מנצ'סטר יונייטד 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

שוב כפי שהבאתי את הדוגמא למעלה, בברסה וריאל זה לא עובד ככה, כי גם בתקופות פחות טובות שלהם הם ידעו להביא כוכבים מאוד גדולים.
    כשרונלדו נכמר לריאל, יונייטד היו בפוזיציה טובה יותר - 3 אליפויות רצופות וושני גמרים רצופים של צ'מפיונס.
    מה גם שהוא עזב את פרגוסון לטובת פלגריני.

הסוכן וכנראה גם אימו הודמיננטית שגעו לו את השכל. בריאל הוא הפך להיות בעיקר עסוק בעצמו ובתחרות אינסופית עם מסי, עד כדי כך שלא אכפת לו כבר מתוצאות אלא מכמה גולים הוא מבקיע.
    בשורה התחתונה ביונייטד הוא זכה ביותר תארים קבוצתיים

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפרופו סוכנים, מנדס הוא הסוכן של דה חאה ויכול להיות שכאן עיקר הרצון למעבר.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

למנדס גם יש הרבה אינטרסים ביונייטד, הכנסנו לו לא מעט כסף לאורך השנים. בכל מקרה, ביום ששחקן כדורגל עושה מה שסוכן אומר לו ברמה של איפה הוא משחק, ולא הסוכן פועל בהתאם לרצון של השחקן, חבל על הזמן של כולנו.

4. alexshw Member

מי אם לא פלקאו עבר למונאקו רק בגלל הסוכן

5. JohnTerry26 Member

הדוגמא של פלקאו היא שונה, פלקאו שייך לאיזושהי חברת כח אדם מוזרה בשם דויין שמנדס קשור אליה, מעורבים בה גם מועדונים לדוגמת פורטו, מונאקו, אולי גם אתלטיקו. איזשהו עסק מפוקפק ולא ברור. בכל מקרה אפשר להגיד שפלקאו די כבול שם.. אם כי אולי זה בסדר מצידו לעבור בכל התחנות ולאסוף כסף.

6. golding מנהלים

אם אני לא טועה זהבי ופיטר קניון גם מעורבים בחברה הזאת בדרך כזאת או אחרת, לכן לא אתפלא אם לנו יש יד בדבר גם כן.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

או רק בגלל הכסף, אם לדייק.

8. alexshw Member

לא, קראתי איתו ראיון בו הוא אמר שהוא עבר כי הכריחו אותו.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזו דרך שגויה לקרוא את הדברים, שאולי גם מושפעת ממה שנכתב בידיעה סביב הציטוטים. כמובן שהוא לא יכול היה לעבור לכל מקום שמתחשק לו כי צריך שהקבוצה הזו תרצה אותו ותהיה מוכנה לשלם את מה שנדרש עבורו. אתלטיקו היתה צריכה למכור, מונאקו היתה זו שהסכימה לשלם והוא קיבל את זה. זה עדיין לא להכריח לעבור. אף אחד לא יכול באמת להכריח.

Manchester United star Radamel Falcao admits he didn't want big transfer | Football | Premier League Transfer News, Scores, Results & More | Daily Star

10. JohnTerry26 Member

אמיר אתה מתעלם מעניין החברה הזו עליה דיברתי, אני לא מכיר את הפרטים עד כדי כך אבל עושה רושם שאתלטיקו-מנדס-דויין הפכו את פלקאו לאפשרי רק עבור מונאקו. אף אחד לא יכול להכריח את פלקאו לחתום אבל כשאתלטיקו אומרת לו שהם צריכים למכור אותו, והסוכן שלו אומר לו שמונאקו היא האופציה היחידה בשבילו, מה הוא אמור לעשות? במקרה לפני כמה ימים עלה באתר של די מרציו סיפור על כך שפלורנטינו פרז, פלקאו ומנדס ישבו ביחד במסעדה מפורסמת במדריד כדי לדבר על מעבר, נאמר בדיווח שבפגישה לא סוכם דבר אבל העסקה היתה נראת אפשרית, ושבוע אחר כך פלקאו טס למונאקו וחתם.

אל תהיה מופתע לראות את פלקאו במילאן הקיץ בהשאלה, כשאותו מקור מדבר על דויין שמעורבת עם הבעלים העתידיים של מילאן.

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/15
  11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אומר שלפלקאו ניתנו הרבה אפשרויות, אבל הוא כן היה יכול להתעקש להישאר באתלטיקו, נגיד. גם אם יונייטד תודיע מחר לאנחל די מריה, נגיד, שהיא חייבת למכור אותו ושיש לה סיכום עם סן ז'רמן, הבחירה שלו תהיה לעבור לסן ז'רמן או להישאר ביונייטד, לא יהיו אופציות אחרות. וכן, סביר להניח שהוא יעזוב כי הוא יבין שמסיבה כזו או אחרת המועדון שלו רוצה למכור. זה יהיה אותו הדבר.

12. JohnTerry26 Member

אני לא מבין מה אתה מכוון להגיד, כי ברור שפלקאו הוא לא עבד. אבל, וזה אבל גדול, לא היה שום הגיון בהתעקשות שלו להישאר באתלטיקו. במהלך כזה הוא בעצם מתנגד למועדון שלו שמעדיף כסף על פניו, ומתנגד לסוכן שלו מנדס שרצה למכור אותו למונקו תמורת סעיף רכישה ענק, כשעל הדרך הסוכן אוסף סכום גדול לכיס שלו עצמו, ומקדם מקצועית את מונאקו שכמו שכתבתי מעורבת עם מנדס ודוין. איך חאמס הגיע למונאקו? אותו סיפור בדיוק, ובמהלך אותה תקופה היו הרבה שחקנים של מנדס שהיו על הכוונת של מונאקו. קונדוגביה זה עוד אחד.

אם פלקאו אי פעם רצה אחיזה יותר משמעותית בקריירה שלו, הוא היה צריך לעזוב את מנדס.

אבל כמו שאמרתי בהתחלה, פלקאו הוא לא דוגמא ל90 אחוז מהשחקנים באירופה שלא מעורבים במסחרות כאלו.

13. JohnTerry26 Member

אגב, אני לא אתפלא אם הכל היה ידוע מראש, זאת אומרת אתלטיקו מהתחלה ידעו שתוך שנה שנתיים מונאקו תרכוש מהם את פלקאו.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מונאקו נרכשה על ידי האוליגרך שלה רק חצי שנה אחרי שפלקאו הגיע לאתלטיקו, כך שזה לא משהו שהיה יכול להיות ידוע מהרגע הראשון. בכל מקרה, מה שאני אומר זה שהגדרת המעבר שלו למונאקו כ"הכריחו אותו" היא מופרזת.

15. JohnTerry26 Member

לגבי הבעלות אתה צודק, אבל בכל מקרה כפי שפלקאו עצמו אמר בראיון שהבאת, הוא ידע שהוא נמכר תוך זמן קצר. אם לא למונאקו אז בטח לריאל. (אם כי לא ׳לא הגיוני׳ שעד שהרכישה של הרוסי של מונאקו הפכה רשמית הדברים נסגרו).

לגבי ההגדרה של הכריחו אותו או לא, לא כל כך רואה מה דחוף למצוא הגדרה, אבל אני חושב שאפשר להגיד את זה, זה לא רחוק משם.

מצב נושא:
הנושא נעול.