מנצ'סטר יונייטד 2013/14 - עידן מויס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. cityblues beter dead than red

קומפאני הגיע אלינו בקיץ 2008

5 שנים הוא בנה לעצמו אצלנו שם של אחד הבלמים הטובים ביותר בעולם.
    הייתי אומר שאפשר להזכיר את וידיץ' בנשימה אחת עם קומפאני ולא להיפך.
    לדעתי ולדעת רבים הוא בלם טוב יותר מוידיץ'

שנתיים? הצחקת אותי משה...תעשה שיעורים לפני שאתה מגיב.

2. TooKy Member

ג'ון טרי..

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדעה שלי היא סובייקטיבית כמובן אבל אני חושב שקומפני עשה את הפריצה האמיתית בעונת 2010/2011 שם הוא מיתג את עצמו כאחד מהבלמים הטובים בעולם (לפני זה אני זוכר שהיו לו גם הופעות כקשר אחורי, תקנו אותי אם אני טועה). גם בעונת האליפות שלכם לדעתי הוא היה הבלם הטוב בליגה (אולי גם באירופה).
    בשנה שעברה זכורה לי פציעה שלו (בברך?) וכשהוא חזר הוא היה חלוד ופחות מרשים.
    אין ספק שמדובר בבלם הכי טוב בליגה היום יחד עם וידיץ', ועדין, מבחינה סובייקטיבית, וידיץ' היה טוב יותר לאורך תקופה ארוכה יותר.

טרי בשיאו היה בלם אדיר, גם ריו היה אדיר בשיאו, והיו עוד המון בלמים איכותיים לאורך השנים, ועדין, מבחינתי, וידיץ' היה הטוב ביותר שראיתי.

4. Becks Member

קצת חדשות ושמועות:

לפי הטוויטר הרשמי של צ'לסי:
    Mourinho confirms the club will continue until the last day of the transfer window to try to sign a striker.

למה זה קשור אלינו? כי לפי ה-SUNDAY PEOPLE:
    Jose Mourinho will make a final bid of £40million for Wayne Rooney within the next 48 hours.

עכשיו נעבור למודריץ'. לפי ה-SUNDAY MIRROR:
    Luka Modric wants to become Manchester United’s star signing.

אני בעד שמויס יקבל את ההצעה של צ'לסי ובמקביל יביא את מודריץ'.

5. alexshw Member

אין שום סיבה לקבל את ההצעה של צ'לסי. אפשר למכור שחקנים אחרים. אפילו את קגאווה אם צריך.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/13
  6. שםמשתמש Member

מה הבעיה עם מה שהוא כתב? אסור לו לחשוב שוידיץ' הטוב ביותר שראה? הוא לא חייב להזכיר את קומפאני. אם כבר, אז הוא לא צריך להסתכל רחוק כי יש לו בקבוצה את ריו פרדיננד. בעיניי אולי יותר גדול משניהם. בטח מקומפאני (כן, הוא בלם מצויין, אבל וידיץ' בשיאו יותר טוב והוא מפלצת הגנתית). אז אולי על הנייר אני לא אובייקטיבי ואתה לא אובייקטיבי, אבל האוהדים הנייטרלים היו מכריעים פה אחד לטובת וידיץ' בראייה כללית. צר לי.

7. שםמשתמש Member

שמוריניו ימשיך להציע הצעות ולבזבז את הזמן שלו. רוני יישאר. בנוסף, אני לא באמת חושב שמודריץ' רוצה לעזוב את ריאל. ממש לא נראה לי. וזה שזה כתוב באחד מעיתוני הסרק האלה לא משנה שום דבר.

8. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיף שרוני ילך, לא צריך שחקן "חולה" וממורמר בחדר ההלבשה.
    אני לא אומר למכור אותו בכל מחיר אבל זה יעשה רק לקבוצה טוב.

9. d1231 Member

10. alexshw Member

מעדיף שיהיה "חולה" ביונייטד מאשר בריא בצ'לסי

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי או שפלאיני לא היה הבחירה הראשונה של מויס (מה שלא מסביר את עניין ביינס, שעבורו כבר הוגשה הצעה לפני חודש וחצי לערך) או שזה היה עניין תדמיתי - אם הרכש הראשון שלו יהיה שחקנים מאברטון, אנחנו יודעים מה כולם יגידו...

12. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות שהוא שיחק אותה עם 2 בישולים בשבת, זה שהוא לא חגג עם שחקני הקבוצה זו כבר בעיה שלו.

13. dorebl Member

הערות על המשחק בשבת והעברות:

1) יונייטד חייבת את רוני, כשוולבאק שיחק עם ואן פרסי נוצרו חורים ענקיים במרכז המגרש, תולדה של בעייה משולשת- היעדר קשר אמצע של ממש, שחקני אגף לא מספיק ניידים (גיגס וולנסיה), וחלוץ שני שמשחק קרוב מדי לרחבה של היריב. רוני הוא פתרון משמעותי לבעיה הזאת וליונייטד אין שום אלטרנטיבה אליו. אני חושב שאם רוני ישחק ומאחוריו ישחק קגוואה וקשר אחורי, ובאגפים רוטציה של שחקני האגף שקיימים בקבוצה כרגע המצב יהיה לא רע.

2) יונייטד צריכה קשר אמצע בתקווה ריאל תשחרר לנו אחד, לא נמכור את רוני, ואז הסגל עומד ברמה של שווה בשווה מול הסיטי וצ'לסי במאבק משולש שצפוי להיות מרתק.

3) וידיץ' ופרדיננד הם צמד הבלמים הטוב באירופה בשוויון עם סובוטיץ' והאמלס של דורטמונד, כשהם בריאים יונייטד מסודרת ועם ג'וני אוונס ופיל ג'ונס כבלמי העתיד נראה שיונייטד מסודרת במובן הזה שנים קדימה. אם ביינס יחתום בקבוצה הוא ישלים יחד עם רפאל ודה חאה הגנה שיכולה לרוץ ביחד 10-15 שנים וזאת כבר מחשבה מרגשת ממש.

4) אני באופן אישי אחיה בשלום השנה עם סיום של 1-3 עם פייט על האליפות עד לקראת הסיום ורבע גמר ליגת האלופות, בשביל עונת מעבר שבה לא הצלחנו ברכש כמו בעבר, זה בהחלט יהיה סביר והגיוני, לא צריך לפתח ציפיות מוגזמות, ואי אפשר לקחת אליפות כל שנה מול הכסף הגדלו של סיטי וצ'לסי.

14. alexshw Member

קונה את זה כל משחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצעה מגוחכת, כמעט שווי שקרוב למה שאברטון עצמה שילמה עבור השניים. מוייס עושה מעצמו צחוק ומכעיס את אוהדי אברטון.

מצב נושא:
הנושא נעול.