מנצ'סטר יונייטד 2013/14 - עידן מויס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא פחות עם ההצעה, הגיוני להתחיל נמוך גם אם ברור שזו לא הצעה שתתקבל, אלא עם התזמון. חיכינו הרבה יותר מדי זמן עם העניין הבלתי נמנע הזה. ואם בנוגע לפלאיני עוד אפשר היה לומר שבדקנו קשרים אחרים, ספק אם חיפשנו מגנים שמאליים אחרים.

2. GentlePunter Member

כל הקיץ נשאלה גם השאלה האם אתם באמת צריכים מגן שמאלי, והיא עדיין רלוונטית. ממה שאני רואה כוחו של אברה במותניו ובוטנר גיבה באופן יותר מסביר כשהיה צריך. האם אתם יכולים להרשות לעצמכם את ביינס או אברה בעמדת המתנה על הספסל?

3. Civil Anti Madridista

זאת נקודת המפתח. מויס כבר איבד זמן יקר על טיאגו ופברגאס, ולפני ששעון החול אוזל לו הוא צריך להפעיל לחץ על מדריד במטרה לשחרר את אחד הקשרים
    הסגל של אנצ'לוטי כבר נמצא באובר רוטציה. ואם בונים גם על גארת' בייל שיצטרף אז אפשר לשחרר קשר אחד לפחות

4. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבין שחקני הקישור בריאל עדיף לקבל את מודריץ'.
    קאקא איבד מכוחו לדעתי.

5. אלי מתחן Member

קאקא הוא בדיוק על העמדה של קגאווה. וקגאווה לא קיים במערך שלכם.

6. JohnTerry26 Member

לא ישחררו לכם את מודריץ?, יש לו תפקיד חשוב אצל אנצ?לוטי לפחות עד שאלונסו יחזור.
    חוץ מזה כבר גיששתם שם ולא יצא מזה משהו.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוטנר לא גיבוי סביר ולא נעליים. אם משהו קורה לאברה ובוטנר נכנס לנעליים שלו לתקופה ארוכה, אנחנו בצרות. צעיר נחמד, הרבה יכולת התקפית, מעט מאוד יכולת הגנתית. ואין לנו זמן ומשחקים לתת לו כדי לפתח את זה. פאביו, אם כבר, הוא אופציה יותר הגיונית.

אבל כשאני מסתכל על שני המשחקים הראשונים שלנו, נראה שמויס שם עוד יותר דגש על ההליכה קדימה של המגן השמאלי, כי אנחנו משחקים בלי מישהו קבוע באגף בחלק ההתקפי. יכול להיות שמויס רואה את החשיבות של העמדה אצלנו, רואה את הגיל של אברה, רואה את הקילומטראז' שהוא עושה, וחושב שלא מספיק לו מגן מוכח וגיבוי צעיר. הוא צריך שני שחקנים מוכחים בעמדה הזו כדי לרענן כל הזמן.

8. GentlePunter Member

בדקתי בקשר לבוטנר, ואכן היה לי רושם מוטעה שברוב המשחקים בהם הוא שיחק שמרתם על רשת נקייה. בפועל זה קרה רק נגד קבוצות עם התקפה עלובה במיוחד. לא ראיתי אותו יותר מדי אז אקח את המילה שלך באשר ליכולת ההגנתית שלו.

פאביו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx? טוב.

אולי זה מסביר למה אתם הולכים על ביינס, למרות שצריך לזכור שהוא עוד מעט בן 29 והוא לא ברמה של אברה ככל שזה קשור ליכולת הגנתית.

9. Civil Anti Madridista

יש אלמנט נוסף והוא הרצון של השחקן. מלבד הקרואטי, אנצ'לוטי מחזיק בקאדר שלו גם את אוזיל, קאקה, אלונסו, חדירה, איסקו, יארמנדי וקאזמירו
    אפשר לנפנף לתקשורת שתהיה רוטציה וכולם יקבלו דקות, בפועל זה בולשיט אחד גדול. המעמד של אוזיל לבטח יפגע מאוד אם איסקו ימשיך בקו של תחילת העונה
    קאקה כבר שנתיים מדשדש בין האפסנאות לספסל, ולא נראה לי שמודריץ' יסכים להיות אופציה שלישית-רביעית מהספסל כשיונייטד היא מניה בטוחה
    לסיכום, יונייטד משוועת לברומטר באמצע ואם מויס באמת רוצה אחד כזה עוד הקיץ אז הכתובת היא מדריד. יצטרכו לשלם הרבה, אבל על איכות משלמים

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה את פאביו אתה מקבל בהפתעה כזו? המון כישרון, לא פחות מרפאל (גם אם זה שהם אחים ותאומים לא אומר שהם אותו דבר ויהיו אותו דבר). היה תקופה ארוכה בהרכב לפני שנתיים בדרך לגמר האלופות. עבר פציעות. עונה אחרונה בק.פ.ר היה בסדר גמור... כשהיה כשיר ושיחק (שזה לא תמיד). סיכוי הרבה יותר טוב מבוטנר להצליח אצלנו.

לגבי מודריץ', כמדומני הוא היה בהרכב בכל או כמעט בכל משחקי ההכנה של ריאל. גם אתמול הוא היה בהרכב. העומק של ריאל בקישור עלול להוות עבורו בעיה בהמשך העונה ואולי בקיץ הבא המצב יהיה שונה, אבל אין שום סיבה לחשוב שיש לו רצון או סיבה לעזוב עכשיו.

קאקה זה בטח לא משהו שאנחנו צריכים. לא בעמדה, לא בסיטואציה בקריירה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/13
  11. שםמשתמש Member

אם המועדון רוצה את שני השחקנים האלה, אני פשוט לא מבין למה ההצעה כל כך מגוחכת. הרי לא רק שברור שזה לא יתקבל, אלא שזה גם סתם יעצבן את ראשי אברטון (ובצדק). אפשר להציע הצעה קצת יותר נמוכה ממה שאברטון רוצה, אבל למה עד כדי כך נמוכה? אני מניח שפחות מ-35 מיליון פאונד בשביל השניים בחיים לא יתקבל, ויש מצב שנצטרך להציע גם קרוב ל-40. אחרי כל הסחבת, כל ההצעות, כל הדחיות, כשאנחנו קרובים לסיום חלון העברות, הליגה התחילה והמשחקים קשים, לא כדאי להגיש הצעה נורמלית ולסיים עם זה? נמאס לי מכל הבלאגן של הקיץ הזה. עוד הצעה ועוד דחייה. צריך לשלם את מה שהם מבקשים וזהו, ככה נסיים עם זה, נביא 2 שחקנים חדשים (שאני לא נכנס בכלל לכמה הם מתאימים או לא, כי אם זה מה שמויס החליט שהוא רוצה כרגע, אז SO BE IT) ונפסיק לחשוב על העברות. זה לא הזמן לעוד סחבת, עוד שבועיים נגמר החלון והייתי שמח שהשחקן/ים החדש/ים, אם יגיע/ו, יתחילו להתאקלם בקבוצה כמה שיותר מוקדם.

12. alexshw Member

אני בכלל לא מבין את ההתנהלות בשוק העברות זה. הכי מטומטם שיש.
    לדעתי אצל המנכ"ל הקודם זה לא היה קורה.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. לוקח את כל הפרסומים האחרונים בתקשורת, בטח על סכומים כאלה ואחרים, בערבון מוגבל.

2. בקשר לנושא של ביינס, יכול להיות שרצינו את ביינס כדי שיוריד קצת מהעומס על אברה, אבל בגלל שמדובר רק בשחקן שמועמד לרוטציה, לא רצינו להציע מעבר ל12 מיליון פאונד שהצענו. יכול מאוד להיות שמוייס אמר לעצמו שבגלל שמדובר בשחקן לרוטציה, בטח בסכומים הגבוהים שאברטון דורשת, הוא מעדיף לתת לבוטנר ולפביו צאנס להוכיח את עצמם בקיץ לפני שהוא משלם 15 מיליון פאונד וצפונה על מגן לרוטציה. הכי גרוע, סוגרים עם ביינס במחזור השני/שלישי, זה לא שאברה הולך לאיפה שהוא.
    יכול להיות שעכשיו מוייס שלם יותר עם רכש של ביינס, אחרי שהוא ראה את פביו ובוטנר בקיץ.

3. בקשר לפלאיני, גם כאן, אני מניח שהוא לא היה האופציה הראשונה שלנו ושמוייס העדיף לנסות אופציות אחרות (ססק, טיאגו) לפני שהוא הולך עליו.

בשני המקרים, זה מרגיש לי שמכיוון שמדובר בשחקנים שהם סוג של ברירת מחדל (פלאיני) או לא MUST (ביינס) הרשנו לעצמנו לחכות עם ההעברות שלהם.
    בנוגע לסכומים, אני מעדיף לחכות בסבלנות. אם מחיר נציע על שניהם 50 מיליון פאונד זה ישנה למישהו שבהתחלה הצענו עליהם 28 מיליון פאונד (ושוב, לוקח את הפרסומים בערבון מוגבל).

14. שםמשתמש Member

אני אישית אוהב את ביינס אבל אני לא חושב שיש לנו צורך בו. מה נעשה עם אברה? הוא יהפוך לשחקן ספסל? תהיה רוטציה? זה לא שחקן שפשוט יחכה על הספסל. ויש גם את פאביו.
    פלאייני? ללא ספק עדיף על כלום. הוא לא אופציה ראשונה, אבל כרגע לא נראה שיש אופציה ריאלית אחרת שתהיה משמעותית יותר טובה.
    נאמר ככה, אין סיבה להציע 28 מיליון, אם זה הסכום שהוצע. זה באמת לא לעיניין בשוק של היום. מקווה שאם ניתן עוד הצעה, שהיא תהיה ראויה (לפחות 35 מיליון). אין טעם לסחור סחור עד היום האחרון של יום העברות.

15. Sir Alex Las' Killa

מצב נושא:
הנושא נעול.