מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

אם זה לא breaking news זה לא רלוונטי בקשר לכשירות שלו.
    ג'ונס זה בדיוק הדמות שיכולה להיות כשירה ובעוד 5 דקות לא.

אגב מסייה ווין רוני צריך לחזור לשחק עם האנדר 21 שבוע הבא, שאלוהים יעזור לכולנו אם הוא ידחף להרכב ישר.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לשים את הציניות בצד, אני חושב שרוני הוא דוגמא לשחקן שהיכולות הפיזיות המדהימות איפשרו לו בגיל 16 לשחק כאילו היה בן 25 בשיאו ובאופן טבעי בגיל 30 הוא כבר ״רץ״ ומשחק כאילו היה בן 60 במשחק ידידות של פנסיונרים שיתרמו את הכסף לנזקקים כאלה ואחרים.

אני מעריך שהסיפור זה שחיקה ופציעות רבות בגוף מגיל צעיר, אם כי יכול להיות שהבחור באמת גם לא שומר על עצמו.

3. k_700 Member

אתה כמובן צודק ויותר מזה כבר בגיל 28 התחלנו לדבר על זה שהנסיגה הפיזית שלו היא גדולה מאוד.
    כמה שחפרנו על זה בפורום השני כשצד אחד הסתנוור מכמה משחקים טובים שלו כחלוץ בין מרץ לאפריל בשנה שעברה וזימר שהוא "בסך הכל בן 29 ומוח הכדורגל של רוני יאפשר לו לשחק לפחות כמו סקולס וגיגס"...
    וצד שני ידע כבר אז להתריע על הנורא מכל- כלומר הזוועה שאנחנו עדים לה השנה.

הסיפור אצל רוני מעל לכל הפציעות זה קודם כל גנטיקה.
    שחקן שתמיד היה עם אחוז שומן גבוה מאוד בגוף ומה לעשות זה חלק מההתבגרות של הגוף שרואים אותה בצורה בולטת בעיקר בענפי ספורט כאלה, שבהם הזמן פועל רק לרעתך.
    פציעות לא הוסיפו וגם האופי שלו שמקבל מעצמו יותר מדי חיזוקים מאז שנהיה קפטן גם לא תרמו לסיפור, אבל זה קודם כל גנטיקה.

4. alexshw Member

זוכר היטב שפרגוסון אמר פעם שרוני מאבד את כושרו הפיזי מהר מדי. אני חושב שיש פה גם רמז שהוא לא מצטיין בשמירה על הגוף.
    זוכר תמיד שכל פציעה קטנה הייתה תמיד עוצרת לרוני את המומנטום. אחריה היה לו לוקח זמן לחזור שוב לאותו כושר.
    בשורה התחתונה גם ככה מדובר בשחקן גדול ובקריירה גדולה. לשחק 13 שנים ברמות הכי גבוהות זה מאוד מכובד.

אין אפס, בהנחה שפציעות חמורות לא פגעו בקריירה, אז מי שיודע לשמור על עצמו משחק עד גיל מתקדם ברמות גבוהות.
    רוני לא מצטיין בתחום. אני לא חושב שהוא הפעיל תוכנית שלמה שגיגס הפעיל בזמנו שכללה יוגה ועוד כל מיני דברים שהבריאו לו את הגוף.

5. k_700 Member

לגיגס יש גם גנטיקה נדירה מאוד, תראה כמה הוא רזה לאורך כל הקריירה(שזה בלי ספק קשור לזה שגם כמעט ולו היו לו פציעות שרירים קשות ב20 שנה של קריירה מקצוענית).

אנחנו כאילו מבקרים את רוני על זה שהוא אולי עושה את המינימום בשמירה על הכושר שלו, אבל מי בכלל אמר שהוא רוצה קריירה כל כך ארוכה??
    הבן אדם משחק מגיל 17, עשה ימבה כסף, הוא יכול בקלות להיות הפרצוף של הליגה הסינית עם 500 אלף פאונד בשבוע גם אם יגדל עכשיו כרס כמו של פושקאש ואנחנו יודעים כמה כסף גדול מניע את רוני לאורך כל הקריירה.

6. alexshw Member

יכול להיות, מה שחשוב שיונייטד יכירו בכך שהגיע זמן פרידה ויתעלו את הפיירול לשחקנים שיועילו בהווה או בעתיד הקרוב.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם שניכם.

באמת מעניין אם וכאשר שמוריניו יגיע הוא יזרוק אותו ברגע הראשון או לא. אם להקצין, יש מצב שזה יסמל גם את הקדנציה שלו במועדון. באופן אישי, גם אחרי שהימרתי על רוני כמלך השערים של הפרמיירליג לעונה הזו ושפלקאו הוא לכל הפחות החתמה סבירה בצ׳לסי עם אחלה תקרה להצלחה, אני לחלוטין כבר לא מאמין בחלוצים שיכולים לחזור לפורמה טובה אחרי שאיבדו את היכולות הפיזיות שהיו כ״כ תלויים בהם.

8. alexshw Member

במקרה של רוני היה קצת קשה לצפות יכולת כה ירודה כמו שהוא הציג העונה, גם אם הוא לא היה בדיוק שחקן העונה גם בשנה שעברה ולפני שנתיים.
    בכללי קיבלתי את הרושם שהוא שם קצוץ על המקצוע באופן מובהק בפגרת הקיץ ופשוט חזר שמן.
    במקרה של פלקאו החששות שהוא עבר פציעה משנת קריירה היו עוד כשחתם ביונייטד. החתימה בצ'לסי זה כבר היה כישלון ודאי. מוריניו חשב שהאגו שלו ינצח את הטבע. פלקאו פשוטו כמשמעו שחקן גמור לצערם של כל חובבי הכדורגל בעולם.

9. k_700 Member

לא מסכים, זה היה נושא שהתווכחו עליו המון אם רוני מתאים להיות חלוץ מוביל העונה או לא(או בכלל חלוץ חוד).
    תלך לדיונים בעונה שעברה, תמצא מלא כאלה.

אני באופן כללי אף פעם לא התרשמתי מהתרומה של רוני לאורך זמן כחלוץ מטרה יחיד. הוא נתן עונה אחת ממש טובה כזאת אבל עדיין עם תנודות גדולות מדי ודווקא בימים שההשפעה שלו על המשחק הייתה הרבה יותר גדולה מחוץ לעמדה הזאת.הסיומת של רוני מול השער גם אף פעם לא הפילה אותי, יש לו בארסנל המון שערים גדולים והוא באמת שחקן שיכול להכריע התמודדויות, אבל אין לו פיניש קטלני מספיק כדי להחזיק חוד לאורך עונה שלמה לבדו.

רוני זה חלוץ שצריך לשחק עם הפנים לשער ולא עם הגב, צריך לשחק עם חלוץ מלפניו(רוני של פעם, כן?), צריך להיות קרוב לקישור כשמסביבו שחקנים שעושים תנועה. אני ממש לא הייתי רגוע לצאת לעונה הזאת עם רוני כחלוץ מטרה בכיר. כשואן חאל אמר בארהב בקיץ שרוני הבטיח לו להיות חלוץ של 25 שערים העונה כבר דיברתי על זה פה עם אמיר ואואן 007 שזה מה שיכול להרוס לנו את ההתקפה העונה.

אני רק מקווה שלא מכינים לנו איזה חלום בלהות של רוני וזלאטן אחד ליד השני, אם זה מה שיהיה אפשר לסגור את העונה הבאה מוקדם ואנחנו גם בטח נפספס לא מעט כשרונות צעירים על הדרך, אז במקרה כזה גם העתיד יעמוד בסימן שאלה.

10. alexshw Member

האמירה של ואן חאל כשלעצמה הזויה(גם בשיאו כמה כבר עונות רוני סיים עם 25 שערים בעונה או יותר ובכלל בעונות בהם רוני תפקד בעיקר כחלוץ חוד הסתיימו ללא תואר) ורבים ציינו את זה שחובה לחזק יותר את החוד, יחד עם זאת החולשה האדירה של רוני קשה לצפות. יש פה ממש קריסה ביכולת שלו לעומת שנים עברו.
    לא חשבתי שאני אתפלל לכך שיחמיץ את היורו בגלל פציעה.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

חכו, חכו, תיכף רוני חוזר מפציעה, נזרק היישר להרכב של יונייטד בחודש האחרון של העונה וכמובן להרכב של אנגליה ביורו. כל זאת, כשאנחנו יודעים שלוקח לו לא מעט זמן להתחדד אחרי היעדרות.

12. Gass12 Member

הכותרת " הסיוט שאינו נגמר " כ"כ הולמת.
    מישהו יודע לספר לי למה עלינו רק עם עשרה שחקנים?
    חואן מאטה הכלומניק פשוט לא נחשב.

13. k_700 Member

דווקא הצעירים נראים טוב, מכניסים אנרגיה, משחקים מהר.
    החילוף של קאריק בהררה בזמן הנכון.

14. alexshw Member

הרגע המרגש של העונה

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מצד אחד זה מאוד מרגש. מצד שני, תקנו אותי אם אני טועה, אבל הבנתי שיש הרבה זעם כלפי סר בובי מצד המשפחות של הרוגי המטוס במינכן, כאילו הוא רודף כבוד (סטייל שמעון פרס) שעסוק בהוקרה של עצמו בעוד מההרוגים המועדון התעלם הרבה שנים.

מצב נושא:
הנושא נעול.