מנצ'סטר יונייטד 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

ולדס גם בשיאו היה מתחת למה שיונייטד צריכה.

פול סקולס ההקבלה שלך לא נכונה. יונייטד לא מאבדת שחקנים שהיא לא רוצה ליריבותיה בפרמייר ליג, אם זה תלוי בה ומקרה טבס לא היה תלוי בה.
    ומכבי ת"א כדורסל מאבדת ועוד איך כוכבים לקבוצות יורוליג אחרות.

golding אוהב/ת את זה.
  2. פול סקולס Member

נכון, אבל במכבי תל אביב לא מתיימרים להיות המועדון הכי גדול באירופה, וזה משהו שהרבה אוהדים שלנו חוטאים בו.
    לריאל מדריד וברצלונה יש Appeal יותר גדול משלנו, מכל מיני סיבות שכבר טחנו אותן עד דק.

גם המעמד המיוחד שלנו במפרמיר ליג נמצא בסכנה (הוא גם ככה נחלש משמעותית מאז שפרגי לא איתנו) אם לא נחזור להישגיות והדומיננטיות שהיית רגיל לקשור לשם מנצ'סטר יונייטד.

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההקבלה למכבי ת״א לא נכונה כי הוא המועדון הגדול בארץ בהבדל ניכר. אבל כן, באירופה מכבי רחוקה מלהיות המועדון הראשון בשרשרת המזון. כמו שמכבי לוקחים מדי עונה את השחקנים הטובים בארץ, כך לוקחים להם אותם. ככה זה גם לפעמיים ביונייטד וריאל.

לגבי דה חאה, הדבר הכי מתסכל לדעתי הוא בכלל סכום ההעברה העתידי כתוצאה מהחוזה שלו. אם הוא יימכר לריאל הוא ככל הנראה יימכר במחיר הגבוה בהיסטוריה לשוער ועדיין זה נראה כמהלך שכל אוהדי יונייטד היו שמחים להימנע ממנו.

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/15
  4. alexshw Member

קשה לי לעשות הקבלות מדויקות עם הכדורסל, אבל מכבי ת"א בעשיריה הראשונה של מועדוני אירופה.

5. golding מנהלים

אני לא חושב שיש קבוצה עם יותר appeal מיונייטד בליגה. גם אחרי שנתיים לא מוצלחות במיוחד. היחידה שמתקרבת, לפחות כרגע, היא צ'לסי, אבל זאת לא אותה רמה בכלל (אם כי לונדון אכן מצמצמת את הפער).

6. פול סקולס Member

ברור, כולכם צודקים. רוב הזמן יונייטד תצליח לשמור על רוב השחקנים החשובים שלה למשך שנים ארוכות.
    אבל אני מדבר על מצבים מאוד מסוימים, על המצבים שבהם שחקן של יונייטד (או ליברפול או ארסנל לצורך העניין) עושה קפיצת מדרגה מטורפת, שהוא כבר ה-כוכב שלנו, כשהוא בליגה משל עצמו.

שחקן כזה ירגיש, ובצדק, שמגיע לו לשחק במועדון שיכול להבטיח לו התמודדות על כל התארים, כל הזמן. וכמובן שההתכווננות כאן היא על ליגת האלופות, שהיא בהכרח חלומו הרטוב של כל כדורגלן אירופאי, אפילו אם אותנו האוהדים זכייה באליפות מרגשת יותר.

זה שיונייטד לא מספקת לשחקנים שלה את הפלטפורמה הזאת בשנתיים האחרונות זה לא כזה סיפור גדול,
    אלא שקשה לראות איך אנחנו בעתיד הקרוב מאוד מגשרים על הפער הענק שיש בינינו לבין 3 הגדולות של אירופה מבחינת רמת הכדורגל שהן מציגות, ואחר כך יש גם את צ'לסי, פאריז וקבוצות נוספות שנראות הרבה יותר טוב מאיתנו.

אני מאמין שכסף הוא לא הכל עבור רוב החבר'ה האלה. הם יהיו מיליונרים לא משנה באיזה מועדון צמרת אירופאי הם בוחרים.
    אבל כשהם מסתכלים על מועדונים דוגמת ריאל, בארסה, באיירן ואומרים לעצמם "אלה מועדונים שלא רק שיספקו לי את במת ההשתתפות בליגת האלופות, אלא שאשכרה יש לי סיכוי לא רע בכלל לזכות במפעל", אני חושב שזה שיקול מכריע.

יש לנו ימבה כסף. אבל יש לנו מעט מאוד שחקנים מהשורה הראשונה בעולם (האחד כנראה בדרך למדריד, השני ככל הנראה לא ממש מרוצה באנגליה ונראה כמו שחקן של הפועל בני לוד), ויש לנו מאמן שצריך להוכיח שהוא עדיין משתייך לשורה הראשונה בעולם.
    יש מניות הרבה יותר בטוחות מאיתנו בכדורגל של היום.

שחקנים בקאליבר של דפאיי יצטרפו אלינו כל הזמן, זה no brainer בשבילם.
    אבל אם אנחנו צריכים להיאבק על השחקנים הטובים ביותר... אני לא שותף לאופטימיות הזהירה ששורה כאן בדיון

7. alexshw Member

מה לעשות שיונייטד לא שודדת את יתר קבוצות הליגה ולא נהנת מכספי משלם המיסים הגרמני ומבחינתי טוב שכך, אני שונא את המודלים הכלכליים של הגדולות מספרד שהפכו גם למושחתות בשוק העברות, לפחות בנוגע לברצלונה.
    יונייטד מועדון ענק ועם התנהלות נבונה ידע להסתדר גם עם שחקנים שרוצים לקבל שריקות בוז בברנבאו אחרי שני הפסדים.

8. פול סקולס Member

הכל נכון, ועדיין, אני לא מוצא סתירות בין הדברים שכתבנו.
    יש מרחק בין "יונייטד תדע להסתדר" לבין "יונייטד תפסיד את הכוכב הכי גדול שלה לקבוצות אחרות אחת לכמה שנים".

9. golding מנהלים

הכוכבים שאתה מדבר עליהם הם בעיקר לטיניים, לכן הזיקה שלהם למועדונים כמו ריאל וברצלונה היא די מובנת. אני יודע שזאת הבחנה בעייתית שלא ממש מניחה את הדעת, אבל זאת המציאות וצריך להבין מאיפה זה בדיוק נובע.

ברצלונה וריאל תמיד יהיו הקבוצות האטרקטיביות ביותר, בטח בדור הנוכחי של שחקני הכדורגל. יכול להיות שהגלובליזציה והפתיחות לכדורגל אחר בקרב המדינות הלטיניות יביאו גם מועדונים כמו יונייטד לקדמת הבמה עבור חלק מהשחקנים העתידיים, מי יודע.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לדעתי יקרה ההפך-שברצלונה וריאל יהפכו להיות מספר 1 גם בקרב הבריטים וההולנדים (זה כבר מתחיל, אם להאמין לפרסומים שבייל דחה אותנו עבור ריאל).

11. alexshw Member

רק מזכיר לכם שרונלדיניו בחר את ברצלונה באחת מתקופות השפל שלה שאפילו שיחקה בגביע אופ"א על פני אלופת אנגליה מכהנת.
    אין מה לעשות העיר ברצלונה תשאר יותר אטרקטיבית ממנצ'סטר וכנ"ל גם מדריד.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

במקרה ההוא גם היו מעורבות ידי הזהב של ההוא שכבר ידע שהוא הולך לצ׳לסי.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא לגמרי מדוייק,כי אם מסתכלים על השחקנים שעברו,להוציא את רנואלדו,כל השאר עזבו רק באישור של פרגי (אחרי סכסוך איתו),ואן ניסטלרוי,בקהאם,טבז ואחרים. כשצריך יודעים לשמור את הכוכבים.
    לינייטד עדיין יש את המוניטין שלה שיכול לתת קונטרה גם לריאל ובארסה.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכל ההוא-הא, בשנים האחרונות ראינו בגמר ליגת האלופות את דורטמונד, את אתלטיקו והעונה את יובנטוס. נכון שהשתיים הראשונות הפסידו (על הקשקש) והשלישית בוודאי אנדרדוג, אבל בינתיים אני רואה שבאיירן לקחה בשנים האחרונות פעם אחת, ריאל, הבזבזנית הגדולה שלא רואה אף אחד ממטר, לקחה פעם אחת (!) ב-13 שנים. אחרי שנסדר את העסק אצלנו בבית, אני לא רואה שום סיבה למה שלא נוכל בעצמנו לקרוא תיגר על ליגת האלופות.

Sir Alex Ferguson ו-JohnTerry26 אוהבים את זה.
  15. JohnTerry26 Member

אני די בטוח שהעובדה שאנחנו אלופים, יחסית לשאר אנגליה אנחנו מצליחים באירופה בשנים האחרונות ומוריניו איתנו, כל זה נותן כרגע לצ׳לסי עדיפות עבור שחקן ממוצע מהטופ האירופי, גם יותר מיונייטד.

לגבי הדיון שחוזר על עצמו, פול סקולס המשתמש אמר - איך נתקדם לטופ אם כל פעם יקחו לנו שחקנים מובילים והם ירצו ללכת. בסופו של דבר מדברים פה על בני אדם, כנראה יש משמעות לכמה המועדון והמנג'ר מצליחים לשכנע את השחקנים שהפרוייקט שלהם הולך להפוך אותם לקבוצה הכי טובה באירופה, כמה הקבוצה היא מגובשת ובטוחה בעצמה, אולי המעטפת הזאת לא מספיק חזקה ביונייטד כרגע, וזה נותן לדה חאה בכלל את הרעיון לחשוב על אופציות אחרות. הוא לא מרגיש שיונייטד זה המקום הכי טוב.

פול סקולס אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.