מנצ'סטר יונייטד 2013/14 - עידן מויס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. שםמשתמש Member

די ברור שאברטון מוכנה למכור לפי הסאבטקסט של מרטינז. כמה זמן מחכים כאן לאיזה קשר חדש. לא יודע איך הוא יהיה, אבל הגיע הזמן לפחות לנסות לשנות משהו. לא מבין את ההצעות הנמוכות האלה, שיציעו כמה שצריך (אלא אם זה באמת מופרך). שיעזבו את ביינס ויציעו על פלאייני. לא מבין למה הכל כזה איטי וכזה מייגע, אם מויס רצה אותו אז שיוציאו כמה שצריך, בעיקר אם זה הרכש היחיד. זה לא מה שימוטט כלכלית את המועדון. מחכים לרגע האחרון במקום שיתאקלם כבר עם שאר השחקנים ומבזבזים זמן על הצעות שלא ראויות ליחס. ואז עוברים עוד כמה שבועות, ועוד BID מיותר.

באמת מדהים מה צריך לעשות בשביל שנביא קשר אמצע חדש. עוד נעבור עוד קיץ, הפעם עם מאמן חדש, בלי שהבאנו קשר כזה. לא צריך שם גדול, רק מישהו שיוסיף לנו אלמנטים שחסרים.

2. פול סקולס Member

לי זה מרגיש כאילו אנחנו מסרבים להכיר בכך שהמחירים בשוק ההעברות עלו, ואנחנו מתעקשים לעשות דברים "בדרך שלנו". לא צריך להיתמם- ברור שאנחנו מוציאים הרבה כסף וברור שהמשכורות שהשחקנים שלנו מקבלים הן גבוהות מאוד- אבל גם את השחקן הכי טוב שלנו קנינו ב 20-25 מיליון ליש"ט, ולא במחירים שקבוצות אחרות כיום זורקות על כל מיני נגרדו וסולדאדו.

אני יודע, אתם תגידו שזה שונה כי RVP היה שנה לפני סיום החוזה, אבל אם מסתכלים על הסגל הנוכחי שלנו, מלבד רוני ופרדיננד, אף אחד מהשחקנים שלנו לא היה איזו קנייה מטורפת.

זה כאילו לומר, "אצלנו לא מתנהגים בחזירות כמו סיטי, פסז' או מדריד". מיותר לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/13
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום בעיה לשמור על שפיות. אבל כמעט כל הרכישות האחרונות שלנו (זאהה, ואן פרסי, קגאווה, ג'ונס, דה חאה, יאנג) היו כאלה שנעו בין 15 מיליון פאונד (אולי זאהה קצת פחות בפועל בינתיים) ל-24 מיליון. לפני יותר מעשור עשינו דיל של 29 מיליון על פרדיננד. מאז שילמנו יותר על ברבאטוב. והיתה גם את עסקת רוני ועסקת ורון. זה לא שאנחנו מתבקשים להמציא מחיר ברמה שלא הגענו אליו עד היום בשביל פלאיני, ומן הסתם גם כמה מיליונים טובים פחות יספיק.

מייק פילן אמר משהו מעניין על אד וודוורד לפני יום. הוא הזכיר שהוא היה אחראי לעסקאות מסחריות, כלומר להכניס כסף למועדון. אולי זה קצת קשה יותר כשאתה צריך גם לשחרר כסף החוצה...

4. d1231 Member

דיוויד מוייס:

"I know that if I'd been Everton manager and Sir Alex [Ferguson] had come asking for Leighton Baines and Marouane Fellaini, I'd have found it very difficult to keep them," said Moyes. "Because I always felt the right thing to do was what was right for the players.

אמירות די הזויות, צבועות ומגעילות מצידו. הוא באמת מצפה שיאמינו לו? האם יש לו זיכרון קצר? התחושה שלי שעכשיו אברטון תקשה עוד יותר על העיסקה, כי אם הייתי במקומם הייתי עוד יותר יותר מעצבן אחריי ההצעה הפאטית.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/13
  5. פול סקולס Member

אני כבר מזמן הפסקתי להתייחס ברצינות למה שמנג'רים אומרים בתקשורת. הכל כל כך אינטרסנטי, נסיבתי...

כשאתה מנג'ר של מועדון קטן ומועדון אחר, גדול יותר, מפתה שחקן שלך בכסף, אתה מתעצבן. ואז אתה מגיע למועדון גדול ומנסה לעשות אותו הדבר בדיוק.

ככה זה עובד, הצביעות בכל מקום. גם פרגי בזמנו, גם מויס עכשיו, גם ונגר, גם מוריניו, גם מי שזה לא יהיה שמאמן עכשיו את הפועל ראשון לציון.

6. Sir Alex Las' Killa

לא הבנתי מה יש לביינס לחפש אצלנו? הוא יהיה בדצמבר בן 29. האם הוא יגיע בשביל לחכות לפציעה של אברה? אם כן זה מיותר. יש לנו את בוטנר ופאביו בדיוק בשביל זה. שחקן מעולה אבל חבל לבזבז סתם.

7. WellNeverDie Member

אני מרוצה מכל הסיפור - ההתנהלות די מביכה ואני למען האמת לא רוצה לראות אותם בנצ'סטר יויניטד. הם לדעתי לא לא מתאימים מקצועיות ומוייס הולך על המוכר והבטוח מה שלא נחוץ לנו כרגע.
    ביינס כבר נושק לגיל 30, ואברה מציג יכולת טובה. בשביל זה לבזבז כסף, כשיש את פאביו ובוטנר? לא ברור.
    פלאיני אומנם צעיר יותר, אבל איפה הוא ישב? הוא משחק הרי על המשבצת של המאחורי החלוץ ומנצל את הפיזיות שלו בעמדה הזו אבל זאת לא הדרך שלנו לשחק כדורגל, בטח כשיש לנו שחקנים כמו קגאווה ורוני על אותה המשבצת. אז נסיט אותו אחורה להיות סוג של קשר אחורי, על חשבון מי? קאריק? זה נשמע מצחיק. אנחנו צריכים מישהו על המשבצת של ליד קאריק בדחיפות, סוג של סקולס. שחקנים כמו טייגו וססק (למרות שהיה קדמי מידי לטעמי) מתאימים, וכך גם מודריץ'. לפלאיני יש איכויות, אבל לא למשבצת הזאת.

אז חלון העברות קרוב לסופו, מוייס יודע מה חסר, אבל התנהלות קצת מוזרה ולא נכונה לא הביאה לנו שום דבר אז הוא הולך על הבטוח. באמת שאני מעדיף להשאיר את המצב כמו שהוא (כולל אנדרסון כאופציה שניה אחרי קלברלי, עצוב כמו שזה נשמע) מאשר להביא סתם שחקנים. אולי יתנו שידרוג קטן, אבל לא את הקפיצת מדרגה. עדיין מול סיטי לא יהיה לנו סיכוי במרכז השדה, וגם מול ריאל, ברסה, או כל הדוגמאות הרגילות. אם באמת אין כלום - או שנכשלנו הקיץ - עדיף לחכות. פלאיני לא יעשה את הקפיצת מדרגה ואני מעדיף לשמור את הכסף לאיזה גונדגאן.

8. חוצפן חיובי Member

גם אני לא מתרגש יותר מדי מפלאיני, הוא לא מספיק טוב בשביל רכש להרכב של יונייטד וגם בארסנל לא רציתי אותו. אני לא מכיר עוד שחקן מעל 1.90 בקישור ההתקפי שמשלב טכניקה גבוהה עם פיזיות ומשחק ראש, אבל הקומבינציה הזאת לא מספיק חזקה ולא נותנת תפוקה מספיק גבוהה בשביל להיות שחקן הרכב בהתקפה של קבוצת צמרת (בטח יונייטד שכבר תפוסה בעמדה הזאת), כמו שנותנים שחקנים סטנדרטיים וכמובן שונים מאוד בסגנון שמשחקים בעמדה הזאת כמו קאזורלה או רוני. ואז אפשר להעביר אותו אחורה כשיכולות ההתקפיות שצוינו למעלה מתווספות השליטה האווירית ופיזיות, אבל לא התרשמתי שהוא מספיק מהיר ובעל משמעת טקטית בשביל לתת להפוך לשחקן משמעותי גם בעמדה הזאת.

בסך הכל הוא שחקן שונה ומעניין ומגניב, וקל להבין את ההייפ סביבו, אבל מבחינה מקצועית אני לא חושב שיכולתו הנוכחית (הוא עוד צעיר, הוא יכול לעשות קפיצת מדרגה) תואמת את הדיבורים סביבו ברמה של יונייטד-ארסנל. שחקן מוביל באברטון יושב עליו טוב.

9. GentlePunter Member

הבילד הגרמני מדווח שסיכמתם עם ריאל על רכישה של מסוט אוזיל תמורת 38 מיליון יורו/ליש"ט/רופי. מה האמינות שלהם בספורט?

בעיני, אחד האובר-רייטד המובהקים של המשחק כיום ולצורך העניין חתול בשק.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/13
  10. alexshw Member

אוברייטד? מוסר מדהים. נכון הוא נגד כיבוש שערים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    יש עוד חיסרון, שהוא לא כל כך מתפקד כשלכל הקבוצה לא הולך, אבל באופן כללי זה אחד החלומות שלי ששחקן כזה ישחק ביונייטד.

ואני חושב שבילד די אמין. אני זוכר שהם היו הראשונים לפרסם שגצה חותם בבאיירן וגם במקרים אחרים הביאו ידיעות רציניות.

11. GentlePunter Member

מצידי he's all yours, הוא והמסירות שלו ביחד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נמתין להתפתחויות...

מה זה אומר לגבי שינג'י הג'ינג'י?

12. OriRR Member

הבילד מקור אמין אבל כמו כל עיתון גם הוא נוטה מדי פעם לטעות. הייתי מחכה לראות פרסום של הידיעה בעוד כמה מקורות (בספרד ואנגליה) בשביל לדעת עד כמה זה רציני.

13. d1231 Member

זה לא נכון, הם לא פירסמו את זה. זה סתם ניפוח של טוויטר. אבל כן יש שמועות לגביי עזיבה של אוזיל אבל לפי הדיווחים בספרד זה חד כיווני, אבל מצידו של אוזיל עצמו ולא מהצד של יונייטד (שבנתיים לא מעוניינים).

אני חושב שאוזיל זה השחקן האחרון שיונייטד צריכה, אני לא חושב שהוא ממש מתאים לסגנון האנגלי ובנוסף יש ליונייטד את קאגווה והם מתכננים לשחק עם רוני על העמדה שלו.

14. Mellow29 Kopite

raphael honigstein ‏@honigstein 1h
    Bild are NOT reporting a fee for Özil had been agreed with Man Utd, for those asking

מאיפה לקוחה הידיעה הזו בכלל?

15. GentlePunter Member

בינתים גם אני חופר בבילד ולא מוצא כזאת ידיעה. שעה שעתיים ונראה מי מה מו.

מסכים איתך לגבי היתר.

מצב נושא:
הנושא נעול.