מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיליון קילומטר. להבין משחק וליישם זאת עם 11 בני אדם על המגרש זה שני דברים שונים לחלוטין. טוב שיש את ההבנה, כמובן, אבל לבדו לא מבטיח דבר.

לא רואה סיבה לשמוח בנפילתו של נוויל, אבל אני מבין למה מישהו עלול להרגיש אחרת. אלמלא הקשקושים שהיינו שומעים - שאולי נכונים ואולי לא - על האפשרות שגיגס יהיה המנג'ר שלנו, משום סיבה הגיונית, זה לא היה כך. אני בטוח שכולם ישמחו לראות את שחקני העבר שלנו משתלבים במועדון, אך מסיבה טובה.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני אשמח כל עוד הם כמו בובי צ'רלטון-מתעסקים ביחצ"נות ובעבודה תקשורתית ותו לא. לתת להם לקבל החלטות מקצועיות? פחד מוות. הייתם נותנים למישהו שכל העונה מסנגר על רוני להחליט משהו, גם אם קוראים לו פול סקולס?

alexshw אוהב/ת את זה.
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שונא הצהרות פומפוזיות. ומה אם גם ריאל וברצלונה וסיטי וצ'לסי ינסו להוציא מהן שחקנים, אבל השחקנים הללו - מה לעשות - ירצו למצות את החוויה הזו של לסטר לפחות עם העונה הבאה בליגת האלופות?

אנחנו הרבה מאוד דברים, אבל אלוהים אנחנו לא.

אלעד אוהב/ת את זה.
  4. k_700 Member

אני ממש מפחד להוציא את זה מהפה שלי, אבל אני ממש לא בטוח שמוריניו גם לא מחזיק מרוני.
    היה לו קראש עליו בעבר, למוריניו יש את הג'וק הקבוע הזה בראש שהוא כן יכול להחזיר שחקנים גדולים מפעם למסלול.
    פחד אימים לחשוב על זה, אני מאוד מקווה שמוריניו מגיע עם דיעות מגובשות על מה שראה חצי שנה מהצד ולא הולך שוב על ניסוי מעבדה על הגב של הקבוצה.

5. Sir Alex Las' Killa

אמיר, מה הקטע הזה שלך לצטט את התגובות שלי באופן חלקי ולהוציא אותן מהקשרן?
    זה ממש לא מה שרשמתי שם. אנחנו אלוהים? פשוט מגוחך. הנה גם אני יודע...

מאיפה אתה יודע את זה?
    מגניב אה?

התגובה שלי הייתה;
    ''תאורטית אם יונייטד לא מצליחה להוציא שחקנים מיובה ובאיירן זה נסלח. גם אם יונייטד לא מצליחה לפגוע בסקאוטינג זה נסלח. אבל אם יונייטד לא מסוגלת להחתים שחקן ממועדון בגודל של לסטר סיטי, עם כל הכבוד לעונת האליפות, וודי חייב ללכת הביתה. התפיסה הזאת של אין שחקנים בעולם הזוייה לחלוטין.''

אם אתה לא מסוגלל לצטט את הדברים שכתבתי עדיף שתמנע.

נערך לאחרונה ב: ‏30/3/16
  6. פול סקולס Member

לרוב האנשים יש זיכרון קצר מאוד.
    מוטי איווניר נכשל כישלון גדול במכבי ת"א, וזה לא מפריע לו בקריירת הפרשנות שלו.
    גרהאם סונס, למשל... הפאדיחות שהוא עשה בליברפול כבר בנות יותר מעשרים שנה.

רוב הפרשנים הם שחקני עבר, ומבין שחקני העבר יש לא מעט מאמנים. רוב המאמנים נמצאים על הסקאלה איפה שהוא בין נכשל לבין עובר בקושי...

קיצר, אם כל מאמן שנכשל בקבוצה מסוימת היה גם צריך להגיד שלום לקריירת הפרשנות שלו,
    חברות ההפקה בעולם היו צריכות למצוא כל מיני אבי מלר ונדב יעקובי ... אני לא בטוח שזה עדיף :)

alexshw אוהב/ת את זה.
  7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בסדר, אבל יש הבדל בין רוב הפרשנים לבין המעמד המיוחד שהיה לגארי נוויל. לפני שהתחיל לאמן הוא היה הגורו של הפרשנים, אחד שבכל העולם צופים בקטעים שלו מ-MNF בתור מופת לפרשנות כדורגל. כשהוא יחזור, ייתכן שיסתכלו עליו כסתם עוד מאמן כושל שמפרשן, בדיוק כמו סונס, מויס, גלן הודל ושאר הבינוניים שממלאים את הטלוויזיה.

8. k_700 Member

אין מצב כי הוא לא אפור משעמם,מונוטוני כמוהם.

הוא חריף מדי, מעניין מדי, חוש הומור ועובר מסך בצורה נדירה עם קארגר.

9. JohnTerry26 Member

הוא יכול להיות מעניין אבל עדיין המעמד שלו יירד כפרשן, לפחות לדעתי. וזה כמובן רק בגלל שהוא היה נחשב ה-פרשן.
    עם זאת אין מצב שיסתכלו עליו כמו אל אלו שהזכרתם כי הוא הרבה יותר טוב.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנה, ציטוט מלא, מרוצה? אבל איך זה משנה את הדברים בין הציטוט המלא לציטוט החלקי?

אתה סימנת מטרה, למטרה קוראים וודוורד, והיגיון לא ישנה לך שום דבר. לסטר לא צריכה כסף, כך שהצעות שלנו לא בהכרח יפתו אותה למכור. ואם שחקנים של לסטר רוצים להישאר שם לפחות עוד שנה כדי לשחק עם המועדון הזה בליגת האלופות - דבר שלא יחזור - אז למה צריך להאשים את וודוורד או להאשים מישהו ביונייטד?

הדברים אף פעם לא תלויים רק בנו.

11. Sir Alex Las' Killa

אם אתה לא מבין את הפער בין לא להחתים שום מטרה משמעותית ל'אנחנו אלוהים'... חבל על הזמן.
    אבל אחלה איש קש.

12. Bon Argumentum Ad Hóminem

אני אעשה סלט. בא לי.

מוריניו ונאוויל הם אותו בנאדם. שניהם צריכים להרוויח את המעמד שלהם בחזרה. נאוויל רוצה לחזור להיות הפרשן הכי טוב בטלוויזיה, מוריניו רוצה לחזור להיות בולדוג שנוא מרוב שהוא טוב. נאוויל יוכל להשכיח את הקדנציה הקצרה שלו על הקווים אם יגנוב את ההצגה שוב ויהיה חד כתער כפי שהיה, עם הזמן ישכחו לו גם את ולנסיה, ברגע שיאפיל על שאר הפרשנים באולפן; ספסול רוני יהיה אחד המבחנים הראשונים של מוריניו ביונייטד לאם ימונה. מוריניו חייב להמציא את עצמו מחדש בחודשים האלה. אם הוא ידע לספסל את רוני, זאת תהיה מעין אינדיקציה מסוימת לזה שהוא אולי חוזר לעצמו. עם אטו זה היה מוצדק, עם טורס ופלקאו פחות. זה או לספסל אותו או להחזיר אותו לכושר משכנע. אין אמצע. רוני הוא רק שחקן אחד, אבל הוא ציר שלם בסגל שמתחדש סביבו. היכולת שלו תקרין על הקבוצה כולה, לא רק כקפטן, אלא כשריד פרוגוסוני שנראה כמו המועדון כולו - גמלוני, מבולבל, חסר-כיוון; נאוויל יצטרך להרוויח את המרות המקצועית שלו חזרה, ועכשיו כשהוא היה שם וחטף תבוסות שהוא לעג להן, זה יהיה לו קשה יותר. יהיה מעניין בסה"כ.

Eric Cantona אוהב/ת את זה.
  13. alexshw Member

כבר לא משתלם ליונייטד להחזיק את רוני. גם לא בתור שחקן ספסל.
    עדיף לפנות את הפיירול לשחקני הווה.

רוני לא באמת יכול להיות קפטן מצליח. לא במצבו הפיזי ולא באופי שלו.
    צריכים לחפש מנהיגים אחרים.

14. alexshw Member

לגזור, לשמור ולמסגר

15. פול סקולס Member

הם חושבים שעשו אותנו באצבע... צילמו אותו רק עם פלג הגוף העליון, שלא נראה את הגבס והקביים

אם מישהו יסכים לתת לנו כסף עליו, צריך לשלוח להם שוקולד וזר פרחים בדואר

מצב נושא:
הנושא נעול.