מנצ'סטר יונייטד 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה שהם יהיו מסוגלים לראות טיפה מעבר לשורה התחתונה. אם נגיד נפספס העונה את הטופ 4, אבל נשחק מצוין בחודשים האחרונים ונצבור נקודות בקצב? זה, אגב, בדיוק התסריט שהצבתי כמשהו שעשוי להצדיק את ההישארות של מויס בעונה שעברה.

2. alexshw Member

אצל מויס זה לחלוטין לא יכל לקרות בגלל גישתו לכדורגל וחוסר הבנה מוחלט של המערכת אליה הגיע(גם פרגוסון מחזק את העניין בספרו), לגבי ואן חאל בהחלט אפשרי אולי, אבל לדעתי לואן חאל זה לא יעזור אם לא יושג טופ 4

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

למיטב הבנתי אם אחנו לא מגיעים לצ'מפיונס אנחנו בברוך כלכלי לא קטן, ההסכם עם אדידס אומר שהסכום שהם נותנים לנו מצטמצם משמעותית בלי העפלה לצ'מפיונס. ככה שלמרות שאני אישית מאמין שלואן חאל מגיע זמן לבנות קבוצה, מכיוון שבניגוד למויס הוא אדם עם קבלות לכך שהוא מסוגל לעשות את זה ברמות הגבוהות, יכול להיות שהשיקול הזה יכריע.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ככל הידוע לי, עניין ליגת האלופות רלוונטי רק מהעונה הבאה. כלומר, אם לא נעלה בסוף העונה זה עדיין לא יוביל לקיצוץ בהכנסה.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נעבור לנושא אחר, הנה שאלה שמטרידה אותי כבר זמן מה: האם יש איזושהי קבוצה אנגלית שהאוהדים שלה לא שונאים אותנו? קראתי לא מזמן את אחד המגיבים בבלוג של דורפן, אוהד שפילד יונייטד, שכתב שעבור הקבוצה שלו אנחנו נחשבים למעין אחות גדולה ומצליחה, משהו כמו פיינורד ואקסלסיור או הפועל ת"א והפועל חיפה, אבל לא ממש מצאתי סימוכין לזה וגם לא דוגמאות אחרות.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ואן חאל מעדכן שרוחו ייעדר שישה שבועות, קיבלנו הנחה קטנה כי שבוע הבא יש פגרת אוי-איזה-מתח-מי-יעלה-ליורו-אה-אופס-כולם-עולים, אבל הוא יחמיץ את ארסנל ובספק גדול לליברפול באמצע דצמבר.

7. פול סקולס Member

טוב לחזור.

לא רוצה לכתוב דברים שכבר נכתבו באלף ואחת ורסיות שונות, ולכן,
    רק שאלה שהרבה זמן מעסיקה אותי...
    מישהו מכם עדיין יכול להגיד בלב שלם ש"יש לנו את ההתקפה הכי טובה בליגה"?

אני משתגע מכמות האנשים שמדברים איתי על רוני-ואן פרסי-מאטה תו"כ שנוזל להם קצף מהפה.
    מאטה לא נתן משחק ענק אחד במדים שלנו. אפילו לא אחד. הוא מעמיד מספרים יפים, ותודה על השער הניצחון היום, אבל איפה הוא ואיפה מאטה מהעונה ההיא תחת די מתאו / בניטז. אצלינו הוא תמיד בין "לא מורגש" לבין "השתלב יפה במשחק ההתקפה". רחוק מלהיות איזה סטאר.

ואן פרסי נראה כמו צל של עצמו, ו-ואן חאל נדמה שמאוהב בו.
    רוני, או שתיתן לו ריצה של משחקים כחלוץ שפיץ, או שתוריד אותו לספסל.

מעבר להגנה, מעבר לזה שדה חאה כבר לא מציג את היכולת המטורפת של פעם, מעבר לפציעות... עצם זה שהחלוצים שלנו (או מספרי ה 10) כל כך כבדים, כל כך סטטיים, צריכים כל כך הרבה נגיעות בכדור עד שהם משחררים אותו... זו אחת הסיבות לאיך שאנחנו נראים, לזה שגם כשאנחנו מנצחים 0-4 אנחנו לא באמת יוצרים הרבה מצבים...

פלקאו, גם אם הרבה להחמיץ, הוא היחיד שנראה העונה כמו חלוץ של קבוצה גדולה: משגע את הבלמים, מסתדר בשטחים צפופים, יכול לעבור שחקנים, עושה תנועה, מתאבד על הרמות...

אנחנו חייבים להביא שחקנים מהירים לקבוצה הזאת, אחרת נמשיך להיראות ככה. או לפחות כאלה שמסוגלים לשחק מהר, נניח כמו אנדר הררה, גם אם זה עולה לנו בטעויות מידי פעם. די מאריה אחד, גדול ככל שיהיה (ובתקווה שיחזור לעצמו במהרה, אבל מה הסיכוי, כשכולם עומדים מסביבו כמו פסלים...), לא ישנה את התמונה הכללית. הוא התחלה טובה, זה בטוח.

לגבי הרכש...

פלקאו- עוד צריך לראות לגביו. אני אהבתי את מה שראיתי עד עכשיו.
    הררה- יש לו הרבה מה לתת, אבל הוא מאוד לא מלוטש.
    בלינד- כשחקן הגנה זה לא זה, בקישור האחורי הוא יספיק נגד קבוצות בינוניות ומטה. אחלה של שחקן סגל בסך הכל.
    שואו- בינתיים נראה מבטיח מאוד, שקט ויציב.
    רוחו- ה-אכזבה שלי. לא ציפיתי לקבל בלם ענק, ידעתי שהוא לא, אבל כרגע זה נראה לי קצת כמו פלאייני; יכול לסתום חורים, אבל לא ברמות הכי גבוהות. הוא לא מצליח להתבלט מעל ילדים בני 19 שעוד לא קרעו זוג נעליים.

וזה הקושי הגדול שלי.
    לא משנה כמה אני מנסה להגיד לעצמי שזה רק מספר, נתון יבש, בסופו של יום זה נראה לי בלתי נסלח להשקיע 150 מיליון ולא להגיע לטופ 4, אם וכאשר. קנינו 5 שחקנים במלא כסף, ובתכל'ס, אין קפיצה מטורפת ברמה של הסגל. זה מרגיש כאילו נצטרך לקנות חמישה נוספים (וזה גם כן מחליא אותי, אבל הבועה של פרגי הייתה צריכה להתפוצץ במוקדם או במאוחר).

לא משנה כמה אני מנסה לסובב את זה, כמה אני מנסה להיות אופטימי...
    אנחנו אחד המועדונים הגדולים והעשירים בעולם, המשכורות אצלינו הן כמעט הגבוהות בליגה... ואנחנו פשוט לא קבוצת כדורגל טובה. אני לא מוצא לזה מילים אחרות.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק היום היה רע לתפארת. המשחק הכי גרוע שלנו מאז ברנלי, או בקיצור מאז הטרנספורמציה שעברנו. נראה לי שוואן חאל מחפש בשבועות האחרונים איזון כדי לעזור להגנה, כי מערך היהלום היה טוב התקפית, אבל רע הגנתית. מה שיש לנו עכשיו זה כיסוי טוב יותר להגנה, אבל מבחינה התקפית התפוררנו לגמרי ובעיקר די מריה הלך לאיבוד. אני גם לא ממש מבין את הקטע עם הררה. נכון שפלאיני משחק טוב יותר בשבועות האחרונים, ואולי מול הגדולות יש בו שימוש, אבל נגד קבוצה כמו פאלאס הוא די מיותר בהנחה שאנחנו רוצים לשחק כדורגל התקפי וזורם יותר.

ואולי ואן חאל ימשיך לעשות את זה זהיר עד שנצליח לעצב משהו שנקרא רביעייה אחורית יציבה. גם זה הגיוני, אם כי אני לא בטוח שהפגיעה ביכולת ההתקפית שלנו - שעברה מרמה של 8 ל-4 - שווה את זה.

Sir Alex Ferguson ו-alexshw אוהבים את זה.
  9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הומלס אחד,ועוד קשר אחורי מהטופ,ואתם חזק בצמרת.
    התקפה יש ובשפע ,כל החלק האוחרי שלכם פשוט מזעזע.

10. alexshw Member

הומלס בהחלט ישתלב נהדר במסדר הבלמים הפצועים של הקבוצה

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

חזר לשחק לפני כמה שבועות.
    גם כשהוא פצוע הוא עדיף על כל הבלמים שלכם.

12. ccnoob Member

הוא נפצע שוב במשחק מול באיירן,מושבת לחודש וחצי...

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ברכות למאמן החדש של ריאל סוסיאדד!

14. TwentyTimes Member

מי היה מאמין.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כנראה שהם התרשמו מהניצחון האדיר שלנו עליהם 1-0 משער עצמי בעונה שעברה.

מצב נושא:
הנושא נעול.