מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

מי אמר שלא כשירים ל - 90 דקות? דווקא שניהם צריכים להכנס יותר לכושר משחק

2. k_700 Member

זה היה העדכון לשבת ששניהם לא כשירים למשחק שלם.
    ועכשיו יכול להיווצר מצב שהם יפתחו בשלושה משחקים בשבוע.

נו לפחות נקווה שמארסיאל היום חלוץ.

3. k_700 Member

מנפלאות פיל ג'ונס האהבל ב14 דק' של משחק, פעם אחת מסדר מצב לטוסיץ' ובפעם השנייה חולם במקום ללוות את דומבייה אחרי הפנדל הנהדר שדה חיאה לוקח.
    אבל פוטנציאל יש.

4. alexshw Member

קבוצת תיירים מאנגליה. עם כל הכבוד לדרבי זו לא מחצית ראויה

5. k_700 Member

לשים את מארסיאל על הקו בשביל ווין רוני כחלוץ מטרה זה פשוט בזבוז משאבים משגע.
    אני באמת אתחרפן אם זה משהו שיהפוך לקבוע אחרי שמול אברטון זה יחסית הצליח(יחסית כי אי אפשר היה שלא לפנטז מה מארסיאל היה עושה כחלוץ במשחק ההוא).

השחקנים ויתרו באיזשהו שלב על לנסות לחפש את רוני כי הוא לא קיים, מתחבא בין הבלמים, לא נותן אפילו אופציה ללינק אפ פליי.

בהגנה אנחנו מקבלים את הפורמולה הקיימת כשאין אף שחקן נוח עם הכדור ואהבל אחד גדול במרכז.
    פתאום סמולינג מוסר יותר ליריבה מלחברים שלו, רוחו לא מסתדר באגף, את ולנסיה עוברים וג'ונס לא יודע אם לצאת למוסא או לתת לו את החמש מטר פור כי הרי אין מצב שמוסא יבעט מ35 מטר ויפגע במסגרת...
    כמו שאין סיבה לרוץ עם דומביה אחרי הפנדל, הוא לא יגיע לכדור.
    אבל הכי חשוב שיש פוטנציאל.

המנוחה האפשרית לשווינשטייגר הלכה קפוט ואם רוצים להציל משהו מהמשחק הזה חייבים להכניס את מאטה לימין ולהעיף את רוני מהעמדה שלו בשביל מארסיאל.
    לא הייתי מתנגד לדפאיי בשמאל אבל למה ללכת רחוק עם הפנטזיה שרוני יצא.

6. Sir Alex Las' Killa

הפנדל של מרסיאל היה טיפשי, אבל למה הוא מגיע למקומות האלו בכלל? לא מבין את ואן חאל.
    שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו והוא מציב אותו באגף ועוד מצפה ממנו לעשות הגנה.

מתסכל, מחצית גרועה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/10/15
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד איבוד נקודות מיותר באירופה בזכות ואן חאל. שוב הרכב לא ברור, כל האגף הימני מוחלף (מי שצריכים מנוחה הם דרמיאן בן ה - 25 ומאטה בן ה - 27 בזמן שדווקא שוויני שוב פותח בהרכב?), ודווקא במקומות שאולי כן היה צריך לעשות רוטציה (בלינד במקום רוחו שרק חזר מפציעה ויכול לתרום יותר להתקפה, קאריק במקום שוויני שזקוק למנוחה, ממפיס במקום הררה שגם חזר מפציעה, מה גם שמהלך כזה היה משחרר את מטריאל לשפיץ) לא נעשתה רוטציה.
    אני גם לא כל כך מבין מדוע לינגארד מועדף בשני המשחקים האחרונים על פני ממפיס. זה הזמן לתת ללינגארד הרכב ראשון?

חבל שאנחנו מסבכים בית שהיה יכול להיות קליל...

8. alexshw Member

ההרגשה הייתה שהם באו להוציא תיקו. בדיוק כמו במקרה של צ'לסי צריך לנצל את הביתיות בסיבוב השני

9. k_700 Member

לא צריך להגזים עם הביקורות.
    מחצית ראשונה רעה מאוד(בעיקר של קו ההגנה ושל חלוץ המטרה), מחצית שנייה כבר הרבה יותר טובה.
    בחירת הרכב לא משהו אבל התוצאה היא לא רעה.
    4 נקודות מול צסקא יספיקו ואפילו ישאירו סיכוי לא רע למקום ראשון בבית הזה.
    בסיבוב הבא אנחנו פעמיים ברציפות בבית ומשם צריך להוציא 6 נקודות, זה ברור.

אם יש כמה דברים שבכל זאת מדאיגים אותי זה שנראה שכל עוד דפאיי על הספסל ואן חאל התאהב ברעיון של לשחק עם מארסיאל באגף.
    עכשיו מארסיאל לא רע בכלל באגף, אתמול הוא קיבל שמירה כפולה כל המשחק ובמשחק של צרפת הוא היה אדיר מהאגף.
    אבל שם היה לו חלוץ מטרה אמיתי להזין בכדורים.
    ווין רוני כבר מזמן לא חלוץ מטרה אמין.
    פשוט בזבוז משאב טבע נדיר ובלונג ראן זה יכול להוציא את מארסיאל מפוקוס וחבל כי הוא הנשק ההתקפי הכי טוב שלנו העונה ואנחנו חייבים אותו חד.

לא ברור למה שוושנטייגר פתח וברור שהוא יצא במחצית כדי לפתוח שוב בדרבי.
    אני מאוד מאוד מאוד מקווה שקאריק לא נשמר 90 דקות כדי לפתוח בדרבי.
    אם כן אנחנו הולכים לקבל מנה כואבת יותר מהתבוסה מול ארסנל.
    אין שום סרט שקאריק ושוונטייגר+הרירה/רוני/פלאיני מחזיקים אמצע מול המהירות של KDB, סילבה, סטרלינג והכוח של טורה ובוני.

בהגנה?
    קיבלנו אתמול במחצית הראשונה כשצסקא באמת לחצה וחיפשה את השער את התשובה לשאלה למה לא פיל ג'ונס.
    זה התחיל עם הרחקה סתמית לכיוון טוסיץ', המשיך עם זה שנרדם במקום ללוות את דומביה בשער הראשון, המשיך בזה שהכניס את ולנסיה לברוך אחרי שמסר לו על 2 מטר כמו דביל ומוסא חטף לולנסיה(לדעתי לא הייתה שם עבירה בכלל), כמה דקות אחר כך אחמד מוסא(מזכיר מאוד את מאנה) מזהה את השייקיות בצד הזה של ההגנה, עובר את ולנסיה וג'ונס משאיר לו נתיב של 5 מטר פנויים בהם היה יכול או לחלוף על פניו בספרינט או לשגר בעיטה אדירה וידוע שיש לו בעיטות ורק תודות לדה חיאה זה לא נגמר בשער.

אלה מעלליו של פיל ג'ונס במחצית אחת של כדורגל מול קבוצה בינונית מאוד שקצת ניסתה לעשות לנו חיים קשים ב45 דקות.
    תוסיפו לזה שכשאין אף בלם נוח עם הכדור שמסוגל למסור מסירות נכונות קדימה אז הפוזישן הזה יראה כמו במחצית הראשונה וזה בעצם לשחק לרגליים של סיטי כי סיטי תבוא ללחוץ גבוה ואז נראה גם את סמולינג הנהדר מאבד הרבה יותר כדורים, מוסר סתם חיצים ארוכים לג'ו הארט או מסירות קצרות עקומות.
    בקיצור מתכון לאסון.

והפתרון הוא די פשוט, להחזיר את בלינד.
    לא כי הוא בלם מדופלם, אלא כי ברור שכרגע זה הפתרון הכי יעיל שיש בסגל הזה לסגנון משחק שלנו.
    רוחו לדעתי צריך להמשיך לפתוח בשמאל ומי שלא יפתח על האגף יהיה חייב לעזור לו מול זאבלטה וKDB.

בקיצור, תוצאה לא רעה ברוסיה, קצת חבל שבדקות האחרונות נראה שגם אנחנו חותמים של על תיקו במקום להמשיך לחפש את השער, אבל צריך להוציא 6 נקודות לפחות משני המשחקים הבאים ולהבטיח עלייה.

10. AOOF Member

מה שמפריע לי שמסיבות כאלה ואחרות אנחנו מקבלים בראש בפתיחת המשחקים.

וולפסבורג,ארסנל,צ'סקא וסאות'המפטון עולות לי לראש ואפילו שבחלק מהמשחקים ניצחנו זה עדיין מטריד למה אנחנו לא מסוגלים לעלות ולשחק כמו שצריך מההתחלה.

11. Wazza Member

זו בעיה של שנים. יונייטד תוקפת בהליכה, שאננית, היא לא מחפשת יותר מידי את השער מפתיחת המשחק. רק במקרה של ספיגה, מוקדמת או לא, היא נזכרת שהיא צריכה לנצח. וגם אז היא לא תמיד יודעת מה לעשות עם הכדור ולא משחקת מהר מספיק.

12. k_700 Member

קצב מהיר כמו שאתה רוצה לא אמור למנוע ממך לספוג שערים בתחילת משחק.

בחלק מהמשחקים האלה עלינו עם קישור אחורי בעייתי, בחלק אחר הקישור האחורי לא תפקד בשליש הראשון של המשחק, לא בכל דבר יש דפוס.
    עונב היא ארוכב ובחלק מהמשחקים סופגים ראשונים, לפעמים מנצלים את זה כדי ללחוץ ולהבקיע ולפעמים זה לא יספיק, קורה גם לטובים ביותר.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

את המשחק היום צריך לנצח דרך הלב והתשוקה, כי במשחקים כמו דרבי הרבה פעמים מי שרוצה יותר היא גם זאת שמנצחת את המשחק. אבל לפני הכל, בלי ניסויים בהרכב. שבעמדת המגינים יהיו שני שחקנים שיודעים להגן, שבקישור האחורי יהיה שחקן שיודע להגן וגם מסוגל לרוץ מספיק מהר כדי לתמוך בהגנה, ושבאמצע נעלה עם שלושה קשרים אמיתים ולא עם רוני או פלאיני נניח.

אני הייתי עולה עם ההרכב הבא:
    דה חאה,
    דרמיאן, ג'ונס, סמולינג, רוחו,
    שניידרלין, שוויני, הררה,
    מאטה, מאטריאל ורוני.

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Manchester+United+v+Manchester+City+Premier+hJTy_11iKpWl.Xxx

alexshw אוהב/ת את זה.
  14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שאפשר לקשר בין מה שהיה עם שלושה מנג'רים שונים ובסגל שהשתנה כמעט לחלוטין. זה לא טבוע בדנ"א של המועדון.

15. k_700 Member

אני מאמין שאנחנו נראה את ההרכב שנתת בואריציה כזאת או אחרת(נניח רוני חלוץ ומארסיאל באגף).

אבל הוא מאוד בעייתי לדעתי משתי סיבות-
    האילוץ הזה לשחק עם רוני בכל מחיר תקוע לנו כמו עצם בגרון.
    מול קבוצה שאתה חייב ממש שכל ה-11 שלך יעבדו אקסטרה בשביל הקבוצה(ולא יסחבו שחקן עודף על הגב של עצמם) אתה מגיע מנקודת פתיחתה בעייתית.
    עצם זה שצריך לזרוק את רוני לאגף, ששם מול כל קבוצה הוא לא יהיה מדהים רק ממחיש כמה המצב איתו בלתי נסבל.
    הייתי רוצה שמול הסיטי דפאיי או יאנג ישחקו אבל על מי אני עובד? זה רוני עם עוגת יום הולדת.
    נקווה שנקבל ממנו משהו מבחינת העזרה לקישור כדי שלא נסבול חצי שעה כמו מול ארסנל.

החוליה ההגנתית שנתת זו לדעתי הטעות הכי גדולה לשים מול סיטי ללא אגוורו אבל כזאת שמסוגלת עדיין ללחוץ אותנו גבוה מאוד ולעשות צרות צרורות למרכז הגנה שמורכב משחקנים שפשוט לא נוחים עם הכדור.
    בלינד קריטי לדעתי למשחק הזה, גם כדי להעביר את הכדור קדימה בצורה טובה ולשחרר את הלחץ שלהם וגם כדי לא לגרום לסמולינג לעבוד כפול כמו למשל מול צסק"א.
    החלוצים של צסקא עשו שפטים בג'ונס וולנסיה במחצית הראשונה כשצסקא לחצה גבוה וניצלה את הגמלוניות של ג'ונס.
    מול סיטי יש לך מרחב לטעויות הרבה יותר מצומצם.

זה כנראה יהיה ג'ונס וסמולינג, נקווה שלא נאכל מזה חצץ.

מצב נושא:
הנושא נעול.