מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אמור להקשיב ל-Jon_LeGossip ?!?!

2. k_700 Member

זה קשקוש שרץ כל השבוע הג'ון דה גוסיפ ממש לא הראשון שפימפם את זה.

יש תקופה כזאת בשנה שכל העיתונאים בטוויטר ידביקו לנו את איברהימוביץ וכמה שהוא רק חולם להגיע אלינו בגיל 35.
    אפשר להתייחס או שאפשר למצמץ ולהמשיך הלאה.

3. alexshw Member

לפחות אם מפיצים שמועות שיהיו עם הגיון כלשהו.
    תגידו רוצים את זלאטן כי הוא בחינם וחושבים שיתרום בסדר.
    אבל הסיבות שהציגו מצחיקות.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ברור שאין שום סיבה הגיונית להביא אותו (גם את שוייני הבאנו כדי שיהיה מנטור ותראו איך זה יצא), אבל בגלל שוודוורד הרבה פעמים מזכיר ילד קטן שמשחק במנג'ר, אולי הוא ילך על זה.

5. k_700 Member

את שוונשטייגר רצה מאוד ואן חאל, גם הגיע בגיל 30-31.

אם מוריניו ירצה וידרוש את איברהימוביץ' ואם חלילה גם נביא לו אותו אפשר יהיה לפתוח סטופר לקריסה הידועה מראש.
    לא יפתיע אם מוריניו יתפס עליו, ישלו איזה קראש על חלוצים בדמדומי הקריירה.
    למה להביא לוקאקו כשאפשר לפנטז על חוד של איברהימוביץ' ורוני.

6. alexshw Member

מוריניו לא מתאבד מקצועי כמו ואן חאל.
    הבאת איברה יכולה לקרות רק אם יחשבו עליו כתוסף לדלק. על כל פנים איברה הוא האחרון שמתאים לתפקיד כזה, כי הוא כל הקריירה רגיל להיות במרכז העניינים.

גם כתבו שאישתו רוצה לחזור ולגור במילאנו.

7. k_700 Member

מוזר כי אני זוכר אותו בונה עונה על חוד של אטו ואטו ואז בהמשך בוכה על זה שאין לו חלוץ.

בקיץ האחרון הוא לא זיין תמוח שהוא יחזיר את פלקאו לימי גדולתו?(כלומר בנה עליו).
    נקווה מאוד שהוא לא יבנה עונה על שני חלוצים זקנים, אני לא אופטימי לגבי זה.

8. alexshw Member

נכון הבאת פלקאו זה נטו רכש של אגו כי לכל בר דעת ברור שהשחקן הזה גמור בגלל אותה פציעה, אבל הכישלון שלו העונה היה במישור של יחסי אנוש. הוא באופן הזוי לחלוטין הרס את האקלים בצ'לסי, הרס את היחסים עם כולם שם כמעט.
    זה כישלון במישור שונה מאשר ואן חאל.

אם הוא מגיע ויש לו הרבה זמן לצפות בבעיות של הקבוצה ולהסיק מסקנות אני לא חושב שנראה בניה על רוני או איברה וממילא השוודי לא יבוא.

9. k_700 Member

הכשלון של מוריניו העונה הוא בכל המישורים, ממש לא בעיקר ביחסי אנוש.

בשלב מסויים כשהקבוצה שלו כבר הייתה כל כך מדוכאת מהסגנון שהוא דרש לשחק אז גם בעיות בקשר שלו עם השחקנים שהוא עצמו הביא החלו לצוף.

אני ממש לא אופטימי בקשר לזה שמוריניו ידרוש להעיף את רוני הקיץ, אני אפילו אהיה מופתע.
    למוריניו יש אגו כמו שציינת וגם קראש המון שנים לרוני, בימים נורמאליים רוני גם שחקן שמאוד מתאים למאמן כמו מוריניו והוא גם הקפטן..

הלוואי שמה שכל כך ברור יקרה מיד בקיץ וכשגם אפשר עוד לעשות ג'ובות על רוני בדרך לסין, נקווה שזה מה שמוריניו יראה, אני לא אופטימי.

10. alexshw Member

אפילו שאטו היה מעבר לשיאו הוא עדיין נראה טוב יותר ממה שרוני נראה העונה על כל פנים עובדה שב - 2014 הוא הביא את דייגו קוסטה. גם אם היה להם מלאי חלוצי 9 בעייתי באותה עונה, אין מה להשוות בין משחק התקפה שלהם ושל יונייטד של ואן חאל.
    כרגע הספקות הכי גדולים עם מוריניו זה איך הוא יתקשר עם הסביבה ולא על איזה חלוץ יבנה.

11. k_700 Member

אני לא מבין אני צריך להתנחם בזה שחלוץ בן 34 שהיה בינוני נראה יותר טוב מהחלוץ הכי גרוע בפריימרליג??
    אטו זו החלטה רעה של מוריניו, פלקאו כשברור שהיה צריך עוד חלוץ בקיץ לצ'לסי שיתן מנוחה לשרירים של קוסטה(ופייט) זו החלטה רעה מאוד של מוריניו.

היו לו עוד כאלה(דרוגבה?), אבל מעל לכל זו היהירות שלו שמכתיבה את ההחלטות שלו.
    הרי פלקאו לא הגיע באמת מתוך כוונה להיות תפאורה בסגל, הוא הגיע כי מוריניו ביהירות האופיינית שלו היה חייב להראות שהוא מחזיר בגרושים את החלוץ הגדול של אתלטיקו מדריד, כולנו יודעים איך זה נראה בסוף ממעמקי המקום ה17 בטבלה.

למה אני צריך להיות אופטימי בכלל שהוא לא יעשה אותו שטאנץ גם בקיץ הזה? אני לא אתפלא אם הוא יחליט ללכת בעונה ראשונה על חלוץ וטרן נוסף כאילו כזה שאמור להוריד מהמעמסה על רוני(שאני באמת מאמין שמוריניו ירצה להשאיר אותו).

הספקות לגבי מוריניו הם בכל המישורים, ממש לא רק באיך יתקשר עם הסביבה:

1. האם הישיבה בחוץ קצת גרמה לו לשנות את התפיסה של עצמו על איך שהכדורגל צריך להראות עם הרבה כסף ב2016??(יש גבול כמה אפשרים לעלות עם שחקני התקפה שרגילים לעשות הגנה וללחוץ ולחיות על ה2-3 מתפרצות הקטלניות שאמורות להגיע תוך כדי משחק, זה מייאש ומדכא את השחקנים).

2. האם מוריניו יסגר גם על שחקנים שהוא מביא?? תסתכל על פליפה לואיז למשל, היה לו חתיכת יהלום שהביא בלא מעט כסף מאתלטיקו, תראה איזה פספוס גדול, תחשוב כמה הוא היה יכול להועיל וכשמוריניו גם ככה בזבז המון כסף בקיץ על באבא רחמן שבכלל לא שירת אותו.

3. מה עם צעירים? אוקי אפשר לבוא עם אג'נדה שבגדול התפקיד שלך הוא לא לגדל צעירים, אבל לפספס ככה כל כך הרבה צעירים מוכשרים, את לוקאקו, את דה בריינה.
    מפחיד מאוד לחשוב שעין של מישהו מיוחד פספסה כשרונות כאלה גדולים, כאלה שהייתי מת שיבואו אלינו(בעצם מי לא היה רוצה?).
    4. תקשורת- התנהלות מולה. לא צריך להרחיב, האיש הוא תמיד ישאר קריקטורה ותמיד יביא כותרות השאלה עד לאיזה רמה הוא ירחיק לכת.
    כל המקרים הבזים האלה עם הרופאה והעוזר שלה וזה שבחר להאשים את השחקנים שלו, אלה שצריכים להלחם עבורו, אלה דברים בלתי נסבלים.
    האם הוא למד מזה והתבגר? או שכשהג'ננה תעלה לו זה יחזור?

5. פה אין לי כוח להרחיב אבל גם בניהול משחקים הוא כשל בענק העונה, חילופים, רוטציות, לקרוא מתי שחקן כמו איבנוביץ' הופך משחקן של טעות למשחק לשחקן שהוא אולי הגרוע בפריימרליג על העמדה שלו וכנראה צריך קצת אוורור בצד(וזה תופס למאטיץ' ותופס לססק שהיה איום בתקופה שלו).

אפשר להרחיב ולתת עוד הרבה נקודות, העונה שלו הייתה כמו כדור שלג מתגלגל, דבר הוליד דבר, חלק מהאוהדים שלהם פה התריעו על מחדלים כבר בקיץ.
    זה ממש היה הרבה יותר מיחסי אנוש, היחסי אנוש פגעו בו מהאמצע ועד הסוף, הייתה עוד התנהלות רעה ומיושנת לפני כן.

12. alexshw Member

בשורה התחתונה סגל כמעט זהה של שחקנים הציג תוצאות הפוכות ב - 180 מעלות בהפרש של חודשים בודדים.
    נכון שהוא נכשל העונה בריענון הסגל ועדיין באקלים נורמלי בקבוצה זה היה עולה באליפות אבל אפילו לא בטופ 4 ובטח לא בהדרדרות לתחתית.
    יש הרבה דוגמאות לקבוצות שלא עברו ריענון אבל אין כמעט נפילות כל כך קשות ופתאומיות.
    זה אפילו יותר גרוע מהסגל שעבר מפרגי למויס.

13. k_700 Member

אתה קצת שוכח איך הסגל המדהים שלו נראה בכל החצי עונה השנייה בעונה הקודמת.

היו כאלה שחשבו בקיץ שבלי שינוי בתפיסה, שבלי להביא שחקנים שיתאימו לכדורגל מודרני יותר זה ילך ויחריף מהכדורגל הרע של החצי עונה השנייה.
    הם לקחו אליפות קלילה כי הכאילו יריבה שהייתה להם על התואר זו סיטי וזהו.

אבל זה הרבה יותר מלרענן סגל.
    גם עם הסגל שלו היה אפשרי לשחק כדורגל הרבה יותר טוב, לפחות מול קבוצות שבוודאות נחותות מצ'לסי(והינה בלי הרבה טראראם רואים את זה גם בתוצאות תחת הידינק).
    הכדורגל המיושן שלו, הדרישות המעיקות שלו מהשחקנים, ההגנה הגנה הגנה גם אם היריבה ממול היא אסטון וילה בבית מה שהובילו בסוף להתרסקות שאולי הייתה ידועה מראש(אולי לא בעוצמה אבל יש גבול כמה אפשר לשחק כדורגל כזה עם שחקנים שגם לא מתאימים ולא רוצים לשחק את זה ולהצליח).

14. alexshw Member

זוכר את הכדורגל בחצי השני של העונה, עדיין הוא לקח את הנקודות, נכון בדרך משעממת.
    אין אחד שציפה לכזו התרסקות. מי שהזהיר צדק אבל גם המזהירים לא ציפו למצוא את עצמם בתחתית באמצע העונה, גם לא ציפו שזה יעלה בטופ 4.
    יותר מדי שחקנים בכירים שם הפסיקו פשוט לשחק, הריב עם הרופאה הפופולרית על שטות גמורה הוסיף שמן למדורה.
    הוא נפל קודם כל במה שדווקא הייתה תכונה טובה במיוחד שלו בצ'לסי, זה להיות אהוד על העובדים במערכת והשחקנים. הואשרף עם כולם שם את כל הגשרים.

15. danielblum94 Member

אני דווקא מאוד בעד איברהימוביץ'!
    קודם כל הבן אדם אחד הווינרים הכי גדולים ששיחקו את המשחק
    שנית על היכולת שלו גם בגיל 34 אין עוררין והוא ללא ספק עדיין אחד מהחלוצים הגדולים בעולם
    ומעל לכל זה לבחור יש אופי אין סיכוי שהקבוצה תיראה אנטיפתית והבחור ישתוק.
    כמובן שאשמח גם אם לוקאקו הנפלא יצטרף אלינו ביחד איתו וישלים חוד אימתני.

מצב נושא:
הנושא נעול.