מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

קודם כל, מי מבטיח לך שאם יהיה סמכות מעליו או קומיטי זה לא יראה עוד יותר קרקס??

לא מכיר מנג'ר בעולם שפועל רק על סמך מה שהאוהדים בישראל(או בכל מקום אחר) רואים.
    מנג'ר אף פעם לא יראה 6-6 כמו האוהדים שלו.
    למנג'ר יש עוד המון שיקולים שהם פשוט זרים לנו, ותכלס? יחסית למנג'רים אחרים ששנה שלמה יכולים ללכת עם הדפיקות שלהם כמו ראש בקיר, ואן חאל עוד לפחות משנה אחרי חודש, חודשיים כשמשהו לא הולך לגמרי.
    שזה כבר חתיכת בונוס.

2. k_700 Member

אל תשכח שכמעט כל הקריירה הוא שיחק מאחורי חלוץ מטרה שהוריד ממנו את כל המעמסה של לשחק עם הגב לשער.
    כן, חלוץ ב4-4-2 יכול להיות יחסית "דל" בכיבושים ולעשות המון דברים אחרים בצורה טובה.

ברגע שאתה חלוץ ב4-3-3 או חלוץ חוד לבד בכל מערך אחר אתה צריך לכבוש, אתה צריך לתת לינק אפ פליי, אתה צריך להשתלט על כדורים מהאוויר ולדעת לשחק עם הבלמים עם הגב לשער או להכנס ביניהם(נניח כמו וולקוט).
    ווין רוני לא עושה שום דבר מזה אפילו לא מול הגנה של סן מרינו ולכן התאמתו לתפקיד הזה עוד הייתה מוטלת בספק לפני שהעונה יצאה(ואני ואתה דנו בזה המון).

3. פול סקולס Member

הדשא של השכן וכל זה... אם לא נפנטז על זה ש X ישתנה ודברים ייראו טוב יותר, מה נשאר לנו?

4. alexshw Member

זה תמיד תלוי איזה שכן :)

5. k_700 Member

לרדת אל הקרקע ולהבין שהמציאות מורכבת מהמשקפיים שאנחנו רואים דרכן.

חוץ מזה איזה דשא של השכן? זה של העיריה? בזה אתה נורא מקנא?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

6. פול סקולס Member

תגיד, באמת בא לך להיכנס איתי לדיון קטנוני על הערה צינית שזרקתי כאן?

אגב, בעוד שאין ספק שאנחנו במקום אחר לגמרי מאשר הסיוט של דיוויד מויס, הן מבחינת מיקום בטבלה (כרגע ולאורך העונה שעברה) והן מבחינת איכות הסגל- הדבר שהכי מתסכל אותי כרגע הוא שנראה שאנחנו משחקים בלי ביצים.
    כלומר, אני תוהה, אם היו לנו שחקני התקפה הרבה יותר טובים- נניח, אם היינו קונים את אדן הזאר ותומאס מולר- האם המשחק שלנו היה משתנה לחלוטין?

היו מספיק פעמים העונה שאנחנו בפיגור/בתיקו, התקפה אחרונה, וולנסיה או יאנג, במקום לחפש את ההגבהה לרחבה, מוסרים אחורה לאחד הבלמים, "העיקר לא לאבד כדור" (לא שאני קורא מחשבות, אבל מה עוד אפשר להסיק מכך?).

הגישה הזאת, ההימנעות מ"סיכונים מיותרים", להימנע מלאבד את הכדור בכל מחיר, להעדיף את הפס הבטוח לשחקן הקרוב אלייך ולא לתת את מסירת העומק הקשה יותר שאמנם יכולה להוביל לאיבוד כדור במקום מסוכן אבל מצד שני יכולה גם לשים את החלוץ שלנו מול השוער...
    אז אם אני אתרגם את החשש הזה של השחקנים שלנו ל"קודם כל בואו לא נפסיד", ואם את זה אני לרגע אתרגם ל"לשחק על תיקו", אפילו שברור לי שאנחנו לא באמת עולים עם המיינדסט הזה למשחקים... ברור לי שאנחנו מנסים לנצח, אבל מה שאני בא להגיד הוא, שמאזן של 13 ניצחונות ו 25 הפסדים מביא לך יותר נקודות מ 38 תוצאות תיקו...
    אני מעדיף שהקבוצה שלי תיקח צ'אנסים ותנסה להבקיע בכל מחיר, גם אם יוצא שתוך כדי אנחנו סופגים בגלל זה שערים, ולפעמים מפסידים.

אחד הדברים היחידים שהצליחו לרגש אותי במשחק מול סיטי היה כשפיל ג'ונס או ולנסיה הבינו שאין להם למי למסור ברדיוס של שני מטר ופשוט יצאו עם הכדור קדימה, הרבה מעבר לקו החצי שלנו, ואגב כך גם שיבשו לסיטי את העמידה בהגנה (זה שלא קרה מהפריצות האלה שום דבר זה עניין אחר).

הפס ועוד פס ועוד פס הזה שלנו...
    למה אנחנו לא קבוצה שמרבה לבעוט מחוץ לרחבה, למשל? מה כל כך נורא בזה?

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/15
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה מאוד שכל ה - 11 שפתחו נגד סיטי יזכו למנוחה היום. ההרכב צריך לכלול שחקני רוטציה שצריכים את הדקות וצעירים מהאקדמיה. אין טעם לסכן היום שחקני הרכב, בטח כשהעומס על חלק מהשחקנים שלנו הוא גדול מאוד מפתיחת העונה...

נ.ב
    עריכה: שמועות בספרד שאיסקו ביקש לעזוב את ריאל מדריד, ושאנחנו בין הקבוצות שמעוניינות בו (ביחד עם כל קבוצות הצמרת באנגליה...).

נערך לאחרונה ב: ‏28/10/15
  8. k_700 Member

אז מסתבר שאין הלילה שום שידור למשחק.
    לסקאיי יש את הזכויות והם משדרים במקום את ליברפול מול בורנמות'.

יהיו עדכונים בssn.

9. Sir Alex Las' Killa

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לפי מה שרשום באתר של צ'רלטון יש שידור בספורט 1, ואפילו בלי פריצות לאף משחק אחר!

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  11. k_700 Member

זה יהיה לדעתי שידור של ליברפול, אבל נראה.

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספורט 1: יונייטד-מידלסברו בלבד.
    ספורט 2: ברצלונה עם פריצות לליברפול.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

Romero, Darmian, Smalling, Blind, Rojo, Carrick, Fellaini, Lingard, Pereira, Memphis, Wilson

אחלה הרכב, הייתי מוותר על סמולינג שחלילה לא ייפצע אבל חוץ מזה מושלם. מראה בדיוק את ההיררכיה בסגל נכון לעכשיו. טוב מאוד שואן חאל מבהיר לממפיס שהוא יצטרך לקנות בחזרה את מקומו ושמה שהוא הראה עד עכשיו לחלוטין לא מספק.

לגבי השידור-זה די הגיוני, סקיי משדרים רק משחק אחד בכל ערב של גביע הליגה אבל יש עוד משחקים שיוצאים לשידור ב-feed העולמי.

alexshw אוהב/ת את זה.
  14. Sir Alex Las' Killa

ווילסון בהרכב בשעה טובה ומבורכת.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרכב היה בסדר גמור למעט העובדה שסמולינג פתח.

יותר חבל לי שסמולינג השלים 120 דקות ומטריאל ורוני 60 ו 75 דקות מאשר שהודחנו.
    השלושה זקוקים למנוחה, במיוחד רוני שאולי גם לעומס עליו יש חלק ביכולת החלשה שלו השנה, וחבל שהם לקחו חלק במשחק, היה עדיף כבר לתת את הדקות לילדים מהאקדמיה...

מצב נושא:
הנושא נעול.