מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. פול סקולס Member

אני לא צריך לאפס את הציפיות שלי מאף אחד. משה כתב שכבר היום "המחשבה מאחורי כמעט כל פעולה של דפאי היא נכונה", וזה לא נכון. אלא אם המטרה בכדורגל היא לנסות לעבור את המגן שלך פעמיים במקום לשחרר פס פשוט יותר לשחקן אחר שעומד לידך. דפאיי עדיין לא הגיע לשלב שבו הוא מבין מתי לנסות לעבור את המגן שלך זה הדבר המתבקש לעשות, ומתי כדאי לשחרר כדור, לעשות תנועה, להתמקם טוב יותר...

כן, הוא כזה היום, ובתקווה הוא ילמד לשחק קצת אחרת.

היו מספיק פעמים העונה שנראינו טוב יותר כשיאנג נכנס במקומו.

אם כבר, דווקא על מרסיאל אפשר להגיע שכמעט כל החלטה שהוא לוקח היא נכונה (בין אם מה שהוא ניסה לעשות הצליח ובין אם לאו). הוא דווקא אחד שאני ממש מתרגש לראות איך יתפתח אצלינו.

nwish אוהב/ת את זה.
  2. k_700 Member

זה שונה. בתפקיד שלו על הקו, קרוב יותר למגנים ולשחקני מרכז השדה הוא מקבל הרבה יותר כדורים מהחלוץ המרכזי(מארסיאל או רוני) לאורך משחק שלם. לכן ברור שהוא יאבד יותר, יטעה יותר, ימסור יותר, יכדרר יותר.

אתה כנראה פיתחת אליו איזשהו אנטי מסויים אם אתה חושב שבכל פעולה שלו הוא רק חושב על הראש בקיר של ללכת על המגן ומבלי שום מחשבה.
    בכלל אתה מסיק על שחקנים יותר מדי לטעמי וכשהם בסך הכל שיחקו פאקינג 800 דקות במצטבר(מארסיאל בערך שליש מזה).
    כן יש אפס אנד דאון, היו לו משחקים טובים יותר שהוא בא יותר לידי ביטוי, סיכן את השער(אם אתה זוכר גם במשחקים ממש בתחילת השנה וכשאנחנו כקבוצה מעטנו מאוד להגיע לאיזורים האלה) והיו לו משחקים חלשים יותר.

אני אפילו הולך למשחק מול איינדהובן שבו כמעט ולא עשה פעולות טובות ויעילות ועדיין בהברקה אחת גדולה ברחבה הוא עבר בין שני שחקני הגנה וכבש שער גדול.
    גם משחק אחד אחר כך, אנשים שוכחים שלפני הכדור שהדביק לקורה בשער השלישי הוא עשה תנועה גדולה בלי הכדור כדי לקבל את המסירה(נדמה לי מקאריק), העביר יפה עם העקב לרגל השנייה ובעט מצוין.
    זה שחקן מאוד לא צפוי ברחבה וזה הדבר הכי מעודד מבחינתו ואפילו מפתיע שכבר בשלב כזה הוא מצליח להראות את זה בצורה ברורה מאוד.

כתבת על המיקום והתנועה שלו ופה אין לי מושג כל כך על מה הביקורת, זה כבר שדרוג גדול מאוד באפסקטים האלה על מה שהיה באגף שמאל בשנתיים האחרונות.

יאנג עולה מהספסל והרבה פעמים נראה טוב כי זה בדיוק הספוט שהוא צריך לקבל , שחקן שעולה מהספסל ונותן אנרגיה, מנצל עייפות. אבל יאנג זה בערך הכי וואן טריק פוני שקיים. אם התאכזבת מהיכולת של ממפיס בשליש האחרון מול צפיפות אז יאנג זה לחלוטין שחקן שמשנה לרעתנו את הסיכויים במשחק בשליש האחרון מול בונקרים.
    זה הוכח נהדר במשחקים רצופים בסוף העונה שעברה כשקבוצות למדו אותנו ושוב יאנג חזר להיות השחקן הכי צפוי שהוא.

אם תשאל אותי מה אני מעדיף, את השחקן הלא צפוי, אולי הבוסר במידה מסוימת, כזה שלא יציב כרגע או את היציבות הצפוייה אני הולך בכל יום בהימור על הכשרון של הראשון ואני שמח שלLVG רואה בינתיים כמוני, 6-6.

3. Gass12 Member

קצת בשורות מעודדות : Luke ShawLong road ahead but so happy to be able to put weight on my leg again! #MUFC

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/1491704_1721663268054047_4037527738398054629_n.Xxx?oh=881d3576ffba0589ae416275673934ac&oe=56A36AEF&__gda__=1453539635_be1a5fc2b3503358c5f2c82bbfa131cb

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/15
  4. k_700 Member

הוא יוכל לחזור מזה כמו גדול, המוסר עבודה, הרגליים על הקרקע, הרצון לעבוד קשה ולהשתפר אלה תעודות הביטוח הכי גדולות לכך.

חוץ מזה שהרבה פעמים שברים שנראים מזעזעים ברגע הפציעה גוררים דווקא זמן החלמה סביר ביותר עד לכשירות מלאה.

kevin ware הזכור לכולם מהשבר הכי מחריד שכנראה נראה בשנים האחרונות(במשחק במרץ של לואיוויל מול דיוק), חזר אחרי כחצי שנה לשחק.
    במקרה שלו ומבלי לפרט יותר מדי היה שם מקרה של שבר מלא שגם יצא החוצה.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לגמרי מובן שאין את החיבור לשחקנים שהיה בעבר. פעם היו לך שחקנים ששיחקו פה שנים על גבי שנים, היום למעטים בסגל יש רזומה ביונייטד שחורג משנתיים. אלה אולי חבר'ה שבעתיד יתפתחו איתך ואז תראה אותם אחרת, אבל כרגע זה לא זה. וכשאתה רואה מקרה כמו די מריה - היום עושה לך "לב" אחרי שער, מחר עושה את זה במקום אחר - זה בטח לא עוזר.

אני אקביל את זה לדבר אחר - כמה ישראלים שכנים עם עצמם מרגישים את אותו חיבור להישגים של חנה קנייזבה מיננקו כמו של ישראלים אחרים באתלטיקה ובספורט? קשה לחוש כך כאשר במקום לראות ספורטאי צעיר מתפתח, גדל, משתפר, עובר משברים, מתאושש ואת כל ההליך הזה - הוא פתאום מוצנח עליך, יש מאין: מזל טוב יש לך ספורטאי ברמה גבוהה מאוד. עכשיו תארו לכם שזה קורה עם איזה 12 שחקנים.

לגבי ממפיס, הוא סופר מתסכל, אבל בסדר, זה שכר הלימוד. לשפר קבלת החלטות ובעיקר להחליט ולבצע מהר יותר. אנחנו רואים שאם מחזירים אותו לרמה "שלו" כמו ברוז' או פ.ס.וו, הוא פורח. הוא פשוט צריך להתרגל לעשות את זה ברמה הגבוהה יותר שבה יש לך פחות זמן ומרווח.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. פול סקולס Member

[QUOTE="אמיר ע, post: 1879772, member: 27

לגבי ממפיס, הוא סופר מתסכל, אבל בסדר, זה שכר הלימוד. לשפר קבלת החלטות ובעיקר להחליט ולבצע מהר יותר. אנחנו רואים שאם מחזירים אותו לרמה "שלו" כמו ברוז' או פ.ס.וו, הוא פורח. הוא פשוט צריך להתרגל לעשות את זה ברמה הגבוהה יותר שבה יש לך פחות זמן ומרווח.[/QUOTE]

לגמרי

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זוכר שדיברו בשנה שעברה על ליקויים פיזיים אצלו, על כך שהוא לא בכושר מספק. ובכן, כנראה שהילד שמע, הפנים וביצע. חוץ מהבעיה הקטנה של הרגל השבורה, פאקינג הל - אי אפשר לקנות גוף כזה.

(נאמר בקול בריטון עבה שמבהיר כי מדובר בהתלהבות סטרייטית-ספורטיבית נטו).

WellNeverDie אוהב/ת את זה.
  8. k_700 Member

לא רע ליאנוזיי, נכנס אתמול להופעה שלישית בבונדוסליגה ובישל את השני של דורטמונד לאובימיאנג(יש לו עוד בישול בגביע אני חושב).

9. alexshw Member

שמח על ההשאלה הזו. גם מועדון גדול, אבל גם ליגה נוחה מאוד להתפתחות צעירים

10. WellNeverDie Member

ועדיין הוא נראה חלש מאוד פיזית
    שיעשה קצת חדר כושר

11. פול סקולס Member

עד גבול מסוים. כשחאבייר הרננדז למשל העלה מסת שריר כדי להתאים את עצמו לפרמיר ליג הוא איבד המון מהמהירות שלו ונהיה שחקן פחות טוב.

12. Raulito Madridista

https://pbs.twimg.com/media/CP_vsTaW8AA2bSk.Xxx

היום לפני 11 שנה: הופעת הבכורה הלוהטת של ווין רוני במנצ'סטר יונייטד. ילד הפלא של הכדורגל האנגלי, עדיין לא בן 19 דאז, שהגיע ליונייטד מאברטון בתמורה ל-23 מיליון ליש"ט - לא היה יכול לחלום על פתיה חלומית יותר במדי השדים האדומים. רוני פתח בהרכב נגד פנרבחצ'ה התורכית והוביל את יונייטד לניצחון 6:2 ענק כשהוא כובש שלושער פנומנלי ומבשל. הגול הראשון הגיע מבעיטה חזקה למשקוף ופנימה בדקה ה-17, במהלך השער השני הוא קיבל מסירה טובה מואן-ניסטלרוי(28'), הטעה מגן ושלח כדור חד לפינה הרחוקה ולרשת והגול האחרון הגיע בבעיטה חופשית נהדרת בדקה ה-54. ראיין גיגס היה זה שפתח את חגיגת השערים באותו ערב ואפילו דויד בליון כבש שער נדיר מבחינתו, אבל מי זוכר...
    אחד האוהדים הגיב בציניות לפרסום של יונייטד בטוויטר - 'אוו, סורי, אנחנו לא משחקים שוב נגד ברוז'(המשחק במהלו רוני כבש העונה שלושער)

13. k_700 Member

יאנוזיי אף פעם לא יפתח גופה רצינית שתגרום לו להיות באמת threat לבלמים בליגה הזאת.
    גם אם תנפח אותו בסטרואידים וTRT מהסוג שויטור בלפורט היה לוגם לארוחת בוקר.
    זה גנים. הוא גם אף פעם לא היה סילון בלי הכדור, במקרה שלו יהיה מדובר בשחקן התקפה שהיתרון שלו מצוי בכשרון כמו לא מעט שחקני התקפה בכדורגל של ימינו.

אני אוהב שגם דורטמונד כשהם מכניסים אותו לחצי שעה האחרונה הם שמים אותו מאחורי החלוץ ולא זורקים אותו לאגף.
    הוא מתפתח לא רע שם, אני בדיוק עכשיו רואה את הקטע שנכנס הוא היה מאוד מובילי, חילק כדורים ארוכים גדולים, שיחק על שטח קטן עם גונדוגאן וקאגווה.

השאלה שכנראה הגיעה בגלל ההחתמה של מארסיאל אבל קשה לחשוב על מקום יותר אטרקטיבי וכזה שמתאים לו מאשר דורטמונד ומול ההגנות הממש גרועות בליגה הגרמנית, נקווה שנקבל שחקן בשל יותר לקיץ הבא.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני זוכר מצוין את הערב הזה, ראיתי את המשחק בערוץ הטורקי ב-YES, ובנוסף לחגיגה שלנו גם ליברפול הפסידה לאיזו יריבה לא אטרקטיבית. מי היה מאמין שהם יסיימו את העונה בתור אלופי אירופה.
    היה לנו לפני כשנה "ענייני דיומא" על רוני בפרספקטיבה היסטורית. ברור שגם אם הוא פורש מחר יש לו קריירה מצוינת להתגאות בה (ועם איך שהוא נראה עכשיו, אולי זה רעיון טוב), אבל הציפיות ממנו בהתחלה היו כל כך גבוהות וקשה לומר שהוא ענה על כולן.

15. Raulito Madridista

הדיון על הקריירה של רוני הוא די ארוך ונגעו בזה המון פעמים. משנתי, בקצרה: קריירה מפוארת, אין ספק, בכל-זאת הוא מלך השערים של נבחרת אנגליה וגם אוטוטו יעקוף את בובי צ'רלטון ויהפוך למלך הכיבושים של מנצ'סטר יונייטד מאז ומעולם, הוא הגשים חלום של מיליונים. אני חושב שרוני פגע בתדמית שלו עם הפלרטוט הרציני עם מנצ'סטר סיטי, קשה לראות בו באמת סמל למרות הפז"ם הארוך שלו בקבוצה. ברמה המקצועית, הוא לא שחקן שיכול לסחוף אחריו, זה קרה לדעתי רק בעונה אחת באמת - 2009/10, אולי העונה הטובה בקריירה שלו, העונה שאחרי כריסטיאנו, העונה בה הוא לא 'הקריב' את עצמו למען הקבוצה. רוני עבר שינוי מסוים במהלך הקריירה וזה קורה גם לחלוצים אחרים. אני חושב שהוא בעיקר רגל מסיימת בשנים האחרונות. הוא פחות וירטואוז מפעם, כבר לא עובר שחקנים או שולח בעיטה אדירה לחיבור מ-20 מטר, משהו בהחלט כבה בו. יונייטד צריכה כנראה לחשוב על מחליף, עם כל הכבוד למרסיאל. אני חושב שהיו לו כמה עונות מאוד-מאוד חלשות ואי-אפשר להתחבא מאחורי תירוצים כמו קבוצה גרועה, מועדון חולה ועוד ועוד.

מצב נושא:
הנושא נעול.