מנצ'סטר יונייטד 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. golding מנהלים

ארסנל וליברפול עדיין בתמונה, לא?

2. פול סקולס Member

בהחלט, ושתיהן כבר הראו כדורגל טוב יותר מזה שלנו העונה. לא בכיס שלנו ולא נעליים.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נכון, לא בכיס, אבל האיומים הכבדים כבר לא בתמונה, ליברפול וארסנל אלו יריבות שמנצ'סטר יונייטד צריכה לעבור עם הכלים הכבדים שיש לה, להן אין איכויות שמתקרבות לזה אפילו. בסוף ואן חאל ימשיך בחיבור וזה יראה יותר ויותר טוב, אין סיבה שלא.

4. JohnTerry26 Member

איזה כלים כבדים רוני, די מאריה וואן פרסי? מה זה שווה כשזה לא מתחבר? וכמה כבדים פחות הכלים של ארסנל, שאצלה כאמור זה מחובר רוב הזמן, לפחות עכשיו.

5. alexshw Member

גביע זה לא ליגה ויש גם הרבה יותר מקום למקריות. אם בפרמייר ליג בדרך כלל יש את השתי המועמדות הכבדות לתואר, הרי שבגביע קשה הרבה יותר לצפות במיוחד כשבשנים האחרונות הקסם חזר למפעל בדמות שלל הפתעות, ככה שיונייטד תצטרך גם להתעלות וגם לשמור על מקסימום ריכוז מה שהיא לא עשתה שנים רבות בגביע, גם כשהייתה מחוברת וחזקה יותר מעכשיו
    אולי היעדר הצ'מפיונס יעזור בכך.

מצד שני בגביע הכי חשוב לעבור את המשחק וביכולת מתעסקים פחות.

6. פול סקולס Member

זה קטע. מצד אחד, אני תמיד בדעה שההתקפה שלנו אוברייטד. זה לא מקבל מספיק תשומת לב כי יש לנו אזורים אחרים שדורשים מענה מיידי הרבה יותר, אבל לפעמים אנשים מדברים על החוד שלני כאילו זה ריאל מדריד, או כאילו זה הגלגול הבא של השילוש הקדוש.
    אני יכול רק לגחך.

מצד שני, איך שהוא יונייטד גורמת לכל ה""תותחים הכבדים"" שלנו להיראות פחות טובים ממה שהם באמת.
    האם הייתי נשאר אדיש אם רוני, ואן פרסי או פלקאו היו מוצאים את עצמם אצל סיטי או צ'לסי? ואללה, הייתי מודאג.
    כי בקבוצות שמשחקות כדורגל נורמאלי (ולרגע ניתן לצ'לסי את הקדיט הזה, אפילו אם היא לא תמיד משחקת כדורגל טוב), רוני היה מוצב כחלוץ שם הוא באמת מצוין, ואן פרסי היה מקבל הרבה יותר כדורים ולכן גם סביר להניח שהיה נראה טוב יותר, פלקאו, אם היה מצליח לשמור על כשירות, גם כן יש סיבה גדולה יותר להאמין שהוא היה חוזר לעצמו.

אצלנו משהו דפוק, אני לא יודע לשים על זה את האצבע. תהרגו אותי, אבל זה נראה לי כאילו זה יותר ממאמן או שחקנים כאלה ואחרים.

7. JohnTerry26 Member

די מריה ורוני בעיני ברמה הכי גבוהה, ואן פרסי (שעבר את השיא), פלקאו (עם הבעיות שלו) ומאטה לא אבל הם שחקנים טובים מאוד ביום טוב. זה לא ריאל מדריד אבל זה הרבה, הבעיה האמיתית היא שכל השחקנים שהזכרתי מעדיפים לבוא מהאמצע. וכאמור יש רק שניים-שלושה מקומות כאלה בהתקפה - חלוץ/שני חלוצים ומספר 10.

8. Koscielny Member

'להן אין איכויות שמתקרבות לזה'? די מופרך, לפחות בהקשר של ארסנל.
    לארסנל יש סגל שווה באיכויות שלו לזה של יונייטד, אם לא יותר טוב. והיא משחקת כדורגל הרבה יותר טוב.

9. alexshw Member

לא יודע מאיפה לקחת את זה. פרט לסנצ'ס ואולי צ'מברס, אני לא לוקח שום שחקן מארסנל לסגל של יונייטד

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ארסנל מחוברת יותר ונמצאת במקסימום שלה. היא לא שווה יותר ממקום 3 וזה גם אם הכל יילך לה חלק. סאנצז וגם קאזורלה שחקנים גדולים, אבל הם ביונייטד לדעתי הכלים איכותיים יותר. מנצסטר יונייטד כנראה תסיים שלישית וזה כאשר לקח לה הרבה הרבה מאוד זמן להתחבר.
    ונכון, בגביע ראינו שהיחסי כוחות זה לא מבטיח כלום.. אבל ההדחות של סיטי וצלסי יגבירו את המוטיבציה של שאר הגדולות לא לפשל ולא לזלזל.

11. JohnTerry26 Member

העובדה שהזכרת דוקא את צ'מברס די מסבירה כמה לא ממש רלוונטית הדעה שלך בעניין.
    דבושי, קוסיילני ומרטסקר טובים מהמקבילים להם ביונייטד. קשה לי גם להאמין שלא היית לוקח את אוזיל על חשבון מאטה, או את ראמזי על חשבון אחד הקשרים שלכם.

12. alexshw Member

דבושי גם סבבה, היתר בינוניים מדי. הייתי רוצה שחקני הגנה איכותיים יותר מאלה.
    עם קוסיילני ומרטזקר ארסנל תמשיך לשמוח אחרי זכיות בונגר קאפ

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לרגע נצא מהמנטליות הבעייתית של הקבוצה תחת ונגר, בוודאי במפגשים מול הקבוצות הגדולות ויונייטד בפרט לאורך השנים האחרונות, אני לא חושב שהאישיו כאן הוא בכלל השוואת אינדיבידואלים מול יונייטד; ארסנל קבוצה הרבה יותר מאוזנת וגם התלכיד הנוכחי שלה רץ יותר זמן ביחד. אני גם משוכנע שהכושר הנוכחי בו נמצאת הקבוצה הוא ממש לא המקסימום אליו אנחנו יכולים להגיע, שכן, רק עכשיו הפצועים שלנו חוזרים אחד אחרי השני וגם אלה שחזרו עדיין לא בכושר מלא(ע״ע וולקוט, אוזיל וכו׳).

14. alexshw Member

גם ביונייטד רק לא מזמן היו מלא פצועים. בשני המועדונים זה נבע מתהליך אימון לקוי. ככה שזה לא תירוץ אלא מחדל

15. Koscielny Member

אתה לא לוקח את דבושי על פני רפאל/ולנסיה? את קוסיילני ומרטסאקר על פני רוחו וסמולינג? את ראמזי ואוזיל במקום מה שיש לכם בקישור? או-קיי.

מצב נושא:
הנושא נעול.