מנצ'סטר יונייטד 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Koscielny Member

שניידרלין שחקן טוב, אבל הוא לא באמת משפר את יונייטד. הוא פחות טוב מקאריק לטעמי. היא עדיין צריכה קשר אם היא רוצה שיהיה לה סיכוי להתחרות ברצינות על האליפות.

2. alexshw Member

במאזן הספיגות הנמוך של סותון יש חלק לא קטן גם לשניידרלין

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/15
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמועות שמקורן בצ'ילה שמענו לפני שנה גם בהקשר של יונייטד. ראינו מה זה היה שווה.

4. Mellow29 Kopite

סקיי מדווחים עכשיו שהצעתם 28.6 מ' פאונד (40 מ' יורו) על סרחיו ראמוס ושהוא הודיע לריאל שהוא רוצה לעזוב.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא שמתי לב שקיבלתי תגובות על קולמן. אז ככה, מי שטוען שמופרך לומר שהוא המגן הימני מספר 1 בליגה, שייתן לי 3 שמות טובים ממנו. אם זה באמת קשה לתת 3 שמות הרי שהטענה לא הזוייה. כמובן שיכול להיות דיון בנושא ולא מדובר בעובדה.
    דבר שני, לא הבנתי את ההקשר שעשה WALKON ליתר ה"כשרונות" של אברטון. קולמן שחקן מצויין ואין קשר בינו לבין שחקנים אחרים שם מלבד זה שהם משחקים באותה הקבוצה.
    דבר שלישי, שחקן מאברטון לא נבחן תחת זכוכית מגדלת, בוודאי שזה נכון, אז מה אתה אומר בעצם? שלקבוצה גדולה לא כדאי להביא שחקנים מקבוצות יותר קטנות כי שם יש פחות לחץ? צריך להביא שחקנים מאיפשהוא...פעם אחת זה ייצא פלאייני פעם אחרת זה ייצא רוי קין שגם הוא לא נבחן תחת זכוכית מגדלת בנוטינהאם פורסט. ואגב, פלאייני עדיין במנ יו ולפעמים גם נותן שם תוצרת לא רעה, בניגוד למשל לפלופים שנחנו עושים שהם בקנה מידה ענקי וכבר אחרי חצי עונה כולם מתים להיפטר מהם.
    קולמן הולך להצליח אם יעבור, הוא מצויין בהתקפה והוא סולידי בהגנה בניגוד למה שנרשם פה עליו. המחיר יהיה מוגזם כרגיל אבל מי שיסרב לשלם מחירים גבוהים על בריטים ימצא את עצמו רק עם הבריטים שגדלו אצלו בנוער, הוא לא יוכל לקנות אף בריטי אחר.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלוהים אדירים, גיל הוא קול ההיגיון השפוי.

למה העולם הזה הגיע?

Sir Alex Ferguson, Bluekipper ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשפט ״לא נבחן בזכוכית מגדלת״ הוא באמת מגוחך ולא רלוונטי, כי אפשר להגיד את זה על כל שחקן שמגיע ממועדון פחות גדול מיונייטד, ומה לעשות, היא לא קבוצה שכל ההעברות שלה יהיו השאריות של מועדונים גדולים ממנה, ואני דווקא אומר את זה במובן החיובי.

אגב, אני חושב ששלושת המגנים הימניים הבולטים בפרמיירליג העונה היו: זאבאלטה, איבאנוביץ׳ וקליין.

golding אוהב/ת את זה.
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעדיף את קולמן על קליין.
    זבאלטה היה מצויין, נחלש בעונה האחרונה והוא כבר בן 30, אני מתאר לעצמי שהדעיכה תתמשך.
    גם על איבנוביץ' (31) אני יכול לומר דברים דומים, לדעתי הוא צריך לעבור לעמדת הבלם כדי להאריך את הקריירה שלו.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  9. פול סקולס Member

לאיבאנוביץ' חוש מיקום נוראי. זוכרים אותו לטובה בעיקר בגלל התרומה ההתקפית שלו.
    זה נכון גם לגבי סרחיו ראמוס (אם כי, הוא בהחלט השתפר ככל שעברו השנים), שבימים כתיקונם (כלומר, אם הסטנדרט של הבלמים בכדורגל העולמי היה גבוהה יותר, משהו בנוסח פרדיננד ווידיץ') הייתי מתפלץ לנוכח המחשבה שהוא אמור להיות הבלם הבכיר שלנו.

הכסף לא מעניין אותי. הוא לא שלי וממילא אנחנו לא במצב של "אם נוסיף עוד 10 מיליון על ראמוס, אחר לא נדע מאיפה להביא את הכסף הזה בשביל העברה אחרת". זה פינאטס מבחינתנו (כמובן שלא צריך סתם לשפוך כסף בטמטום...)

10. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

להוסיף על מה שאמרת בנוגע לסטנדרט הבלמים בכדורגל היום.
    מצב הבלמים היום פשוט קטסטרופלי לעומת 10 15 שנה אחורה. תיקח את הטופ 10 של הבלמים היום, אף אחד מהם לא נכנס לטופ 10 של אותם שנים.

Sir Alex Ferguson ו-Civil אוהבים את זה.
  11. nwish Member

התכוונתי לטעון שזו אמירה מוגזמת, אבל לפני 10-15 שנים.. פרדיננד, וידיץ', קנבארו, נסטה, פויול, טרי, בלאן, יאם סתאם, מאלדיני, ליליאן תוראם, לוסיו, מרסל דסאי..

כן, בסדר, צודק.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

קצת הרחבת את הרשימה מדי, וידיץ' למשל פרץ לתודעה כשדסאי ובלאן כבר היו שחקני עבר.

13. JohnTerry26 Member

סקיי טוענים שההעברה של שניידרלין on hold. הם אומרים שלפני 10 ימים יונייטד שלחה הצעה של פחות מ25 מ' ליש"ט, סאות'המפטון סירבה ומאז לא היה קשר בין הקבוצות.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

התעלמתי במשך כמה שבועות מהקישור של סילסן ליונייטד אבל גם היום בבוקר מדווחים על זה בנטוורק של אייאקס וזה כבר מוגזם. הסיבה שאני מתעלם היא זה שזה סתם נראה לי כמו עוד סיפור של "או קיי אם דה חאה יעזוב את מי ואן חאל יקח? בטח השוער של נבחרת הולנד במונדיאל". אבל אם זה מתקרב לאמיתי אני אהיה מאוד מופתע. סילסן שוער נחמד ופה זה נגמר בערך, לא מתקרב לקרסוליים של דה חאה. מצד שני....מי כן.

על הדרך מדווחים שאם ראמוס יסרב אז יונייטד תנסה לקנות את דה פריי (לאציו, גם מהבולטים של הולנד במונדיאל והבנתי שהיה לא רע באיטליה כשהיה בריא ).

15. Raulito Madridista

כמה פאולו מאלדיני כבר יש, בחייך. כמעט כל שחקן הגנה בהיסטוריה שנשווה אליו זה יעשה לו עוול. ספציפית לגבי ראמוס - הוא נכנס לטופ גם של שנים עברו, אנשים שוכחים שעם כל הכבוד לגולים במעמדים מכריעים, נניח הפנדל 'המושגע' במדי ספרד בחצי גמר היורו ו'הנפש של חלוץ' - הוא הציג גם משחקי הגנה עילאיים הן בריאל מדריד והן במדי נבחרת ספרד. אגרסיבי, מתקל נהדר, פיזי, משחק ראש עצום. הוא היה פוגש את מסי 5-6 פעמים בעונה עד לשנה האחרונה. לוסיו? הנה בלם אוברייטד שהצטיין במדי לברקוזן וברזיל אך לצד נתונים פיזיים אדירים גם היה תקוע בבינוניות. לא חושב שהוא שידרג באמת את ההגנה של באיירן מינכן או עמד בציפיות. אפשר לחשוב שעונת השיא שלו בטרבל של אינטר משקפת את מהלך הקריירה.

אני זורק כאן הערה כללית על יונייטד לפני שאני הולך - אני חושב שהיא צריכה שחקן הגנה מוכח. נעזוב רגע את 'נמדד בזכוכית מגדלת או לא'. אבל שחקן שהצליח כבר במועדון שיודע מה זה להילחם על תארים.

מצב נושא:
הנושא נעול.