מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. פול סקולס Member

כמה שרוני גרוע- והוא איום ונורא- ברור שלא הוא ה-בעיה. קשה מאוד היום להיות חלוץ ביונייטד... אנחנו ממש ממש מתקשים ביצירת מצבים, וזה מה שמדאיג.

הלוואי שהיינו במקום בו אנחנו יוצרים כל משחק איזה שלוש הזדמנויות מעולות להבקעה, ויש לנו חלוץ מעפן שמחמיץ בסיטונאות. את זה הרבה יותר קל לתקן...

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  2. k_700 Member

אם מתייחסים למשחק אתמול אז אתמול 5 פעמים במשחק עד שזז שמאלה הכניסו לו כדורי עומק על 5 מטר שאו שלא הגיע אליהם או שהרגל שלו לקלוט.
    הוא לא חלוץ מטרה, הוא לא יכול לעשות סיבוב על הבלם של מידלסבורו אז בטח לא על בלמים בליגה ובגלל שהוא לא עושה שום תנועה אז כן בשלב מסוים שחקנים מבינים את הקטע וכבר לא מחפשים אותו.

חלוץ צריך לנצל מצבים לא רק מול השער אלא גם מצבי מסירה, מצבים שהוא יכול ליצור קצת ספייס לכל ההתקפה, רוני לא עשה כלום אתמול ולכן לא רק שלא הגיע להזדמנויות אלא יצר תקדים סמרטוטיות חדש, אפס נגיעות בכדור ברחבה.

ומי שראה את המשחק לא יכול להגיד שהוא לא קיבל כדורים לשם.

3. k_700 Member

מחר אני מבטיח לחרוש את הרשת ולחפש כל סקרינשוט קיים ממסירות עומק שנתנו לו במשחק הזה, אני ספרתי 5, הגיוני לדרוש מהכוכב שלי שלפחות מאחת יעשה נגיעה ברחבה או שעפתי על עצמי מאוד?

4. oranfu Member

זה שנותנים לו מסירת עומק זה בהכרח אומר שהמסירה טובה? שהוא חייב להגיע אליהן?

אם זה למעני אז אין צורך שתחרוש את הרשת, זה לא באמת מעניין אותי. הפואנטה שלי היתה יותר כללית ולאו דווקא על רוני.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. k_700 Member

כמה מהן היו טובות(אהה שכחנו גם לציין אחת שהעמידה אותו מול שוער...), ל2 הוא אפילו לא טרח לרוץ(נדמה לי שאחת שלח מאטה) כי הוא פשוט כבד וזקן, חסך בחמצן כנראה.

תדמיין אשכרה לוקאס לייבה(אגב אני ממש לא צוחק, אני לא בטוח שהברזילאי היום יותר איטי) בחוד אצלכם, מה זה היה עושה לכל המשחק ההתקפי שלכם?? פשוט הופך אותו לשבלוני.
    הרי ללוקאס לייבה לא היו מטיסים כדורים ארוכים ומתפללים שיפלו לו על הסנטימטר של הבלורית, אז מניעים כדור, משחק יותר איטי מבדרך כלל, המשחק יותר צפוי, הרבה יותר רוחבי ומחכים שאחד מהווינגרים יצליח לברוח למגנים לעשות עקיפה ולקבל עומק או שיעשה אותה עם הכדור בעצמו.

ככה זה גם היה מול מידלסבורו מהרגע שרוני נכנס וכשלפני זה גם ווילסון לא היה בכלל בהתקפה.

עובדה שבמשחקים ששיחקנו עם מארסיאל בחוד ההתקפה זרמה הרבה יותר טוב, הרגשת שיש חלוץ, הרגשת פתאום לינק אפ פליי, הרגשת מה זה חלוץ שמוריד כדור על החזה עם הגב לבלם עושה סיבוב נכון, מרווח את המשחק, מייצר לעצמו מצבים.
    רוני לא עושה כלום וזה הכי גרוע, כי זה לא לשחק ב10 שחקנים, כולם יודעים שהצל והנוכחות שלו קיימת, זה פשוט נטל לכל הקבוצה.

האשמה לא רק של רוני זה ברור, היא הרבה יותר גדולה על המנג'ר שבכלל ממשיך להאמין בו כחלוץ מטרה או בכלל וזה מצחיק כי בשנה שעברה עד כמעט סוף מרץ הוא לא החזיק מרוני כאיזה חלוץ מטרה בקליבר מי יודע מה(רק כשהיה ברור שפלקאו וואן פרסי גמורים פאסה קומפסה).
    העונה הוא בינתיים מפזר לא מעט שטויות על מארסיאל ואומר שהוא עוד לא הבין איזו עמדה הכי טובה לו, ובכן אני מקווה בשבילו שיבין מהר כי אם גם מארסיאל נכנס לבעיית כשירות עכשיו הלכה לו הקריירה פה.

6. Sir Alex Las' Killa

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

De Gea, Young, Smalling, Blind, Rojo, Carrick, Schweinsteiger, Lingard, Mata, Rooney, Martial

מה זה החרא הזה? הררה מאבד את מקומו, יאנג מגן ימני, וצמד הצבים בקישור. וכמובן שהוד קפטנותו בהרכב, הסימן המעודד היחיד הוא שמרסיאל רשום אחריו ואולי זה מרמז על חילוף עמדות ביניהם.

8. k_700 Member

הולכים על התאבדות היום.
    צריך לקרות נס כד השמן כדי שצמד כבד כזה באמצע עם עפיפון כמו גלן ג'ונסון של ההתקפה על המגרש כדי שלא נקרוס.

מדהים שהוא עוד לא קלט שהצמד הזה מול כל יריבה שהיא לא ברמה של ברוז' לא יחזיק מעמד.

9. alexshw Member

חבורה מסכנה של נכים שלא יודעת אפילו מה לעשות עם קרן.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זה כל כך מזכיר לי את ההדחה שלנו ב-2005/6. כמעט כל משחק היה איזה 0-0 מבאס שעדיין השאיר לנו סיכוי, עד שמול בנפיקה זה התפוצץ.

11. alexshw Member

כבר כתבתי פה בעבר אם הדחה בבתים תקרב את פיטורי ואן חאל אני בעד להקריב את המפעל הזה העונה

12. RG11 Member

ממש אוהד לתפארת

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

k_700 אוהב/ת את זה.
  13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הבעיה שיש סיכוי שתיתקע במפעל שמשיג פחות רייטינג מהיורוליג בימי חמישי, ואז זה עלול גם לפגוע בליגה. ובכלל אני לא חושב שזה מה שיכריע את גורלו. לדעתי הוא יסיים את העונה אם לא תהיה איזו קטסטרופה כמו מה שקורה לצ'לסי (וכך גם צריך להיות), ובקיץ ההנהלה תעשה חושבים.

14. alexshw Member

שיסיים, רק שלא יתחיל את הבאה. אין ביונייטד אנשי כדורגל במערכת אני חושש שאין להם מושג עד כמה בעייתי יהיה להמשיך לעוד עונה עם מאמן שעבר זמנו. עשו את המהפכה בסגל, מספיק. אין לקבוצה יותר צורך בו מעבר לעונה הזו. שיריב עם מישהו בהנהלה כבר או עם השחקנים כמו שהוא יודע בעונה השנייה

15. k_700 Member

טוב אפשר לראות בבקשה משחק? אתה עושה קצת רעש ברקע.

מצב נושא:
הנושא נעול.