מנצ'סטר יונייטד 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

סקיי מצטטים את ואן חאל שאומר שדי מריה יכול לעזוב בקיץ...

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא דיבר על האפשרות שהשחקן ירצה לעזוב בעקבות הפריצה וכו'. לא יותר מדי לראות כאן.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה שדי מאריה לא יפתח נגדנו.

4. פול סקולס Member

הוא לא נראה טוב כבר הרבה זמן והוא מחבל לנו במשחק הקבוצתי.

הייתי די בהלם היום. איזו מחצית ראשונה נפלאה. מי בכלל זכר שאפשר להינות ממנ. יונייטד

5. danielblum94 Member

סוף סוף שיחקנו חכם ומהר ובעיקר על הדשא ולא הגבהות חסרות תכלית.

6. aloneli Member

באמת יונייטד נראתה טוב מאוד במחצית הראשונה והיה כיף לצפות בה,זה עוד ללא 3 הכוכבים הגדולים,או שאולי זה בגלל זה כי יונייטד שיחקה כמו קבוצה.

7. פול סקולס Member

זה בדיוק העניין, שלושה כוכבים ששניים מהם כבר גריאטריים, והשלישי עוד לא מצא את מקומו (אגב לגבי די מאריה, אם כל מה שאני קורא ברשת על "הפילוסופיה של ואן חאל" נכון, לא פלא שהמשחק הקבוצתי נפגע כשדי מאריה משחק. על פניו נראה שאמור להיות להיות שחקן יצירתי (א-לה רובן בבאיירן של ואן חאל) שהכדור אמור להיות אצלו, והוא אמור לגרום לדברים לקרות).

8. aloneli Member

אני אף פעם לא ראיתי בדי מריה שחקן קבוצתי. שהוא שיחק באגף שמאל בריאל אז ראינו ממנו הגבהות לרחבה כמצופה משחק שמאלי אבל שהוא שיחק בימין הוא אף פעם לא ידע מתי לשחרר את הכדור בזמן או לבנות התקפה מסודרת עם שאר החברים שלו בהתקפה.
    הוא סוג כזה של שחקן שהאפקט שלו יותר אישי,להבדיל מרוני/מאטה למשל שיודעים לשתף פעולה יפה עם שחקנים אחרים.

לגבי פאלקו זה ידוע שזה היה סיכון אחרי הפציעה הקשה שעבר,ועדיין זה מאוד מפתיע מה שקורה איתו העונה. תמיד חשבתי שזה רכישה מיותרת אבל לא חשבתי שזה יגיע למצב כזה.

9. alexshw Member

הוא עבר פציעה שיכולה להשפיע על הקריירה.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם השנים הקרע ברצועה הצולבת הפך לפחות ופחות נוראי. אני חושב שזה מוקדם לומר שהוא גמור ברמות האלה. הנסיבות מסובכות - גם הפציעה, גם המעבר לאנגליה שיש שחקנים שלא משתלבים שם, וגם הקשיים שלנו לאורך חודשים ארוכים. הדבר האחרון שצריך חלוץ שחוזר מפציעה זה לשחק בקבוצה שמתקשה כל כך ליצור מצבים.

Sir Alex Ferguson ו-אלעד אוהבים את זה.
  11. alexshw Member

לכבוד סנט פטריק דיי באתר אופ"א הזכירו את האירים הגדולים(מ -2 צידי הגבול) במפעלי אופ"א.
    Ireland's biggest European success stories - UEFA Champions League - News - UEFA.com
    נעים לראות את יונייטד מככבת בקטגוריה, ובאמת לאורך ההסטוריה שיחקו בה אירים רבים - פרט לאלה שהוזכרו אפשר לציין את השוער הארי גרג(שהציל אנשים באסון מינכן והיה שוער הנבחרת הצפון אירית במונדיאל הראשון בתולדותיה), סמי מקאילרוי, נורמן וייטסייד(השחקן הצעיר בתולדות המונדיאלים), פרנק סטייפלטון, קוין מורן ופול מקגראת.
    היום כמובן אלה פאדי מקנייר וג'וני אוונס.
    סה"כ שיחקו ביונייטד 23 אירים ו - 20 צפון אירים.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון שהמחצית הראשונה מול טוטנהאם הייתה הכי טובה שלנו העונה מבחינת כדורגל (הבדל עצום כשרוני משחק כחלוץ ולא בקישור, שיפור אדיר באיכות הכדורגל שלנו כשקאריק והררה משחקים ביחד), אבל זה עדין לא מבטיח כלום כי אנחנו עדין מתקשים מאוד במשחקי החוץ.

במשחקי הבית, גם כשאנחנו מציגים יכולת פחות טובה, אנחנו עדין משיגים את הנקודות, ולמעשה אחרי המחזור האחרון אנחנו קבוצת הבית הטובה בליגה - 37 נקודות מ45 אפשריות, 12 ניצחונות, תיקו אחד ושני הפסדים מתוך 15 משחקים, מאזן שערים של + 23 (10-33).

במשחקי החוץ לעומת זאת, אנחנו עם המאזן השביעי בליגה, 19 נקודות בלבד מתוך 45 אפשריות, 4 ניצחונות בלבד מתוך 14 משחקים, מאזן שערים של + 1 (16-17).

כשאני מסתכל על המאזן למעלה, ואן חאל ויונייטד מזכירים לי בנקודת הזמן הנוכחית יותר ויותר את אלישע לוי והפועל באר שבע.
    היכולת לרוב לא מרשימה, עם זאת עדין אוספים את הנקודות בבית, אבל לא מספיק טובים בחוץ (גם מבחינת יכולת וגם מבחינת צבירת נקודות) כדי לעשות את קפיצת המדרגה המתבקשת.
    כמו אצל אלישע והפועל באר שבע, המשחקים הנותרים עד סוף העונה הם מבחן רציני למאמן הקבוצה...

13. JohnTerry26 Member

ואן חאל אומר היום בראיון לטלגרף כי הוא יפרוש מאימון כשיסיים את תפקידו ביונייטד.

Eric Cantona אוהב/ת את זה.
  14. Wazza Member

המחצית הראשונה נגד טוטנהאם הייתה מעולה, לא יודע אם זה יותר טוטנהאם גרועה או אנחנו טובים, אבל מאוד נהנתי לראות את השחקנים עושים מה שהם רוצים במגרש.
    מה שמדאיג אותי זה המחצית השנייה. לא עשו כלום, לא התאמצו, נתנו לטוטנהאם לשלוט. אני לא יודע, לא אוהב דברים כאלה. אני לא חושב שכאשר אתה מוביל 2-0 או 3-0 זה נותן לך לגיטימציה להוריד הילוך לרמה כזאת. מה שקרה במחצית השנייה יכול לעלות ביוקר נגד קבוצות כמו צ'לסי, סיטי וליברפול. פשוט לא עושים דברים כאלה. יונייטד עושה את זה המון.

15. alexshw Member

golding ו-Wazza אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.