עצמו יש עיניין במעבר או שברצלונה עשויה למכור אם תקבל הצעה מספיק טובה. אולי ברצלונה מחכה להצעה מספיק טובה. העיניין הזה מצד אחד לא יורד מהכותרות, ומצד שני לא נראה שזה הולך לקרות. אני מקווה שאנחנו לא מבזבזים הרבה זמן חשוב על שחקן שגם ככה לא יגיע, במקום ללכת על מטרות יותר ריאליות. לא ברור מה הולך עם זה.

6. nwish Member

וואו, אנחנו נראים זוועה.
    נדמה שאין שיטה, אסופת שחקנים שבמקרה לובשים את אותה חולצה.. מזל שיש את דה חאה, אחרת היינו מקבלים שלישייה תוך 20 דקות.

נכון, משחק הכנה והכל, אבל להתבזות מול קבוצת אינסטנט מאסיה?

7. alexshw Member

בסדר בגלל זה יש משחקי אימון שמתקיימים גם בהרכבים שרחוקים מאלה שישחקו.
    הנושא המטריד העיקרי זה היעדר חיזוק במרכז השדה.

8. nwish Member

אולי. ובכל זאת צורם לי לראות שאפילו את כוכבי אסיה אנחנו לא יכולים ללחוץ, ודווקא בנושא הזה אנדרסון וקלבז ממש בסדר. שאר הקבוצה לא זזה בהגנה, בעיקר אברה ופאביו.

מה שכן, אנדרסון פשוט נהדר. לא מאבד כדורים כמעט, עושה לחץ טוב, משחרר לחץ בצורה נהדרת כשאנחנו מתמסרים באמצע - גורם לי לתהות האם הדבר שחסר לקלברלי הוא הטאץ' הרגוע שיש לברזילאי בכדור.

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/13
  9. cityblues beter dead than red

אשלי יאנג
    לא יאמן כמה השחקן הזה עלוב.
    מקודם ניסה לסחוט פנדל מול שחקן יפני שנמוך ממנו בראש שהצליח לסגור אותו.

רבאק,משחק ידידות...גם שם אתה מנסה לצלול?

עריכה-מהרגע שקגאווה קם מהספסל הבמאי לא מפסיק לשים עליו זום.כולה קגאווה,היפנים האלה כל כך פטריוטים!

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/13
  10. nwish Member

פרובינציאליים. לגמרי פרובינציאליים.

11. שםמשתמש Member

מבחינת המשחק לא אכפת לי משום דבר חוץ משיטת המשחק. אני מקווה שנחזור ללחוץ. אני חושב שאנחנו צריכים לשחק כדורגל מודרני של משחק לחץ על כל המגרש. בטח לא לשבת אחורה ולחכות למה שהיריב יעשה. אני רוצה לראות יונייטד חזקה שלוחצת את כל המגרש ושולטת במה שקורה. בטח לא כל כך פאסיבית וסתם עומדת מאחורה. בסופו של דבר יש לנו התחלת עונה קשה, אני מצפה שהשחקנים יתייחסו למשחקים האלה יותר ברצינות, בעיקר כשצריך להסתגל למאמן חדש. אין לנו זמן להתאקלם בתחילת העונה, כי זאת ההתחלה הקשה ביותר שניתן לחשוב עליה, והיום היינו מנומנמים. זה משחק הכנה בהרכב משני, זה נכון, אבל בכל זאת אני מצפה ליותר, כמו שכבר ראינו במשחק הקודם.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי השינויים בצורת המשחק, אני בהחלט מסכים. אני רוצה לראות יונייטד יותר אקטיבית ופחות פסיבית, כזו שיוזמת במקום להגיב למה שהיריבה עושה.

בנוגע למשחקי ההכנה... לא מתרגש מהם. לא זוכר שהם מקרינים במיוחד על מה שקורה אחר כך, בין אם בתוצאות או באיכות הכדורגל. האמת היא שהמסעות האלה אף פעם לא אופטימליים. כי אתה כל הזמן בתנועה ובטיסות, בגלל שאתה לרוב נמצא במדינות עם חום ובעיקר לחות, כי עם כל השטויות של הכדורגל הבינלאומי, במקום לקבל את הסגל המלא אחרי מנוחת קיץ מלאה, אתה יוצא עם חלק מהשחקנים, וחלק מצטרפים בהמשך טיפין טיפין (רובין, יאנג, סמולינג, קגאווה, נדמה לי שהרננדס עוד לא הצטרף). בקיצור, בלגן. תוסיפו לכך הסתגלות לצוות אימון חדש ושיטות אחרות, שלפי מה שקראתי כללו אימונים כפולים (ולפי מה שאומרים על מויס, הרבה עבודה על כושר גופני), ותקבלו מצב בו המשחקים עכשיו הם משחקי אימון במלוא מובן המילה.

13. דניאלושקה Member

יש לנו שבוע להשלים את הרכישה של פלאיני אם אנחנו אכן מעוניינים בו לפני שסעיף היציאה שלו תמורת 22 מיליון לישט בחוזה מתבטל.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שלדעתי אכן יקרה על סף סיומו של החודש אם יתברר שאנחנו לא מצליחים להשיג מישהו אחר.

15. שםמשתמש Member

פלאייני שחקן עם איכויות שמאוד חסרות לנו. הוא לא מושלם כי הייתי רוצה מישהו יותר טכני/יצירתי למרכז השדה, אבל הדבר הכי בולט אצלנו זה שאין לנו נוכחות ודומיננטיות במרכז השדה. קלברלי, אנדרסון ואפילו במידה מסויימת קאריק אלו לא שחקנים מספיק דומיננטיים. פלאייני לעומת זאת הוא שחקן מאסיבי וחזק מאוד שיודע להשתמש בכוח שלו בשביל להפעיל לחץ על שחקנים ולקחת את הכדור. שחקן עוצמתי פיסית במילים אחרות, ואין ספק שחסרה לנו קצת פיסיות במשחקי הליגה. פלאייני יכול לעזור לנו בתחומים מסויימים גם אם הוא לא אופציה מושלמת. הוא בקלות יכול לשחק מרחבה לרחבה ולעזור התקפית והגנתית, כי אין ספק שיש לו גם יכולות התקפיות והוא טוב במצבים נייחים. יכול להיות מעניין להשתמש בו במרכז השדה. אפשר לומר שפלאייני יכול להיות היאיא טורה שלנו (גם אם פחות טוב) אם זה יתממש ואם הוא ישתלב בצורה טובה. החיסרון זה שביחד עם קאריק אין לנו מחזיק כדור טכני קלאסי, ככה שלדעתי קגאווה יצטרך לרדת אחורה לא מעט בשביל לעזור בהנעת הכדור ולהוסיף פן טכני. נניח כמו סילבה בסיטי או מאטה בצ'לסי.

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/13
מצב נושא:
הנושא נעול.