מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

ואן חאל לא בא מוכן מבחינה טקטית. לא הייתה צפיפות ואף אחד לא עזר לשני. לא הייתי מפיל על שחקן אחד, פרט לזה שיאנג הופקר ע"י ואן חאל בעמדה זרה לו שעליה ארסנל גם שיחקה.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שזה היה גם מסוג המשחקים שהכול הולך לנו, בעיקר לאלכסיס.

בעונה שעברה יונייטד התמודדו איתו בצורה מעולה וחסמו אותו דיי בקלות.

3. k_700 Member

בהגנה הוא תמודד מדהים בדרך כלל ב1 על 1.
    אל תתן למחצית הזאת ולגול השלישי להטעות אותך.
    היה פשוט משחק רע שלו והוא קיבל שיעור משחקן התקפה שיכול לעשות את זה לכל מגן בליגה הזאת(בעיקר כש"השמנת" של המגנים בליגה הזאת העונה בינתיים נראים רע מאוד).

אם יש נקודת תורפה במשחק שלו זה מה שהוא עושה בהתקפה.
    הוא נראה קצת חסר מושג בהתקפה וזה מפתיע כי אלה לא הפידבקים שקיבלתי לגביו מאיטלקים כשהחתמנו אותו.
    לא רק הגבהות, גם בהצטרפות, גם בריצה על האגף. זה כרגע לא נראה מספיק טוב ובהמון משחקים מאטה לא מקבל עזרה.
    אבל הגנתית? הוא 10 מבחינתי ובלי לבדוק אני בטוח שהוא גם המתקל הכי טוב אצלנו בקבוצה העונה.

4. oranfu Member

לא אמרתי שאי אפשר להתמודד איתו, אמרתי שזה עדיין לא מצביע על איכותו של המגן.

הבעיה היא, כמו שנאמר, שהפקירו את דרמיאן.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיי700, זה מה שיותם כתב עליו כאשר חתם אצלכם וזה נשמע לי דיי מדויק דווקא ממה שראיתי.
    לגבי מה שאני אמרתי, דווקא אני לא מסתמך (רק) על המשחק שלו מול אלכסיס - זו לא בהכרח אינדיקציה מספקת. אומנם אני לא רואה את המשחקים של יונייטד באותה תדירות כמו שלך, אבל זה הרושם שקיבלתי ממנו באספקט הזה. אגב, אני בכלל חושב שהוא דווקא מאוד מרשים באוברול ביחס לעובדה שהוא הגיע מטורינו ליונייטד ונראה שייך לרמות הללו כבר בפתיחת העונה. בדר״כ לשחקני הגנה שבאים מבחוץ מאוד קשה להתאים את עצמם לקצב של הפרמיירליג.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם אנקדוטה: בפעם האחרונה שדרמיאן שיחק נגד סאנצ'ז לפני אתמול, הצ'יליאני הבקיע רביעייה. לא על הצד של דרמיאן, אבל עדיין.

7. k_700 Member

יש לך עוד דוגמאות מהעונה שגרמו לך להתרשם שהוא לא מתמודד טוב עם שחקנים מהירים ב1 על 1?
    אני שואל כי אני ראיתי כל דקה שלו אצלנו ואם יש דבר שהכי מדהים אותי אצלו זה איך כמעט בכל מצב של אחד על אחד הוא זוכה גם אם השחקן התקפה מולו הרבה יותר מהיר וטכני ממנו.

היו לדראמיאן בדיוק שני משחקים גרועים מתחילת העונה(ואגב גם בקיץ היה נראה הרכש הכי מרשים), המשחק אתמול והמשחק מול סאותהמפטון כשיצא אחרי מחצית גם כן.
    אתמול כמו שיותם גם חזה הוא התמודד מול סיטואציה של הפקרות.
    אין לי ספק וכתבתי את זה 3 פעמים גם תוך כדי המשחק, גם אחריו וגם היום, לא שחקני ההגנה אתמול הם היו הבעיה הגדולה שלנו במשחק הזה, הם פשוט קיבלו בליץ לפרצוף ובליץ לא מגיע ככה יש מאין.

ההודעה של יותם, שאני קורא אותה פעם ראשונה, מעלה המון נקודות מעניינות ולדעתי מדויקות לגביו.
    באמת קיבל השוואה לגארי נוויל, באמת נראה כמו שחקן שהוא לא בורן גיפטד אלא כזה שהתעצב וקיבל תכונות של 8 אבל באמת לא 10 בשום דבר(אולי חוץ מבתיקולים שהוא פשוט מדהים עד כה בתחום).
    בהתקפה יש לי אכזבה מסוימת ממנו, אולי זה כי עדיין לא למדנו לשחק כמו שצריך איתו בהתקפה, אולי זה כי אנחנו עדיין לא למדנו לשלב את המגנים כמו שצריך במשחק ההתקפה שלנו וכששמתחילת העונה גם עלינו עם מערך שונה מזה שסגרנו איתו את העונה.

אבל אני מאוד אופטימי לגביו, הוא פשוט מרשים, נקודה.
    משחק אחד שלם(שתי מחציות רעות) מתוך 10 משחקים בקבוצה חדשה, בארץ חדשה, בלי אנגלית וכשעל תחילת העונה גם היה לא מעט לחץ לעלות לאלופות, פשוט מרשים.

נערך לאחרונה ב: ‏5/10/15
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ממהר להסיק למסקנות בנוגע לדרמיאן בגלל המשחק מול ארסנל. כשאלכסיס במומנטום ועם ביטחון, כשהוא עושה את הדברים כל כך מהר וחד, אני לא חושב שיש מגן באנגליה שיכול להתמודד איתו.
    הסיומת שלו עם העקב בגול הראשון כשהוא מקדים את דרמיאן ודה חאה היה מדהים, הטיל שהוא שלח בגול השלישי לחיבור אחרי שדרמיאן כבר נגע בכדור והסיט אותו ועדין אלכסיס הגיע לכדור לפני הקישור האחורי שלנו וגם שחרר בעיטה כאילו הכדור היה דבוק לו לרגל כל הזמן זה דברים ברמה הכי גבוהה, אלה דברים שרק שחקן טופ קלאס יכול לעשות.
    אין יותר מידי שחקנים בליגה שכשהם בכושר שחקן ההגנה נשאר בלי תשובות, אגוארו, האזרד, אלכסיס, אולי יש עוד אחד, שניים, גג שלושה שיכולים להצטרף לרשימה הזאת כשהם בכושר, אבל אלכסיס הוא אחד מהם, וכשהוא משחק כמו בראשון, הוא כמעט בלתי ניתן לעצירה.

בשאר המשחקים העונה, דרמיאן היה טוב מאוד, בטח הגנתית. קשה לעבור אותו (גם ששיחק בשמאל), משחק בצורה מאוד פיזית, ממקם עצמו נפלא, יודע מתי לתקוף את שחקן היריבה ומתי לא, יודע מתי לרדת לתיקול ומתי להישאר על הרגליים, הפתעה נעימה עבורי ויכול מאוד להיות הפיתרון שלנו לעמדת המגן להרבה מאוד שנים...

k_700 אוהב/ת את זה.
  9. Sir Alex Las' Killa

דרמיאן היה גם האשם העיקרי בשני הגולים מול PSV.
    בוא לא נמהר לשפוט אותו, זאת ירידה מתח טבעית אחרי פתיחת עונה מצויינת.
    ההפסד מול ארסנל הוא לא מדד כי כל הקבוצה לא הופיעה למשחק.

10. SoD Member

מאוד בולט על רקע המשחק האחרון כמה חסר לנו שחקן התקפה וורלד קלאס בסגל. רוני זה כבר לא זה (אפשר להתווכח על האם הוא צריך לפתוח או לא, לקרוא לו כרגע וורד קלאס ממש אי אפשר), מאטה לפעמים מספק מסירות מדהימות ויש לו חוש שערים, אבל הוא איטי, לא באמת מצליח לעבור שחקנים, ורוב המשחק לא מורגש, ומרטיאל וממפיס עוד ממש לא שם.

לסיטי יש את אגוארו (ובמידה מוסיימת את סילבה), לארסנל יש את אלכסיס, לבאיירן בארסה וריאל יש צבא שלם של כאלו. לנו אין אף אחד.

11. k_700 Member

לבקר ממש את מאטה על סמך משחק אחד ממש גרוע של כולם בערך זה לא רציני.
    מאטה איטי אבל להגיד שהוא לא מורגש רוב המשחק?? אני דווקא חושב שמאטה זה השחקן הכי יציב ומורגש אצלנו בהתקפה(אגב גם בעונה שעברה ביחד עם די מאריה הוא יצר הכי הרבה מצבים מול השער לשחקנים).
    מה זה לעבור שחקנים? איזה מדד דפוק זה? מאטה משחק חכם, קשה שלא לשים לב לזה. פרט למשחק מול ארסנל הוא השחקן הכי טוב ויציב אצלנו בהתקפה בכל החודש האחרון וזה מגובה גם בסטט' מצוינת.

אתמול מאטה כמו לא מעט שחקנים בהרכב סבל מהצורה בה עלינו, מהצורה שבה מרכז הקישור לא היה קיים ולא הצליח להחזיק לשנייה וחצי בכדור כל עוד המשחק עדיין היה תחרותי.
    אני מוסיף לזה שגם המיס מאץ' מול אלכסיס על הקו פשוט פגע בו.
    אולי לא היה חכם לפתוח עם מאטה בימין אתמול(ושוב זה בדיעבד, גם אני לפני המשחק לא חשבתי ככה).
    אולי צריך לעשות התאמות כשיש קיצוני כל כך מסוכן כמו אלכסיס מול העיניים שלך.
    אבל אחרי הכל זה משחק אחד לא טוב של מאטה, מזה ללכת ולכתוב תורה שלמה... שתהיה בריא.

לסיטי יש את אגוורו, סילבה וטורה ידענו את זה גם לפני שהעונה התחילה.
    אבל זו סיטי שעם טורה, אגוורו וסילבה ניצחה שני משחקים בחודשיים וחצי בערך בעונה שעברה (מהבוקסינג דיי).
    אתה יודע בסופו של דבר צריך גם לחבר את כל הוורלד קלאסים האלה ולגרום להם לשחק כקבוצהץ
    ביונייטד יש מספיק איכות כדי לתת פייט והעונה עוד ממש ארוכה.

בוא נראה אם בכלל סיטי התאוששה באמת מחודש שהוא ממש לא היה טוב מבחינתה(למרות השישייה הזאת מול ניוקאסל בבית שיכולה להטעות).

12. k_700 Member

ראבל מוריסון, אז חבר לקבוצה של פוגבה ועוד צעירים שזכו בFA CUP לנוער, מדבר בגילוי לב על התקופה שלו ביונייטד וטוען שלא הגיעו לו עוד צ'אנסים אצלנו:

"No, I have to be honest about this. Manchester United and Alex Ferguson gave me too many chances," the 22-year-old Lazio midfielder told the Sun.
    "I don’t think they would have given any other player the amount of opportunities they gave me. I can only blame myself and not look for excuses.
    "A lot of the things I did wrong at United was silly stuff. It wasn’t because I was involved in robberies.

"It was more messing about playing computer games and hanging out too much with my friends when I should have been more dedicated to training."

"I truly regret what I did but people won’t let me move on," he added. "They don’t talk about my football but focus on my past problems.

"I’m not trouble. I’m just misunderstood. When people think of my name, they think, "He’s young and trouble". That is what’s labelled over my name - trouble."

יפה לראות ילד שקצת התבגר ומסתכל על העבר מנקודת מבט מפוכחת יותר.
    פרגוסון בזמנו עשה הכל כדי להשאיר את השחקן הכי טוב באותו CLASS של 2011 בקבוצה, אם זה בשיחות אחרי עוד ועוד דיונים בבתי משפט, אם זה בנסיון לגרום לו להפסיק להתראות עם החברים שלו, להצמיד אותו לנוויל ופרדיננד ואפילו כשכבר היה ברור שאסור לו להשאר בעיר מנצ'סטר הוא זה ששידך לו את המעבר לאלרדייס.
    יפה לראות שהוא מוקיר את זה וחבל מאוד שכשרון אנגלי כזה מוכשר מתפספס, התפספס בגלל כל כך הרבה דברים שלא קשורים לכדורגל.

בRED ISSUE לא שכחו את הבאנר של אוהדי ליברפול למוייס וגם הם מוצאים דרך להספד/מילות פרידה לרודג'רס:

רוני עם פציעת קרסול מהמשחק מול ארסנל לא התאמן היום עם הנבחרת ולפי ואן חאל לא צפוי לשחק במשחקים של אנגליה.
    מצד שני, ו"ח טוען שג'ונס צריך דקות משחק באנגליה כדי לחזור לכשירות, אני די נדהם שהוא מאמין שג'ונס מסוגל בכלל לחבר שני משחקים בלי לפצוע את עצמו אבל שיהיה.

ויש גם את זה- בסקר בMEN העיתונאים והאוהדים כבר באותו ראש לגבי רוני:

http://i2.examiner.co.uk/incoming/article10215518.ece/ALTERNATES/s510b/Hit-or-Miss-poll-results.Xxx

עדכון שרלוונטי לליגת אלופות- ברוסיה מדווחים שאלן דזגואייב מתח את הרצועה וכנראה הולך להחמיץ את שני המשחקים נגדינו.

13. alexshw Member

אוהדי ליברפול לא למדו לקח מהבאנר ב 94 ושוב שיחקו באש. זמן קצר אחרי הבאנר על מויס, הסקוטי פוטר וג'רארד החליק.
    שימשיכו בכיף

לגבי צסק"א יש להם חלק קדמי מגוון וחזק אבל הגנה מבוגרת יחסית ולא הכי יציבה.

14. k_700 Member

אז היבול מאתמול- שוונשטייגר נפצע לפני החימום.
    לא אומרים שזה משהו רציני, ספק לאברטון.
    מצטרף לרוני וקאריק שסוחבים פציעות מהשבוע האחרון(האם זה תרגיל יזום של ו"ח?).
    ולנסיה אתמול עם בישול של השני של אקוודור בנצחון 2-0 מול ארגנטינה.

מארסיאל מראה שהופעה שנייה בטריקולור לא ממש מרגשת אותו ונותן את הבישול היפה הזה לבנזמה:

מי שעוקב קצת אחרי מה שהולך באקדמיה בכתות היותר נמוכות לא היה יכול לפספס את השם אל אנחל גומז שרק בחודש שעבר חגג 15(וכבר משתייך באופן די קבוע גם לקבוצה עד גיל 18 ועכשיו גם לסגל של אנגליה עד 16), הינה עוד קצת ממנו-

מאטה בניגוד גמור לדיעות האוהדים שלנו לא מתלהב בכלל מחזרה לעמדת ה10 וכשנשאל על כך בראיון לMUTV-
    He told MUTV: “I used to be a striker, then I played as a No.10, then at Valencia I was a left winger and at Chelsea I was in midfield.

“I am very happy with where I’m playing right now. It doesn’t matter where you play you have to try to help the team, but obviously the best feeling in football is to score goals.

“I remember when I was 10 or 11 years old scoring a lot of goals.

“It was a great feeling to be a striker.

“I moved to Madrid, then to Valencia and then to England, everything went so quickly. I feel very lucky to be a professional footballer.”

15. פול סקולס Member

מישהו כאן חושב שננסה למכור את רוני בקיץ הקרוב? ואם כן, האם נצליח לקבל עליו מחיר 'סביר'?

הסתכלתי עכשיו על כל מיני תקצירים שלנו מאזור 2005-2007....
    פשוט אי אפשר להאמין כמה הוא היה טוב. אתה מסתכל עליו ואומר לעצמך, בוא'נה, הוא יהיה הכדורגלן הכי טוב בעולם, בדוק.

מצב נושא:
הנושא נעול.