מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שוב יאנג בימין ודרמיאן בשמאל...

2. k_700 Member

צריך לראות, לא בטוח שיאנג זה שפותח בימין.

בכל אופן עם המהירות שלו הוא דווקא יכול להיות זה שיתמודד לא רע עם אלכסיס. מצד שני בהתקפה יהיה לו הרבה יותר קשה מימין כי ההטעיה לשמאל ואז למרכז לא תעבוד מהצד הימני.

הדבר שהכי מטריד בהרכב הזה זה ההשענות על קאריק.
    ביכולת שלו מתחילת העונה הוא נראה רע מאוד, קשה לו לעשות את העבודה של הקשר האחורי והעובדה שלידו מצוות קשר מבוגר שמשקיע הרבה במשחק אבל בעצמו צריך את הקשר האחורי שישאיר לו אוויר בריאות, זה קצת מתכון לאסון.

חבל שהרירה עוד לא כשיר כי אנחנו צריכים אופציה טובה למשחק הזה למקרה שרוני יהיה...רוני.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאנג משאיר תכדור שהיה צריך להיות שלו למגן של ארסנל ומזה מתחיל המהלך שמסתיים בשער הראשון,
    יאנג לא סוגר את האמצע והנה השני,
    יאנג מאבד שוב את המגן וככה מתחיל השלישי,
    יאנג מראה שהוא למד משהו מולנסיה ושובר את הנבדל בצורה חובבנית אבל הפעם הכדור של רמזי הולך לשמיים,
    אין ספק, עדיף להתנהל בצורה יהירה וחובבנית ולפתוח עם קיצוני כמגן מאשר לכבד את היריבה, לפתוח עם ג׳ונס במרכז ההגנה ובלינד כמגן.
    ושום מילה על זה שואן חאל פותח עם הקישור הכי כבד בליגה מול הסילונים של ארסנל.

4. alexshw Member

פעם ראשונה בתולדות הפרמייר ליג יונייטד פיגרה 3:0 דקה 20.
    פעם ראשונה מאז משחק הבירטוזים ב - 2001 שספגה שלישיה מארסנל

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ובפינת הנתון המנחם: הפעם האחרונה שהפסדנו 3-0 לארסנל-בעונת 1998/99.

alexshw אוהב/ת את זה.
  6. k_700 Member

לא צריך להכנס להיסטריה מההפסד הזה, היה ברור שכשיגיע אחד כזה העונה אז שוב ה"לא מאמין בואן חאל", "פויה פויה הרירה" "ואן חאל הביתה" יצוצו מהחורים, לא צריך להתרגש מזה.

צריך ללמוד ממנו.
    ואן חאל לא חזר על הטעות של לעלות עם שוונשטייגר כקשר אחורי ולידו רק הרירה, למה? כי כולם ראו שאין קישור אחורי במצב כזה.
    אותה מסקנה צריכה להלקח מהמשחק הזה, הבליץ הזה לא נוצר ככה יש מאין. הבליץ הזה נוצר כי השלושה ששיחקו במרכז אצלנו היו בגיל של 95.
    במחצית השנייה קיבלנו קצת דברים שיכולים להכניס אופטימיות. קודם כל תגובה של המאמן שלא אהב את מה שראה מדארמיאן והכניס את ולנסיה(שחייבים להודות כשהוא נכנס כמחליף הוא נראה הרבה יותר יציב ומשפיע מאשר כשפותח משחקים בתפקיד הזה) ופלאיני.
    אישית קשה לי עם ריצה של פלאיני בהרכב לאורך זמן, שנה שעברה פיתחתי די במהרה אלרגיה לשחקן הזה וכנראה שזה יקרה גם העונה.
    אבל הוא נתן שינוי, קודם כל בגישה. הוא לא בא לוותר במרכז המגרש, הוא נלחם, זכה במאבקים, רץ, מסר ושיחק פשוט בדיוק כמו ברצף המשחקים הטוב בשנה שעברה.
    כנראה שעם היעדרות של הרירה ועם איך שרוני נראה לא צריך לפחד לפתוח עם פלאיני בקישור.
    ביחד עם שוונשטייגר, ביחד עם שניידרליין או קאריק במשחקים קלים יותר אבל מגיע לו ההזדמנות.

דפאיי היה גרוע מאוד בגישה שלו, גישה מזלזלת בלי לחימה, בלי נסיון להראות משהו ועל זה יצא במחצית. אין לי בעיה עם החינוך והשיעור הזה, רוני לא נראה פחות טוב ממנו בכנף שמאל היום.
    הכניסה של ווילסון לקראת הסוף היא גם בשורה שהינה גם בחור צעיר יכול להיות סכנה לכל אלה שחשבו שמקומם בהרכב מובטח על אינסטנט.

המבחן אופי האמיתי הוא איך הקבוצה תתגבר על הפסד שלמעשה קרה אחרי 14 דקות של כדורגל.
    צ'לסי שנה שעברה קיבלה בראש מטוטנהאם בחצי הראשון בעונה, סיטי העונה קיבלה בראש מטוטנהאם במשחק חד צדדי לחלוטין.
    מישהו זוכר את זה היום? לא.
    כי זה מבחן האופי האמיתי של קבוצה שרוצה לזכות בתואר.
    המבחן הזה תקף גם לארסנל כי ארסנל יכולה בכל מחזור לתת משחק כזה אבל גם משחקים כמו נגד זאגרב או אלימפיאקוס.
    הליגה עוד ארוכה, המירוץ קיים וצריך להסיק את המסקנות ולא להוריד את הראש, בטח לא להכנס להיסטריה או למרה שחורה.

RG11 אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

כן משחק בכורה של ליונברג. שקלתי לשים אותו, אבל בסוף בחרתי את הגול של הנרי בגלל התאריך הצמוד :)

8. WellNeverDie Member

אני כן מודאג.
    כי מאטה לא קיצוני, והאמצע שהיה נראה שהתחזק נראה רך מאוד. כנל יאנג, בלינד, דרמיאן, שהחלו טוב את העונה - אבל ככה זה נגד סנצ'אנס או שחקנים מהירים וטובים כמו קזורלה.

רוני לספסל זה זועק לשמיים אבל אין מי שישחק. מה הלחץ להיפטר מינוזאי? מציצריטו?
    נגיד דפאי, שגם נראה גרוע, לא כשיר - מי במקומו?
    הסגל דל דל דל

Eric Cantona אוהב/ת את זה.
  9. k_700 Member

אתה ראית איך צ'יצ'ריטו נראה?? ראיתי אותו גם בליגה הגרמנית בשני משחקים וגם באמצע השבוע מול ברצלונה, אותו שחקן מתסכל בלי שמץ של בטחון מול השער.
    תמיד מי שלא נמצא הוא הכי טוב.

יאנוזיי? חייב להשתפשף על הזקן של מישהו ואני שמח מאוד שהוא נמצא בקבוצה עם הרבה פחות לחץ לזכות בתארים כיום(למרות שהיא קבוצה עם הרבה מאוד כשרון) וכזו שגם משחקת התקפית.
    ראיתי את יאנוזיי בליגה האירופאית בחמישי, לא משחק גדול של דורטמונד אבל אני פשוט מאוהב ברעיון שהם נותנים לו לשחק מאחורי החלוץ כמו איזה פליימייקר שמורגל לחפש את השער, זה כל כך משדרג אותו.
    הלוואי ונרוויח אותו בחזרה בגדול אחרי העונת השאלה הזו שממש אין לי בעיה איתה.

מאטה לא קיצוני? אולי לא קיצוני טבעי אבל אי אפשר להתווכח עם זה שאת התקופות הטובות ביותר שלו אצלנו נתן מהאגף.
    שמשחק אחד לא יבלבל אותך, מאטה בעונה טובה מאוד וכשחקן אגף לכל דבר.
    היום היה רע, היום לא קיבל עזרה במחצית הראשונה וכשהמגן מאחוריו לא הסתדר עם סאנצ'ז.
    מאטה גם לא קיבל שמץ של עזרה במחצית הראשונה מהקישור המרכזי שלנו שקיבל נוק אאוט מוחלט.
    אבל שוב משחק אחד רע שמאטה לא בא בו לידי ביטוי וזהו הוא לא מספיק טוב לאגף??
    אני כמעט בטוח שקראתי כל מיני אוהדים שלנו שכתבו השבוע הזה שמאטה נראה להם כמו יהלום אמיתי בסגל שלנו, כמו אחד מהקשרים ההתקפיים הטובים בעולם(למשל דורפן).
    כמו שלא צריך לצאת מפרופורציות אחרי משחק טוב לא צריך לצאת מפרופורצייה אחרי משחק לא טוב.
    עלינו אליו בגישה לא נכונה, בחרנו הרכב לא חכם מול קבוצה מאוד מהירה מקדימה, לא הגבנו מספיק בזמן וכשעוד היה מה לתקן במשחק.
    וזהו, מזה צריך להפיק לקחים.

רוני צריך לראות קצת ספסל, אם עד היום פחדתי להגיד את המילה שאפילו פלאייני יכול להכנס לקישור, ההופעה היום של הבלגי בחצי השני גרמה לי לקצת אופטימיות שגם הוא יכול לתת קצת רענון להרכב וכן גם לאיים על המעמד של רוני בדיוק כמו שדפאיי צריך להרגיש שגם המעמד שלו בסכנה לנוכח זה ששוב הוא יוצא בשלב מוקדם במשחק.

RG11 אוהב/ת את זה.
  10. WellNeverDie Member

הבעיה היא כשהעמד של דפאי ורוני לא יציב - מי במקומם? פלאיני ויאנג?

11. alexshw Member

יאנג במקום מאטה, שעובר לעמדה של רוני. אופציה אחת.
    אופציה שנייה הררה שם.

12. k_700 Member

יאנג גרוע מאוד כקיצוני ימני.
    אפילו החד גוניות שלו שם לא תעבוד בטח כשדארמיאן כרגע לא נראה כמו מגן שממש עוזר לקיצוני לידו.
    מאטה לא הבעיה של ההתקפה ואני אמשיך לעמוד על זה.
    מאטה השחקן התקפה הכי יציב וטוב אצלינו(גם המספרים מגבים זאת) מתחילת העונה.
    שילוב של מאטה והרירה לידו היה מבטיח מאוד בחצי השני ובקושי נבדק העונה.

יאנג יכול להזיז את דפאיי לשחק מאחורי החלוץ, בקיץ זה נראה לי דבר מאוד מבטיח.
    גם השילוב של דפאיי ליד מארסיאל הראה קצת ניצוצות במשחקים הראשונים של מארסיאל וכששניהם שיחקו מאוד קרוב האחד לשני.
    רוני לא תרם במאומה להגנה ואיפה שהיה צריך לעזור בלחץ על קאסורלה למשל או לרדוף קצת אחרי אוזיל ולא תרם בשום דבר להתקפה עד שזז לשחק קיצוני שמאלי(אגב, עמדה שבעבר הראה לא מעט יציבות בה, אולי שווה לחלטר אותו גם כן שם כי כחלוץ ומתחת לחלוץ הוא מתחת לכל ביקורת).

פלאיני זה שחקן שבעתיד הלא רחוק לא צריך להיות חלק מסגל ששואף להשתפר ולגדול.
    אבל הוא פה היום, הרירה פצוע ויש עוד שלושה קשרים. שניים אחוריים, אחד שיכול לנהל משחק, שניים מהם מבוגרים.
    האם פלאיני זה פתרון מדהים? לא.
    אבל פלאיני יכול לתת לי בקישור המרכזי מה שרוני ומה ששילוב של קאריק ושוונשטייגר לא נותן וזה שחקן שמנצח המון מאבקים של 50/50 במרכז המגרש, אפשרות לשמירה על הכדור ברגליים שלי וגם לשחרר את שוונשטייגר לשחק יותר קדימה.
    למשל כמו בחצי השני היום שאחרי שרוני הוסט שמאלה שוונשטייגר היה זה שממש שיחק מאחורי מארסיאל.
    לא הפכנו לברצלונה במחצית הזאת אבל שיחקנו יותר קדימה, הבאנו יותר כדורים לשליש האחרון, חיפשנו את מארסיאל.
    גם זה משהו להתחיל לעבוד איתו.
    אז כן, כל עוד אין לי את הרירה ואני צריך להתחשב במה שיש לי וכשרוני בכל שילוב באמצע הוא פשוט רע, אז פלאיני זו אופציה שצריכה להבדק.
    ווילסון נכנס גם כן היום.
    עכשיו לי ווילסון נראה כמו שחקן שברמה שלו לא שווה כרגע לשחקן פריימרליג, אבל המסר בכניסה שלו היה טוב מאוד.
    לא פוסל את זה שגם הוא יכנס למשחקים בחצי השני ויתן קצת רגליים צעירות מקדימה, לחץ על המגנים ומסר לשחקנים היקרים שלנו שהינה גם פישר בן 19 יכול לזלול מהדקות שלהם.

13. alexshw Member

זה בלוף כל המאבקים הפיזיים של פלאיני. רבים מהם נגמרים בעבירה לחובתו. הוא שחקן מאוד מלוכלך.
    שוב, במקרה הטוב מתאים להכנס בסוף כשצריך בלגן ברחבה. מאוד מאוכזב שלא נמכר בקיץ, עבור עוד חלוץ.
    אתה לא באמת רוצה לבנות בהתקפה על זה שהוא ינגח פנימה מדי פעם. לא בשביל זה התכנסנו.

Sir Alex Ferguson ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. k_700 Member

לא הבנת אותי.

אני לא רוצה לשחק עם פלאיני בתור חלוץ ולקוות להגביהה לו עם יאנג מהאגף.
    אני רוצה שפלאיני ישחק קצת ליד שניידרליין(שלמען השם נקנה בהרבה כסף ואחרי שהייתה עליו לא מעט תחרות בקיץ).
    שניידרליין יהיה הקשר האחורי הDEEP שלנו. זה שאמור לסגור טוב יותר בחצי המגרש שלנו ולגרום לאיבודי כדור של היריב.
    פלאיני ישחק כ-50/50 לידו עם נטייה למעלה יותר בדיוק כמו במשחק היום.

שוונשטייגר או קשר התקפי אחר ישחק מלפניו כמו בחצי השני.
    פלאיני לא יהיה קדימה מדי במערך כדי שתבנה רק על הליפה שלו ולא מאחורה מדי במערך כדי שתסבול מהמרפקים שלו 35 מטר מהשער.
    אני לא בונה על פלאיני כפתרון של קבע בהרכב לעונה שלמה, ברור שלא ואני אחזור ואגיד שאני מצפה שזו תהיה העונה האחרונה שאנחנו צריכים להשתמש בו בכלל כפתרון בסגל.
    אבל כרגע? נראה לי הדבר הכי יציב לצאת איתו למשחקים מאוד קשים ולהרוויח בחזרה את מרכז המגרש גם מבחינת הרצון והלחימה וגם מבחינת הפיזיות שכל כך הייתה חסרה לנו בזמן האחרון.
    מה יהיה אחרי המשחקים הקרובים? אלוהים גדול.
    אולי פלאיני יהיה מצוין וימשיך לקבל קרדיט, אולי רוני יראה מהספסל כמו שחקן אחר ויחזיר לעצמו את הקרדיט, אולי הרירה יחזור כמו גדול.
    אני לא נביא אני מעדיף לחשוב על הפתרונות ההגיוניים ביותר.

15. alexshw Member

קצת מריח כמו עונה של מויס, אומנם לא כקשר אחורי, אבל עדיין חושש מחוסר ניידות שלו שם.
    חבל אנחנו מנסים בכוח לדחוף אותו למגרש. הוא לא ברמות האלה. ברצינות.
    בשום פנים ואופן לא אלטרנטיבה לרוני. דפאי, הררה, מאטה סבבה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.