מנצ'סטר יונייטד 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

זה היה צפוי בגלל שינוי השיטה מאז שזה לא אותה רמת יריבות.
    עדיין ספורטינג יריבה נוחה, צסק"א מכרה את הסקורר שלה סיידו דומביה מאז הניצחון על סיטי. צריך לראות מה תעשה הקיץ.
    ביכות שהציגה בצ'מפיונס בעונה הזו מונאקו בהחלט מסוכה לא פשוטה

2. Sir Alex Las' Killa

ראיתי את מונאקו הרבה אשתקד, מאז הניצחון על ארסנל הם שיחקו נורא חלש. איבדו המון נקודות בליגה. לא יודע איזה חיזוק הם יביאו עד המפגש, אבל נכון לעכשיו מבחינתי הם הרבה יותר נוחים מצסק"א הבעייתים. לאציו הכי מסוכנת.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קבוצה כמו שלנו לא צריכה להסתכל על ההגרלה. אנחנו צריכים לעבור כל קבוצה שנגריל ואני חושב שהרצון יהיה בעיקר אצל כל הלא מדורגות לא לקבל אותנו.

alexshw אוהב/ת את זה.
  4. golding מנהלים

מאז הניצחון על ארסנל הם ניצחו 8 משחקי ליגה, סיימו בתוצאת תיקו 4 משחקים והפסידו רק משחק אחד. אני לא טוען שזה רקורד מטורף, אבל בהתחשב בעובדה שהם השתתפו בליגת האלופות (ועפו בגביע לפאריז בין שני המפגשים עם ארסנל) זה לא רע בכלל. לא הייתי אומר שהם נחלשו ובסך הכל יש להם סגל שחקנים טוב מאוד. ובכל זאת, כל זה לא אמור להפחיד אתכם יותר מדי. מקווה שלא תפגשו את לאציו, הקבוצות האנגליות חייבות לצבור נקודות שנה הבאה.

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  5. Sir Alex Las' Killa

מה זה רקורד לא רע בכלל, אפשר לחשוב מי היו היריבות שלהן. בשורה התחתונה מאז אותו משחק מול ארסנל הם נראו חלשים והעפילו רק במחזור האחרון למוקדמות האלופות. הם קבוצה הרבה פחות מאיימת מצסק"א או לאציו.

6. alexshw Member

לא מסכים. הם הפסידו בשער אחד בלבד ליובנטוס והנפילה האמיתית שלהם הייתה באמת בגומלין מול ארסנל.
    אני רק מזכיר שהם הדיחו בבתים את זניט שאכלה את הליגה הרוסית בלי מלח כולל צסק"א.
    בליגה הצרפתית הם סיימו אחרי קבוצה אחת שהיא ביי פאר עשירה וחזקה מכולם וגם אחרי ליון שנתנה עונה מצוינת עם הצעירים שהנפלאים שצמחו לה. שתיהן לא רלוונטיות למוקדמות.
    אני דווקא הכי חושש מהם מכל הקבוצה אחרת זאת בהנחה שהם לא יאבדו שחקנים חשובים שלהם.

בכללי צריך להבין שבקיץ הרבה דברים יכולים להשתנות גם ביונייטד וגם ביריבות אפשריות. יונייטד פייבוריטית ברורה מול כל יריבה אבל כמובן שאסור לבוא לא מוכנים כמו בפתיחת העונה הזו.

7. golding מנהלים

הם העפילו רק במחזור האחרון אחרי שרוב העונה פאריז, ליון ומארסיי היו בדרך הבטוחה לליגת האלופות. בשלב מסויים - אם אני לא טועה קצת לפני המפגשים מול ארסנל - מונאקו מצאה את עצמה במקום החמישי מאחורי סט אטיין, אבל מאז קצב צבירת הנקודות שלה היה טוב בהרבה משל סט אטיין ומארסיי.

זה פשוט לא נכון לומר עליהם שהם נחלשו מאז. אם התצוגה הספציפית מול ארסנל היא המדד אז אתה צודק, אבל זאת הייתה הופעה יוצאת דופן שהם יתקשו לשחזר, ולכן אני חושב שאין ליונייטד מה לדאוג.

8. alexshw Member

ראיתי אותם בליגת האלופות גם לפני ארסנל. הם הקשו מאוד במשחק הגנתי מצוין ומשמעת טקטית על כל יריבה.
    אולי מישהו זוכר גם הימרתי עליהם בשמינית כהפתעה אפשרית מבין כל הקבוצות.
    שיחקו כדורגל שמאוד לא נוח לשחק נגדו לקבוצה פייבוריטית.

ההופעה מול ארסנל בגומלין הייתה חריגה בחולשתה מבחינתם. גם על יובה הם הקשו.
    צריך להבין שזו אומנם כבר לא קבוצת אוליגרכים טיפוסית, אבל עלו שם הרבה צעירים נחמדים ביותר שלחלקם יש עתיד ורוד והם עוד יתקדמו לקבוצות טובות יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/15
  9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם קבוצה כמו שלנו יכולה לכל הפחות לשאוף מאוד לא לקבל יריבה כמו לאציו. זה שהיא לא מדורגת זה עניין של היסטוריה, כיום זו קבוצה טובה.

golding אוהב/ת את זה.
  10. JohnTerry26 Member

שער אחד מפנדל שלא היה. מונאקו היו במקומות 4-5 רוב העונה, שיפור שלהם בסוף העונה ותוצאות רעות של מארסיי נתנו להם מקום 3.

ממש לא ברור לי הזלזול (של חלקכם) באופן כללי. נתחיל מזה שהלא מדורגות לא ירצו לקבל את ולנסיה, אחרי זה את יונייטד. 'קבוצה כמו שלנו', השאלה על איזו קבוצה מדובר, אתם כנראה הולכים לעבור עוד הפיכה בהרכב בקיץ הקרוב והמשחקים הם ממש בתחילת העונה, אלמלא מכירה של שחקנים לאציו צסק"א ומונאקו אמורות פשוט להמשיך מאיפה שהפסיקו. זה שאתם 'צריכים' לעבור כל אחת מהן זה לא באמת משפיע על מה שיקרה בפועל.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליונייטד מלבד השם והמסורת של המועדון שלה עוד אין באמת קבוצה טובה. אני לא חושב שהייתה התקדמות מספקת, היו יותר מדי ups and downs במהלך הדרך, ויש לואן חאל עוד להוכיח הרבה. בעיניי באוברול העונה הזו הייתה כישלון גדול. סביר מאוד שמול קבוצה כמו ולנסיה, לאציו או מונאקו קבוצה שעדיין מחפשת את עצמה כמו יונייטד תתקשה מאוד. הלחץ עליה להעפיל יהיה גם הרבה יותר גדול.

כמובן שצריך גם לראות איך הקבוצה הזו בכלל תיראה בסוף הקיץ.

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/15
  12. פול סקולס Member

לא חושב שהעונה הזאת היא כישלון גדול, אבל הסיום במקום הרביעי הוא ה-V היחידי שלואי ואן חאל יכול לסמן העונה. זה כמובן היה הדבר החשוב ביותר,

אבל איכזבנו בגביעים, והפעם היחידה שבאמת נראינו כמו קבוצת כדורגל טובה ומאומנת היה ברצף המשחקים נגד ספרס-ליברפול-סיטי.
    היכולת שהצגנו לאורך חלקים גדולים של העונה הייתה מאוד מאוד מאכזבת. טעויות קומיות בהגנה, הנעת כדור סתמית בלי ליצור מצבים בהתקפה...

אי אפשר להניח שכל קבוצה תשקשק מאיתנו רק כי קוראים לנו מנצ'סטר יונייטד.
    "אנחנו אפילו לא צריכים להסתכל על ההגרלה"? זיכרונות מבאזל ובנפיקה... אין מקום ליהירות הזאת.

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי מסע רכש גרנדיוזי קשה להצביע על שיפור אחד שואן חאל הביא לקבוצה. כמובן שהוא מנסה ליישם שיטת משחק שונה, אבל בפועל אני לא חושב שאפשר להגיד באופן בירור, אם בכלל, שהקבוצה הנוכחית טובה מזו שבעונה שעברה. הכישלון בהחלט גדול.

בכל מקרה, יש לואן חאל לפחות עוד עונה אחת לתקן ולבנות קבוצה טובה.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדין חושב שמקום רביעי באנגליה שווה יותר ממקום רביעי בספרד או מקום שלישי בצרפת או באיטליה.
    עם כל הבעיות שלנו, אני עדין חושב שאנחנו צריכים לעבור כל הגרלה.
    ברור שעדיף לקבל הגרלה נוחה ולפרק בנוחות בדרך לשלב הבא מאשר שנצטרך להזיע, אבל אין לי ספק שאנחנו נעבור כל קבוצה שנקבל, ושהדבר היחידי שיהיה בהגרלה הוא הפחד של הלא מדורגות לקבל אותנו.

15. JohnTerry26 Member

אז תתעורר.

אלעד ו-golding אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.