מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

התשובה של יונייטד לניל מלור :)
    זה מה שנקרא: "כל מה שתעשו, אנחנו נעשה טוב יותר".

2. VAR Member

@alexshw @אמיר ע
    השאלה היא האם פרגי לא האמין ביכולת של פוגבה להתפתח לשחקן ברמה הזאת או שהיה לו אנטי לטיפוס המעצבן שהוא (אותה הסיבה שבגללה זרק את בקהאם). אם זו אפשרות א' אז זו פאשלה שלו, אבל אין מאמן שלא מפספס שחקנים מסוימים, בטח אחרי יותר מ25 שנים כמאמן הקבוצה. אם זו אופציה ב' אז קשה לומר שהוא טעה. אני לא יודע איך להגדיר את פוגבה - קובי בדיון האיטלקי קרא לו דלביוב ואין לי מושג מה זה אומר (רק יודע שכל רוסי ששאלתי אותו טוען שאין לזה תרגום בעברית), אבל טיפוסים כמו פוגבה וטיפוסים כמו פרגי לעולם לא יצליחו להסתדר אחד עם השני.

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/16
  3. Sir Alex Las' Killa

ניל מלור היה אנטי כדורגל מהרגע הראשון. לראשפורד דווקא יש כדורגל. עד כמה הוא מוכשר? את זה לא נדע בקרוב. מה שבטוח, שההזדמנות שהוא ושאר הצעירים קיבלו הערב תרמה להם יותר מכל משך השוהות בליגת המילואים במצטבר.

4. alexshw Member

אז אני סבור שזו האופציה הראשונה וכפי שאמיר הסביר לך שפרגוסון הראה סימני הזדקנות בשנים האחרונות וזה אגב הכי טבעי שבעולם.
    תזכיר לי מתי הוא החזיר שחקן מבוגר לקדנציה שנייה? או שחקן מפרישה?
    גם תראה באופן כללי טביעת העין שלו לצעירים וגם לרכש ירדה בשנים האחרונות - האחים דה סילבה, קלברלי, בוטנר, פאוול, וולבק, ג'ונס.
    זה נראה יותר חבר'ה שמתאימים לשחק ביונייטד של 2003 - 2005.

ודולבויוב זה קללה לבן אדם שעשה מעשה אידיוטי.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא לא מסכים לגבי חלק מהשחקנים שציינת, אלכס. לחלק לא קטן מהם היה כישרון, השאלה היא איך הוא מתפתח. לא במקרה לחלק גדול מהרשימה, אלה שאני מעריך יותר - רפאל ופאביו, וולבק, ג'ונס - היו המון המון פציעות. וולבק גם מצטרף לרשימה של השחקנים שפרגי נתן להם צ'אנס חלקי בלבד - זרק אותו לאגף, לך תפתח ככה חלוץ שצריך להשתפר מול השער...

לא חושב שטביעת העין שלו נפגעה, אלא היישום של מה שהעין ראתה.

@Heroball לא יודע אם פרגי חשב שהוא יהיה כ-ז-ה טוב, אבל כנראה שהוא חשב שיש לו מה לחפש אצלנו. עובדה שהוא רצה לתת לו חוזה חדש...

6. alexshw Member

פציעות מן הסתם לא עזרו אבל וולבק מעולם לא היה מוכשר מספיק בעיניי גם על מי היית מוותר עבורו כ 9 אם הוא גם התחרה שם עם רוני או ואן פרסי או ברבא וגם הראה שהוא לא סקורר. זה יונייטד ותמיד הייתה תחרות קשה בעמדות האלה.
    לגבי ג'ונס היה הימור וסכום די מופרז עלי מישהו שבקושי הראה משהו בליגה.

על רפאל אין לי מה להרחיב אף פעם לא תפסתי ממנו גם בגלל מימדיו ועוד יותר בגלל משחק הגנה שלא קיים בכלל. מגן חסר מוח.

בליון עלו כבר על הבלוף. הקרדיט שזכה ביונייטד נבע לא מעט מכך שפרגי מעולם לא ספר את העמדה הזו במגרש.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק הגנה זה משהו שאפשר לפתח. אצל רפאל זה לא התפתח מספיק בגלל הפציעות. וגם אחרי שהיתה לו אחלה עונה ב-2012/13, בעונה הבאה הוא חזר להיות בעיקר פצוע. ככה אי אפשר להתקדם. גם סקולס לא היה מגיע ככה לכלום.

8. alexshw Member

לדעתי זה לא היה מספיק מפותח בגלל נתונים אישיים שלא מתאימים לשחקן שמתיימר להיות מוביל בפרמייר ליג בעמדה הזו.
    הוא לא מגן שמתאים לליגה אנגלית.
    פציעות יתכן וקשורות לעניין הזה. יותר מאבקים פיזיים לשחקני ההגנה, עומס רב לשחקן בקבוצה שיש לה 4 מפעלים.
    הכל קשור אחד בשני.

אגב בגלל חשש שלי מאי העמידה במאמץ או במאבקים הפיזיים אני מתנגד להגעת רויס שכמובן הוא שחקן גדול ונחוץ כשהוא בריא הבעיה שאני לא הייתי מהמר שזה יקרה לו מספיק זמן בשביל שבאמת יתרום, אם יעבור לפרמייר ליג ואחרת חבל על הכסף.

9. WellNeverDie Member

מי פצוע למשחק נגד ארסנל?
    יש לנו בלם כשיר פרט למקנייר?

דה חאה ומרסיאל מה מצבם? סמולינג?

10. k_700 Member

יש את רוחו שבעקרון עלה אתמול לשחק אחרי 4 חודשים אבל לכו תבנו על זה משהו.

ולנסיה חזר לאימונים אבל מן הסתם לא יזרק ישר למשחק מול ארסנל ואולי דארמיאן יהיה כשיר.

מארסיאל מתח אתמול האמסטרינג רבע שעה לפני המשחק ככה שלא צריכים לבנות עליו בשלושה שבועות הקרובים.

סמולינג גם כן סוחב איזושהי מתיחה וגם בורטוויק ג'קסון נפצע לפני המחצית בגביע.
    זה אומר שמתאבדים מול ארסנל עם מרכז ההגנה האיטי ביותר שהיה לנו בהיסטוריה בחיפוי של שני מגנים ילדים(או רוחו בלי כושר).

הקישור מטריד לא פחות.
    שניידרליין עושה את העבודה כשהוא לא מצוות ליד קאריק הבעיה שהרירה נוראי כבר כמה משחקים ומאטה מאחורי החלוץ זה מתכון להרבה מתפרצות מנגד(כלומר נגדינו).

באמת שזה יהיה נס פח השמן אם אנחנו יוצאים מהמשחק בראשון בלי תבוסה.

11. alexshw Member

מאז שואן חאל הגיע 26 שחקנים חדשים ערכו את הבכורה שלהם במועדון.
    בעונה שעברה - 14- הררה, לינגארד, בלאקט, פריירה, רייס, יאנקו, די מריה, פלקאו, בלינד, רוחו, תורפ, שואוף מקנייר, ולדס
    העונה כבר 12 - שוויני, דפאי, שניידרלין, דרמיאן, רומרו, מרסיאל, בורתוויק ג'קסון, וארלה, לאב, רילי, ראשפורד, פול

רק 3 מהם עשו זאת בגביע הליגה

12. k_700 Member

ליברפול-יונייטד בשמינית.

אפשר להתחיל לאהוב את המפעל הזה.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

קיבלנו את ליברפול, הדבר האחרון ששתי הקבוצות צריכות זה מפגש כזה.

14. k_700 Member

הדבר האחרון ששתי הקבוצות האלה צריכות? לדעתי הדבר הכי טוב שיכול להיות לשתי הקבוצות האלה בשממון שנותר להן.

יוסיף עניין למפעל הזה, יוסיף עניין כי אף אחת מהן לא תוותר על זה, לדעתי הכי טוב לשתי הקבוצות.

טוטנהאם אגב מקבלת את דורטמונד עם משחק ראשון בגרמניה.

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  15. alexshw Member

ליברפול תנסה להיות הקבוצה האנגלית הראשונה שתדיח את יונייטד באירופה.
    בעבר ארסנל וצ'לסי בליגת האלופות, טוטנהאם במחזיקות ואברטון ובגביע ערי הירידים נכשלו במשימה.

עם ההרכב שהיה אתמול ליונייטד יהיה בלתי אפשרי כמעט להדיח את ליברפול.

מצב נושא:
הנושא נעול.