מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

אם יונייטד לא תתמודד העונה על אליפות, אז צריך להקדים את הפנסיה של ואן חאל בשנה אחת

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי הרבה מה לומר, ויש לי חששות כבדים, אבל האמת שככל שחשבתי על זה יותר החלטתי שאין שום טעם בהתעסקות הזו כרגע. נגיע למשחק הרשמי הראשון ונראה מה קורה באמת.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה דעתכם לגבי פדרו ? בעד נגד?

4. Raulito Madridista

כבר דיברנו על זה והפורום שחזר אחורה מחק את הדיון - הוא המחליף של קראק כמו די-מאריה? אוי-ואבוי. אגב ואן-חאל אמר לפני כמה ימים שדי-מאריה נעלם "אין לי מושג איפה הוא" - בדיחה. פדרו נמצא בירידה תלולה ביכולת, הוא משחק בקבוצה שהיא מפלצת כדורגל ולכן המספרים שלו עוד סבירים אבל הם משקרים. זה לא המצב של שחקן שזקוק לריענון וייתן יותר בקבוצה חדשה. כגיבוי הוא טוב אבל 30 מליון יורו?

אגב, ואן-חאל מאיץ בהנהלה למכור את דה-חאה, שימו לב לציטוט האחרון שלו לגבי השוער שדחה הצעה על חוזה חדש בגובה 11 מליון יורו לעונה. יונייטד חשפה את המדים החדשים אגב ודה-חאה לא מופיע בשלט הפרסום.

משהו אחרון: יונייטד עם קאריק ושיינדרלין באמצע? רך מידי. יונייטד עדיין בשלב שהיא צריכה לעשות התאמות נגד הקבוצות החזקות.

5. alexshw Member

מי אמר שואן חאל דוחק למכירת דה חאה? האס הספרדי שנראה שהוא הדוחק בכל הכוח לביצוע העסקה.
    אין ליונייטד אלטרנטיבה ראויה ואין לה כנראה בעיה גדולה שילך בחינם בעונה הבאה.
    לגבי התנהגות של דה חאה אז היא כפוית טובה אם כי כמובן זכותו של כל אחד לא להאריך חוזה.

6. alexshw Member

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד אחד זה כאילו ״די מאריה אף פעם לא היה כאן״, אז ההפסד לא כזה גדול. מצד שני, כולם יודעים עד כמה הוא יכול להיות טוב, ושככל הנראה המחליף שלו הולך להיות פדרו ע״פ התקשורת, זה נראה כמו מהלך לא כ״כ חכם מצד ואן חאל ויונייטד, בלשון המעטה.

בכל אופן זו צריכה להיות החלטה משמחת מאוד עבור היריבות של יונייטד לצמרת.

Sir Alex Ferguson ו-שי אוהבים את זה.
  8. golding מנהלים

אותי זה בהחלט משמח. אני מעריך את פדרו והייתי שמח לראות אותו אפילו בצ'לסי, אבל הוא לא יכול לתת את מה שדי מריה נותן והוא לא השחקן שישדרג את ההתקפה של יונייטד. צריך לזכור שיש עוד חודש עד לסגירת חלון ההעברות, יכול מאוד להיות שפדרו הוא לא החיזוק ההתקפי היחיד שיגיע...

9. alexshw Member

השמחה אולי צריכה להיות בכך שלא התקאלם. במצב שנוצר בו הוא מראה על המגרש שלא מעוניין להיות ביונייטד וגם במצב בו ואן חאל לא מצליח למצוא לו מקום בהרכב, הנזק בהמצאותו עלה על התועלת.

אמרתי לחבר שלי עוד במחצית העונה שעברה - זה או ואן חאל או די מריה

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לראות בפדרו מחליף ישיר לדי מריה זו טעות מכמה סיבות. גם בגלל שכדורגל לא עובד כך - שחקן בא, שחקן פחות טוב מגיע = קבוצה טוב הפחות. אלא גם משום שהבאנו הקיץ את דפאי, שעוד לא ברור מה בדיוק אנחנו אמורים לעשות איתו, אבל אם ואן חאל לא ישחזר בעונה עצמה את ההצבה שלו במרכז ממשחקי ההכנה, הרי שהוא קלאסי לתפקיד באגף.

Sir Alex אוהב/ת את זה.
  11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כנראה שמראש הוא רצה להגיע לפריז והגיע אלינו כברירת מחדל, במצב הזה זה נידון מראש לכישלון.

יש לנו רקורד מזעזע עם ארגנטינאים. ורון היה פלופ, היינצה וטבז היו טובים אבל עזבו בטעם רע, ודי מריה משלב את שניהם.

12. Raulito Madridista

הנה שוב התגובה המפורטת שלי בנוגע לדי-מאריה.

אני לא מצליח להבין את הדחף לוותר על קראק אמיתי כמו די-מאריה אחרי עונה אחת בלבד. ואן חאל מגזים ודי מאריה לא פרימדונה אלא שחקן שעובד ועושה גם הגנה, מעבר לקסם ברגליים. שחקן ברמה הזו חייב לקבל עוד צ'אנס. מה, הוא לא סבל מכך שנבנתה קבוצה חדשה לחלוטין? גם ניימאר לא רשם עונת בכורה מזהירה בבארסה, אלף-אלפי הבדלות. כמה שחקנים טובים מדי-מאריה כבר יש באנגליה למשל? האזרד וזהו. הוא יותר טוב ממאטה. דפאיי? מי מבטיח שהוא ישתלב בזריזות כזו.

אני חושב שמנצ'סטר יונייטד התאכזבה מדי-מאריה וגם די-מאריה התאכזב ממנצ'סטר יונייטד. אני מקבל את זה שהייתה לו עונה לא טובה, אבל זה יכול לקרות לאו דווקא בגלל מעבר לליגה חדשה או משהו כזה. אחרי חמש שנים מעולות, גם לדי-מאריה מותר שיהיה פאנצ'ר. הוא סיים עונה עמוסה עם ריאל והגיע עד לגמר המונדיאל, סבל מפציעות וברוב הזמן הייתה תחושה שהוא משחק לבד, אולי קצת עם רוני וזהו. הוא לא פרימדונה אלא שחקן שקורע את התחת, הוא מופיע בימין, בשמאל, מתחת לחלוץ וגם עושה הגנה, בריאל הוא היה נכנס לאמצע וגורם לשינוי מערך - 4-2-3-1 בהתקפה אבל 4-3-3 בהגנה וזה היה מאוד משמעותי, תשאלו את מוריניו. הוא שחקן עובד על המגרש ולא הייתה שום בעיה. הבעיה אצל ואן-חאל שמסתכסך עם שחקנים בכל מקום ומוצא שעירים לעזאזל. ממש דחף אותו לעזוב. אגב, לפי הסטט' די-מאריה בישל אשתקד 11 גולים, ממוצע של בישול בכל שלושה משחקים - לא מה שאתה מצפה מקראק של 80 מליון אבל זו כמות סבירה.
    עונה טובה של די-מאריה, משהו שמתקרב לכושר השיא שלו - יכולה לקרב משמעותית את יונייטד לזכייה באליפות, הוא אחלה שובר שיוויון, שחקן של 20 בישולים בעונה. ואן-חאל גם לא בדיוק היה שם לדעתי כדי לבלום את המשבר או הנסיגה ביכולת שלו, הפציעות שהגיעו בחצי השני של העונה גם לא עזרו. אני באמת חושב שדי-מאריה לא היה עם גישה מחורבנת וגם לא היה כזה גרוע, כל החיבור של הקבוצה היה לא טוב ורוב נקודות האור - פלאייני, ולנסיה ואשלי יאנג למשל - כלל לא היו בתכנון. אנשים התרגלו כנראה להתאקלמות מהירה ומדהימה כמו של כריסטיאנו בריאל או סוארז בברצלונה וזה לא המצב. בעונה הראשונה שלו בספרד - ניימאר כבר 15 שערים ב-41 הופעות שזה כמעט כלום בהתחשב בהתקפה הפסיכית של ברצלונה. גם אוזיל חווה עונה לא טובה בארסנל ואף-אחד לא חשב לזרוק אותו.

המחיר טוב מאוד בהשוואה לשחקן שאתה נחוש להיפטר ממנו. בפועל, לא פשוט להביא קראק, תראה את מקרה סטרלינג למשל. פדרו? נו באמת

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  13. alexshw Member

גם אני חושב כך רק מוזר לי ששחקן בא ליונייטד מתוך ברירת מחדל. צריך להיות מטומטם אמיתי כדי להצטער על זה שאתה ביונייטד ולא בפ.ס.ז'.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

דיברנו על זה שבוע שעבר. היתרונות של פריז הם הכסף, העיר, והקבוצה הטובה מבין השתיים עם יותר סיכוי בצ׳מפיונס. היתרונות שלנו-מועדון מפואר יותר והשתתפות בפרמיירליג ולא בליגה הצרפתית. די ברור מה יותר קורץ לשחקנים מסוגו. גם אני לא מבין את זה אבל שיהיה לו לבריאות.

15. alexshw Member

יונייטד בהחלט נמצאת באיזור המשכורות שפ.ס.ז' משלמת. פאריז הייתה עיר אטרקטיבית גם שהקבוצה שם לא הצליחה אפילו להגיע לאירופה והפסידה למכבי חיפה.
    אני פשוט מאוד לא אוהב ששחקן לא אוהב את המשחק.
    עם כל הכבוד אין שום סיבה לעקם את האף שאתה משחק בקבוצת פאר אנגלית רק בגלל שאתה לא משחק בליגה צרפתית.

מצב נושא:
הנושא נעול.