מנצ'סטר יונייטד 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה רבה חברים !

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

דה חאה נפצע באימון של ספרד וייעדר חודש.

3. alexshw Member

איפה ראית שחודש? מנקע קטן באצבע?

בכל מקרה הוא ממשיך את מסורת שחקני החודש של הקבוצה. מעתה והלאה אני ממליץ לבחור את סמולינג לשחקן החודש של יונייטד.

4. Civil Anti Madridista

למה להסכים לעסקה כזאת?
    עם כמה שפטר צ'ך גדול, נשאר לו עוד שנה-שנתיים והוא סוגר את הבאסטה. בעוד שדויד דה חאה זה שוער למינימום עשור.
    אני לא מבין למה כל שני וחמישי מקשרים לריאל מדריד שוער אחר, ואם זה נכון המועדון הזה פשוט לא מעריך אף אחד מהשחקנים שלו.

5. alexshw Member

הוא יכול לשחק ברמה גבוהה בכיף עוד 5 שנים. רק הצעתי תחליף למקרה שיסכימו למכור את דה חאה במחיר הוגן.

6. פול סקולס Member

פטר צ'ך גדול? מה, החזירו את הגלגל ל 2010?
    דה חאה, כמה שהוא לא שוער מושלם, עדיף על צ'ך כבר עכשיו.

7. Raulito Madridista

http://msc.wcdn.co.il/w/w-635/1500552-18.Xxx

פול סקולס חוגג היום 40. זמן טוב להיזכר באחד מהקשרים הטובים ביותר ששיחקו בפריימרליג. כמה זה סמלי שסקולס נפרד מיונייטד ביום בו פרגי עזב, וזו הייתה ההופעה ה-499 שלו בליגה ובאותו משחק משוגע(5:5) הוא גם ספג את הצהוב ה-99 שלו. המספרים - 718 הופעות במדי יונייטד, 155 שערים. התארים - 11 אליפויות, שלושה גביעים, שתי זכיות בליגת האלופות(את הגמר הראשון הוא החמיץ בגלל כרטיסים צהובים) וגם פעמיים גביע הליגה. סקולס, שהיה חלק מוצלח מ'דור הזהב ב-1992', כבר הודיע על פרישה ב-2011 אבל התחרט וחזר והיה שותף לאליפות מס' 20 של יונייטד כמובן. בוואלה ספורט ידעו לתת כבוד לאגדה ופירסמו את המשפטים המרכזיים של הקולגות שפירגנו בעבר בלי הפסקה. פרגוסון אמר עליו שהוא היה השחקן הטוב ביותר שהיה לו, ויירה אמר שהוא מעריץ את סקולס, פלה אמר 'אם היה משחק איתי - הייתי כובש כל-כך הרבה שערים'. הנה מה שאמר כריסטיאנו רונאלדו:

"באימונים ביונייטד הייתי עושה טריקים שכמעט אף אחד אחר לא היה מסוגל לעשות. פעם אחת הראתי את הטריקים שלי לסקולס. כשסיימתי, הוא לקח את הכדור והצביע על עץ שהיה מרוחק 50 מטר מאיתנו. הוא אמר שהוא יפגע בו בניסיון הראשון. הוא בעט, ופגע. הוא ביקש ממני לעשות אותו דבר. ניסיתי 10 פעמים ולא הצלחתי. הוא חייך ועזב".

---------------------------

מישהו פעם כתב בפורום או הביא ציטוט שסקולס היה אחד המתקלים הגרועים והוא תמיד איחר בשנייה. בכל-מקרה, אני חושב שהרבה לפני ג'רארד ולאמפרד - סקולס הפך את ההצטרפות מאחור לגאונות של ממש והייתה לו בעיטה נקייה ומדויקת. בעונת 2002-03 יונייטד ויתרה לצמיתות על האפשרות לשחק עם שני חלוצים וסקולס לדעתי היה מעין חלוץ נסוג. הוא כבש 20 גולים וזו הייתה העונה הפורייה בקריירה שלו.

alexshw אוהב/ת את זה.
  8. JohnTerry26 Member

סקולס היה שחקן גדול, אבל כל המחמאות האלו מכל אנשי הכדורגל שכל הזמן מזכירים ברחבי האינטרנט... רק לי מרגישות טיפה מוגזמות? מודה שלא ראיתי אותו בכל השנים שלו (נולדתי בשנות ה90 רק) ואולי כאן הבעיה שלי בעצם, אבל לפחות נראה לי, תקנו אותי אם אני טועה, שסקולס הוא לא השחקן הכי טוב של השנים 95-2008, וכנראה גם לא בין ה10 הכי טובים, אז מה העניינים? מה זה כל הציטוטים האלו? או שסקולס הוא בחור ממש נחמד שכולם אוהבים, או שאוהדים שרופים שלו ממציאים חלק מהם, או שעל כל שחקן עבר גדול מדברים ככה, או שיש פה איזו הגזמה של כולם בגלל שהוא שיחק עד גיל 40 ברמות הגבוהות.. קצת כמו גיגס שמעולם לא היה השחקן הכי טוב בעולם אבל מקבל טונות של כבוד. לא יודע. כאילו אם את כל זה אומרים על פול סקולס מה יגידו עוד כמה שנים על פירלו וצ'אבי? ישו ירד ויגיד שהוא מתחרט שלא יצא לו לסיים מהלך שהם התחילו?

נערך לאחרונה ב: ‏16/11/14
  9. alexshw Member

הדירוגים לא מעניינים. סקולס בשיאו היה אחד שחקן גדול ברמה עולמית. קשר ששילב גם ראיית משחק מעולה, ביחד עם יכולת כיבוש מצוינת, מה שלמשל לצ'אבי תמיד היה חסר.
    מן הסתם מנקודה מסוימת הגיל התחיל לדבר, אבל בהחלט מעטים כמוהו נשארו ברמות הגבוהות ביותר עד גיל כזה.
    החזרה מפרישה שלו הייתה אכן מיותרת. פרגי היה צריך לבנות על פוגבה.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא מיותרת ולא נעליים, בחצי השני של עונת 2011/12 הוא החזיר אותנו לחיים והיה חלק חשוב בכך שהיינו צמודים במאבק האליפות. העונה האחרונה כבר הייתה חלשה אבל בכללי הקאמבק שלו הצדיק את עצמו.

11. alexshw Member

היא כן הייתה מיותרת מבחינה אסטרטגית והוכיחה את הטענה שפרגוסון הפסיק לנהל קבוצה עם ראיה לעתיד כפי שתמיד עשה, אלא פשוט מתחזק אותה ומעדיף להסחוט עוד יותר את הותיקים.
    הפספוס של פוגבה קשור לטעמי גם לחזרה של סקולס וזה פספוס אדיר.

המשבר בו הקבוצה שרויה היום נולד במהלכים כאלה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/11/14
  12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני עדיין תומך בהחלטה לוותר על פוגבה. לא משנה כמה הוא מוכשר ומצליח ביובנטוס, אתה לא יכול לתת לשחקן שעוד לא עלה לבוגרים להציב לך תנאים. זה היה מתנקם בנו בעתיד.

13. alexshw Member

הקונפליקט נולד מכך שפוגבה לא קיבל הזדמנויות הוגנות, בהתחשב גם בחולשה היחסית שנוצרה במרכז השדה.
    פרגוסון לא האמין בו ולכן טבעי שפוגבה היה נחוש לעזוב.

למה נגר גמור כמו גיבסון קיבל צ'אנסים יחסית לא מעטים ופוגבה יובש כל כך, לא מובן לי.
    שלא לדבר על קלברלי חסר הכישרון.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו לא יודעים מה קרה מאחורי הקלעים. קשה לי מאוד להאמין שפוגבה ממש הציב תנאים. סביר מאוד להניח שהוא סרב לחתום על חוזה חדש עד שיראה מה קורה איתו מבחינת דקות משחק, וזה לטעמי סופר לגיטימי. אם רוצים לקרוא לזה תנאי... זה בעיני המתבונן.

אין ספק שניהול הקבוצה לטווח ארוך היה מאוד לא מוצלח בשנים האחרונות של פרגוסון. זה לא שהפסקנו להביא שחקנים שאולי יכולים להשתלט על הקבוצה לאורך זמן, אבל הפסקנו לקדם אותם כמו שצריך. או לקדם אותם בכלל.

15. Raulito Madridista

מחזק קצת את הדברים שנאמרו על סקולס, לדעתי הוא רחוק מלהיות טאבו כמו זידאן, לא אחד הקשרים הכי טובים ששיחקו את המשחק, למרות שכן הערכתי אותו. מצד שני, יפה לראות שחקנים מחמיאים בהתלהבות לקולגות. הייתי אומר שכדורגלנים מחמיאים יתר על המידה לאלה שפורשים, וכולם נוהגים כך - אבל חלק מהציטוטים נאמרו במהלך הקריירה אני מניח. ובטח שהיה בו משהו מיוחד, זה שילוב של האופי(מעין מנהיג שקט לדעתי), ההתמדה.

אם כבר נעשתה השוואה ודובר כאן על ראיין גיגס - אני חייב לציין שכשריאל מדריד הביאו את בקהאם אני שאלתי למה לא ניסו לרכוש את גיגס(אני רציתי שיגיע קשר אחורי בכלל, אבל בריאל כמו בריאל...). לדעתי סביב בקהאם היה תמיד באז שהוא מעבר ליכולת שלו ככדורגלן, בגלל כל מיני דברים. בשיאו הוא היה קשר מעולה, אבל שוב - לא פיגו, לא זידאן. להגדיר אותו כשחקן הבינוני הטוב בעולם זה לעשות לו עוול, אבל היו טובים ממנו. התקופה בריאל מדריד הייתה קצת מאכזבת גם כאשר שיחק בעמדה המתאימה לו. בכל-מקרה, גיגס לדעתי היה שחקן מגוון ממנו. בקהאם היה מאוד מדוייק וקטלני במצבים הנייחים ובבעיטות מרחוק - אבל גם לגיגס לא היה חסר שום דבר והוא היה מהיר יותר וערמומי על הקו. זו דעתי האישית. את בקהאם יותר אהבתי מגיגס ולמרות זאת אני חושב הפוך.

בגמר ליגת האלופות בעונת 2007-08 יונייטד שיחקה עם הארגריבס כמגן ימני וזו הייתה הברקה אבל גם כקשר הוא היה נפלא. קאריק וסקולס החזיקו את האמצע. אפשר לומר שכל הקבוצות ברחבי הגלובוס החליפו כבר את מרכז השדה מאז. רק יונייטד די נותרה תקועה עד לקיץ שעבר. מצטער שאני לא מחשיב את אנדרסון. בזמנו ריאל מדריד הייתה עם אמצע שכולל את סניידר, גוטי ודיארה למשל; צ'לסי שיחקה עוד עם אסיין, לאמפרד ובאלאק; אצל באיירן היו אלה ואן-בומל ושוונשטייגר; רק בארסה נשארה עם אותו מרכז שדה פחות או יותר.

מצב נושא:
הנושא נעול.