מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מארסיאל הולך להיות כוכב גדול, אפשר לראות את זה בכל נגיעה שלו בכדור ואפילו במשחקים שהוא פחות טוב.
    קיין עומד העונה למבחן. אם יצליח לתת עונה נוספת של מעל ל - 30 שערים בכל המסגרות שמהם מעל - 20 שערים בליגה האנגלית, 50 מיליון יהיו מחיר מציאה עבורו (להזכיר לכולם שהוא רק בן 22!).

2. k_700 Member

50 מיליון לעולם לא יהיה מחיר מציאה עבורו.
    גם אם יכבוש 30 שערים הספקות לגבי ההתאמה שלו לכדורגל ברמות הגבוהות יהיו קיימות עד אשר יוכח אחרת.
    אני עדיין עומד על זה שאני אהיה מופתע כמעט כמו שהיה אפשר להיות עם לאמפארד הצעיר אם מקיין יצא באמת וורלד קלאס.
    יש משהו איטי מדי בתגובות שלו עם הכדור ובלעדיו שמשאירים אותי עם הספקות האלה(למרות אגב שנתן גול גדול אתמול ונראה שהוא מחזיר לעצמו את הבטחון לאט לאט).

לא אומר שהוא לא יכול להיות שחקן טוב בליגה, הוא כזה היום.
    אני לא רואה אצלו הרבה יותר אפשרות לעקומת שיפור ממה שהוא וברמות הגבוהות אתה נבחן בזכוכית מגדלת הרבה יותר חדה והדרישה היא להתעלות ועקביות, לי קשה לראות את זה קורה.

זו לא השקעה ששווה 50 מיליון לדעתי(עם קשר או בלי קשר לדרכון שלו, אנחנו כמועדון לא צריכים להתקבע על דרכון מסוים וכשכסף זה לא חסם).

מארסיאל? היה אפשר לראות כבר מהבכורה שלו בנבחרת צרפת שזה שחקן שיש לו את כל הכלים בעולם כדי להפוך לכוכב ענק, הרבה פחות סימני שאלה מקיין וגם אם קיין כרגע נראה "בשל" יותר.
    אין לי בעיה לשלם שכר לימוד על חומר גלם שצריך עוד התרככבות, תסיסה, אפייה וכל עוד זה שווה את זה, ומארסיאל שווה את זה ביג טיים.

3. yonmu Member

מבחינת פוטנציאל גם אני חושב שאין מה להשוות - הטאץ' והשליטה בכדור של מרסיאל מראים שמדובר בשחקן שיכול בהחלט להיות כוכב ברמה של רונאלדו או הנרי. מצד שני, זה שלקיין אין את זה לא אומר שהוא לא יכול להיות חלוץ מוביל בקבוצת צמרת. יש שחקנים שנותנים את הצבעוניות, ויש שחקנים שפשוט עושים את העבודה כמו שצריך, וקיין בהחלט בדרך להיות אחד כזה (ובסכומים של היום - זה שווה 50 מליון).

אגב, לא הייתי פוסל שיתוף פעולה עתידי ביניהם יחד עם ממפיס. זה יהיה שילוב מאוזן עם פוטנציאל בשמיים.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, קיין הוא חיית רחבה. לא זוכר הרבה זמן שחקן בן 21 בפריימרלייג עם התמצאות כמו שלו ברחבה. כשהוא תפס ביטחון בשנה שעברה הוא היה עושה מכל חצי כדור שנופל ברחבה, אפילו כדורים רעים, גול.
    אולי פעם 50 מיליון היה סכום גבוה מאוד שהולך לשחקנים מעטים בעולם, אבל במציאות הנוכחית, לשלם עבור סקורר אנגלי בן 22 שמסוגל לכבוש 30 שערים בעונה (כשהמספר יכול רק לעלות עם הניסיון ועם דקות בקבוצה איכותית יותר) 50 מיליון זה לא מחיר מופרז, בטח אם מחשבים כמה שנים של תפוקה ושערים אפשר להוציא ממנו.
    וכאן לפחות עיסקה על קיין מזכירה מאוד את העיסקה על מרסיאל (או רוני בזמנו). כשמחלקים את הכסף לכמות השנים שהוא יכול לתרום ליונייטד, אז הסכום, ושוב הכל רלוונטי לשוק היום, הוא לא מופרז.
    כשאני מסתכל על השוק היום, גם מבחינת מחירים וגם מבחינת חומר השחקנים שניתן להביא, אני חושב שללכת על קיין בקיץ, בהנחה כמובן ויגיע בסוף העונה לאותם מספרים כמו בשנה שעברה, זה צעד מתבקש. אבל עד הקיץ כמובן יש עוד הרבה זמן ויש לקיין עוד הרבה מה להוכיח, אז אולי שווה להניח לנושא עד לקיץ אז נהיה יותר חכמים...

5. k_700 Member

אז זהו השאלה היא לא רק עניין הכסף(ואני כן חושב שעבור סכומים כאלה אתה יכול לקבל הרבה יותר טוב מקיין, לצורך העניין אם זה קיין ב55 מיליון פאונד או לוקאקו ב-40 מיליון, מבחינתי אין בכלל שאלה, הבלגי ANY DAY) אלא שאלה של צורך.

כולנו מסכימים שמארסיאל זה הפרוספקט שאתה בונה סביבו, זה ברור לגמרי היום.
    וכאן נכנסת השאלה איפה בכלל מארסיאל הכי ירגיש בנוח להבנות. כרגע הוא מרשים על 3 עמדות שונות, בשמאל יש לו יותר נסיון אבל בסגנון שלנו זה נראה שפיכת זרע לבטלה לשחק איתו שם(פוגע ביעילות שלו).

כחלוץ מטרה הוא נראה הרבה יותר טוב מרוני אבל בסך הכל עושה דברים די טריוויאליים בדרישה מחלוץ מטרה(שרוני לא עושה שמינית מהם אז זה נראה כל כך הרבה יותר טוב).
    ושוב השאלה היא מה העמדה הכי נוחה למארסיאל להתפתח אליה.
    אם התשובה היא חלוץ מטרה אז אין שום הצדקה לשפוך 50-60 מיליון פאונד בשביל עוד שחקן לעמדה הזאת(צריך יהיה להביא עוד חלוץ אבל במחשבה על גיבוי ובטח לא בסכומים האלה).
    אני לא רואה אין אנחנו אי פעם חוזרים לשחק 4-4-2 עם שני חלוצי מטרה.
    אם מארסיאל ירגיש נוח להתפתח לתפקיד של רוני לאורך השנים אז אין ספק שצריך להשקיע כסף גדול בחלוץ מטרה טוב(ואז כבר אפשר להתחיל לזרוק אופציות לשולחן, אני ב55 מיליון פאונד חושב שאפשר להשיג אפילו שני חלוצים טובים מקיין, פשוט צריך לחפש ולא להתקבע למה שמציעה הליגה האנגלית).

קיין הוכיח יעילות ממש טובה ברחבה רק למשך חצי עונה, בואו לרגע לא נשכח את זה.
    הוא צעיר ונכון לא צריך לזלזל בחלוץ שנותן קבלות בדמות 25 שערים לעונה, אבל גם לא צריך להסתנוור רק מהמספרים.
    כשהוא יגיע למנצ'סטר יונייטד ב60 מיליון יצפו ממנו להיות טוב כמו רוברט לבאנדובסקי, מולר, אגוורו וסווארז, לשם צריך לשאוף, זה הסטנדרט שאני רוצה מחלוץ במנצ'סטר יונייטד ומצטער אני לא רואה את האפסייד שלו גבוה עד כדי להגיע לשם.
    פחות מזה זה אולי יספיק בשביל לאתגר את הליגה(וגם תלוי בכשירות של אגוורו כנראה).

6. nwish Member

מסכים איתך לגבי העובדה שאם הוא מגיע לאזור ה-30 שערים גם העונה, נצטרך לתפוס את דניאל לוי בבוקר ממש טוב כדי להוציא אותו ב-50 מיליון.

אבל, כתבת שהתגובות שלו איטיות? הבחור פרקטית עשה את שמו על העובדה שהוא מגיב במהירות לכדורים ברחבה ומסיים בצורה נהדרת בשתי הרגליים וגם בראש. אם תוסיף לנ"ל את העובדה שהוא נע בלי כדור ללא הפסקה, בן 22, אנגלי ועדיין מתפתח? הוא יהיה החתמה נהדרת אם וכאשר, וגם מאוד "יונייטדית" - דבר שחסר להרבה אנשים בסבך ההחתמות של לואי ואן חאל.

יותר מזה, לוקאקו ב-40 על פני קיין ב-55? השם ישמור, אולי דני אינגס ב-6 וזהו? הרגע אמרת שיש לך סטנדרט מסויים לחלוץ ביונייטד, אם קיין הוא כזה או לא (בלי קשר למחיר) הוא דיון שבו אנו חלוקים וכנראה יימשך עד סוף העונה, אבל לוקאקו הוא בטוח לא מה שאנחנו צריכים.

חוץ מזה, קיין ומרסיאל ביחד.. איכשהו רק המחשבה על הציוות הזה מרגישה לי כמו טרור להגנות הליגה.

קיין מרסיאל
    מאטה
    הררה באסטי
    שניידרלין

היהלום הצר הזה שאיתו אפילו פאקינג מויס מעך את ניוקאסל 4-0 בחוץ באחד המשחקים הטובים והמהנים שלנו בשנים האחרונות. לא יכול לחכות לראות את זה שוב.

7. k_700 Member

כן התגובות שלו איטיות . לא לכדורים ברחבה, אלא בכלל.
    תסתכל על טאץ' ראשון בהשוואה לטאץ' ראשון של שחקנים חלוצים כמו מארסיאל, סווארז, סטארידג', מולר.
    אין בכלל מה להשוות.
    הוא עושה תנועה ומשתדל מאוד, נו אז? אני לא חושב שהוא אי פעם ידגדג את הרמות הגבוהות ביותר ולשם אני מכוון בכל רכש להתקפה שלנו.
    כשהוא מגיע אלינו לא מעניין אותי אם הצטיין ממש מול סן מרינו בנבחרת או כבש שער נהדר כמו זה אתמול מול אנדרלכט, מעניין אותי אם יוכל להראות טוב כמו לבאנדובסקי רק אצלינו, על זה משלמים את הכסף.

לוקאקו מבחינתי לא פחות טוב מקיין היום בשום אספקט(והוא נע מדהים על המגרש וכמו במשחק האחרון שלהם הראה גם כמה ורסטיליות יש לו וכשהוא יכול הרבה פעמים להגיע מאחורי חלוצים ולשים להם כדורים מדודים על הרגל או על הראש) והאפסייד שלו הרבה יותר גבוה היות ומדובר בבהמת משא טיבטית שבכל מה שקשור לאתלטיות ועוצמה השמיים הם הגבול עבורו(או יותר נכון את התקרה שהוא יוכל לפגוש באספקטים האלה קיין עם טלסקופ לא יראה).

ההרכב שנתת פה זה חצי התאבדות.
    גם מאטה כ10 שזה בערך אומר חתיכת בור מהאיזור שלו ועד להרירה ובאסטיאן וזה גם בעיקר לא ישים.
    אתה לא משחק היום בלי אגפים ואם זה אומר לזרוק את מארסיאל לאגף רק בשביל הארי קיין? לא תודה.

מה החתמה יונייטדית בקיין? אולי החתמה טיפוסית לקבוצה שכבר אכלה כמה זרגים במו"מ מעייפים עם לוי, זה אולי הדמיון המתבקש היחידי.
    הרי די ברור איך דבר כזה יקרה.
    קיץ שלם לוי לא ישתין להצעות של 45-50 מיליון פאונד, בדד ליין אנחנו נראה את הנואשות הקבועה ונקבל את הארי קיין במחיר מבצע של סוף החודש- 60 מיליון פאונד, הידד, לפחות הוא אנגלי.
    ברצינות, לאיזה אוהדים חשוב שהחלוץ שלהם יהיה אנגלי ורק אנגלי? לדעתי חשוב קודם כל שהוא יהיה מהאופציות הכי טובות שיש שישדרגו את מה שיש לנו ויתאימו למערך.
    אם מארסיאל יכוון לעמדת החלוץ עד סוף העונה אז אין שום הגיון לתקוע שם עוד חלוץ שיעלה 60 מיליון פאונד, נגמרו להם הימים של ה4-4-2 המסורתי עם שני חלוצי מטרה "שיעשו טירור" לכל הגנה.
    אם מארסיאל יתפתח לתפקוד שונה אז יש הגיון בהבאה של חלוץ מטרה ואז השאלה מה האופציות הטובות בשוק.
    לוקאקו הוא אופציה טובה פה, אני הייתי בודק אופציות כמו איקארדי הרבה לפני שהייתי מתאבד על קיין וכל הכבוד לדרכון הבריטי שלו.
    אנגלים לא חסרים לנו בסגל, אנגלים צעירים ומוכשרים עוד עתידים להיות חלק מהסגל הראשון(טוואנזבה, וויליאמס הצעירים).
    את החלק הזה שאתה כאילו קונה את האנגלים הכי "נוצצים" להתקפה אני חושב שעדיף להשאיר לליברפול, הם מראים עקביות בנושא.

8. k_700 Member

ואן חאל מעדכן שאין פציעות חדשות לשבת.
    ואלנסיה עדיין פצוע, שניידרליין קצת חולה אבל התאמן ודרמיאן יסחוב הרחקה אחרי 5 צהובים.
    הווה אומר, יאנג כנראה ימשיך בימין.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שבקיץ האחרון דווקא עשינו הרבה מאוד מזה. כישרונות צעירים ומתפתחים, שחקנים שהצליחו בליגה וקיבלו מקפצה לדברים גבוהים יותר. האמת שרוב הרכישות שלנו בשנה וחצי האחרונות כאלו. נדמה לי שלמעט די מריה ופלקאו, לא היתה שם אף עסקה שהיתה נראית חריגה לפני שלוש שנים, נגיד.

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הרבה שגיאות בחלק מהדברים שנאמרו לגבי פפ, אבל זה לא רלוונטי אז לא אתייחס לזה.

הקבוצה הגדולה היחידה שהצליחה וזכתה בתארים עם שני חלוצים בשנים האחרונות היא יובנטוס. בשביל לשמור היום על קבוצה מאוזנת עם שני חלוצים אתה צריך הגנה חזקה וקישור סופר איכותי, הגנתית והתקפית, שיוכל להסתדר עם קבוצות שנוהגות לשחק עם חלוץ אחד בלבד.

אני מעריך את קיין, אבל אני לא חושב שהוא הספיק להוכיח שהוא שחקן ששווה לשבור בשבילו את הבנק, ואני גם לא חושב שיונייטד צריכים שחקן בעמדה הזו שיצריך שינוי מערכתי ומחשבתי עבור כל הקבוצה (ע״ע ואן פרסי). יש בסיס טוב ביונייטד, יש הרבה כישרון, הרבה יותר ממה שפרגוסון השאיר, אגב, ויש לא מעט יסודות טובים שואן חאל ניסה ועדיין מנסה להטמיע בבירור, ובהחלט יכול להיות שמהדברים האלה יהנה דווקא המאמן שיבוא אחריו כדי לנסות לשפר את השיטה וללטש עוד יותר את החבר׳ה הצעירים כדי להפוך את הקבוצה לקבוצה מנצחת. וזה בסדר, ואן חאל לא עושה עבודה מושלמת או משהו שקרוב לכך, לטעמי, אך הוא בהחלט עושה דברים חשובים שאולי יבשילו רק עם המאמן שיבוא אחריו.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  11. Sir Alex Las' Killa

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

במחשבה שנייה, אתם צודקים, מי צריך עוד שחקן התקפה שאשכרה מסוגל להבקיע? תראו איך ברצלונה נכשלה כשהוסיפה את סוארס למסי וניימאר.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסרטון למעלה מראה מצוין את הסיבה למה ואן חאל יוחלף בקיץ. הוא פשוט לא מודע למצב. אי אפשר לתקן טעות אם אתה לא מודע לטעות לה. איך אפשר לטעון שמול הרוסים תקפנו 85 מתוך 90 דקות? איך אפשר לטעון שבכל המשחקים השנה אנחנו תוקפים כל הזמן ורק בגלל שלא כובשים במשחק כזה או אחר יש ביקורת? מישהו צריך לספר לו שהנעת כדור סתמית במרכז הקישור או בהגנה זה לא לתקוף. לסיום הוא קינח ואמר שעשינו היסטוריה כשניצחנו את הרוסים. עצוב כמה שהוא לא מודע למצב.

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/15
  14. פול סקולס Member

אז אנחנו צריכים לעשות לו הנחות כי היריבות שלנו שמות 10 שחקנים מאחורי הכדור?
    למה מה עושות הקבוצות שמשחקות נגד סיטי או ארסנל? נותנות להן את כל השטח שבעולם, יוצאות עם 8 שחקנים קדימה בכל הזדמנות?

בחיאת רבאק לואי, אם אתה רוצה לקבל מאיתנו הנחות תמצא טיעונים טובים יותר.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. מי אמר שיונייטד לא צריכה עוד ״שחקן התקפה שמסוגל להבקיע״?

2. מה הקשר בין מחט ותחת? עשית כאן השוואה בין שחקנים שונים לגמרי בסיטואציה שונה לגמרי.

מצב נושא:
הנושא נעול.