מנצ'סטר יונייטד 2013/14 - עידן מויס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. WellNeverDie Member

בעניין הרכש והתחזקות הקבוצה, אני מחלק את העניין לשני חלקים: רכש לטווח הקרוב, שקריטי לעונה הקרובה, ולטווח הרחוק - לעונה שאחריה. יש הרבה דיבורים על עמדות שצריך לחזק, אבל למשל יש מקומות שאפשר "לסחוב" איתם את העונה הקרובה, ויש כאלו שלא.

נתחיל מהטווח הרחוק. אין ספק שאברה לא יוכל למשוך לתמיד, אבל הוא בהחלט יכול לתת עוד עונה טובה כמגן השמאלי הבכיר. לכן, הדיבורים על ביינס נראים לי מיותרים ואין מה להשקיע כסף בעמדה שלא חייבת חיזוק מיידי. אותו סיפור עם קאריק - שהרבה יותר משפיע, איכותי וחשוב, אבל גם הוא כבר מתבגר וכן צריך להכין לו את המחליף. הייתי בטוח שזה יהיה סטרוטמן, שעליו הדיבורים היו חזקים, אבל מסתבר שלא. אפשר למען האמת לדבר על בלם: ריו כנראה בעונה אחרונה, וידיץ' נוטה להיפצע לצערי, וככה גם סמולינג. המניה הבטוחה היא כרגע אוונס וג'ונס עם הכישרון האדיר, אך השאלה היא היכן ישחק וגם הוא עם רגלי זכוכית). אבל כל עוד יש לנו 5 בלמים טובים ומעלה בסגל, אין מה לדבר על כך גם לטווח הארוך.

לטווח המידי אנחנו צריכים קשר ליד קאריק. אני לא מאמין בלתת את המושכות לקלברלי, לצערי, וצריכים שחקן 50:50, בוקס טו בוקס, שידע להניע ולהחזיק כדור, ללחוץ, ולתת מספרים. על זה לפחות מוייס ככל הנראה עובד. אבל השאלה היא מה יקרה בחלק הקדמי יותר. יש לנו (כרגע) את ואן פרסי, רוני, וקגאווה כשחקנים מהטופ העולמי. נשחק עם שלושתם ביחד? כרגע ואן פרסי הוא הבנקר כמובן אבל לכו תדעו מה עלול לקרות. צריך לדעת אם נשחק על שחקני כנף (מישהו באמת מאמין ביאנג, נאני וולנסיה עוד?) או משהו אחר. יש את זהאה, ואני מאמין שהוא יוכל להיות שחקן משלים מעולה, אבל חייבים להביא ווינגר טוב, אחד טכני ומהיר. במידה ובונים על נאני, צריך להביא מישהו לצד השני. הבעיה שאני לא חושב שמוייס מחפש כזה שחקן, וחבל. ולא, וולבק הוא לא כזה.

2. פול סקולס Member

יש שידור של המשחק מול אוסאקה ב 5+ לייב המושחתים.

3. nwish Member

איזה הרכב משעמם :\
    ללא אנדרסון, בלי אדנן ולינגארד, ג'ונס כקשר.. נו, לפחות באטנר משחק, הוא לא מלוטש בשיט, אבל בחיי שהוא כיפי.

אוך, הרגע קלטתי את לינדגארד.

העצלנות בשיטת המשחק שלנו בהתקפה ובהגנה, בלי לחץ ובלי תנועה, פשוט מוציאה אותי מדעתי. אני מתגעגע לחודש הקסום שייצר את הכתבה הזו:
    http://sports.walla.co.il/?w=/196/1860883

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/13
  4. WellNeverDie Member

מה רע בלי אנדרסון? ברכה.

ומשחק של לחץ וחילופי מסירות כמו בתחילת 2011... נראה כמו חלום רחוק.

5. nwish Member

כשהוא מקבל ריצה בהרכב הוא קשר האמצע הכי טוב בפרמיירליג אחרי יאיא טורה. ואני מתכוון לכך בשיא הרצינות. הוא אנדרייטד כ"כ שזה מדהים אותי לפעמים, הרבה בגלל פרגוסון שפשוט עשה לו עוול והעדיף את גיגס או פלטשר על פניו.

מעבר לכך, אני באופן רשמי סולד ממויס, סולד מהסגנון שלו ומהעובדה שהקבוצה שלנו מתבזה מול יריבות קיקיוניות.
    ולמי שיטען שאלו רק משחקי ידידות, נכון, אלו משחקי אימון, ואם לקחתי את 2011 כדוגמא - ניצחנו את כל משחקי האימון שלנו באותה שנה בתוצאות משכנעות, ובין השאר גברנו על ברצלונה.

קיצר, אני אהיה הראשון להניף את דגל המרד והייאוש, המינוי הזה עצבן אותי מלכתחילה, ואני מתחיל במחאה עד שנביא את קלופ.

6. פול סקולס Member

nwish, איזו הודעה מוזרה.
    קודם כל, צריך לזכור ששני המשחקים האחרונים הם מול קבוצות שנמצאות באמצע הליגה שלהן, והן גם לא קיקיוניות. זה משהו שאני לא זוכר יותר מיד משנים קודמות.

אנדרסון, מבחינתי רוב הזמן הוא אחד השחקנים הכי טיפשים/מיותרים/מתסכלים בפרמיר ליג. כן, מידי כמה משחקים הוא פתאום נראה כמו סופרמן, אבל יציבות היא ממנו והלאה. למכור למכור למכור.

7. nwish Member

אתה באמת מוצא הגיון בהפסדים ליריבות מה-J League? נהדר עבורך. לדידי, עם שיטת משחק כלשהי, אפילו לא מתוחכמת במיוחד ולא של 2011, המחליפים שלנו אמורים למעוך אותם, על אחת כמה וכמה כשואן פרסי וקגאווה על המגרש.

ולגבי אנדרסון, אני לא מבין איך מצפים ממנו ליציבות, כשלמעט תחילת אותה עונה נהדרת ב-2011 הוא לא ראה מגרש ליותר משני משחקים ברצף.. מעולם לא הסתרתי את דעתי עליו - מבחינתי הוא קשר מדהים, לוחץ נהדר, מתקל טוב, מוסר מעולה ובגלל עברו כווינגר הדריבל שלו מעולה.

אנחנו מבזבזים אותו מזה כמה שנים. הוא מכתיב קצב, דומיננטי, ומשתק קשרים יריבים, ואנחנו כאילו מתעקשים שלא לראות את זה.

אתה יודע מה? חרף חוסר היציבות שלו הוא בכל זאת אמור להיות באנקר. בעיקר אצלנו, עם הקישור העלוב העומד לרשותנו.

http://www.youtube.com/watch?v=0dtXDk3HchA
    לראות ולבכות. וזה מהעונה שעברה, שבה הוא גם יובש ע"י פרגי, וגם היה פצוע, ואז יובש עוד קצת, כי זה כיף או משהו.

8. WellNeverDie Member

הזוי.
    אנדרסון ויאיא טורה באותו משפט, אוי ואבוי. אתה שיכור? לפני שנדבר על אנדרסון כקשר לגיטימי, קודם נדבר עליו ככדורגלן לגיטימי. הוא שמן, אוכל הרבה ולא מקצוען. שיוריד קצת במשקל ונוכל לדון על האיכויות שלו.

ותן למוייס זמן. גם אותי זה מעצבן, אבל תזכור שפרגי אחראי על המינוי שלו, ואנחנו מנצ'סטר יונייטד ולא קבוצה שזורקת מנג'רים לכל הכיוונים.

9. nwish Member

בחייך, אל תקרא לי שיכור, אתה מעליב את האינטליגנציה שלי ושלך. חוץ מזה, אני צריך המון אלכוהול כדי להשתכר, ובמחירים האלה? אין מצב, גבר.

דבר שני, אתה יכול להמשיך להיות עיוור לעובדה שיש לנו שחקן בקישור שאנחנו מסליקים משום מה, בזמן שדינוזאור כמו גיגס, או אידיוט כמו ולנסיה, רואים מגרש שלא בצדק. בפעם האחרונה שאנדרסון ראה מגרש לתקופה רצינית הוא עשה צחוק מיאיא טורה, גרם לו להראות חסר מושג, ושם לו סומבררו על הראש לקינוח, ולצערנו, הפעם האחרונה שהוא ראה מגרש לריצה רצינית היה ב-2011.

אבל אני לא מתכוון לקרוא לך שיכור בגלל זה, זה באמת בסדר. יש מי ששופט יכולת, ויש מי ששופט לפי שם - ואתה פשוט חלק מהרוב.

10. alexshw Member

הפעם האחרונה שאנדרסון היה כשיר, כנראה הייתה בפורטו.

11. nwish Member

וואו, כמה עמוק, שאפו.

12. WellNeverDie Member

קודם כל לא התכוונתי להעליב או משהו, אני לרוב כן אוהב את התגובות שלך פה בקהילה - הכל בגדר צחוק, וסליחה אם פגעתי (או שלא הבנתי אותך נכון :aaa031: )

אבל אני מדבר עובדתית. אנדרסון לא מצליח לשמור על כשירות, וכשהוא משחק, לרוב, הוא נראה רע. מתי הוא עשה צחוק מיאיא טורה? איך אפשר להשוות בינהם?
    אתה באמת חושב שאנדרסון אחד הקשרים הטובים בפריימרליג ולא צריך להביא קשר לאמצע?

עובדתית, הוא מאבד המון כדורים, לא תכליתי, אחוזי הדיוק במסירה שלו נמוכים. אה, ושוב, הוא שמן. לא בציניות - זה ממש מראה על חוסר מקצועיות.

13. nwish Member

כן, אני לגמרי חושב שהוא אחד הקשרים הטובים בפרמיירליג, שלא מקבל במה ראוי וכבוד ראוי ממועדון שיש לו בור במרכז.

וברור שאנחנו צריכים קשר, אבל מבחינתי - כציוות לאנדרסון, כשקלברלי עולה מהספסל.

וכן, הבנת נכון, התגובה שלך הפריעה לי. אבל אני מבין שלא הייתה כוונה לפגוע ותודה שהבהרת את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/happy.Xxx

עריכה:
    אה, לגבי המשחק המדובר - מגן הקהילה 2011, אתה מוזמן לצפות שוב בקאמבק ובהתעללות שטורה עבר שם.

14. פול סקולס Member

כציוות לאנדרסון כשקלברלי עולה מהספסל... וקאריק מתחתם ברוטציה?!

15. nwish Member

איך קאריק ורוטציה נכנסו לכאן? מבחינתי הוא בהרכב ומוצב בקישור ההגנתי. מבחינתי, אנחנו צריכים לשחק יהלום כשוולבק וואן פרסי מקדימה, מאחוריהם קגאווה כקשר התקפי, אנדרסון ועוד קשר אמצע, קאריק בקישור ההגנתי.

האגפים שלנו לא מביאם שום דבר ששווה לספר עליו גם כך.. נראה שגם את נאני פספסנו, זאהא ילד, יאנג דווקא חביב עליי - אבל משחק טוב רק כשכל הקבוצה טובה, ויש עוד ווינגר שלא אזכיר את שמו על מנת לא להתעצבן, כי הוא הדבר הכי מאוס שנוצר אי פעם ואני סובל בכל שנייה שהוא נמצא בקבוצה כי הוא סמל לטמטום ובינוניות בעיניי.

בכלל, עד שתוסיף עוד כמה שנים לרזומה של זאהא, יאנוזג', ובעיקר העילוי ג'ק בארמבי, האגפים שלנו בעיקר תוקעים לנו את המשחק.

מצב נושא:
הנושא נעול.