מנצ'סטר יונייטד 2013/14 - עידן מויס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. skyday20 Member

2. d1231 Member

הידיעה הזאת מבוססת על איזה עיתונים אנגליים (אני מניח שהדיווח של הדיילי סטאר לפני מספר כמה ימים) ועל Punto Pelota, תחנת רדיו ספרדית שמדד האמינות שלה אפילו נמוכה מהדיילי סטאר. יש קצת דיווחים אמינים על רצון של אוזיל לעזוב והם מסוכמים יפה באתר הזה. אבל רוב הסיכויים שהוא יחתום על חוזה חדש בעתיד הקרוב.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לפני זמן מה היה לנו כאן דיון על זיהויה של הקבוצה עם השמאל הפוליטי, מי שמעוניין להרחיב את ידיעותיו בנושא (או להעביר את הזמן עד עשר) מוזמן לקרוא את המאמר המעניין הזה:
    http://inbedwithmaradona.com/journal/2012/...n-the-left.html

4. GentlePunter Member

תודה, מעניין ועושה שכל. לא אחפור לכם עכשיו, אבל הרוב המוחלט של אירים שהכרתי היו או אוהדי מנצ'סטר יונייטד שהיו להם קרובים במנצ'סטר או אוהדי ליברפול שהיו להם קרובים בליברפול. תודה לאל, ככה השגתי כרטיסים לאנפילד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

ודרך אגב לידע כללי, קן לואץ' המוזכר בכתבה הוא גדול שונאי ישראל בתעשיית הקולנוע הבריטי (התחרות לא קלה).

5. שםמשתמש Member

לדעתי הראנו אינטנסיביות היום. כן, צ'לסי היו חלשים, אבל הראנו דברים טובים. לא רגיל לראות אותנו כל כך שולטים במשחק גדול. היינו צריכים לנצח, וזה מה שהיה קורה אם היינו יותר חדים.

ספציפית אני אציין שרוני הראה כמה הוא חשוב למערכת. פשוט מצויין, בעיקר במחצית השנייה.
    ולנסיה נתן משחק הקרבה אדיר, אבל התקפית ברור שיש לנו אופציות יותר טובות.
    וולבק במשחק לא טוב, לא עשה הרבה אבל במעט שהיה לו הוא לקח פעם אחת החלטה לא טובה, ופעם אחרת החמיץ הזדמנות טובה. חבל. ברור שהוא יותר טוב כשהוא לא בצד המגרש, אבל קשה כשיש את רוני וגם את קגאווה בתפקידים האלה.
    קלברלי לדעתי היה מצויין.
    ג'ונס לא מגן ימני, לפחות לא מבחינה התקפית.

משחק ענק באנפילד בשבוע הבא.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לומר שהבעיה היא חדות, אבל אפשר גם לומר שעם ההרכב הזה, לא נהיה הכי חדים בעולם. ולנסיה עושה עבודה טובה, אבל כקיצוני התקפי נטו זה שוב לא זה. אני לא מאלה שיזלזלו לרגע בכישרון של וולבק, אבל העסק עוד לא מחובר שם לגמרי. עם נאני באגף וקגאווה בכושר (הוא כרגע לדעתי פשוט לא שם ולכן לא משחק) זה יוסיף לנו יכולת לחדור הגנות, שזה מה שהיה חסר היום.

צעד, צעד.

7. פול סקולס Member

לא מבין למה הרבה אנשים מאוכזבים מהמשחק הזה. אוקיי, הייתה חסרה לנו חדות, אבל שיחקנו נגד קבוצה שהגנה טוב.
    לדעתי ולנסיה היה טוב גם מבחינה התקפית. היינו חסרים שם מאוד את רפאל שיעשה את העקיפות שלו. וולבק לא ווינגר כבר אמרנו. הערך המוסף שהוא מביא לנו ב... אני יודע מה? בפורום הבריטי קוראים לזה link up play, לא שווה את זה שאין לנו אגף שמאל כל פעם שהוא מוצב שם.

רוני, לא שנאתי אותו היום כמו שחשבתי ש-אשנא. שיחק מצוין.
    לא היה משחק ענק היום, אבל הלכידות וההגנה שלנו הפתיעה אותי לטובה (כמובן שההרכב המשונה של מוריניו עזר), חשבתי שנתבטל מול צ'לסי.

תוצאה בסדר, יכולת בסדר+, שום דבר להתלונן לגביו על כר הדשא בינתיים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/13
  8. Sir Alex Las' Killa

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו היתה תגובה גנרית. אחר כך הוא אמר שלא הגשנו הצעה על בייל. ברצינות... הניסיון של טוטנהאם להעלות את המחיר שהיא תקבל מריאל באמת לא קשור אלינו.

10. alexshw Member

עצוב מה שקורה עם קגאווה.

11. cityblues beter dead than red

לא מפליא אותי...
    היכולת שלו בקבוצה שנבנתה עם סגל צעיר כמו בדורטמונד היתה פנטסטית.
    ברגע שהגיע ליונייטד הייתי מסופק בהשתלבות שלו ות'אמת-גם פרגוסון היה מסופק.
    פרגוסון ניסה לשלב אותו במשחקים הראשונים ואט אט החל לצמצם את דקות המשחק שלו בהתאם למוגבלויות שלו בקבוצה,הוא לא הצליח לעמוד בתנאי הלחץ והפיזיות של הפרמיירליג.

אבל אפקט הרכישה שלו יצר הדים גדולים ביפן,כמות העניין ביונייטד וקצב מכירת החולצות האדומות ביפן היה היסטרי וכך יונייטד בתור מועדון שמסתמך על מכירות ומרצ'ידיינס שילש את כוחו במזרח אסיה.
    קגאווה ימצא את עצמו בינואר (אם לא עד סוף השבוע) בקבוצה כמו סנדרלנד או ווסטברום כיאה ליכולת שלו.

12. alexshw Member

יונייטד אף פעם לא קונה שחקנים רק בשביל מרצ'נדייז. הוא לא הצליח להשתלב במועדון בינתיים והפציעה הארוכה פגעה בו.
    צריכים להחליט לכאן או לכאן, אבל חבל לבזבז אותו כשחקן שולי.

13. GentlePunter Member

כן, אחרי הפציעה שבאה די מהר הוא לא חזר לעצמו או יותר נכון בקושי חזר לשחק. מסתמן כפספוס לא קטן.

כמו שאמרת גורם המרצ'נדייז חשוב מאד ואם יושאל, יועזב או יעזוב את היונייטד הביזנס יפגע בוודאות. ראה כמה הם סחבו שם את הגופה של ג'י סונג פארק ותבין.

14. alexshw Member

טעות קשה להגיד שהקבוצה חסבה את פארק בשביל מרצ'נדייז. הייתה לו תרומה נדירה בכל אחת מהעונות וגם ב - 2010/11. נכון שבעונה האחרונה שלו הוא נחלש ולכן גם שוחרר.
    בקבוצה שלך בדיוק חסרים לאורך השנים שחקנים מהטיפוס והאופי של פארק.

15. cityblues beter dead than red

אל תצחיק אותי...
    פארק וקגאווה לא נקנו רק עבור מרצ'ידיינס,הם שחקנים מספיק טובים בשביל לנסות את ההשתלבות שלהם ופארק באמת היה לא רע.גם אם יכשלו הסגל של יונייטד מספיק רחב בשביל לפתור את השיבוץ בתפקיד שלהם.
    אבל השיקולים שברכישות אלו היו מכוונים גם לפלח השוק של ארץ מוצאם ואף אחד לא יכול להתעלם מכך.

ודרך אגב...בבה היה גם שיקול...אתה יודע כמה קבצנים עם חולצות שלכם אני רואה בת"א?

מצב נושא:
הנושא נעול.