מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. nwish Member

מאמין שכן, מקווה שאין צורך ושחוזה (לפחות מקדים) כבר חתום. יותר משאנחנו צריכים את מוריניו המנג'ר, שהוא מעולה, אנחנו משוועים לאישיות כזו כרגע, שכחנו מה זה להיות ruthless עם שני הליצנים שעברו אצלנו.

ofirmala אוהב/ת את זה.
  2. Gass12 Member

למען האמת ,אף פעם לא אהבתי את מוריניו ואת סגנונו, אבל אחרי הצונאמי שעברנו מאז פרישתו של הס'ר, אין שום ברירה.
    אנחנו צריכים מאמן אסרטיבי שיודע ומבין מה הוא עושה .שיחזיר את האמון והאמונה.אני לא אוהב את מה שהפכנו להיות. צפויים,משעממים, אנכרוניסטים
    אבל הכי מעליב, אף אחד לא סופר אותנו בOT . פעם שחקני היריבות היו משלשלים לילה לפני .
    בונוס אחד אני כבר אוהב. מאטה לא ישאר.

3. Wazza Member

אני דווקא מעדיף שמאטה יישאר לסגל לשם רוחב הסגל שלנו. יש לו משחקים טובים מדי פעם.
    לדעתי הראשונים שצריכים לעוף על טיל הם פלאיני, יאנג, ולנסיה, קאריק, ג'ונס ורוחו.
    את האמת שגם את בלינד אני לא הכי אוהב. תמיד יש בלאגן סביבו באזור הרחבה. די חוגגים עליו, למרות שהוא לא אמור להיות בלם.

4. alexshw Member

בלינד צריך להשאר. בדיוק בשביל להרחיב את הסגל זה שחקן קלאסי.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כל כך הרבה שחקנים בינוניים וחסרי אופי יש לנו בסגל ודווקא למאטה אתה נטפל? כן, יש לו את המשחקים שהוא נעלם, הוא לא הכי יציב, זו הסיבה שהוא אצלנו ולא בריאל מדריד, אבל ביום טוב הוא בין הבודדים אצלנו ששייך לרמות הגבוהות, והיו לו לא מעט ימים כאלה אצלנו (אנפילד, מזכיר לך משהו?).

בלינד משחק כל העונה בעמדה שזרה לו, בגלל המחדל של מי שהחליט לא לקנות בלם בקיץ. היו לו משחקי נפל לצד תצוגות נפלאות, מבחינתי הוא כן זכאי להישאר עוד עונה ולנסות להוכיח את עצמו, לא כבלם פותח כמובן אבל ביתר העמדות. לכו תדעו איך שואו יחזור מהפציעה, צריך שיהיה לנו מגן שמאלי טוב כגיבוי ובלינד עדיף על רוחו המטומטם (אני ממש מתחיל לתעב את הבחור הזה), יאנג ובורת'וויק-ג'קסון.

6. Gass12 Member

אתה מכיר את המשפט האלמותי של המורה :" ממך קאריק אני מצפה ליותר "?
    דווקא בגלל רמת הציפיות שלי ממנו. אני מקבל ברוב המקרים כלומניק על המשבצת הכי חשובה של " עושה המשחק ". הוא מתחבא, מתקל הכי גרוע EVER .מסתבך עם הכדור ומביא את עצמו אל מצב שלוקחים ממנו את הכדור. משחק לרוב עם הצד או הגב אל השער ולא עם הפנים.
    בשביל 5 הברקות בעונה אני לא צריך אותו. אביא שחקן אחר איכותי שישב על המשבצת הזו שמבחינתי תפוסה בכלומניק.
    בורתוויק ג'קסון הוא אחד הכשרונות הטובים שעלו העונה. ההגבהות שלו מאגף שמאל מעדן ותענוג. פוסו מנסה יהיה כוכב. אני מעדיף לסיים בהסכמה אחת, גם אני חושב שרוחו מטומטם.

7. avdz7 Member

חואן מאטה הוא סוג של דוד סילבה לעניים. אנחנו שואפים לרמה מסויימת, אני לא רואה אותו שם. את רוחו ובלינד הייתי משאיר במקסימום בתור שחקני גיבוי, לא מעבר לזה. לקנות בלם זה מבחינתי בראש הרשימה. קאריק, גונס, פלאייני אאוט. גם את המגן האיטלקי הייתי מטיס בחזרה לטורינו. השאלה אם שוב יהיה ניקוי אורוות כזה רציני כמו שהיה אשתקד, כי קשה לי להאמין שהסגל יעבור עוד טלטלה רצינית.
    אגב, פוסו מנסה שהוזכר - גם אני מצטרף לדעה החיובית עליו. פוטנציאל ענק. מה התפקיד המקורי שלו, אגב?

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/16
  8. alexshw Member

מאטה שחקן איטי מדי ובהחלט לא מספיק דומיננטי לקבוצה ששואפת לתארים. זה שחקן לקבוצות שנאבקות על טופ 4 וביונייטד זה לא מספיק.

9. k_700 Member

מאטה-זה לא כל כך שאלה של איך הוא נראה בימים הטובים שלו(והיו כאלה בשנתיים האחרונות) אלא איך הוא יתאים או לא יתאים לכדורגל של מוריניו. והוא לא יתאים בכלל, לכן בזבוז של זמן להחזיק שחקן כזה ובתור שחקן על הספסל זה לא יעבוד לעולם.

פוסו מנסה הגיע מאייקס בתור בלם אבל כמעט ולא שיחק בתפקיד הזה בקבוצה הצעירה ובמילואים.
    כתבתי על הפוטנציאל העצום שלו כבר בשנה שעברה.
    הוא מהר מאוד הוסב לתפקיד של קשר אחורי ובהמשך כששיפר יותר את השליטה בכדור, העצירה והכדרור הוא הפך למן קשר התקפי במערך של המילואים.
    יכולת פריצה נדירה עם הכדור ביחד עם זריזות ומהירות שהם די פריקים לשחקן במימדים האלה.

הוא בגיל 18 במימדים הפיזיים של יאיא טורה וזה מפחיד,
    לא יודע איזה תערובת נותנים לו לאכול בבוקר אבל זה עובד.

כרגע? מרגיש כמו השחקן הכי בטוח בהגנה שלנו. לגמרי הפתעה גם בתור מגן(תפקיד שמעולם לא ראיתי אותו משחק בקבוצות הצעירות).

10. avdz7 Member

מה הרגל החזקה שלו? ולא, אל תענו לי האמצעית.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אגב, השבוע גיליתי שיונייטד החתימה אותו אחרי שהנוער שלנו שיחק מול הנוער של אייאקס באיזה טורניר באפריל 2014 והוא הרשים במיוחד. אני זוכר שראיתי את אותו משחק (שודר ביורוספורט, זה היה יום לפני שפיטרו את מויס) אבל ממש לא זכורים לי שחקנים ספציפיים.

12. nwish Member

מורשתו של דייוויד מויס חיה ובועטת, גם בשעותיו האחרונות בתפקיד הוא התווה עבורנו את הדרך, מי ייתן ונדע לתת לאיש הגדול הזה את ההכרה על טביעת העין הנהדרת שלו ביום מן הימים.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

עקב הבעיה הידועה של אוהדים-אם המאמן הנוכחי גרוע, אז זה אוטומטית משדרג את מי שהיה לפניו-עוד שניים-שלושה מאמנים כמו ואן חאל והוא מקבל פסל באצטדיון ליד באזבי ופרגוסון.

14. alexshw Member

זה שמויס דינוזאור חסר מושג זה מצב נתון ואי אפשר לצפות ממנו לדחות את הצעת חלומות שהוא קיבל מיונייטד. מה שמעצבן אחרי הפיטורים שהאיש חי בסרט גדול. לא מבין את מקומו ומגבולותיו, אשכרה חושב שהיו צריכים לתת לו עוד זמן(וגם הרבה יותר פיצויים אחר כך בגלל שהיו מפספסים את הסעיף).
    הוא עד כדי כך חי בסרט שחשב שהגלייזרים לא יקפצו על האפשרות לחסוך עשרות מיליוני פאונד פיצויים בגלל סעיף הטופ 4 שלו? עוד יותר מצחיק שהוא ברצינות עשה סקאוטינג לעונה הבאה וטס הרבה למשחקים ברחבי אירופה.

מויס חלק מרוב המוחלט של המאמנים שלא מתאימים לאמן את יונייטד וזה בסדר, אבל פאק קצת מודעות.

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/16
  15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כשיש פרשנים בכירים ועיתונאי חצר שפימפמו את המנטרות האלה פעם אחר פעם (קראתי פעם טור באיזה אתר בריטי שטען שרק השחקנים הזרים הכשילו אותו בכוונה), מה הפלא שהוא עצמו יתחיל להאמין בהן.

מצב נושא:
הנושא נעול.