מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיון לא עסק בצורך בחלוץ אלא במה אתה מביא - כוכבים או שחקנים שעדיין אינם כאלה. אין לנו עומק בחוד, אבל תן לי עוד משהו כמו מרסיאל ואני מרוצה.

2. k_700 Member

במונחי ווין רוני של העונה, היה לו משחק אלוהי ממש, שזה אומר בין 6.5 ל7 ועל השער נעגל לו למעלה ל7.

המשחק היה טוב מאוד, קצב טוב, היריבה באה בגישה פחדנית מדי וזה הקל עלינו להפעיל לחץ גבוה מן ההתחלה(וגם לא להחשף יןתר מדי בהגנה).
    ועדיין דה חיאה וסמולינג מנעו שם פאדיחה בדקה ה75, (יאנג מצא בדיוק זמן מושלם להחליק בו,מזל שסמולינג התאבד שם).

אני לא קונה את השילוב הזה עם קאריק ושוויני, חבל על כל נסיון של דבר כזה בפריימרליג בט חעם רוני מלפניהם.

נראה שהלחץ התקשורתי בקשר למארסיאל בחוד עושה את שלו וטוב מאוד שכך, שלא יזוז משם.
    גם אני כמעט קפצתי מהחלון כשראיתי אותו יוצא בשביל פלאיני, אבל מזל שרוני היה ביום חגו עם ציון 7 עגול ונדיר.
    לינגארד במשחק טוב, אם יש משהו שואן חאל ממשיך לבלוט בו זה שאם הוא יסמן שחקן צעיר הוא לא יראה בעיניים, ישלב אותו all the way, דווקא אהבתי את ההשארה שלו וההוצאה של מאטה האיטי לקראת ה17 דקות האחרונות.
    אחלה בישול בנגיעה לג'סי.

אם נראה מזה המשך בליגה? אי אפשר להניח שכן, יריבות כאלה מפוחדות לא סביר שנראה בליגה, אבל טוב שנשארנו בחיים.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחנו היום בגלל המסורת, בגלל אולד טראפורד, בגלל שאנחנו פאקינג מנצ׳סטר יונייטד ויש קבוצות באירופה, בטח מדרג 3, שעדין עולות למשחק מולנו עם פחד כשחלוץ כמו דומביה נשאר בספסל, למרות שבמציאות אנחנו מאוד רחוקים מכך.

ואן חאל מסרס את הקבוצה בצורה קיצונית, כשאנחנו מגיעים למצב ההזוי שאחרי מאות מיליונים שהושקעו ברכש בשנתיים האחרונות הטקטיקה שלנו לנצח משחקים היא להכניס את פלאיני בשביל לעשות בלאגן במשחק ואולי ככה ליצור משהו.

אנטי כדורגל, אשכרה עצוב לראות משחקים שלנו שהפכו להיות בלי יצירתיות, בלי ברק ובלי הנאה.

אם אני בהנהלת הקבוצה, כבר היום אני פונה בחדרי חדרים לפפ ומבטיח לו עולם ומלואו בשביל שיגיע בקיץ, עם ואן חאל על הקווים נצטרך נס בשביל לזכות בתואר.

Gass12 אוהב/ת את זה.
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי בפאב עם אוהדים שלנו לפני שנתיים כשהיה לנו משחק של להיות או לחדול באירופה תחת מוייס, וגם שם היו כמה שאמרו שהם מוכנים להקריב את ליגת האלופות בהפסד באותו משחק בשביל שמוייס יפוטר וימונה מנג׳ר אחר.
    אני אכתוב לך מה שאמרתי להם, בסופו של דבר האמת מתגלה. אנחנו לא סאות׳המפון או ווסטהאם או אפילו טוטנהאם ואברטון שמתחבקות כשהם מסיימות בטופ 4 ולא מעניין אותן איך הם הגיעו לשם כל עוד הם שם. אנחנו מועדון שהדרך חשוב בו לא פחות מהתוצאה, בטח כשהתוצאה היא לא אליפות אנגליה או ליגת האלופות אלא סך הכל מקום בטופ 4 של אנגליה.
    בסופו של דבר, היכולת הנוכחית לא תספיק, בטח אם היא תמשך עד סוף העונה.
    בכל שבוע שעובר שעון הזמן של ואן חאל אוזל, אז אנחנו צריכים להמשיך ולקוות להוציא את המקסימום העונה כי בסופו של דבר בגלל שאנחנו מועדון כל כך גדול, ואן חאל לא יוכל להמשיך ביכולת הנוכחית לאורך זמן ואם זה ימשך הוא יעזוב בסוף העונה גם בלי הדחה מוקדמת בליגת האלופות או סיום מחוץ לטופ 4.
    בדיוק כמו במקרה מוייס, גם במקרה ואן חאל, אני מתפלל שהמצב ישתנה, מתפלל שנוציא את המקסימום מהעונה כי ברור לי שהמנג׳ר לא טוב מספיק למועדון עם השאיפות שלנו ובכל מקרה שעון החול שלו הולך ואוזל...

5. Gass12 Member

אתה באמת חושב שהיה לרוני משחק טוב?
    אז לפני שנפתח פה דיון על כלום ושום דבר אני רוצה לומר שאנחנו לא מסכימים. עד לשער, המשחק שלו היה פושר למדי. גם השער שכבש לא היה נכבש לו אקינפייב לא פספס את הכדור . טוב שהשער נכבש אבל במצבים כאלו ( שאין הרבה מהם במשחק, ושם המשחק הוא ניצול מצבים )
    הנגיחה אמורה להיות מלמעלה כלפי מטה. שלא תותיר שום סכוי לשוער.
    אני בניגוד לתרסיס לא מת על רוני אבל רק בגלל המאניה דיפרסיה של האיש. המלאנכוליה המשתלטת עליו כשהעניינים לא הולכים כרצונו והשביזות כתוצאה מכך, כ"כ ניכרת לעין עד כדי כך שזה מסנדל ומסרס את יכולתו . הפוטנציאל ידוע מה הוא יכול לתת גם ידוע
    רק שבשנתיים האחרונות לפער בין הפוטנציאל לקבלות על המגרש הייתי קורא "אוברייטד" .
    הלוואי שיחזור לעצמו ויסתום לי את הפה, אהיה מאושר !!

אני רוצה לציין את קאריק שאני מעריץ במסירה גאונית ללינגארד. יקח לו זמן לבחור להיכנס ממש לעניינים אבל אני מאמין בו. נראה לי שהוא בדרך הנכונה ,אחד הדברים הטובים שואן חאל עושה ( אין יותר מידי ) זה הקרדיט לצעירים שהוא מאמין בהם. כאן יש את מלוא הפרגון שלי.

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/15
  6. Eric Cantona Member

זריקת צעירים למים עמוקים זה הדבר היחיד שטוב במאמן הזה מתחילת דרכו לפני 20 שנה. כל השאר מספיק כדי לסלול לנו את הדרך למאבק על מקום 4. אני מבין את אלו שאחרי טראומת מוייס רואים שיפור, אבל להיות יותר טוב ממוייס זו לא כזו חכמה גדולה ועדיין קטן על מועדון כמו שלנו מלשמוח שאנחנו חזק במאבק על מוקמות 3-5. גם אוהדי ארסנל הרגישו על בשרם בערך עשור שלם של מקום 4 בגלל מאמן, זה מדרון מסוכן שצריך מהר לעשות תפנית כדי שזה לא יהפוך להרגל או חלילה יכנס ל DNA שלנו כמו שקרה לארסנל. כל מאמן שלא מריץ אותנו לאליפות הוא לא טוב מספיק עבור מנצ'סטר יונייטד.

Sir Alex Ferguson, Gass12 ו-alexshw אוהבים את זה.
  7. Raulito Madridista

אני מסכים שאם נק' ההשוואה היא מנצ'סטר יונייטד של מויס המצב בקאנטים. אסור שזה יקרה. עונה כזו מסויטת מתרחשת פעם ב-20 שנה למרות שמגרעות הסגל היו ידועות. ואן-חאל קיבל יד חופשית והרבה מאוד כסף בעונה שעברה. בסיום העונה הוא צריך להישפט ע"פ הישגיות. בינתיים על כל פעולה נכונה שלו אפשר למצוא גם פעולה שלילית. בפעם האחרונה שרוני הציג משחק טוב וכבש שלושער הא בכל-זאת נקלע לבצורת ולא הצליח לפתח מומנטום חיובי. אני חושב שעצם המצב שמחפשים בכוח נק' זכות אצל רוני - מעיד עד כמה הציפיות ממנו נמוכות ועד כמה המצב קשה. אגב, גם 'עוד אחד כמו מרסיאל' - לא הגיע ליונייטד. אני חושב שגם ההגנה לא מספיק טוב ומופתע ממה שקורה בינתיים. לטעמי יונייטד מציגה סגנון מעט מבוקר, המטרה היא קודם כל לא לספוג.

8. alexshw Member

רוני השתווה לדניס לואו במקום השני בטבלת הכובשים של המועדון עם 237 שערים. 12 פחות מסר בובי צ'רלטון

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

האמת? כולנו היינו בטוחים זה עניין של זמן עד שיעקוף את סר בובי, אבל אני בכלל לא בטוח שזה יקרה. להגיד שלא בטוח שעד סוף העונה הוא יכבוש 12 שערים זה אנדרסטייטמנט, ולכו תדעו אם הוא יהיה פה בעונה הבאה, תלוי מי יהיה המאמן ומה יקרה עד אז.

10. k_700 Member

עם תרדמות בסגנון של כמעט שנה לא להבקיע שער חוץ בליגה(לפני השער בגודיסון פארק השער חוץ האחרון שלו היה מול ארסנל בנובמבר שנה שעברה), או בכלל עם רצפים של של 4-5 חודשים בלי גול, 12 שערים נראה כמו מטרה שרוני יכול להשיג בכמה עונות.

בכלל אם יש משהו שכבר למדנו על רוני העונה זה ששער כזה כמו אתמול בכלל לא משחרר שום נצרה, כי אין שום ניצוץ.
    אתמול הוא היה טוב יחסית לסטנדרט המעפן שלו העונה(שזה בערך רייטינג של 3.4 בסולם התרסיס), אבל קשה לי לראות איך בליגה הוא מקבל כזה ריספקט מהיריבה כמו שצסקא נתנו אתמול.
    זה לא רק בשער שאקינפייב לא זז מהקו של השער, בכלל השחקנים של צסקא לא הפריעו לנו אתמול.
    שיבחו בשידור את הקו הגנה הלוחמני שלהם ותכלס אני לא יודע על מה, המון פירצות היו שם גם בחצי הראשון ורק חוסר דיוק שלנו/חוסר בטחון מול השער, מנעו מאתנו לעלות ליתרון כבר בחצי הראשון.

בליגה הסיפור יהיה שונה, שוב רוני יגלה שהאינסטינקטים שלו מקדימה איטיים מדי, ואם הוא מעט יותר אחורה אז אוכלים אותו בלי מלח, חוטפים לו כדורים, גורמים לו לאיבודים, לא יהיה לו אוויר לדפוק' ספרינטים למטה כמו אתמול ואז גם לחזור למעלה ולהיות חלק מההתקפה.
    זה הרי כל כך צפוי.

11. Eric Cantona Member

אני לא מאשים את רוני בכלום כי הוא לא אשם בכלום. כל מאמן נורמלי שרואה ששחקן לא מתפקד פשוט מגיב. במקרים כמו של רוני שחקנים ממשיכים הלאה במועדונים אחרים בסדר גודל ליכולת העכשווית שלהם ואז העולם היה כסדרו נוהג.

אני חוזר ואומר ואפשר לשחק כאן במילים ולמרוח מאות עמודים של תירוצים אבל מאמן שלא רץ איתנו כמתמודדת לאליפות עד המחזור האחרון הוא לא טוב מספיק למועדון בסדר גודל כמו שלנו ואין דרך לנקות איתו מהאשמה בשום דרך. לא דרך הצגת בעיות נקודתיות ולא דרך האשמת שחקן כזה אחר (סוג של הש"ג אשם). עוד עונה מחוץ למאבק האליפות וואן חאל צריך ללכת. אני גם לא בעד לשלוח אותו עכשיו כי זה לא רציני, אבל הוא ישפט במאי ויצטרכו לקבל החלטה אם מבסוטים ממקום 4 או רוצים לשאוף שוב למקום 1.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ואתמול ואן חאל שוב מדבר על מייקל סמולינג שהציל אותנו. אולי זה כמו הקטע ההוא של ערוץ הספורט עם המכשף הרשע רמי וייץ שהחליף את השם של Carew ל-Carev ומאז הוא הפסיק להבקיע...

RG11 ו-Eric Cantona אוהבים את זה.
  13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Gass12 כן, אני חושב שלרוני היה משחק טוב אתמול. לא ענק, אבל טוב. הוא מיעט לאבד כדורים, שלח כמה כדורים טובים לאגפים או לתוך הרחבה. לטעמי זה לא היה משחק טוב בהשוואה לשבועות האחרונים אלא משחק טוב באופן מוחלט. האם זה משנה את דעתי לגביו? בוודאי שלא, אף משחק בודד לא יכול לעשות את זה בכל מקרה.

@Eric Cantona אני לא יודע כמה מועדון כמו שלנו יכול לחכות עד מאי לא לביצוע, אבל לפחות להחלטה. עם מאגר כל כך דל של מאמנים בכירים, במאי כבר צריכים להיות לא רק סגורים לגבי המאמן אלא גם עם המאמן הבא, לפחות בחשאי.

Sir Alex Ferguson ו-Eric Cantona אוהבים את זה.
  14. RG11 Member

לפי הקטע נראה היה שהוא צחק, זה בהחלט היה משעשע.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

15. Eric Cantona Member

סבבה אמיר, אין בעיה שיקבלו את ההחלטה בחורף ויסגרו עם מאמן, עונה וחצי לראות איך מאמן עובד זה בהחלט מספיק. אם יחליטו שההישגים עד כה קצת פחות ממה שהמועדון מציב לעצמו, אז תחליפו באחד אחר. גם על המועדון יש כאן לא מעט אחריות והם גם נבחנים בתפקוד שלהם כאן. יש זמן שראוי לתת אך הוא מוגבל ולכן יש זמן לתגובה. כדאי עבור כולנו שיגיבו בזמן כי עיקוב בהחלטה יכול לעלות גם בעונה הבאה.

מצב נושא:
הנושא נעול.