מנצ'סטר יונייטד 2013/14 - עידן מויס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. WellNeverDie Member

לדעתי זו כן פאניקה. מוייס ירה הקיץ לכל הכיוונים ונראה שהוא לא סוגר - ססק, טיאגו, הררה ופלאיני אלו השמות שעלו בודאות, וזה לפני שאני מזכיר את חדירה או דה רוסי. כמה שמות לעזאזל? אתה לא סגור על מה שאתה רוצה?
    תאמין לי אם הררה היה מגיע פלאיני היה נשאר באברטון. אני מרוצה מהחיזוק, כי אי אפשר להסתמך על אנדרסון, גיגס או פלצ'ר (וכן, זה שיפור כי פרגוסון באמת הסתמך עליהם) אבל זה לא האידיאל וקבוצה כמונו צריכה לשאוף אל האדיאל - שנקווה שנראה אותו בקיץ הבא. ואגב, האידיאל מבחינתי זה גם לא הררה. טיאגו, ססק, או גונדגאן (הלוואי!) בהחלט כן.

לאט לאט מסתמנת לנו קבוצה שאחד מהשחקנים שאני הכי סומך עליהם פרט לואן פרסי זה דה חאה, אותו עוד שחטו כולם לפני שנה. ככה שלכו תדעו מה יהיה, בטח שאין את פרגי, אבל המצב לא מזהיר. האמצע בהחלט השתפר אבל החוסר יצירתיות והרווחים הנוראים בין הקישור להתקפה אדירים. הפתרון? זהאה, נאני, קגאווה ויונזאי כגיבוי. ולנסיה עדיף שיהפוך למגן או משהו ויאנג יכול לעזור במשחקי גביע הליגה.

רק שמול סיטי לא נראה שוב את גיגס או משהו כזה, כי רוני פצוע ומוייס ירצה שוב ניסיון. שיעלה עם קגאווה ונאני כמו גבר וניתן להם בראש!

2. JohnTerry26 Member

לא ראיתי שהזכירו פה את פציעת הראש של רוני, וולקוט אומר "like something from a horror movie". זה הגיעה אחרי התנגשות ראשים בינו לבין פיל ג'ונס באימון הנבחרת, ורוני לא ישחק בשני המשחקים של אנגליה.

3. StevieG Member

ממה שזכור לי, זו לא הפעם הראשונה ששחקן נפצע באימון בגלל התנגשות ראשים עם ג'ונס. ממה הראש שלו עשוי? למה לעזאזל לא אומרים לג'ונס להרגע?

4. WellNeverDie Member

רוני בחוץ ככל הנראה לשלושה שבועות, ובהמשך לציטוט של וולקוט נאמר שככל הנראה תשאר לו איזה צלקת שלא תשפר את המראה שלו. מסכן.

5. WellNeverDie Member

רוני בחוץ ככל הנראה לשלושה שבועות, ובהמשך לציטוט של וולקוט נאמר שככל הנראה תשאר לו איזה צלקת שלא תשפר את המראה שלו. מסכן.

6. cityblues beter dead than red

רשמתי!

7. Becks Member

ב'מירור' פרסמו תמונה שלו. ככה הוא נראה עכשיו.

8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

משה,

קאגוואה הגיע אליכם מדורטמונד כשחקן הטוב ביותר שלה בפרט ובכל גרמניה בכלל וכולנו יודעים עד כמה הכדורגל הגרמני התקדם בשנים האחרונות. אני הייתי עולה איתו בעמדה האמיתית שלו כקשר התקפי מאחורי ואן פרסי מבלי לחשוב פעמיים, שם הוא ללא ספק אחד השחקנים הטובים בעולם. מספיק לראות את הביצועים שלו במדי דורטמונד בשביל להבין באיזה שחקן נפלא מדובר. לשחק איתו באגף שמאל זה לעשות לו עוול גדול, גם אם שחקנים כמו נאני ויאנג נמצאים בכושר נוראי. לכן העליתי את הסוגייה בה אולי היה בכל זאת צריך לשחרר את רוני שאולי מיצה את עצמו במנצ?סטר יונייטד ויהיה טוב לשני הצדדים להיפרד. בכל מקרה, עם רוני ובלעדיו הקבוצה צריכה ריענון דרסטי בחוליית הקישור מה שאולי גם יקדם את רמת הכדורגל שהקבוצה מציגה.

9. skyday20 Member

זה פוטושופ. Might look http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

http://beritaligainggris.com/wp-content/uploads/2013/06/rooney.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/9/13
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלעד, הליגה האנגלית היא לא הגרמנית. לא מבחינת הקצב, לא מבחינת הפיזיות, לא מבחינת העומס, ולא מבחינת העובדה שבכל שבוע אתה יוצא למלחמת עולם מתישה.

קאגוואה שיחק בשנה שעברה לא מעט, גם כקשר מאחורי החלוץ, ולמעט ניצוצות פה ושם הוא לא הוכיח את עצמו.
    אני בהחלט מאמין בו וחושב שצריך לתת לו עוד דקות, אבל זה צריך להיות בשילוב עם רוני ולא במקומו.

11. שםמשתמש Member

פלאייני בא כי האחרים לא היו זמינים. אין בזה שום דבר רע. מויס רצה לשפר את מרכז המגרש והוא הביא את מי שהוא יכל להביא. עדיף להביא את פלאייני מלא להביא אף אחד.

לא מזמן כתבתי שג'ונס בערך בכל משחק קופץ על שחקים אחרים ונפצע בעצמו. לא יודע אם שמתם לב לזה, אבל זה קרה כבר הרבה מאוד פעמים. עכשיו הוא פוצע בצורה רצינית את רוני, שעלול להפסיד גם את המשחק מול סיטי. הוא צריך להשתלט על עצמו. התלהבות זה דבר טוב, התלהבות יתר כבר לא. יעבור לו עם הגיל.

קגאווה חייב לשחק, בלי קשר לעמדה שלו. עדיף מאחורי החלוץ, למרות שזה ידחק את רוני כנראה לצד המגרש.

12. פול סקולס Member

כל הדברים האלה שאנשים אומרים על הליגה האנגלית הם לדעתי "אוברייטד".
    קגאווה לא משחזר אצלנו את היכולת מבורוסיה דורטמונד כי, בדומה לברבאטוב בעבר, סגנון המשחק שלנו לא מוציא ממנו את המיטב (רחוק מכך).

ותמיד נשאלת השאלה האם שחקן מסוים הוא עד כדי כך טוב כדי שתשנה שיטה בשבילו.

אני בכל מקרה חושב שסגנון המשחק שלנו בשנים האחרונות תחת פרגי היה מקובע, מיושן ומשעמם.
    רענון ורעיונות חדשים דרושים לנו עם או בלי קשר לקאגווה.

13. Wazza Member

סגנון המשחק מושפע בעיקר מאיכות השחקנים שיש בקבוצה...
    ----------------------------------------------------------------------------------

Quotes from Ander Herrera's press conference --

Ander Herrera: "First and foremost, a club has to pay the buyout clause, which is a lot of money, the club made that clear. I don't feel manipulated. How can I feel manipulated by a club like Manchester United? I appreciate their interest and what Bilbao value me at"

Herrera: "Manchester United never told me, or any of my representatives that they would pay the buyout clause. There's no chance I'd leave unless they'd pay the buyout clause and then spoken to me about it. That didn't happen."

Herrera: "I think United probably need to answer a few questions. I'm proud they made an offer for me."

Herrera: "Those lawyers who showed up at LFP were not my representatives. I have no idea who they were."

Herrera: "I don't feel bad that United dropped their interest. I'm just happy the champion of one of the biggest leagues wanted me."

14. פול סקולס Member

אתה טועה.
    מן הסתם שאין אף מנג'ר שינסה לשחק טיקי-טקה או איך שלא נקרא לזה עם סגל השחקנים של סטוק סיטי,
    אבל אף פעם לא ראית מאמן שמגיע לקבוצה מסוימת, מקבל פחות או יותר את אותו הסגל שעמד לרשות המאמן הקודם, ומשנה לחלוטין את סגנון המשחק?

אגב, התנהלות יפה של הררה מול התקשורת. מחזיר את הכדור אלינו. מעניין מה קרה שם, ומה תהיה התגובה הרשמית של יונייטד.

15. מסוטיזם Member

מצב נושא:
הנושא נעול.