מנצ'סטר יונייטד 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סביר להניח שהוא גם לא באמת נקנה עבור 15 מיליון אלא סכום נמוך יותר עם תוספות. כמה, השד יודע. מה זה משנה, הכסף כבר הלך. העיקר שאנחנו מתקדמים בניקוי האורוות.

2. alexshw Member

יונייטד מביאה בהשאלה את המגן השמאלי בן ה 21 אנדי קלט מבולטון כאשר סאידי יאנקו יעשה את הדרך ההפוכה. קלט שותף רק ב 4 משחקי ליגה במדי בולטון והספיק גם לשחק העונה 12 משחקי ליגה כמושאל לפלימות מהליגה הרביעית.
    Wtf???

לינגארד הושאל לדרבי קאונטי

3. פול סקולס Member

טוב אז אנדרסון כבר לא איתנו (ואן פרסי צייץ משהו בנוסח "שיהיה בהצלחה אנדו..."). מה קרה בסוף עם פלטשר? לא מוצא מידע נורמאלי.

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

בפייסבוק של הקבוצה מפורסם שהוא עבר לווסט ברום.

5. Selby Member

http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2015/01/article-2571514-007BA0C900000258-240_634x511.Xxx

עוד אבן דרך עצובה בהזנייה של המועדון.

אבל היי, החתמנו עוד ספרדי עם קעקועים!
    ראיתם איך הכניסו בשקט את ואלדס מהדלת האחורית כדי להכין אותנו לעזיבה של דה חאה בקיץ לריאל מדריד?
    אני ידעתי מהרגע שהחתמנו אותו(דה חאה) ומהטעות הראשונה שלו(היינו הך) שזה בדיוק מה שהולך לקרות, שאנחנו נשלם את שכר הלימוד האסטרונומי שלו(הוא עלה לנו באליפות!) ובדיוק כשיהפוך למוצר המוגמר הוא ינטוש. אני לא ממציא וזה לא בדיעבד, כתבתי את זה כאן יותר מפעם אחת אני חושב, אמרתי או ברצלונה או ריאל מדריד עם נטייה לכיוון ברצלונה. אבל כרגע היעד הוא כמעט בוודאות הברנבאו(סליחה, שם של עיר/חברה ערבית כלשהם, בקרוב מאוד גם אצלנו). שכחתי שאלה ימכרו גם אמא שלהם, מעניין איך יקבלו אותו בקלדרון.
    לכן לא אמרתי עליו אף מילה טובה גם כשאובייקטיבית זה הגיע לו.
    כשאני חושב על זה, עד העונה הוא לא השיג עבורנו שום דבר משמעותי וגרם יותר נזק מתועלת. 2011-12 הייתה תחושת הפספוס הכי גדולה שלי כאוהד יונייטד כי זה היה יכול להיות הרבה יותר כיף ומספק לזכות באליפות בעונה הזאת רק עם שחקנים שאני אוהב מאשר אחרי שקנינו את ואן פרסי. ואם הייתי צריך לבחור שחקן אחד שאשם יותר מהשאר באובדן האליפות ההיא זה רק דה חאה וממש לא רק בגלל שהוא השוער.
    ב2012-13 האליפות הייתה כולה של ואן פרסי(אחרי פרגוסון כמובן), עם כזה חלוץ היינו זוכים באליפות גם עם מאסימו טאיבי בשער. ואכן ספגנו המון שערים באופן חריג לאלופה.
    בעונה שעברה אפשר להחמיא לו ולהגיד שהוא היה ההבדל בין המקום השביעי לשמיני שכידוע יש לכך חשיבות עצומה(בשביל זה הוא היה צריך להרוויח לנו שמונה נקודות, אבל זה לא מופרך) והעונה באמת שאין לי תלונות אבל בגלל שאני יודע מה עומד לקרות בעוד כמה חודשים...
    תעשו אתם את החשבון של עלות/תועלת(לא מבחינה כספית) ותחליטו אם זה משהו שכדאי לעשות שוב בעתיד, להמר על שוער זר צעיר בעולם הכדורגל של היום.

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/15
  6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הזניה? פלטצ׳ר קיבל מאיתנו תמיכה לאורך השנתיים שבהן כמעט לא שיחק והתמודד עם המחלה, כשחזר לכשירות קיבל צ׳אנסים ודקות משחק, גם העונה, ומה לעשות, הוא כבר לא ברמה הדרושה, אז הסכמנו לשחרר אותו בלי תמורה למועדון בפרמיירליג שבו יוכל להיות שחקן הרכב. מה לא בסדר פה? כל שחקן בית צריך להמשיך ביונייטד לנצח נצחים בלי קשר ליכולתו? לפעמים עדיף לשני הצדדים להיפרד, כמו במקרה של פיל נוויל בזמנו.

oranfu ו-Sir Alex אוהבים את זה.
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלוהים אדירים, סלבי, כנראה שאתה שונא את המועדון יותר משאתה אוהב אותו. אז תחסוך לעצמך את העניין ותתנתק מיונייטד.

מה אתה רוצה שנעשה? מה אנחנו, מועדון חברתי או מועדון כדורגל? פלטשר כבר לא לרמות הללו, כל מי שעיניו בראשו רואה את זה. מה אנחנו צריכים, לתת לו מקום בסגל באופן קבוע ומובטח ולא משנה מה? אולי גם דקות משחק באופן קבוע? אף אחד לא זכה לתנאים כאלה, ובצדק. גם פרגוסון שיחרר בסופו של דבר שחקנים אהובים עליו, בין אם אלה מקלייר או ארווין, באט או פיל נוויל - וזאת כשלשניים האחרים היה עוד יותר מה להציע מפלטשר.

ואיך דה חאה אשם באובדן אליפות, אם הובלנו ב-8 הפרש ואיבדנו את זה בשלושה משחקים, כשהוא לא אחראי לאף אחד מהשערים שספג נגד אברטון או בשער נגד וויגן או בשער נגד סיטי, וכשבשניים משלושת המשחקים הללו אנחנו לא כובשים שער?

חלאס...

oranfu, אלעד, golding ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

יותר מזה פרגוסון מכר שחקנים שהצילו לו את הקריירה ביונייטד. הוא העיף את סאפרקי כשחשב שהוא מבוגר מדי וצריך לרענן וזה היה באמת אחד השחקנים הכי אהודים במועדון.
    יונייטד נכנסה לבעיה ולמעשה המשבר הזה נוצר דווקא כשפרגוסון בעונותיו האחרונות שינה את הרגליו והפסיק להיות תליין. ניסה לסחוט יותר מדי שחקנים שעברו מזמן את שיאם.
    הפך לסבא טוב כזה.

9. Sir Alex Las' Killa

מה גם שלמיטב הבנתי הציעו לו לחזור אחרי שיפרוש לעבוד במועדון... בקיצור עסקה מעולה לשני הצדדים.

לגבי המגן שמאלי הצעיר, סה''כ הגיע כגיבוי לקבוצה הצעירה (שלחנו לא מעט שחקנים להשאלה לאחרונה).

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/15
  10. danielblum94 Member

מקווה מאוד שנצליח לסיים בטופ4 על אף המחסור בבלם בעל שיעור קומה שהיה חייב לנחות כאן בינואר!!!

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין חייב. יש לנו סגל - וגם הגנה - טובים מספיק כדי לעלות לליגת האלופות. נצטרך להביא בלם בהמשך, אבל אחד שהוא ממש טוב. וכאלה קשה להביא בינואר.

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יהיה קשה מאוד להביא בלם ברמה גבוהה גם בקיץ. אני גם לא חושב שהומלס הוא הפיתרון, בלם עם איכויות רבות שמתאים לסגנון של ואן חאל, אך גם כשהיה בשיא כושרו היו לי הרבה ספקות לגביו. נכון להיום ואחרי לא מעט פציעות הוא רחוק מאוד לדעתי ממה שיונייטד יצטרכו, והוא בקלות יכול להתברר כפלופ רציני. הדבר האחרון שיונייטד צריכים עכשיו זה עוד בלם שנפצע לעיתים קרובות.

סביר מאוד שיונייטד יצטרכו להביא בלם שהם מאמינים בו לטווח הרחוק, כזה שיוכל לגדול ולהתפתח מתוך הקבוצה. מצד שני, יש להם כמה מועמדים מתוך הסגל הקיים שיכולים לבצע את השדרוג אם לשם שינוי יצליחו לשמור על עצמם פיזית, לכן, אני לא כזה משוכנע שיונייטד צריכה להביא בלם כמו שהיא למשל צריכה להביא קשר אחורי דומיננטי(בעיה אצל כל הגדולות למעט צ׳לסי וסיטי), שכן, זו עמדה שלעד תשדרג את כל הקבוצה, בטח את החלק האחורי שיהיה מי שיגן עליה. כאן כבר יש אפשרויות יותר איכותיות בשוק (ע״ע סטורטמן, מרטינז) ויונייטד יצטרכו להשקיע הרבה כסף בשביל כך, אבל לפחות כאן אתה כבר יודע שהאימפקט המיידי יורגש היטב.

כך או כך, אחרי הקיץ הקרוב יונייטד צפויה להיות עם סגל אחר לגמרי מזה שפרגוסון השאיר למויס וזו בלבד התקדמות גדולה.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

De Gea, McNair, Smalling, Evans, Rojo, Blind, Fellaini, Mata, Rooney, Di Maria, van Persie

אפילו מול קבוצה מהליגה הרביעית הררה לא מקבל קרדיט, וכמו שזה נראה, הוא גם מחזיר את הרעיון המבריק של די מאריה חלוץ, ורוני ממשיך כקשר.

14. alexshw Member

בשמינית גמר צפויה נסיעה קרובה לפרסטון

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם אתם לא זוכים בגביע השנה.. אין מילים, זה חייב להיות בכיס שלכם.

מצב נושא:
הנושא נעול.