מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

הקיץ עוד רחוק. לא צריך לחשוב על זה.
    אני אפילו לא יודע מי יהיה המאמן בקיץ

2. k_700 Member

מה זה מחיר סביר?? בקיץ 2016 הוא כבר יהיה קרוב מאוד לגיל 31 ועם חוזה של 300 אלף פאונד לשבוע ביד.

מחיר מרשים כמו שיכולנו לקבל עליחו לפני שנתיים לא נקבל.
    גם אסור לקבור אותו לגמרי, אם נקבל שחקן שיכול להתאים יותר לסגל, להשפיע טוב על הצעירים וגם לתת קבלות על המגרש(כי יותר גרוע מעכשיו אי אפשר), ליצור חיבור טוב מאחורי החלוץ וללא הצורך לחיות עם הלחץ של "25 שערים בעונה כי הבטחתי לואן חאל" או "להוכיח שאני יכול להיות החלוץ מטרה של מנצ'סטר יונייטד", אולי בלי כל זה נרוויח קצת יותר רגעים מווין רוני של אז.

החוכמה היא לבטל מראש את התלות בו, ליצור לו נישה שבה הוא יוכל להיות ערך מוסף ולא הפרנצ'ייז פלייר שאתה בונה מסביבו.

3. k_700 Member

מארסיאל בעוד רגע של קסם עם בישול נוסף בנבחרת(הפעם אחרי 4 דקות).
    באיזה קלות הוא עושה את הפעולות האלה שמשאירות שחקנים למצבים כאלה, מדהים.

4. פול סקולס Member

לא חושב שלתחושה שלך- שהגלייזרים כבר מתחילים לשחק עם הרעיון הזה של אולי נפטר את ואן חאל כבר בקיץ- יש אחיזה במציאות.
    אין שום דבר שמעיד על כיוון כזה.

ומחיר סביר זה כמובן עניין סובייקטיבי לחלוטין.
    אני באופן אישי הייתי מוכר אותו לכל מי שמציע לנו 10 מיליון לישט או למעלה מכך (בדוק יש קבוצות ב MLS שישימו עליו את הכסף הזה). לא כי אנחנו צריכים את הכסף הזה עד כדי כך, אלא כי אני לא חושב שהוא יכול להועיל לנו גם כשחקן סגל בשנים הבאות (הוא בהכרח כן, באיזו שהיא מידה, אבל אפשר להגיד את זה גם על ערן זהבי בתיאוריה). אנחנו בקלות רבה יכולים למצוא שחקן משלים (שחקן סגל, אם תרצו) להתקפה שלנו שיציע הרבה יותר מרוני ויישב על משכורת פחות מנופחת.

5. k_700 Member

לגלייזרים יש עוד שיקולים שיכולים להניע אותם אם למכור או לא את ווין רוני.
    אם השווי שלו הוא אכן 10 מיליון לישט(וגם זו סתם הנחה שלך, לפני שאתה חושב על מחיר אתה צריך למצוא קבוצה שתמצא את הנוסחה לגשר על פערי השכר שהוא בוודאי לא ירצה להפסיד ולי קשה לראות קבוצה שתסכים לרדת מ300 לנניח 200 אלף פאונד בשבוע וכשהיא רואה מה הסחורה שעומדת על המדף) לא בטוח בכלל שהם ירוצו למכור אותו כי השווי הכלכלי שלו למועדון הוא הרבה יותר גדול(בין אם במרקטינג כשהוא הפנים של המועדון הזה כבר לא מעט שנים בצד השיווקי שלו, וכשהוא גם סביר להניח יהפוך לכובש הכי גדול בכל הזמנים של המועדון בעונה הזאת... זה משהו שאפשר לתמחר טוב מאוד בטח כשלשחקן יש עבר של 11+ שנים במועדון).

כמובן שהם יתחשבו מאוד בדיעה של המאמן ואם רוני ישאר עד לסוף העונה כשחקן הכי גרוע בסגל ברמתו אז סביר להניח שואן חאל כבר תוך כדי העונה יאבד את האמון בו. לואן חאל לוקח זמן לפעמים לשנות דברים שהוא האמין אחרת לגביהם אבל הוא בדרך כלל עושה את זה בסוף.

אני עדיין מקווה שרוני יוכל לשפר את מצבו לפחות למצב של שחקן שימושי בסגל צעיר מאוד ולא מנוסה לשנה-שנתיים הקרובות.
    אחרי הכל הדרישה הזאת היא לא בשמיים לשחקן שעוד לא חצה את גיל 30.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשביל לותר על פיגורה כמו רוני (השם שלו עוד משחק תפקיד) תצרכו להביא שחקן השורה הראשונה באירופה.
    מסקרן אותי לדעת את מי הייתם רוצם לראות במקומו..?

7. פול סקולס Member

לדעתי, כמו שההתפתחות הפיסית שלו הייתה ממש מוקדמת, כך גם הדעיכה. אני חושב שהגוף שלו "זקן יותר" מ 29 השנים שלו, ושזו טעות להתייחס אליו כמי שיכול לתת עוד שנתיים-שלוש ברמות הגבוהות, כמו שבדרך כלל היינו כותבים על שחקן בן 29.

8. k_700 Member

גם אני חושב שהגוף שלו "זקן" יותר משל שחקן בן 29.
    אני כבר לא בונה עליו שיהיה ציר מרכזי בקבוצה.

השאלה אם אחרי חודשיים כבר אפשר להסיק שהוא גמר את הסוס לחלוטין.
    כלומר שלא יוכל להיות שחקן סגל מנוסה שמכיר את המערכת, יכול לתרום בהשתלבות של שחקנים צעירים, אחד שטעם וזכה בתארים(קל לזלזל בזה אבל תסתכל על הסגל הזה, אין בו כמעט כאלה שחוו רגעים כאלה, בטח לא עם הקבוצה).
    ועל הצד השיווקי/כלכלי שהוא בוודאי מניב לא מעט למועדון כבר פירטתי בהודעה הקודמת.
    נוסיף לכל את זה הסבירות שלא ממש יאוצו עליו קבוצות שרלוונטיות לדרישות שלו(אני קצת מנחש שהמעמד שלו קצת יותר רציני משל ואן פרסי ונאני למשל כדי לדרוש לא לעבור לטורקיה בגיל 30) והינה גם מכירה לא צריכה להיות פשוטה וכשאחד הסמלים האנגליים הגדולים ביותר בעשור האחרון מרוויח 300 אלף פאונד בשבוע.

כל כך הרבה משתנים שצריכים קודם כל להתחבר לקביעה שהוא גמר את הסוס לחלוטין.
    לדעתי עוד מוקדם לקבוע את זה ולמרות שפתיחת העונה שלו לא מבשרת טובות מבחינתו.

9. פול סקולס Member

כן, אין ספק שהדברים שאתה כותב הם הגיוניים... נחכה ונראה. בתכל'ס, מה אכפת לי להתבדות.. אני יכול רק להיות מופתע לטובה.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לידיעת הקוראים טבז, די מאריה וחבריהם:
    Manchester United's Juan Mata loving life in 'laid back' city | Football News | Sky Sports

אני כל כך אוהב את האיש הזה.

"The best thing about living in Manchester is that it has a very 'British' atmosphere, very English," Mata told El Pais.
    "And then there is the music - a lot of really big groups have come out of Manchester. As for the architecture, it's a very English city.

"There are galleries, museums, good restaurants - The only down side is the weather. I adapted really well because I had already lived in London. Now I've spent five years in England and it's gone really quickly."

11. nwish Member

רויס.

12. k_700 Member

מה עם הארי קיין ב60 מיליון פאונד, סיימת לפנטז עליו?

אחת מהקונספציות המוטעות לגבי רוני היום קשורה לזה שעדיין מדמיינים אותו כוורלד קלאס לכל דבר, גם בהשפעה שלו מחוץ למגרש או במעמד שלו.
    כאילו אם מוותרים על וויין רוני אז חייבים אוטומטית לחשוב על טופ 5 של העמדה שלו בעולם כי פחות מזה אז ירדנו בצורה דרסטית ברמה.

המציאות היא שווין רוני של העונה לא בטופ 100 של הכדורגלנים בעולם.
    זה לא אומר שהוא סיים לגמרי את הסוס או לא יכול לטפס עוד קצת ברשימה למעלה אבל הפחד מלהחליף אותו לא צריך להיות משתק וכאילו פחות מאיזה מולר ואנחנו הולכים לאבדון.
    אני עדיין חושב שכשחקן סגל שיכול לתרום לא מעט לחדר הלבשה צעיר וגם להוסיף תרומה בנסיון על המגרש- זה מטרה די ריאלית להשיג מבחינת ווין רוני*.
    אני אציין שוב עם כוכבית שזו מטרה ריאלית להשיג כי כרגע הוא לא שם.
    היות והוא די מרכזי במרקטינג המוצלח מאוד שהגלייזרים עושים בעולם וכנראה הקושי שיהיה בלמצוא קבוצה שתהיה מספיק אטרקטיבית לקחת אותו בגיל 30 ועם דרישות השכר המופרעות שלו, אני לא לגמרי בטוח שזו בכלל משימה קלה למצוא לו קונה.
    אלא אם כן הוא ממשיך באותה יכולה מהחודשיים הראשונים לאורך העונה כולה, כלומר כמו עם פלקאו, מקרה של שחקן שאין ספק שצריך לעזוב.

נערך לאחרונה ב: ‏13/10/15
  13. alexshw Member

יש שאלות רבות על מידת הכשירות של רויס לאורך זמן

14. k_700 Member

דווקא זה לא מדויק.
    הפציעה הקשה האחרונה שלו הייתה לפני שנה(בנובמבר 2014, החמיץ 7 משחקים).
    הוא מתנדנד לפעמים בין ההרכב לספסל העונה כי הוא פשוט לא טוב/לא משתלב בצורה חלקה בסגנון של תוכל.

עדיין רוייס זה שחקן ששווה את ההימור וכל עוד הוא באמת זמין למכירה(לא סביר שגם בעונה חלשה שלו שם פתאום יחפשו למכור אותו, בטח אחרי כל ההקרבה שהוא עשה עבורם כשהיה אחת המניות הכי חמות בשוק).

בנושא אחר,
    לא יודע כמה עקבו אתמול אחרי המשחק של ספרד, שהיה יותר חשוב לאוקראיינה.
    נצחון 1-0 קטן אבל אוקראיינה עם 27 נסיונות לשער ודה חיאה בהופעה של בוס-

Thiago Alcantara enjoyed watching De Gea in action for the national team: "The word sensational doesn't do David's performance justice. He was magnificent and saved everything that came his way.”

נערך לאחרונה ב: ‏13/10/15
  15. k_700 Member

וכאילו בהזמנה-
    kitbag מפרסמים היום את השמות על החולצות שנמכרות הכי הרבה מה1 ליולי-
    אז זה כוחה של המיתוג והמרקטינג הכי טובים בעולם הספורט-
    3 נציגים ליונייטד בעשירייה.
    דפאיי מקום 3 אחרי החולצות של מסי ורונאלדו, שוונשטייגר רביעי, ווין רוני מודל 2015 מקום 6 במכירת חולצות בקיטבג, לפני אגוורו, לפני ניימאר, לפני אלכסיס וקוטיניו.

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Memphis Depay: The top-selling player shirts | Football News | Sky Sports

מצב נושא:
הנושא נעול.