מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

אז הרבה הפתעות אין, כנראה שדארמיאן פצוע של הרגע האחרון וצריך לפתוח עם ולנסיה.
    Line-up: De Gea, Valencia, Smalling, Jones, Rojo, Schweinsteiger, Schneiderlin, Mata, Herrera, Martial, Rooney. #MUFC

שאלוהים יעזור לנו.

2. alexshw Member

דרמיאן על הספסל. שטיק של ואן חאל

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  3. k_700 Member

השמועות אומרות שהעיתונאים קיבלו תדרוך לפני חצי שעה שזה בגלל המהירות של סטרלינג(גם ההרכבים דלפו 20 דקות לפני), אם זה נכון זה פשוט בלתי נסלח.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה כבר ביקשנו? שבעמדת המגן ישחק מגן ולא שחקן שהיה כל כך חלש כקיצוני שהסיטו אותו בזמן צרה לעמדת המגן? עכשיו זה לא זמן צרה, דרמיאן הוא מההחתמות היותר טובות שעשינו ואין שום הצדקה לספסל אותו. נקווה שסיטי לא תנצל את זה.

מזל שיאנג פצוע, אחרת עוד היינו רואים אותו באגף שמאל...

5. alexshw Member

יונייטד חייבת להפרד מואן חאל בתום העונה אני אמשיך לעמוד על כך. הוא בנה יסודות, יש חומר טוב, אבל הרעיונות שלו מיושנים בגלל הגיל.
    זה לא כדורגל וזו לא יונייטד שכל משחק לא מייצרת מספיק מצבים ושנשענת על שחקן פשוט חלש בחוד שלה.
    יש בעיה בכדורגל של פוזשן ברגע שהוא מתבצע ללא מהירות מספקת וללא חלוץ מהיר בחוד.

6. k_700 Member

הבעיה במשחק שלנו זה פשוט שאין כתובת בחוד זה הכל.
    השחקנים הולכים הרבה פעמים על האופציה הקרובה אליהם ולרוחב לא כי ואן חאל צועק להם מהיציע לעשות את זה או שהוא משרטט להם על הלוח לעשות רק את זה.
    הם עושים את זה כי הם מבינים אחרי 5 דקות במשחק שפשוט אין כתובת.
    כדורים קצרים, כדורים ארוכים, כדורים בחצי גובה, דאבל פסים, שום דבר לא הולך לווין רוני.
    אפילו כשוהא מנסה לדחוף את קומפאני הוא פותח את הראש, דברים שפעם היו באים לו ממש בקלות היום לא הולכים במשך 90 דקות.

נראה מתי ואן חאל כבר יקלוט את זה.
    דפאיי שילם על הספוט שלו אחרי 2 וחצי הופעות ממש רעות, מאטה יוצא כי היה פושר, הרירה מספיק שיהיה פחות טוב והוא מיובש על הספסל, די מאריה היה גרוע ממועיל במשהו כמו שלושה משחקים וסיים את הסיפור אצלנו,
    ווין רוני השחקן הכי גרוע בקבוצה בעונת 2015/16 ומשחק 90 דקות בכל ערב וכמעט תמיד כחלוץ מטרה, כי הקבוצה מוקרבת כרגע בשבילו.
    חלוץ בן 19 הוא השחקן התקפה הכי טוב בקבוצה וגם היום כל הקסמים מגיעים רק ממנו אבל במקום להשתמש במחץ ובמהירות שלו במרכז זורקים אותו לאגף.
    זה לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן וואן חאל יצטרך להגיב במהרה כי אחרת זה יתפוצץ.

7. k_700 Member

הבעיה במשחק שלנו זה פשוט שאין כתובת בחוד זה הכל.
    השחקנים הולכים הרבה פעמים על האופציה הקרובה אליהם ולרוחב לא כי ואן חאל צועק להם מהיציע לעשות את זה או שהוא משרטט להם על הלוח לעשות רק את זה.
    הם עושים את זה כי הם מבינים אחרי 5 דקות במשחק שפשוט אין כתובת.
    כדורים קצרים, כדורים ארוכים, כדורים בחצי גובה, דאבל פסים, שום דבר לא הולך לווין רוני.
    אפילו כשוהא מנסה לדחוף את קומפאני הוא פותח את הראש, דברים שפעם היו באים לו ממש בקלות היום לא הולכים במשך 90 דקות.

נראה מתי ואן חאל כבר יקלוט את זה.
    דפאיי שילם על הספוט שלו אחרי 2 וחצי הופעות ממש רעות, מאטה יוצא כי היה פושר, הרירה מספיק שיהיה פחות טוב והוא מיובש על הספסל, די מאריה היה גרוע ממועיל במשהו כמו שלושה משחקים וסיים את הסיפור אצלנו,
    ווין רוני השחקן הכי גרוע בקבוצה בעונת 2015/16 ומשחק 90 דקות בכל ערב וכמעט תמיד כחלוץ מטרה, כי הקבוצה מוקרבת כרגע בשבילו.
    חלוץ בן 19 הוא השחקן התקפה הכי טוב בקבוצה וגם היום כל הקסמים מגיעים רק ממנו אבל במקום להשתמש במחץ ובמהירות שלו במרכז זורקים אותו לאגף.
    זה לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן וואן חאל יצטרך להגיב במהרה כי אחרת זה יתפוצץ.

8. VAR Member

יצא לי לראות חצי שעה ראשונה ועוד רבע שעה במהלך המחצית השנייה (כלומר הדקות שלא חפפו למשחק של דורטמונד) ואם נדלג לרגע על זה שלא זכיתי לראות אפילו רבע מצב כיבוש יצא לי לחשוב על משהו שאולי שווה דיון כאן: כמו שכולם כותבים אי אפשר להתעלם מזה שרוני פשוט גרוע, וישנו שחקן שלכם שקיבל היום רבע שעה במשחק של דורטמונד והיה כרגיל מצוין (הרבה זמן אם בכלל לא ראיתי שחקן שתורם כל כך הרבה בכל כך מעט דקות כמו ינוזאי) וזה לא משנה אם מציבים אותו בימין או בשמאל, הוא פשוט נמצא בכל מקום וכל פעולה שלו נעשית ברמה הכי גבוהה. הדבר שאני חותר אליו הוא כזה:

ממפיס* ----- מאטה ---- ינוזאי
    ---------------מרסיאל------------

* אם יפסיק לעשות שכונה/ואן חאל יסדר לו קצת את הברגים בראש

האם אתם חושבים ששווה ללכת עם התקפה כזאת כבר בעונה הבאה? שימו לב ששלושה מתוך 4 שחקנים יהיו בקושי בני 20.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

האמת שלא ראיתי את ינוזאי בדורטמונד. נכון לרגע שעזב את יונייטד הוא היה רחוק מאוד מהרמה והיציבות של שחקן הרכב קבוע.

10. k_700 Member

ראיתי את יאנוזיי כמעט בכל המשחקים שלו בדורטמונד.
    זה כרגע בערך אותו דמות שהיה אצלינו.
    במשחקים שהוא עולה מהספסל הוא תורם הרבה במעט דקות כי לרוב זה גם מגיע בדקות שדרוטמונד לוחצת קדימה ומחפשת את השער וכולנו יודעים שזה הצורה שנוח לו מאוד לשחק.
    במשחקים שהוא פותח הוא הרבה פעמים אנמי, הולך לאיבוד במגרש ובגדול עדיין גם לומד את הקבוצה שם.

תוכל שיחק איתו בכמה משחקים הראשונים מאחורי החלוץ שזה משהו שאני מאוד אוהב בנוגע ליאנוזיי כי הוא מסוג השחקנים שרואים את המגרש לכל הכיוונים ומחפשים להפעיל כל הזמן שחקנים כמו מיקיטריאן, אובימיאנג, רוייס בכדורי עומק טובים.

יאנוזיי הוא פוטנציאל ענק ואני מאוד ארצה שנשמור עליו(למרות שאני קצת סקפטי בנוגע לכמה ואן חאל מאמין בו, השבוע הוא אמר שחסר לו עוד שחקן רכש אחד להשלים את מספר השחקנים שהוא רוצה שיהיו לו בסגל לעונה שלמה... והוא ציין שמי שנמכר נמכר ומי שיצא להשאלה יצא להשאלה..) אבל כרגע זה לא השחקן שישנה את המצב מהקצה אל הקצה.

הקבוצה הזאת צריכה להסגר על מי החלוץ הבכיר שלה ולמי אסור בשום פנים ואופן לשחק חלוץ מטרה ומול כל קבוצה.
    היום הנוכחות של רוני פשוט חיסלה לנו את ההתקפה ולא פלא שההתקפה הראשונה הטובה שלנו הגיע בדקה ה84 מפעולה של שני שחקנים צעירים.
    יותר מכל שחקן אחר פשוט כואב בעיניים לראות כמה מארסיאל מבוזבז.
    הוא בכל משחק יוצר לעצמו מצב אחד לפחות או כמה מצבים לחברים שלו כי הוא שחקן מיוחד אבל ראבאק לחשוב כמה שערים היה יכול לכבוש בשלושת המשחקים האחרונים אם היה משחק חלוץ.

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/15
  11. פול סקולס Member

טוב, באמת שאין כבר מה לכתוב על היכולת של רוני, או על הקיבעון של ואן חאל לגביו.
    אי אפשר לשחק בלי חלוץ. גם סיטי היום נראתה ככה, כי בוני היה על הפנים. שתי קבוצות שמשחקות עם קישור והגנה, מידי פעם יש כדורים שמוכנסים לרחבה אבל אין מי שידחוף אותם לכיוון השער.

אני לא חושב שאנחנו ניראה ה-ר-ב-ה יותר טוב עם מרסיאל כחלוץ; הוא כרגע גם החלוץ וגם הווינגר הכי טוב שלנו, והיחיד שמספק קבלות באופן עקבי. מאטה לפעמים נעלם ממשחקים, דפאיי לא פוגע, הררה לא באמת שחקן אגף וגם כמספר 10 הוא בינתיים לא עושה שום דבר יוצא מגדר הרגיל...

אבל זה בכל אופן חייב להיות הכיוון שלנו... מאטה ודפאיי/יאנג מאחורי מרסיאל.

האופציות שלנו בהתקפה כל כך דלות, כמעט שאי אפשר להאמין. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נחרדתי מהמחשבה שילד בן 19 ייפצע מתישהו לאורך העונה הזאת.

מה שאפשר לציין לחיוב היום- משחק טוב של שווייני ושניידרלן... רוחו היה טוב, יש לו אחלה הרמות. ולנסיה היה בסדר.

12. k_700 Member

אני הרבה פחות אוהב את הרירה כמספר 10 פר אקסלנס, זה פשוט תפקיד שמתלבש עליו הרהה פחות טוב כי שמים הרבה פעמים לב שהוא פשוט חסר איפה שבאותה נקודה הוא צריך להיות.
    כשהמשיק מאוד תקוע באיזור האמצע אתה רוצה את הרירה מעט יותר מאחור כדי שישחרר שחקן אחד באיזור או יעזור להביא כדורים למאטה ובמקביל להיות לו אופציה למסירה.
    הבעיה היא שהרירה פשוט לא יכול לעזוב אץ איזור החוד כי לא קיים שם עוד שחקן וכמה עצוב שזה ישמע.

ראיתי את המשחק שוב והפעם בצורה הרבה יותר רגועה, התמקדתי ברוני וזה אפילו יותר מחריד ממה שנראה בזמן אמת.
    לא םלא שמגיעות כל הביקורות על קבוצה ללא מחץ, שלא מחפשת לשחק מהר בשליש האחרון, שלא "מפעילה" את החלוץ שלה.
    פשוט מדובר בחלוץ שאסור לו להיות קרוב לתפקיד שהוא משחק בו.
    חלוץ מטרה לא צריך רק מהירות, הטא צריך להיות חד בתגובות שלו, באינסטיקט, במחשבה, הוא חייב לעשות גם את הדברים הפשוטים בצורה חלקה, לפחות אחת לשלושה מצבים.
    רוני בצב הנטרמלי שלו השנה פשוט לא נוגע בכדור משחק שלם ואז אפשר "רק" להגדירו כנעלם.
    במצב היותר נפוץ מדובר בגירסה יותר חיוורת מפרננדו טורס של צ'לסי ופלקאו של שנה שעברה.
    שחקן שפשוט נראה מבוגר ב10 שנים מהבלם הכי איטי בליגה.

עצוב כמה שזה היה צפוי כבר בקיץ שאסור לשחק איתו כחלוץ מטרה יחיד.
    הלוואי יכולתי להגיד להגנתו שהוא נראה מתוסכל, לא מנסה או לא מספיק רוצה, אבל ההיפך, הוא נראה מאוד מתאמץ,לא מוריד את הראש, כאילו חושב שאם ימשיך לנסות הוא יעשה את הפעולה הטובה אחת למשחק.
    זה חסר סיכוי, בטח מול הגנה טובה כמו של סיטי.

לפני שאני בטוח שהוא גמר את הסוס לכל תפקיד בקבוצה אני חייב לבדוק איך יוכל להראות בקישור, פרופר בקישור, כמן גיבוי לשווייני אבל. כמובן רק אחרי שירד לספסל לתקופה לא קצרה כי כיום הוא לא קרוב ללהיות שווה הרכב בקבוצה בפריימרליג.

על חלוץ אין מה לדבר, זה אף פעם לא היה התפקיד שלו במערך של חלוץ אחד ועם שחקנים מהירים לידו.

אם את הטרנסםורמציה המאוד לא פשוטה לעמדת הקישור הוא לא יצליח לבצע(אפילו לרמה של שחקן מחליף), אין מנוס מלמכור אותו בקיץ.
    אם יצליח לשבור עוד כמה שיאים אז שיהיו לו לבריאות, הוא אגדה במועדון שנתן קריירה טובה וארוכה פה, אם לא יצליח עד הקיץ זה לא צריך להוות שיקול אם למכור או להשאיר.

לרוני אין אף השפעה חיובית על הקבוצה, לא מקצועית, לא מנהיגותית, לא מנטאלית, שום דבר.

התקווה היא שהוא יצליח להחזיר לעצמו קצת את החיוך כי אף אחד אחר לא מאמין בו או שואב ממנו בטחון.

שניידרליין נראה טוב מאוד אתמול, בדיוק הקשר האחורי שהיה חסר לנו בלא מעט משחקים גדולים שהקישור האחורי נרמס בו(וכתוצאה מכך ההגנה).

מרכז ההגנה אתמול כמעט שלא נשאל שאלות, גם בהתקפה לא היה צריך כמעט לצאת קדימה, הרבה מזה בזכות שניידרליין שהיה גדול אתמול.

מארסיאל חייב לשחק חלוץ.
    עדיף להחליש את עמדת הקיצוני מאשר להחליש מאוד את החוד.
    זה שחקן שבכל משחק, מכל עמדה שהוא יודע לשחק בה שווה שני מצבים וכחלוץ הוא הבדלצענק על מה שרוני.
    זה לא הבדל של כמה רמות זה נראה כמו הבדל בין כוכב עולמי (לא בהתהוות) מול שחקן ליגת על בקושי, זה ההבדל.

אני מקווה שוב שממפיס לא יקבל עכשיו חודשיים של ביי אאוט מוואן חאל בדומה לדי מאריה בשנה שעברה.

אנחנו חייבים את ממפיס, גם ברמה של שחקן סגל.
    חייבים את הדברים שהוא יכול לתת גם במשחקים חלשים שלו.
    מאטה,הוא, מארסיאל והקישור האחורי יותר זה חלק מבטיח בקבוצה שעוד לא סוחב אותה בכל משחק אבל בהחלט מראה והראה המון ניצוצות מתחילת העונה.
    וזה רק ילך וישתפר אם ישחקו ביחד.

אני גם הייתי עובר ל433, פרופר 433, בחי לזוז מהמערך הזה ואפילו את פלאיני(שמשחק שני ברציפות נראה טוב מהספסל), הייתי מכניס במקום שוויני או הרירה כשצריך ונותן לו ספוט מעט יותר אחורי וכזה שלא ישבור את המערך.

בינתיים התוצאות טובות מתחילת העונה, פרט לארסנל לא התבזינו באמת במשחק קשה או מאתגר והיו לא מעט כאלה (סוואנזי, איינדהובן אלה הפסדים, לא לקבוצות טובות מדי).
    צריך להשתפר ובעיקר להפנים שאסור, אסור יותר לשחק עם רוני חלוץ, לא בדרבי ולא מול בורנמות'.

13. Maor995 Member

איך תסבירו את זה שלמרות שכל העולם זועק על החולשה שלו, ווין רוני עדיין סוגר 90 דקות בכל משחק העונה?
    אמון מופרז מואן חאל או פשוט הוראה מלמעלה לגבי הבחור שמוכר הכי הרבה חולצות.
    הרי מדובר פה על מאמן שלא התבייש אף פעם לייבש כוכבים ולשרוף שחקנים על כמה הופעות חלשות.

די מאריה נזרק על פחות מכך, ואן פרסי עזב כי הוא "גמר את הסוס", ולמרות זאת רוני עדיין הראשון שפותח אפילו שברור שאין פה עניין של איבוד בטחון אלא פשוט של אובדן היכולת.

14. alexshw Member

נראה לך שואן חאל טיפוס שיקבל הוראות מקצועיות מלמעלה?

15. Maor995 Member

הוא גם לא נראה לי טיפוס שמשאיר שחקן להסריח את הדשא.

מסקרן מאוד לדעת מה עובר לו בראש. רוב הסיכויים שאתה צודק וזו לא הוראה מלמעלה. כנראה איזה מין שגעון גדלות שכזה, להוכיח לכולם שהוא צדק לגבי רוני והם טעו.

מצב נושא:
הנושא נעול.