מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

קרטייקר לא בעיה למצוא. המועדון הגיע למצב בו עצם עזיבת ואן חאל יכולה לעשות טוב ולשחרר את השחקנים לשחק כדורגל. המצב הזה כבר חודשיים שורר במועדון.
    ואן חאל הוא מאמן שלא מעט שחקנים שונאים. אולי שלישי בתחום לרפא ומגאת.

וודי מתוקף תפקידו נושא בסופו של יום באחריות לכל מינוי של מאמן.
    זה הבעיה בלהקשיב למאמן מי צריך להיות יורשו. הוא אמר ואותו אחד שיקשיב אחראי אחר כך.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  2. פול סקולס Member

גם אני בדיוק קראתי על זה וזה נשמע הגיוני.
    אם גיגס לא רוצה, שיתנו לניקי באט לאמן. שיתנו לפרגי לאמן דרך סקייפ.

אסור לאיש הזה להיות הפנים שמייצגות את מנצ'סטר יונייטד.
    לעזאזל, הקבוצה הזאת מחמיאה ליונייטד של מויס.
    בעולם תקין, לא אני ולא אף אוהד אחר שלנו אמור היה לכתוב את השורה הזאת, בשום תסריט שהוא, לעולם.

Sir Alex Ferguson, ofirmala ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שטויות וסיסמאות. לגלייזרים יש את המלה האחרונה, בבירור. השאלה היא כמה הם מוכנים לומר אמן לכל מה שוודוורד אומר. ואנחנו לא יודעים מה הוא אומר.

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו מצטט את אלכס ורושם ״שטויות וססמאות״.

http://www.sharegif.com/wp-content/uploads/2014/05/1-01Dumb-and-Dumber-quotes.Xxx

5. alexshw Member

זה לא ססמאות. הגלייזרים לא מבינים מה זה נבדל ולכן נתנו את הקבוצה לניהול שותף ל ceo. וודי אחראי עיקרי למשבר של יונייטד.

אלה הנצחונות של יונייטד ב - 25 משחקי האחרונים - שניים מהם הושגו בתוספת הזמן
    Man Utd 1-0 CSKA
    Man Utd 2-0 WBA
    Watford 1-2 Man Utd
    Man Utd 2-1 Swansea
    Man Utd 1-0 Sheff Utd
    Liverpool 0-1 Man Utd
    Derby 1-3 Man Utd
    Man Utd 3-0 Stoke

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/16
  6. פול סקולס Member

קרטייקר באמת לא בעיה למצוא, אבל מי אמר שאנחנו בכלל מחפשים אחד כזה?
    העיקר לחסוך כמה מיליונים על מענק הפיטורים של ואן חאל. לבזבז את אותו הכסף על כל מיני חוטבי עצים זה בסדר גמור, כמובן...

7. alexshw Member

ילד, אני רואה כדורגל עוד מלפני שהיית בתכנון. לא רוצה אל תקרא.
    בהצלחה עם הפדופיל שלכם עד 220.

אותי מעניין לראות כדורגל, אותי מעניינת תחרות ואותי מעניינים תארים.
    אם בא לך לאונן על הודעות של K700 אז תאונן. מי מפריע לך.

הפסד הכנסות צפויות יעלה על כל חיסכון של מענק פיטורים.
    ההתנהלות של וודי לא ברורה גם מבחינה כלכלית. ניתן היה להציל את העונה לפני חודש, חודש וחצי, חודשיים.
    אפילו עכשיו הפער 6 נקודות מטופ 4, אפשר לנסות.

8. פול סקולס Member

רק לדמיין את הפרצופים של כל החבר'ה מאדידס ושברולט... :D

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ממש בטוח שכל כך קל למצוא קיירטייקר שיודע שהוא מגיע רק עד סוף העונה, וחושש שמשהו מעונת הזוועות הזו תהיה רשומה גם ברזומה שלו אחר כך על לא עוול בכפו. אני לא הייתי מגיע לסיטואציה הזו אם לא מובטח לי סיכוי הולם לקבל את התפקיד אחר כך.

ואני שוב אומר, אם מוריניו יכול/רוצה להגיע רק בעונה הבאה וגיגס לא רוצה להיות מאמן זמני, אז יש פה בעיה ואפשר להבין למה יש רצון לנסות למשוך עם ואן חאל. למרות שכבר ממש ממש אי אפשר. ועדיין, צריך מנג'ר.

10. alexshw Member

אז שיהיה וורן ג'ויס או ניקי באט בסדר? מה ז"א קרטייקר יחשוש שהכישלון ירשם לו ברזומה? קודם כל קרטייקרים זה בדרך כלל עוזרי מאמנים - אנשים מתוך המערכת, שנית כל אין מהם ציפיות, רק לשפר את האווירה במועדון.
    יש מצבים בהם בלתי נסבל יותר להשאר עם מאמן נוכחי. יונייטד הגיעה לשלב הזה.
    לא מבין איך אתה יכול לזלזל בנושאי תדמית שהזכרתי כשיונייטד זה מותג עולמי, פרט לכך יש עוד דברים כמו כבוד עצמי של אירגון ,דאגה לאוהדים שלו שהם סביבתו הטבעית. מה גם שהכל בסוף קשור לעניין כלכלי שיכול לתת את אותותיו בעתיד.
    אתה לא באמת רוצה לראות שחקנים עושים בכוונה, אם הם כבר לא עושים לפחות חלקם, אתה לא רוצה לראות אוהדים זועמים שמנסים באיצטדיון חלילה לפגוע במאמן.
    אין שום הגיון להחזיק את ואן חאל עוד שנייה אחת במועדון. מצטער.

ולגבי גיגס, אז אתה יודע מה? כן מגיע לו ללכת הביתה יחד עם ואן חאל. הוא חלק אינטגרלי מכישלון של 3 השנים האחרונות. כעוזר מאמן הוא שותף לכל תהליכי האימון וכל ההכנה למשחקים.
    ואם הוא לא משפיע כלל על כלום, אז זה אומר שהוא פשוט מיותר.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/16
  11. פול סקולס Member

דאגה לאוהדים? תעשה לי טובה. להנהלה אכפת ממצב הרוח של האוהדים בערך כמו שאכפת להם מכל הילדים המסכנים בסין או בנגלדש שתופרים את החולצות שהם אחר כך מוכרים לנו במאה ליש"ט.

12. alexshw Member

הם רואים בהם לקוחות אבל האם חברה לא אמורה לספק את לקוחותיה? גם מנקודת מבט המאוד צינית וצרה של לראות רק הכנסות, וודי שרוכב על עידן פרגי בשיווק שלו, עשה מהלכים שבטווח ארוך יפגעו בהכנסות אם זה ימשך ככה. יונייטד עדיין מכניסה כל כך הרבה כסף על אדי עידן פרגי.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

@alexshw אתה לא שופך את התינוק עם המים. לא יכול להיות שהדבר הראשון שבאט יעשה כמנהל אקדמיה, זה לשלוח אותה לעזאזל לכמה חודשים כדי לאמן את הבוגרים. לא יכול להיות שג'ונס, שלפי מה שאומרים עושה עבודה טובה, יזרוק את הצעירים לכמה חודשים.

קשה לי להאמין שהמועדון לא חושב קדימה, לא מתכנן תוכניות לעונה הבאה. אני סבור שמנסים להיאחז בוואן חאל כי הוא עדיין נתפש בשבועות האחרונים לפחות כעדיף מהאלטרנטיבות, שלא ממש ברור מה הן. עד כמה הם יוכלו להמשיך להאמין בכך, אין לי מושג.

אני בהחלט מזלזל בנושא התדמית שדיברת עליו בעבר. יונייטד צריכה לפטר את ואן חאל לא כי היא צריכה לשדר שהיא לא תקבל תוצאות לא טובות וכדורגל לא טוב, אלא כי היא לא צריכה לקבל תוצאות טובות וכדורגל לא טוב. זה העניין, ולא מה שהיא משדרת. להראות לעולם שאנחנו מענישים את מי שמאכזב אותנו, זה לא האישיו.

לגבי גיגס, אני לא יודע כמה אחריות יש לעוזר מאמן (אצל מויס הוא היה סתם בצוות, ועוד כמאמן שחקן, לא רציני יותר מדי). והאמת שהוא לא מעניין אותי, יונייטד גדולה יותר מריאן גיגס.

ושלא יהיה ספק, אני לא חושב שוואן חאל צריך להיות ביונייטד עוד. הוא לא היה צריך להיות כבר בדצמבר. אבל לצעוק שצריך להעיף והכל זה יפה. זה לא קרה. אני מנסה להסתכל על זה מנקודת המבט של מקבלי ההחלטות ולנסות להבין למה זה לא קרה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/16
  14. alexshw Member

איפה ג'ויס עושה עבודה טובה בליגת ה u21? למי אכפת מהליגה הזו.
    למה ביונייטד הכל צריך להיות מורכב כל כך? אין בעיה למצוא קרטייקר. אם רוצים.

15. alexshw Member

אגב כל תושבי העיר הרנינג משם מגיעה מדטיולנד, יכולים להכנס לאולד טרפורד - 47800.
    הקבוצה הדנית לא שיחקה חודשיים לפני המשחק מול יונייטד וניצחה רק במשחק אחד מתוך עשר האחרונים.

מצב נושא:
הנושא נעול.