מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

משחק בשישי זה נהדר לטעמי ויפה שסוף סוף יש גם קצת התחשבות מצד הליגה בכל מה שקשור לאירופה.

בקשר לחולצת אביבס שלנו- לא יודע זה נראה לי במבט ראשון די מזעזע הפסים האלה.
    אולי פשוט יקח זמן להתרגל.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בטח שהיה, 0-0 נוראי מול סנדרלנד באולד טראפורד ב-2006, וגם כמה מחזורי בוקסינג דיי.

3. alexshw Member

את ה - 0:0 לא זכרתי וכמובן פרט לבוקסינג דיי :)

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נראה לי שגם המשחק הנפלא של ארסנל בעונת הבלתי מנוצחים מול ליברפול בהייבורי עם שלושער של הנרי היה ביום שישי, ועוד בצהריים.

5. k_700 Member

במארקה מדווחים שאתלטיקו מדריד דחתה בזה אחר זה הצעות בשווי של 200 מיליון יורו במצטבר על השחקנים שלה.
    לפני שבוע דחתה הצעה על גריזמן מבאיירן, שבוע שעבר דחתה הצעה של 26 מיליון פאונד של סיטי(אומרים שהם רוצים שיפגשו את הסעיף רכישה שלו שהוא על 40 מיליון יורו- אולי יעד גם בשבילנו לקראת סוף החלון), אתמול אומרים שהם דחו הצעה על קוקה מצ'לסי(65 מיליון יורו) וההצעה האחרונה שנדחתה היא שלנו על יאן אובלק(35 מיליון יורו).

כמובן שצריך לקחת את זה בערבון מוגבל אבל מעניין לראות אם באמת נסמן אותו לקראת סוף החלון.
    הוא שוער עם פוטנציאל בשמיים אבל יש להם את מיגל אנחל מוייה שפתח את העונה שעברה(19 הופעות), מעניין יהיה לראות אם נצליח לשלוף אותו משם שנה אחרי שחתם.
    הלוואי, מעדיף אותו על הברברת המיותרת עם לוריס שבספק אם תוכל להגמר בחלון הזה(הוא גם צעיר הרבה יותר- בן 22).

6. alexshw Member

מויה פתח את העונה אבל אחרי הצגה של אובלק נגד לברקוזן נדמה לי הוא זה שהפך לשוער ראשון שם.
    הגיל של לוריס מצוין לשוער והיתרון הגדול שהוא מכיר את הליגה.
    לא רוצה שיעברו עם אובלק אותו תהליך כמו עם דה חאה.
    ונדמה לי שבגוביץ' היה קצת נמהר בקיץ.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. k_700 Member

אתה יודע זה לא חוק שחקוק בסלע ששוער בן 22 בהכרח יעבור את אותו תהליך שעבר דה חיאה.
    אגב, אם אתה דואג מבחינת כדורי גובה ויציאה אליהם אז זה דווקא אספקט חזק מאוד אצל אובלק.
    וגם אם כן, התהליך עם דה חיאה שכולם בוכים עליו ערך בדיוק שנה וחצי, אולי קצת יותר.
    במצב הזה אתה יכול להרוויח שוער בגיל 24 שהפוטנציאל שלו הוא להגיע לרמות הגבוהות ביותר.

ולוריס בגיל מצויין לשוער? אולי. עוד 4 חודשים הוא בן 29. נכון שגיל 29 זה הרבה פעמים הכניסה לשנות השיא או השיא של השוער.
    אבל תסתכל על מקרים כמו קאסיאס לדוגמא, שוער ענק שבגיל 31-32 כבר לא נראה חצי מהשוער שהיה.
    עכשיו תוסיף למעטפת הזאת 50 מיליון פאונד שלוי כנראה יצליח לחלוב ממך(כבר הבהיר שאין מצב שלוריס עוזב בפחות מ"שיא העברות עולמי לשוער") והינה גם סביב לוריס פתאום יש לא מעט סימני שאלה של האם העסקה הזאת בכלל כדאית.

8. alexshw Member

אני מעדיף שירצו את דה חאה והוא ימשיך עוד עונה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  9. k_700 Member

את זה כולנו מעדיפים אבל אתה יודע יש רצוי ויש מצוי.

10. alexshw Member

אולי אוספינה כפיתרון ביניים. נתן חצי עונה טובה בארסנל. על כל פנים אובלק כלל לא משוחרר.
    יש את אופציית לוריס, סילסן(שבאייקס הבהירו כי יעלה הרבה) ואולי הנדנוביץ'.
    אובלק לא אופציה ריאלית ולא זולה בכלל.

זה בדיוק הבעיתיות שציינתי אתמול. יונייטד מרחה את העסק ואם תרצה למצוא שוער חדש היא עם הגב אל הקיר ובעמדת נחיתות.

11. k_700 Member

אוספינה? לא תודה.
    סילסן? לא עוד יותר גדול( ואני קצת מפחד שבאמת סימנו אותו).
    הנדנוביץ' לא אופציה יותר ריאלית מאובלק(בעיקר כשלאובלק יש סעיף שחרור).

לא יודע לפי מה החלטת שהוא לא אופציה ריאלית.
    נכון הוא תפס שם את הספוט הראשון(אבל ערך 11 או 12 הופעות בהרכב) אבל אם תניח לו הצעה של 4.5 מיליון יורו לעונה לשוער בן 22, האם פתאום יכול להיוץ שזה יהפוך לריאלי יותר?/ שלא לדבר גם על האפשרות לשחק במועדון יותר גדוך, אחרי הכל...

לא אופציה זולה אבל בהשוואה למה שאולי יסגר עם לוריס ב31.8 כל עסקה נראית הרבה יותר זולה.

12. alexshw Member

אני גם לא רוצה את סילסן הנקודה שבכל מקרה הקבוצה תהיה נתונה לסחיטה. מן הסתם על שוער עם רזומה צנוע יותר המחיר יהיה נמוך יותר כנראה.
    מניח שלאובלק סעיף שיחרור גבוה.

את סילסן גם אני לא רוצה, אבל האופציה שלו עלתה

13. k_700 Member

סילסן לא צריך להיות אופציה גם אם אפשר להשיג אותו בחינם.
    שוער בינוני מאוד, בטח לא שדרוג על רומרו.
    נכון שהקבוצה תהיה נתונה לסחיטה אבל אף שוער בשוק לא יעלה לך כמו לוריס.
    אני לא רואה הגיון בלשלם 50 מיליון פאונד על שוער בן 29, גם אם אתה נורא נורא עשיר.

פול סקולס אוהב/ת את זה.
  14. Raulito Madridista

אני זוכר עוד משחק גדול שנערך ביום שישי: צ'לסי - מנצ'סטר יונייטד, מחזור שני בפריימרליג בעונת 2002/03. תיקו 2:2 אטרקטיבי בגשר. גאלאס כבש שער יתרון מהיר לצ'לסי, אבל בקהאם השווה בגולאסו אמיתי ברגל שמאל(!) אחרי שקיבל כדור ארוך והיתל בדסאיי בדקה ה-26. צ'לסי עלתה שוב ליתרון משער אדיר של זנדן אבל יונייטד הגיבה שוב עם שער של גיגס בדקה ה-64.

http://news.bbc.co.uk/media/images/38214000/Xxx/_38214476_becks_goal300_emp.Xxx

אובלאק הוא השוער היקר בהיסטוריה של הליגה הספרדית. הוא היה פצוע בתחילת הדרך באתלטיקו, מויה נכנס לשער ואז התהפכו היוצרות באותו משחק רבע גמר ליגת האלופות. מדובר בשוער מעולה שבהחלט מזכיר את דה-חאה. יונייטד הימרה בזמנו על דה-חאה ושילמה עליו שכר לימוד בעונת הבכורה ולכן לא זכתה באליפות, וזה חלק מהמשחק. ההבדל הוא שאתלטיקו הפעם כן יכולה לשמור את שחקני המפתח אצלה והיא לא צריכה את הכסף. אתלטיקו מודל 2015-16 היא לא מודל אתלטיקו 2011. האמת שיש מעט מאוד קבוצות שיכולות משמעותית לשמור על שחקני המפתח יותר ממנה. כמובן שגם שיותר קשה לרכוש שחקנים סמוך לסיום מועד ההעברות, תג המחיר קופץ. לדעתי השארה של דה-חאה לעונה נוספת לא תיתן כלום. לא הייתי משווה בין הוגו לוריס לבין איקר קסיאס שהיה שוער ראשון בריאל מדריד בגיל 20 להוציא הרפתקאה קצרה עם סזאר. וכן אם אלה הסכומים על לוריס זה מחיר מופרז. אם דה-חאה עוזב כדאי ליונייטד לכלול את קיילור בעיסקה הוא שוער ענק.

חואן מאטה כמספר 10 זה דווקא יכול להיות מאוד מעניין, הוא גם שחקן של מספרים. אבל כנראה שזו לא השיטה.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאף פעם לא הבנתי את הרכישה שלו..עלה לא מעט ואין לו מקום בהרכב של הקבוצה,שחקן טוב אבל לא כזה שיעשה את ההבדל בקבוצה כמו שלכם, היגיע בעיקר בגלל להרגיע את הפאניקה ממויוס בינואר.

מצב נושא:
הנושא נעול.