מנצ'סטר יונייטד 2013/14 - עידן מויס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. GentlePunter Member

ממש לא אמרתי שרק בשביל מרצ'נדייז. יש משוואה שהתפוקה של השחקן בכל ההיבטים משתקללות לתוכה. אצל השחקנים האסייאתיים יש במשוואה הזאת קצת יותר משקל למרצ'נדייז מאשר לשחקנים אחרים.

2. alexshw Member

עובדתית השיקול המקצועי הוא זה שמכריע, פארק תרם המון ליונייטד ובמשחקים מכריעים, קגאווה הגיע על סמך הצטיינותו בבונדסליגה והיותו שחקן התקפה יצירתי.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא אומר לאלכס פרגוסון את מי לקנות. ומי שחושב ששיקול מסחרי משחק תפקיד כשאלכס פרגוסון חשב אם לקנות שחקן או לא, חי בלה לה לנד.

בקיצור, עזבו אותי משיקולים מסחריים. לא רלוונטי בשום צורה. השיקול המקצועי הוא היחיד והיה היחיד.

לומר שהיכולת של קגאווה תואמת לסנדרלנד או לווסט ברומיץ' זה הזוי. הוא שחקן פנטסטי. יש שאלה אם הוא יכול להשתלב אצלנו, אבל קצת מוגזם למהר לקבור אותו. הוא הראה ניצוצות במחצית השנייה של העונה שעברה, אחרי הפציעה (בניגוד לטענה כאן שכמעט לא שיחק אחריה). הוא התחיל את קדם העונה באיחור, לפני המשחק נגד סוואנסי הוא נסע למשחק ביפן. באופן טבעי, הוא נותר קצת מאחור ומויס לא היה נלהב לשלב אותו דווקא נגד צ'לסי. אין לי ספק שזה ייקח קצת זמן כי אני לא רואה את מויס זורק אותו למערכה גם בליברפול. אבל רגע, שנייה, אנחנו באוגוסט.

4. Civil Anti Madridista

אבל מה הסיכוי שטוטנהאם תסכים להעביר אותו לקבוצה אחרת באנגליה כשיש לה כבר הצעה אסטרונומית ממדריד?
    מועד העברות רחוק ארבעה ימים בלבד מלהיסגר ואם אנצ?לוטי לא מוותר על קשר, מויס חייב ללחוץ על ווסלי סניידר

5. GentlePunter Member

לא משנה כמה חזק אתה צועק - אתה עדיין טועה ומטעה. הקבוצה שלך עובדת קשה מאד כדי לייצר הכנסות של כמה עשרות מיליוני ליש"ט בשנה מהשוק האסייאתי. מי שמכיר את הפטריוטיות הקוריאנית או היפנית יודע שיש חשיבות עצומה בכך ששחקן מקומי פעיל בסגל. בימי השיא של פארק, הוערך שיותר מ-50% מתושבי דרום קוריאה הפכו אוהדי יונייטד וחלק לא מבוטל מהם השתתף במימון הקבוצה. אם אתה חושב שזה מקרי ששמרו על רצף העסקה של שחקן אסייאתי ביונייטד, שיבושם לך.

ושוב, החיבה שלכם לקחת טיעונים אד אבסורדום. מי טען שהכתיבו לפרגוסון, בכל רמה שהיא? הייתי מצפה שתיתן טיפה יותר כבוד לאינטיליגנציה של אדם שאתה כל כך מעריך, לכאורה.

בקשר לקאגאווה - מסכים איתך לגבי יכולותיו. לא ראיתי ממנו הרבה אחרי הפציעה חוץ מהשלושער נגד נוריץ'. לא רואה את מוייס נותן לא ללכת בלי שיקבל הזדמנויות נוספות להשתלב.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סניידר, מה? אני מרגיש שחזרתי ל-2011...

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יונייטד יכולה לעבוד קשה מאוד בשוק האסייתי, אבל אין לזה קשר לסגל של הקבוצה. אם הטענה שלך היא שמוצאו של קגאווה השפיע על חשיבתו והחלטתו של פרגוסון, אז הזלזול שלך בסר אלכס מכפיר. פשוט כך. ואם צריך, אני אצעק חזק יותר. עצם הטענה מגעילה אותי. אווילות.

8. GentlePunter Member

סתם דוגמא.

אותך ברור לי שכבר לא אשכנע, כי אתה לא ממש מקשיב.

כדורגל זה לא רק תשע מדומה ושיטת יהלום. מי שלא מתעניין או מבין בגיאופוליטיקה לעולם לא יבין כדורגל טוב. עצם הטענה שלך לזלזול מחפיר שלי בפרגוסון היא עדות לעומק הזלזול שלך בדיסציפלינה, ותו לא.

9. Civil Anti Madridista

אין יותר מדי אופציות על השולחן, טיאגו ופברגאס שהיו העדפות של מויס מתחילת הקיץ כבר מזמן לא על הפרק
    אני הערכתי שאם יגיע קשר למנצ?סטר, הוא יגיע ממדריד בעקבות הקישור העודף שיש להם. אבל לא נראה שמהלך כזה יקרה
    מה שמשאיר במשוואה את מרוואן פלאיני, ואת ווסלי סניידר במחיר מציאה אולי

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כדורגל זה הרבה דברים. אבל בענייני הכספים והמסחר יטפלו אנשי הכספים והמסחר. למנג'ר במועדון כדורגל, בטח במועדון כמו יונייטד, יש דברים חשובים יותר על הראש. כמו איך לבחור את השחקנים שישתלבו בקבוצה כמו שצריך ולא את אלה שיש להם את העיניים הכי מלוכסנות.

יופי, מה חידשת בלינק שלך? זה לא חדש שיונייטד ממוסחרת, ושאסיה משחקת תפקיד חשוב בזה. ואין לי ספק שכשסר אלכס החליט לרכוש את פארק בזמנו ואת קגאווה אחר כך, אנשי המחלקה המסחרית חיככו ידיהם בהנאה והזדרזו לחשוב איך מנצלים את זה. אבל את ההחלטה הוא קיבל רק בגלל שהוא חושב שמדובר בשחקן טוב ומתאים ליונייטד. שום סיבה אחרת.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אני אקח את הסיכון שלי עם פלאיני במקום מישהו שכבר נמצא במדרון. לא חושב שסניידר על הרדאר בכלל.

12. skyday20 Member

לפיי סקי, רוני לא יבקש לעבור.

13. צור ש. Member

צפוי. היה לי ברור שזה מה שיקרה ועדיין טוב שזה ככה ורוני נשאר (כנראה).

בנוגע לאתמול - יצאתי מעודד מאוד ממשחק הגנה אבל כל כך בולט כמה חסר לנו שחקן יצירתי במרכז.
    יהיה מאוד קשה להסתדר בלי זה, במיוחד עם הקישור החזק של צ'לסי.

14. פול סקולס Member

מה הקטע, גם עם רונאלדו לפני מספר קיצים, גם עם רוני עכשיו... רוב הקהל באולד טראפורד ממשיך להפגין כלפיהם אהבה, כאשר ברור שהם לא מעוניינים להיות שחקנים של מנצ'סטר יונייטד. מה, אין רגשות בכדורגל? מעודדים את מי שטוב?

15. alexshw Member

רוני נתן עבודה רבה אתמול והראה מחויבות לקבוצה. זה מה שחשוב לקהל, מה גם שלא שמעתי את רוני אומר במפורש שהוא רוצה לעזוב.

מצב נושא:
הנושא נעול.